solebox.com - някой пазарувал ли е от тях ?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: solebox.com - някой пазарувал ли е от тях ?
Защо не им пишеш един имейл да ги пита от къде пращат ? Навсякъде в сайта пише Берлин, но знае ли човек
Пише 2-4 дни за Европа, пък мисля, че от Китай, за да пристигнат за 2-4 дни до Европа, ще е малко скъпо. На каква цена е шипинга и пише ли с коя фирма?
Edit, сега гледам, че е
International Economy
International Priority
, което леко ме притеснява

Пише 2-4 дни за Европа, пък мисля, че от Китай, за да пристигнат за 2-4 дни до Европа, ще е малко скъпо. На каква цена е шипинга и пише ли с коя фирма?
Edit, сега гледам, че е
International Economy
International Priority
, което леко ме притеснява

Никакви мита няма да плащаш.
Стоки, които са от европейския съюз не се обмитяват. Това е вътреобщностна доставка. Все едно да си купиш нещо от Варна и да го получиш в София.
Стоки, които са от европейския съюз не се обмитяват. Това е вътреобщностна доставка. Все едно да си купиш нещо от Варна и да го получиш в София.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Освен, ако Нюрберг Щрасе в Берлин е град в Китай..
Пише си сайта, че е в Германия, изпращат от там. В ЕС сме, мита и др такси няма от години.
Няма сайт, който ще прави дропшипинг без да го упомене изрично, щото после ще имат огромни проблеми.

Пише си сайта, че е в Германия, изпращат от там. В ЕС сме, мита и др такси няма от години.

Няма сайт, който ще прави дропшипинг без да го упомене изрично, щото после ще имат огромни проблеми.
bum_bum написа:Освен, ако Нюрберг Щрасе в Берлин е град в Китай..![]()
Те и да правят, си пишат адреса на дропшипъра в сайта, вместо техния, че да няма тънта-пънта, ама все пак, 'сЕкви ги има

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
5 мнения
• Страница 1 от 1