Iphone 5 .vs. Samsung Galaxy S3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат
Мечтае да кара: Десет цилиндрово Е60
Детайли за колата: Много бавна

Re: Iphone 5 .vs. Samsung Galaxy S3

Мнение от Beat » 12 Яну 2013, 2:12

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 12 Яну 2013, 2:17

Вечният въпрос е тва :kuku: Вземи си и двата, но определено след 15 минути ще изхвърлиш ВъйФон-а :mhihi: Самсунга е уникален! Тия освен перални се научиха най-накрая да правят и телефони!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Яну 2013, 2:23

Ако ще взимаш iphone си вземи 4S ако имаш 4S не се занимавай с глупости!
Ако ще взимав Galaxy си вземи S2. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Яну 2013, 2:45

Айде сега всичките за и против да кажат с какви телефони са, като толкова ги разбират нещата, да пишат хора имащи допир до 2 та телефона а не чули от съученика си че не били хубави.
ЗА цената на Айфона моля не пишете глупости защото мое ми излезна под 700 лева.
Това, че се огъвал, е нема такава глупост :shock:
За Самсунга, пойграх си със въпросния телефон, еми пичове той не ми влиза в джоба, се едно говоря с таблет а не с телефон ебати простотията, Самсунга е за учениците да си играят кънтър в час по литература тва е, и за такива дето нямат желание да видят, че с Айфона не се работи толквоа трудно колкото явно са чули от приятел на техния съученик/колега

Ако продължите както до сега, ще заключа темата на човека.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Яну 2013, 2:50

И още един - според мен за Самсунг като цяло, оригиналните икони ми изглеждат някакси много детски...
Имах и Samsung S3 за определно време, да не кажете че говора наизуст
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 12 Яну 2013, 2:55

И аз се чудих за S3 и накрая се спрях на Note 2. Повярвай, големия дисплей има само плюсове ! На мен точно първите 3-4 дена ми се струваше голям, сега ми е перфектен, а всичко по-малко от 5" ми се струва като играчка :mhihi: а и има 2гб рам :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 12 Яну 2013, 9:37

Който се колебае между двата - да взима самсунга. Хората, които купуват Епълските устройства (изключвам киселите гъзарчета), знаят какво и защо купуват и не се колебаят.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 12 Яну 2013, 10:15

Beat написа:http://vbox7.com/play:53e41d084e :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=dRjZ4SFSeQI
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 12 Яну 2013, 10:46

Само да вметна. Айфон 4 за 2 години ми е забил веднъж, а петицата я чакам от два месеца да забие и тя.

Относно безплатните приложения, можете ли да дадете 1000 лева за телефон, а да ви се свиди доларче за приложение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Мнение от skoklev » 12 Яну 2013, 11:01

Айфон 4, за год. и половина не е забивал, само един по-голям фрийз за 20тина сек. Нека някой андроид да се похвали с това :) ако ще и с 8 рам :)

iPhone/Tapatalk combo.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Яну 2013, 11:24

Mдаа, идвам да се похваля с НОХ в момента, не е забивал, Разр Махх преди него, и той също, а преди него Defy, и той не е забивал.
Ползвайте си каквото ви харесва, само не се опитвайте да хейтвате други заради това, че са преценили че друго у-во им е по-удобно.
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Яну 2013, 12:05

ljubo73 написа:Аз съм фен на Андроидите . И ще ти кажа моята гледна точка . Между другото в момента ползвам S 3 .
1. На Самсунга зарядното е универсално - мини usb. На Ейпъла е само за него.
2. Батерията на Самсунга е с по-голям капацитет и плюс това е сменяема . На Ейпъла се подменя само в сервиз .
3.Блутута на Ейпъла е "заключен" само за техните устройства .
4. Резолюцията на дисплея на Самсунг е по-голяма .
5. Самсунг има слот за външна памет , другия няма .
6.В Андроид магазина има доста повече фрий приложения .
7.Според техн. спецификации процесора на S 3 е по-бърз .
8.S 3 е с по-ниска цена .Всички устройства на Ейпъл са с неоправдано високи цени .

В крайна сметка избора си е изцяло твой .

1. Е, и? И на Нокия си е само за нея ама никой не го намира за странно.

2. Батерията на Айфон се сменя само в сервиз, защото няма нужда потребителя да я сменя. 4-ката ми на 2+ години все още изкарва по 48 часа нормална употреба. Телефона не забива и не изпада в странни състояния при които е необходимо да се махне батерията за да се рестартира.

3. Блутута може да се свързва с периферни у-ва на всички марки. Това му е и идеята- да вържеш каркит, слушалки и т.н. За комуникация между 2 телефона се ползва Wi-Fi примерно.

4. По-голям екран иска по-голяма резолюция, но в никой случай не изглежда по-добре.

5. Каква е нуждата от 2 места за памет?

6. Нормално приложенията струват 2-3лв. Който си е купил телефон за толкова пари едва ли се стиска за още 50лв за приложения.

7. А в реалния живот Айфона е по-бърз като цяло.

8. Цените за един са неоправдани, за друг са точно колкото трябва. Все едно да кажа, че Ферарито е много скъпо щото е просто кола като всички останали с гуми, двигател, шаси и салон, а е толкова скъпо. :dunno:

Айфона не се огъва в задния джоб, тези снимки са фейк :mhihi:

Плюсовете за мен са, че е бърз при всякакви обстоятелства. Батерията има нормален живот. Изработен е много по-солидно от всеки останал телефон.

Онзи ден разцъках С3 на един приятел. Не е рутван, ресторван или квото там му се прави. Снимах една снимка и искам да я видя... 10 сек :confused: Отделно бози като го разръчкаш яко. Язък му и за процесора и за рама и за всичкото. :dummy:
Изображение

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 12 Яну 2013, 12:17

Сестра ми има айфон 4 от година и половина и аз редовно си играя с него и наистина не е толкова сложен за разбиране, просто всичко с itunes е малко по-различно и сложно от другите телефони. Тя ме съветва да си взема айфон, но от прочетеното до тук разбирам, че хората са по-добре настроени към ЕС3. Все още се двоумя, но мисля, че като ида там ще избирам на място, защото никога няма да мога да избера един от двата. И двата си имат своите плюсове и своите минуси. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 12 Яну 2013, 12:23

Аз имам и двата телефона и мога да да ви кажа пряко сравнение.
Самсунга - аз лично не харесвам тая марка, но този телефон ме изненада приятно. Не рутнат телефон засега за 6-7 месеца няколко път е имал леки забивания (не се е стигало до рестарт). Това със снимката за 10 секунди е много несериозно, даже съм сравнявал с айфона 5-цата и общо взето разликата в заснемането е минимално по-бавна даже понякога по-бързо се справя. Кефи ме, че съм си сложил външна памет. Панела е пластмасов, обаче поне не си личат никакви следи (има ги, но не си личат въпреки няколкото изпускания.). В началото мислех, че е много голям сега свикнах и ми е доста удобен. Много удобно се пише на клавиатурата. Дисплейа е сравнително ярък и на слънце. Батерията държи прилично 2-3 дена с моето ползване, но тъй като аз работя с тоя телефон и често дебъгвам и е вързан към кабел та това мен не ми е фактор. Андроида ми е доста по-удобен и позволява повече къстъмизиране, което на мен ми харесва.
Айфона - имам 5-цата от около 2 месеца. За това време маркета заби 3 път докато теглех неща, Phone приложението 2 пъти заби, и 2 пъти не можа да ми хване тъча при кол, за да вдигна (само да вметна, че с 4с почти не съм имал ядове за 9 месеца употреба беше забил 3-4 пъти общо). Айфона има доста хубав екран, на слънце се вижда добре, много ме дразни съотношението обаче, много недъгаво ми седи, може би защото бях свикнал с 4с. Така панела - аз лично смятам, че не е нормално телефон за 1000 лв на втората седмица носене в джоба (никога не съм го носел с ключове в джоба 5-цата за разлика от 4с-а) да се протрие и да се вижда метала по рамката отстрани. И двата служебни са започнали да се търкат, а се ползват предимно за разработка и тестване. По-добре да се вземе бял, че поне не си личи толкова, аз очаквам до няколко месеца моя да стане с бяла рамка.. Батерията е доста добра, държи си 2-3 дена за моето ползване, което е малко по-добре от 4с. За айос-а няма да коментирам, мен лично ми е доста странен, но всичко е въпрос на вкус. Като цяло 5-цата според мен е доста по-зле от 4с, има доста повече софтуерни проблеми, трудно се пише на клавиатурата и това и мои приятели се оплакват, панела е много по-лесно драскаем.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Яну 2013, 12:50

Еми имаше черен екран и по средата въртеше, че мисли.

Аз сефте чувам да забива или да не работи тъча.

Също ми е много странно как на 4-ката ти е по-лесно да пишеш, отколкото на 5-цата като на практика са еднакви. Ето снимка от 5-цата и 4-ката. Аз не виждам разлика. А като го обърнеш на страни става още по-удобно. Ейпъл могат да бъдат упрекнати за много неща, но удобството на ползване никога не може да е едно от тях.

Иначе това за алуминия си е така. Трябва да се пази, ако не искаш да се изтъркат лайстните му.

ИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата