Нека се съберем и помогнем на дом за сираци и инвалиди.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Нека се съберем и помогнем на дом за сираци и инвалиди.

Мнение от randity » 11 Яну 2013, 16:20

Каквито и размери да са, все някой ден ще потрябват
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 11 Яну 2013, 16:31

CTORH написа:Поздравления, колега, за хубавата идея! Аз също бих участвал, но само при положения, че в дома, който бъде избран живеят българчета, а не циганета. Сега знам, че разни защитници на малцинствата ще ме нападнат, но такива са моите виждания. Мисля, че преди да се избере окончателно дома е добре да се посети предварително и да се провери на място как стоят нещата. А относно дрехите трябва да се знае на каква възраст са децата, за да се избират дрехи с подходящи размери.

Трудно колега..сега може и мен някой да ме нападне,но и аз мисля така,искам да помогна на българчета..тази логика донякъде не е правилна,защото циганчетата са също малки деца,проблема е че ние празим това в което се превръщат те след години,сега по нищо не се отличават от българчетата,НО АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ ДО ТУК с тази тема защото темата ще се ОСЕРЕ тотално като се завърже дискусия по този въпрос :idea:

Общо взето колега дом дали за сираци дали за деца с увреждания,да няма роми шанса е,не приблизително,а точно 0.00%. :yes: Да се отиде до дома предварително - трудна работа.Трябва някой от Пловдив да съдейства за този последния дом който дадох,или за този в Асеновград,има ли тук колеги от тези градове които имат желание да направят това?В противен случай просто ще се разбера с някой от директорите по телефона за определена дата,и час и ще отидем директно на място със всички дрехи пари храна помощи и т.н.

Чудно ми е просто как досега някой от модераторите не прояви интерес,дано до довечера да има повече желаещи да направим това добро дело ! :confused:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Яну 2013, 17:02

Клуба преди време поемаше благотворителни инициативи, наскоро обаче не помня да е имало мероприятие.
Ще ми се да е дом за сираци в по-малък град, дом в който няма много дарения и по-точно някой който наистина се нуждае от помощта ни. Не че всички не се нуждаят, но все пак сигурно има и домове в наистина лошо състояние.

За където и да се вземе решение ще участвам. Имам 3 места свободни в колата.
Всеки дори и символично да участва, никой няма да се разсърди.

Дрехи не мога да дам, понеже синът ми е пеленаче, ако беше по-голям щяхме да имаме вече излишни :).
Все пак имам няколко долнища и тениски които не нося, но ако искат дрехи ще им ги изпера и опаковам.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 318is
Мечтае да кара: M6 35CSi E24

Мнение от funkyfani » 11 Яну 2013, 17:14

-аз имам доста дрехи за даване.
-кой дом? не мога да кажа...
-дали да са българчета или циганчета, мисля че е тъпо да се разграничават - децата са си деца и нямат вина за нищо!
-мога и с кола да ида, мога и да се возя... зависи колко се съберем.
38238

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Яну 2013, 18:27

Maximilian-E46 написа:
flame написа::yes: Дома за сираци в Асеновград е моето предложение

Колега за дома Таню Войвода ли иде реч?Защото досега говорих със директора там и ми обясни как седят нещата и от какво имат нужда,за него ли става въпрос?

Да. И моето мнение е, че колкото по-забит (в по-малко населено място) е даден дом за деца - толкова положението е по-зле (и съответни имат по-голяма нужда). Затова си мисля, че е по-добре Асеновград, отколкото Пловдив.

А по другия, тъп иначе, въпрос - много ще е добре да дойдат повече колеги, които да се уверят с очите си, че единствената разлика е в цвета на кожата. Децата са като едно голямо семейство и ИЗОБЩО не се делят по какъвто и да е признак (с изключение на възрастта)! И наистина да не го дъвчем повече този въпрос.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 11 Яну 2013, 18:50

Да колеги най-добре да не обсъждаме този въпрос повече ! Нека гласуваме,който е за дома в Пловдив,нека напише кратък пост "Пловдив +1" ,или "Асеновград +1" като нека имаме впредвид,че в пловдив има доста деца инвалиди,докато в асеновград в дома не е розово,но няма инвалиди..преценете си сами аз лично съм на 50/50% и немога да преценя,говорих и със двата директора на домовете,в асеновградския ми обясниха,че обувки имат,не е толкова зле там поне по думите на директорката,както и във Пловдив също директорката каза,че не били много зле и нямали спешна нужда от някакви неща,и немога да преценя...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Яну 2013, 18:53

Асеновград +1
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Яну 2013, 18:56

deyan-enchev написа:Асеновград +1

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 318is
Мечтае да кара: M6 35CSi E24

Мнение от funkyfani » 11 Яну 2013, 18:59

Асеновград +1
38238

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 11 Яну 2013, 19:00

гласовете се обновяват в първия пост на темата :yes:
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 11 Яну 2013, 19:17

Колеги и аз ще се включа в инициативата. За кой дом да се избере не мога да дам мнение. Иначе имам разни дрехи, някои от които почти нови и не съм носил, които само седят в нас. Мога да помогна и с някакви средства или да участвам в закупуване на храна. Не знам дали ще мога да дойда с вас до дома, но искам да помогна, и ще следя темата за коя дата ще се спрете, ако съм в България в момента ще дойда, ако не ще дам на някой от инициаторите нещата.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Яну 2013, 19:40

тая идея я има още от преди да си се регистрирал в форума,преди няколко години се сабирахме и ходехме в дома за сираци в Долна баня,преди известно време всичко спря незнайно по кви причини.
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Яну 2013, 19:45

Аз съм за където кажете, за мен е без значение. Има един дом за сираци в гр.Кула, Видинско.Не знам какво е положението, но там хептем не е розово, но пък и е много далече - 250км.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Яну 2013, 0:49

Мисля, че е редно всеки да даде по някаква сума пари и да се помогне. Не мисля, че някой ще го сбъркат 10лв.. Може да се даде една сметка в първото мнение и да се задейства.. :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 12 Яну 2013, 10:42

И аз съм за, кой дом да се избере немога да гласувам и двата са на повече от 300км. :mhihi: от сегашното ми местоположение така че няма значение.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата