триене / кош
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
триене / кош
Привет колеги, обръщам се към вас ,защото знам че ще ми помогнете
. Така не съм плаща данъците на колата вода се по адресна регистрация в Берковица (обл. Монтана) , но живея в София та въпроса ми е може ли от тук да плата данъка да не губя време и средства да ходя до община Берковица. 

Последна промяна Angelov91 на 14 Яну 2013, 1:29, променена общо 1 път
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Въпрос - Относно данъци на колата
Angelov91 написа:Привет колеги, обръщам се към вас ,защото знам че ще ми помогнете. Така не съм плаща данъците на колата вода се по адресна регистрация в Берковица (обл. Монтана) , но живея в София та въпроса ми е може ли от тук да плата данъка да не губя време и средства да ходя до община Берковица.
Здравей Колега,
ако колата не е регистрирана в данъчната служба на съответното кметство в Берковица, то трябва лично да отидеш и да представиш голям талон, договор за покупко-продажба и съответно ти като собственник на колата да се представиш лично. Тогава се подразбира че ще платиш и дължимите суми за данък.
Ако при покупката си регистрирал колата в данъчното и си плащал данъци и просто последните години не си се отчел по някакви причини, то би могъл да се свържеш с кметството и да ти дадат банкова сметка по която да платиш дължимото + лихви.
ОБЩИНА БЕРКОВИЦА
Телефон:+359 95 388 404
Чичко Гугъл казва че тук трябва да се обадиш и да се информираш колко е данъка за твоята кола, какви лихви се начисляват, дали може да се плаща по банкова сметка и т.н.
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
По ясно от това не може да се обясни колегата беше изчерпателен на 100%
Само да допълня че като имаш всички документи може и някой друг да е регистрита съответно ако не е регистрирана в даначното!!
Не е нужно да си там само да имаш копия на големия талан твоята лична карта и покупко продажбата
Само да допълня че като имаш всички документи може и някой друг да е регистрита съответно ако не е регистрирана в даначното!!
Не е нужно да си там само да имаш копия на големия талан твоята лична карта и покупко продажбата

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
mitko87 написа:Не е нужно да си там само да имаш копия на големия талан твоята лична карта и покупко продажбата
Предполагам че всяко кметство особенно в по-малките населени места си има различни изисквания. Аз регистрирах колата в такова малко неселено място (защото в Плевен се опитаха да ме рекетират със 671лв./година) и трябваше лично да направя всичко описано в горният ми пост.
Поздрави
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
регистрирана е на всякъде просто за миналата година имам да платя някои месеци и за тази ... Дали ще стане през банка да идат парите в общината 

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Здравей колега, мисля че щом колата е регистрирана в данъчното ти трябва това - http://www.berkovitsa.bg/sector-local-taxes-fees/ има и телефон и работно време и банковите сметки за безкасово плащане.
П.с. Чичо ГУГЪЛ знае всичко.... Просто пишеш "Берковица местни данъци такси" и това е първия резултат. Поздрави и успех!!!!
П.с. Чичо ГУГЪЛ знае всичко.... Просто пишеш "Берковица местни данъци такси" и това е първия резултат. Поздрави и успех!!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Re: триене / кош
Данък за тази година не се изисква до месец Март 

8 мнения
• Страница 1 от 1