Айде на ски-зима е....!?
Модератор: Общи модератори
Re: Айде на ски-зима е....!?
L и обувката едвам влиза, което ме дразни малко
нямаше по-голям, а не ми се чакаше
ако съвсем много вземе да ми пречи ще го мисля
обаче като се понауча слагането няма да е толкова начесто... май
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
alX3m написа:Аз препоръчвам като протектори само каска и гръб - цял или само за кръста... налакътници, наколенки и други тем подобни са излишни освен ако не скачате по скалите. Малко е смешно да те изпреварват децата от ски училищата, а ти да си се навлякъл като за мотокрос. Не знам как карате де... всеки да си преценява
Днеска се метнах на борд аз! Та към борда може да пишеме една наколенка за задния крак, че на два пъти заорах на лицев и са коляното ми е на тупан!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Хаос написа:L и обувката едвам влиза, което ме дразни малко
голяма грешка!л е до 45 номер мисля ти си за xl на същите автомати ти писах на л.с

С удовилствие ще им ги натреса на тея в магазина аз не бих ти ги продал..още повече си на дъска wide и тежестта 100% не ти е разпределена с малкия автомат
Последна промяна Gqbriel на 07 Яну 2013, 21:37, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Има ли безработни, да покараме през седмицата на витоша на спокойствие ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Нощна? 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Gqbriel написа:Хаос написа:L и обувката едвам влиза, което ме дразни малко
голяма грешка!л е до 45 номер мисля ти си за xl на същите автомати ти писах на л.сче са малко къси каишите а съм 43ти ти с твоя номер същото
С удовилствие ще им ги натреса на тея в магазина аз не бих ти ги продал..още повече си на дъска wide и тежестта 100% не ти е разпределена с малкия автомат
Мисля, че са разбрани в магазина и ще ми ги сменят, аз и без това следващата събота и неделя съм на работа, а по-следващата съм командировка, така че ще имат време да ми доставят по-големия размер
аз съм карал само 2 часа с тях
ето как са монтирани, като wedgie-то (това между обувката и binding-a) е на най-предна позиция, за да имам повече контрол върху предния кант (газ педала)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Kолега добра конфигурация си спретнал , но тези градуси не са за начинаещ карач , гледай задния автомат да е на или около 0 градуса в началото 

alX3m написа:Аз препоръчвам като протектори само каска и гръб - цял или само за кръста... налакътници, наколенки и други тем подобни са излишни освен ако не скачате по скалите. Малко е смешно да те изпреварват децата от ски училищата, а ти да си се навлякъл като за мотокрос. Не знам как карате де... всеки да си преценява
аз карам алпийски борд и от защитните неща имам само каска... и ако не се бях пребил преди години на боровец- и каска нямаше да си сложа...
а си падам де... разликата е преди 20 години като паднех ставах веднага. сега като падна и се ослушвам, гледам си небето, седя тихо да видя някоя интересна птица или животно и тн

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Ba4oIlia написа:Kолега добра конфигурация си спретнал , но тези градуси не са за начинаещ карач , гледай задния автомат да е на или около 0 градуса в началото
Конфигурацията му е чук просто,но се мери с обувките а не без тях,от друга страна моя съвет не слагай на 0 градуса задния крак хубаво е като начинаещ,да кмаш лек Switch не за друго а за да не се претрепваш като изпуснеш кант

Автоматите ако можеш - сменяй и чакай твоя размер..
А подпората отзад измести ли я за да е в линия с автомата?- ако не си направи я ...друго се сетих ако повдигнеш петите да натиснат напред външния кант ще е доста бърз

Айде скоро да се съберем групичка
15/-15 съм, други градуси са ми малко, то и тея са ми малко де
инструктора иска да отварям коленете още повече като клякам, ама това с по-малко от 18 20/-18 -20 няма да стане, моите колена не са от кашкавал...
15/-15 ми е удобно, 0 на задния крак за мен е немислимо, много ще ми е неудобно и ще ми товари коленете
автоматите са в крайните точки настрани като разкрач - 60 санта, дъската не позволява повече, това ми е разстоянието от петата до коляното
задната подпора на задния крак (десния) съм я наклонил напред, за да ми стои крака по-сгънат
инструктора иска да отварям коленете още повече като клякам, ама това с по-малко от 18 20/-18 -20 няма да стане, моите колена не са от кашкавал...
15/-15 ми е удобно, 0 на задния крак за мен е немислимо, много ще ми е неудобно и ще ми товари коленете
автоматите са в крайните точки настрани като разкрач - 60 санта, дъската не позволява повече, това ми е разстоянието от петата до коляното
задната подпора на задния крак (десния) съм я наклонил напред, за да ми стои крака по-сгънат
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Хаос написа:15/-15 съм, други градуси са ми малко, то и тея са ми малко де
Нещо не ми е ясно,защо задния крак ти е натиснат автомата напред,за да ти е по-сгънат...нещо не ми се връзва...
Като направим едно събиране горе,можем да поговорим на чай.....с ромче

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Хаос написа:K_Ilkov написа:но не на веднъж и не със скъпа екипировка
защо?
Вече гледам си се поориентирал ама
идеята ми беше, че нещата стават малко или много с опит-грешка
не си мисли, че ще купиш каквото и да е в началото и то ще е попадение в десетката
може и така да е, но покарай, усети ги малко нещата и ще разбереш кое ти е най-нужно, важно, удобно и тн .
днеска ако някой се е качил да кара му завиждам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век

По празниците бях в Мадрид и ходихме в един мол (http://www.madridxanadu.com/), в който има 2 ски писти (http://www.madridsnowzone.com/), по-голямата от коите е 250 метра дълга и 55 метра широка със лифтове, влекове...

А до ски пистите има картинг писта, голяма колкото тая в студентски град...
Баси моловете...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Някой уикенда за витоша
като гледам навън ще има снежец 

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5