:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: :: Случаи на некоректност ::
spacepl написа:Най-вероятно датчика се е прецакал по време на демонтаж/транспорт/монтаж. На тия датчици им изгаря изолацията вътре в кабела от греенето на мотора и при прегъване окъсяват, напълно възможно е когато е бил на колата на Райдера да е бил работещ и после в някой момент да се е предал при някое прегъване на кабела. Разрежи му изолацията на да видиш дали ще се разпадне вътре изолацията на тънките кабелчета.
Колега много грешиш,,ако датчика се е прекъснал по един или друг начин,веднага ще покаже и на мултицета че е прекъснат.Той не е прекъснат,за тва показва данни на работещ...,много добре си е знаел че не бачка,но нали си е средноинтелигентен е решил да изкара някой лев от него...!!!
- dj_stefo_b
- Потребител
-
Значи на този точния дето ми прати джантите му звънях няколко пъти по телефона за да съм сигурен че ми праща нещо което ще ми върши работа. Лицето Kapi_88 ми заявява няма подбито само леки козметични и етични забележки.Преди това съм го питал няколко пъти има ли криво и подбито!Отговорът беше отрицателен.Бъдете внимателни с въпросния продавач защото като видях какви боклуци всъщност ми е пратил ......нямам думи просто.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Вие двамата ще спрете ли да се цитирате????????????
Изтривам ви ферманите, като имате мерак пишете пак!

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Вие двамата ще спрете ли да се цитирате????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистена е кофти от наша страна,просто се получи малко несъзнателно,засега прекратяваме темата тук за въпросния датчик,ще се разберем с лични съобщения.....,само искам да споделя крайния резултат като му дойде времето.Извинявам се за случилото се.
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
LiTtLeRoCk написа:Teogop написа:bgpavlp написа:LiTtLeRoCk написа:bgpavlp написа:И аз попаднах в групата преметнати от vivaldi82,
Продаде ми 2 сензора за парктроник,от които единия не работи.Когато ги купувах,предложих му да идем заедно до гаража да ги пробваме,но той ми обясни че много бързал и нямал време,но ако има проблеми ще ми ги подмени.Почти месец вече чакам.Не отговаря нито на лични нито на телефон.Това са номерата от които сме провеждали разговори:
0895949310
0878192070
0895949465
Предложението ми към модераторите е да бан-ват такива хора за които има доказани повече от 3 на брой некоректности.
Ние модераторите БАНваме и при доказан само един случай, няма нужда от повече.
Писах му на въпросния, нека чуем и неговата гледна точка по въпроса.
Преди няколко дена vivaldi82 ми се обади.Днес се видяхме и ми подмени не работещият сензор с друг.Мисля че всичко вече е ОК,и можем да си помагаме и за в бъдеще.Teogop написа:theOnly написа:Още един случай на некоректност,не купувайте от колегата vivaldi82, нищо чудно че няма нито един пост. От Пловдив е , телефона му е 0896104499. От близо 10 дена ме лъжи, че ще ми изпрати обещаната емблема за Е39, срещу заплащане от моя страна разбира се, всеки ден казва, че я е пуснал, а тя не пристига. Първото оправдание беше ,че я пуснал на друг колега и ще смени адреса. После продължава да твърди, че я пуска, а тя така и не идва.
За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.
И аз да се оплача от vivaldi82 (Жельо Леков Петров - 0878752826) - трябваше да ми прати десен бъбрек за Е39 фейслифт. Получих 2 бр. бъбрека за Е39, но преди фейса и то след като ме бави 1 седмица с пращането. Телефонът му, който е записан в Еконт , е невалиден. По ЛС си писахме и каза, че бил объркал и разменил 2 поръчки и ще ми прати точния бъбрек, но вече 2-ра седмица нищо не се случва. Не благоволи да ми прати валиден телефон, въпреки че при всяко ЛС исках да ми прати. Вече не ми отговаря на ЛС и в крайна сметка имам 2 бъбрека, които не съм искал. В други форуми и аукциони в интернет виждам, че също се оплакват от него.
LiTtLeRoCk, има ли развитие по моето оплакване?
Да го хвана за врата и да ти изпрати бъбрека ли?Какво точно да направя?Като не иска да го прати, просто си поръчай от друг.
Колега, не си прочел добре - пратил ми е други бъбреци, не за мойта кола.
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
Stoqnov написа:с колегата се разбрахме като се прибера на 20-ти да му сменя реиката, извинявам се за закаснението но не сам в БГ
да така е днес получих рейката от колегата , точно която ми трябва . смятам въпроса за приключен
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му на вивалди.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Дойде и моят ред да пиша в тази "гадна" тема...
Става въпрос за "колегата" с никнейм blagi4a или по-точно Благой Стойков Благоев от Стара Загора.
Писа ми във връзка с моя обява и поръча да му изпратя компоненти, нужни за трансплантацията на М50 в Е30... (картер, смукател маслена помпа, щека за маслото, лапи за мотора).
След уточнявания, коментари по цени и т.н. му ги изпратих. След 3-тия ден ми звъннаха от Е*онт Ст. Загора, че пратката никой не я е потърсил... опитах се да се обадя по телефона, но всичките ми 40-50 опита бяха неуспешни - само гласова поща се включваше. На 8-мия ден казах да пуснат разпореждане и да ми върнат пратката.
Цялата история ми костваше 3 ходения до офиса на Еконт, който ми е на 25км(двупосочно) , понеже не съм от града.. демек - 75км, загубено време и нерви + ~40лв за двупосочното пътуване на пратката...
Въпросният така и не се е опитал да се свърже с мен все още.. по какъвто и начин да било...
Става въпрос за "колегата" с никнейм blagi4a или по-точно Благой Стойков Благоев от Стара Загора.
Писа ми във връзка с моя обява и поръча да му изпратя компоненти, нужни за трансплантацията на М50 в Е30... (картер, смукател маслена помпа, щека за маслото, лапи за мотора).
След уточнявания, коментари по цени и т.н. му ги изпратих. След 3-тия ден ми звъннаха от Е*онт Ст. Загора, че пратката никой не я е потърсил... опитах се да се обадя по телефона, но всичките ми 40-50 опита бяха неуспешни - само гласова поща се включваше. На 8-мия ден казах да пуснат разпореждане и да ми върнат пратката.
Цялата история ми костваше 3 ходения до офиса на Еконт, който ми е на 25км(двупосочно) , понеже не съм от града.. демек - 75км, загубено време и нерви + ~40лв за двупосочното пътуване на пратката...
Въпросният така и не се е опитал да се свърже с мен все още.. по какъвто и начин да било...
- GHOST RIDER
-
-
LittleRock написа:Вие двамата ще спрете ли да се цитирате????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина се поонесохме за което се извинявам. Датчиците дойдоха, бяха сериозно измити и след като стигнаха до мой доверен сервиз се оказа, че моят датчик е с изронена изолация и наистина в началото не можеше да изчисти грешката, след разделянето на кабелите с термошлалх датчика заработи коректно. Един приятел вече му навъртя 100-150км пак го закачихме и няма никакви ядове. Незнам дали е станало по време на демонтажа, транспорта, миенето или монтажа но се извинявам колегата milenskia525 ако е по моя вина. Който държа да отбележа ми ги е пуснал без наложен платеж и още в понеделник ще му пусна парите обратно. Ето и снимка на това което се оказа проблема:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
И аз се пр**бах с некорентен потребител... Става дума за жорката
Писах му на човека за глава, оборудвана, която продава и го питах изрично, още преди да сме се видяли "сигурен си че само слагам твоята, махам моята и всичко е 6?".Той ме увери, че е точно така, че съм абсолютно прав, но какво се оказа, че каквато и глава да взема, даже и такава от магазина едва ли не трябва да се шлайфа преди да се слага на колата.До някъде е моя грешката,защото не се запознах с нещата предварително, т.е разчитах на корекността на колегата и заради това даже и тук във форума на лично преди да се видим, както казах го питах сигурен лие, че само слагам, не шлайфам, а и като се видяхме пак питах преди да купувам "сигурен ли си на 200%, че слагам твоята глава, няма да пиля?" и отговора беше "да".Обаче видиш ли като се разбра, че ме е излъгал и му казах добре аз ти връщам главата ти ми връщаш парите, понеже съм взел оборудвана глава ще му върна неговата, ще му останат някакви пари и ще си пиля моята, обаче колега излена с номер "ама аз съм с един друг на пария, той не е навит, мен не ме бъркат 100 лв" и глупости... . Реших да не се занимавам , а просто да му напиша тук името, всички да знаете. Другото което е обеща да ми даде номер на другото момче, което уж е с него на пария така и не получих номер на някой, сиг.майка му не си преправя добре гласа по телефона и няма да стане...
Писах му на човека за глава, оборудвана, която продава и го питах изрично, още преди да сме се видяли "сигурен си че само слагам твоята, махам моята и всичко е 6?".Той ме увери, че е точно така, че съм абсолютно прав, но какво се оказа, че каквато и глава да взема, даже и такава от магазина едва ли не трябва да се шлайфа преди да се слага на колата.До някъде е моя грешката,защото не се запознах с нещата предварително, т.е разчитах на корекността на колегата и заради това даже и тук във форума на лично преди да се видим, както казах го питах сигурен лие, че само слагам, не шлайфам, а и като се видяхме пак питах преди да купувам "сигурен ли си на 200%, че слагам твоята глава, няма да пиля?" и отговора беше "да".Обаче видиш ли като се разбра, че ме е излъгал и му казах добре аз ти връщам главата ти ми връщаш парите, понеже съм взел оборудвана глава ще му върна неговата, ще му останат някакви пари и ще си пиля моята, обаче колега излена с номер "ама аз съм с един друг на пария, той не е навит, мен не ме бъркат 100 лв" и глупости... . Реших да не се занимавам , а просто да му напиша тук името, всички да знаете. Другото което е обеща да ми даде номер на другото момче, което уж е с него на пария така и не получих номер на някой, сиг.майка му не си преправя добре гласа по телефона и няма да стане...
Последна промяна Besnia2005 на 21 Яну 2013, 0:15, променена общо 1 път
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Писах му.
Ако обичате всички които нямат връзка с даден случай да не се обаждат.
Ако обичате всички които нямат връзка с даден случай да не се обаждат.
- жорката
- Потребител
-
- Кара: 325
- Мечтае да кара: m3
Besnia2005 написа:И аз се пр**бах с некорентен потребител... Става дума за жорката
Здрасти колега: Първо да започна с лъжите на колегата бесния: НЕ СИ МЕ ПИТАЛ ДАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ШЛАЙФА ГЛАВАТА ето ти писмото от вх. ми поща "
Глава оборудвана, демек мен гарнитурата на главата ми замина на ис 93та м42 та като купя твоята само разглабям и слагам твоята и всичко е ток или бъркам ?" никъде не виждам да ме питаш дали трябва да се шлайфа, и ме пита дали трябва да прехвърляш нещо от твоята, аз ти казах че ти я давам обордвана с валовете,клапаните и повдигачите даже ти и подарих и гарнитурата за която бащати ти каза да не я забравиш, като дойде да я купуваш имаше достатъчно време да си я огледаш и да си прецениш дали да я вземеш никой не те е задължавал да я взимаш, даже и там не стана на въпрос за шлайфане. След което на другият ден ми звъниш и ми казваш че главата надува системата... За което незнам как разбра че е от главта, защото тази кола от която е свалена се караше и подържаше в оторизиран сервиз и не е имала проблеми (мотора беше перфектен но поради високата цена която му търсехме решихме да го пуснем на части). Като бяхме в гаража ти ми каза че така е хвърляло масло между главата и блока, че ти е омаслил коша и рейката, следователно ти казах дали си сигурен че е от главата или гарнитурата, (възможно е да е и от много други неща това може само от някои специалисти да се каже)... Следователно ти ми казваш по телефона че колата ти я прави някакъв човек на баща ти приятел в някакъв гараж който и не ти взимал пари за тая работа (нз какъв майстор е този човек и т.н. може и наистина да е добър и да разбира това само господ го знае). След това звъннах в сервиза, където ми правят колата и им обясних каква е ситуацията и те ми препоръчаха да се шлайфа главата и че може проблема да е от блока му и т.н. куп други възможни проблеми по мотора на колегата. Главата която продадох на колегата е перфектна и гарантирам за това... За шлайфа да кажат специалистите аз не съм чак токова запознат... А защо твоя добър майстор не ти е казал че трябва да се шлайфа преди да дойдеш да я вземеш също незнам... така че колега не виждам проблема в мен. Също така ми казваш да ти върна 100 лева и да си остане главата за теб да можеш да си покриеш шлайфа или ремонта там нз. Аз ти отговорих че така главата ми излиза 100 лева и ще попитам колегата с който я продаваме на части. Той ти е звъннал и ти е казал че не е съгласен... А ТОВА ЧЕ МУ Е ТАКЪВ ГЛАСА ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН И НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е НУЖНО ДА СЕ ПОДИГРАВАШ ЗАЩОТО И ТВОЯ НЕ Е ПО-РАЗЛИЧЕН ПО ТЕЛЕФОНА. ВИНАТА СПОРЕД МЕН НЕ В НАС А В ТЕБ ЗАЩОТО НЕ СИ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЛ. И НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е КОРЕКТНО ДА ЦАПАШ ТЕМИТЕ С ТВОЯТА НЕВЕЖЕСТ.
П.П.
Аз съм съгласен на тази оферта да ми върнеш главата и да ти дам 100те лева, дано да не сте я прецакали нещо
Каква е гаранцията че не си си взел нещо от нея и че ще е моята
И кой си купува цяла глава оборудвана за 200лв при положение че му е "духнала гарнитурата" която струва около 50лв. Има нещо гнило в цялата тая работа. ПОЗДРАВИ И СЪС ЗДРАВЕ
- Besnia2005
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
аз съм видял, че ми е главата и ти казах по телефона давам ти главата и другите части си ги задържам, понеже аз издухъла глава си имам.Ти обеща някакви телефони да ми даваш на някакви хора с тебе, к'во ли не нищо не ми даде, както и да е, жив и здрав бъди, просто не си коректен, питах те и си посочил ЛС, това е ЛС-то, питал съм ясно и конкретно. И за шлайфа не говори така, защото се направи на много учуден след 2рия разговор по телефона "аа да сега говорих със моя масйтор и той каза, че е нормално , защото трябва да се шлайфа преди слагане" ти самия беше учуден или поне така звучеше. Все ми е тая... И т'ва не беше баща ми.
Казах ти по телефона пич ми изглеждаш, но т'ва дето направи особено накрая "ще ти дам сега номера на другия" и не получих нищо...смисъл ти нали си навит уж да си ти дам главата да си задържа другите части дето са ок, ама оня човек не бил, ми защо тогава не ми даде неговият номер, а просто спря да ми звъниш ? Ще чакам да се обадиш,защото ти си казал, че някой ми се обадил, а т'ва не е така. Другото което е аз не се подигравам на никой, не съм от тия хора, подиграват се хора който не могат да направят друго.Можеше съвсем друг подход да имам, но темата е точно за решаване на такива спорове.Този майстор при който ходих беше след това, когато знаех, че трябва да взимам глава гледах с един бмв фен тука при мене, дето ми каза или глава да взимам или да пиля моята и аз реших, че не искам пилени глави и.. на там ти е ясно.
Казах ти по телефона пич ми изглеждаш, но т'ва дето направи особено накрая "ще ти дам сега номера на другия" и не получих нищо...смисъл ти нали си навит уж да си ти дам главата да си задържа другите части дето са ок, ама оня човек не бил, ми защо тогава не ми даде неговият номер, а просто спря да ми звъниш ? Ще чакам да се обадиш,защото ти си казал, че някой ми се обадил, а т'ва не е така. Другото което е аз не се подигравам на никой, не съм от тия хора, подиграват се хора който не могат да направят друго.Можеше съвсем друг подход да имам, но темата е точно за решаване на такива спорове.Този майстор при който ходих беше след това, когато знаех, че трябва да взимам глава гледах с един бмв фен тука при мене, дето ми каза или глава да взимам или да пиля моята и аз реших, че не искам пилени глави и.. на там ти е ясно.
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство 

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
не вземам страна, ама ми е интересно как ще качиш употребявана глава, без да я шлайфаш?

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Вие двамата ще спрете ли да се цитирате????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам само да споделя,че колегата GHOST RIDER ми върна паричките и че сме се оправили,евала че постъпи коректно с мен,пак се извинявам че се позанесохме в спорове
Назад към Авточасти и аксесоари