вчера гледах една баба как проси... и..
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Пред КАТ като бях ни се лепна един човек, не бях в настроение викам нямам излишни пари. Взе нещо да ни кълне. Вика аз съм будист в Индия всеки помага на бедния. Отвръщам, че и аз имам познат занимаваш се с будизъм, но не ходи да си изкарва с това парите. И ми казва, щом сега не ми даваш след време няма да имаш. Щях да излеза и да му отвъртя един. Мисля, че все пак да дам или не е моя лична преценка и никой няма право да ме съди. Особено след като съм ги виждал тези без краката по центъра вечер да си махат приставките и да си тръгват със едни ама съвсем истински крака. Хората сме добри, но някои се опитват да направят от това бизнес! Преди много години, когато на една циганка и отказахме и ни проклълна жестоко и нададохме тупаниците. Съжалявам ама като ме кълне поне да има защо! Иначе както каза едно момче по-нагоре, на музикант, който поне върши нещо бих дал винаги. И на друг, но по моя преценка. Веднъж дадох на един старец за лекарства, свършили му видиш ли и след малко го видях как си взе ракийка от бутката до Мимас.

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Vra4anin написа:Иво написа:Веднъж дадох на един старец за лекарства, свършили му видиш ли и след малко го видях как си взе ракийка...
Ами какво толкова - човека е болен от алкохолизъм. Лекува се
...ама с неговите пари. Де дават тъй

---
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3