книжка без завършен 8ми клас?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
книжка без завършен 8ми клас?
Та значи става дума за един познат на баща ми.. човека е на възраст но е завършил само до трети клас.. но по онова време не е имало да си завършил задължително 8ми клас за да вземеш книжка.. и става така че му отнемат книжката и не искат да му я върнат понеже нямал 8ми клас.. Някой да знае как се процедира в този случай?
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: книжка без завършен 8ми клас?
Вечерно училище! 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
добре де ама къде, как, какво? то и гугъл казва това ама никъде информация нищо..
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Фалшива диплома.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Отива в което и да е училище и се договаря с директора. Сега пари ли ще бута или няма, то няма значение. Няма да ходи с децата на училище просто ще трябва да седне да прочете някой учебник и да вземе само изпитите по бързата процедура и така.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
и според мен варианта е фалшива диплома
- Bmw E30fanatik
- Потребител
-
- Кара: Bmw e30
- Детайли за колата: E30 Forever!
Стига сте говорили глупости.
Отива човека във някое училище и иска да се запише на 'Самостоятелна форма на обучение'
Има по около 16изпита за клас.И След първата година може да запише 2години за една.Доста ще му се проточи ученето но да е мислил навреме
Отива човека във някое училище и иска да се запише на 'Самостоятелна форма на обучение'
Има по около 16изпита за клас.И След първата година може да запише 2години за една.Доста ще му се проточи ученето но да е мислил навреме

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
clb написа:Я най-добре градския транспорт, аман от глупави хора!
Че качвай се вози се там ти..

Иначе по темата.. човека е на около 50.. по онова време родителите не са му дали ами са го хванали да работи по градините и затова не е успял да завърши.. Въпроса с дипломата е че иска да си я вземе по законен начин.. Звъняхме в инспектората от там ни казаха че наистина може да се запише в което да и да е училище и да учи но само през лятото и всяка година по отделно.. Та ситуацията е следната.. той има само 4ти клас завършен и до сега не е имал проблеми понеже в стария закон книжка е можело да се взема след завършен 4ти клас.. но след това с промяната е след 8ми клас.. Така че.. за жалост такива са вариантите в тъпата ни държава..

А относно изказването на колегата.. Не знам кой е тъпия в случая да се изказва така.. човека си е на доста по високо интелектуално ниво от теб..

Баси тъпата държава сме !!!
Редно е да има един вид заварено положение. Преди толкова години човекът си е взел книжката по закон и всичко.... Това, че досега са измислили друг закон означава ли, че човек на 50 години с работа , задължения и семейство трябва да се хваща да учи до 8-ми клас.
С оглед на шофьорския му стаж и възраста е редно да мине някви контролни проверки и да може да си кандидатсва пак.
Ами ако след 30 год. въведат закон, че не може да имаш книжка освен ако не си завършил 10 годишната Космическа шофьорска академия на Марс ...
Аз не помагам много по въпроса де, само се възмущавам.
Редно е да има един вид заварено положение. Преди толкова години човекът си е взел книжката по закон и всичко.... Това, че досега са измислили друг закон означава ли, че човек на 50 години с работа , задължения и семейство трябва да се хваща да учи до 8-ми клас.
С оглед на шофьорския му стаж и възраста е редно да мине някви контролни проверки и да може да си кандидатсва пак.
Ами ако след 30 год. въведат закон, че не може да имаш книжка освен ако не си завършил 10 годишната Космическа шофьорска академия на Марс ...
Аз не помагам много по въпроса де, само се възмущавам.
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Защо не провери в някое частно училище? Колкото и да иска да навакса пропуснатото, сега образователната ни система е на нивото на всички останали държавни механизми и едва ли освен кетапа ще има някаква полза.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Купете му една диплома на човека, не го мъчете с учене.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Абе да си купи може.. ама иска човека всичко да си е по законен ред.. Излезе и проблем че е ходил да иска документите в селското училище където е учил, обаче от там са му казали че архива е изгорял преди години в пожар и няма нищо с което да се докаже че е учил вообще 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2