NBA
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: NBA
Булс са смяхове за мене. Играят непостоянно. Не е истина че биха Маями кат гости и също биха Никс в 3 мача дося
смяха е пълен а в същото време падат кат домакини от Милуоки и още по-смешните Финикс
да видим като се върне Роуз дали ще е изрод и още повече ще са надъха заради контузията или ще си останат смяхове..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колега в НБА седмица със седмица не си прилича.
Днеска едни са в серия и са много добри утре не могат да земат мач - пример - Бостън
Както бяха супер зле,сега се посъживиха и мачкат.
Всичко е до програма,честота на мачовете,пътувания към различни дестинации и т.н. и т.н.
Всяко едно нещо оказва влиание върху психиката.
Аз съм забелязал нещо - някой отбор надъхан ли е няма спиране - тва е .
В началото бяха Никс,после Мемфис,после Спърс след тва Бруклин и Клипърс.
След една печеливша серия следва колебливо представяне или отрицателна серия това е.
Нещата са същите като да кажем в един мач когато някой направи нещо красиво,целия отбор започва да играе по-инерция и почват да валят забивки,3-ки и Айлеупи.
За тва не се тревожи нито за Маями нито за Чикаго - в Плейофите всичко ще си дойде на мястото.
Лично за мен това е един от най-интересните сезони които съм гледал до момента.
В Маями има противоречия между треньор и играчи и нещата не отиват на добре.
Бош записа една борба за цял мач - ЕДНА ! Още лятото бе предупредил,че не иска да играе център,а и не става за тази позиция.Не е толкова мощен и висок.Общо взето големите 3-ма може да се разделят тъй като гледам - Бош не иска да играе център,няма друго място за него в момента,а на Маями им трябва Център - на трансфер ми мирише

Днеска едни са в серия и са много добри утре не могат да земат мач - пример - Бостън
Както бяха супер зле,сега се посъживиха и мачкат.
Всичко е до програма,честота на мачовете,пътувания към различни дестинации и т.н. и т.н.
Всяко едно нещо оказва влиание върху психиката.
Аз съм забелязал нещо - някой отбор надъхан ли е няма спиране - тва е .
В началото бяха Никс,после Мемфис,после Спърс след тва Бруклин и Клипърс.
След една печеливша серия следва колебливо представяне или отрицателна серия това е.
Нещата са същите като да кажем в един мач когато някой направи нещо красиво,целия отбор започва да играе по-инерция и почват да валят забивки,3-ки и Айлеупи.
За тва не се тревожи нито за Маями нито за Чикаго - в Плейофите всичко ще си дойде на мястото.
Лично за мен това е един от най-интересните сезони които съм гледал до момента.
В Маями има противоречия между треньор и играчи и нещата не отиват на добре.
Бош записа една борба за цял мач - ЕДНА ! Още лятото бе предупредил,че не иска да играе център,а и не става за тази позиция.Не е толкова мощен и висок.Общо взето големите 3-ма може да се разделят тъй като гледам - Бош не иска да играе център,няма друго място за него в момента,а на Маями им трябва Център - на трансфер ми мирише

- ryan83
- gangstera
-
то тва е ясно което казваш, ма Булс неможе такива смешни загуби да праят..неможе в 1,2 мача да играят и в следващите в които са очаква пак да бият да не играят
ти на тва серия ли му викаш
Маями и те бяха в серия по едно време ма после зеха да играят смешно, Оклахома и те бяха в серия спряха ги Минесота
Крайно време беше Бостън да вземат да бият, то с тея играчи дето имат и да не играят добре..същото нещо и с Лейкърс ма за тях не ми са говори вече..
забелязвам че Дюрант играе мн надъхано в последно време, а Леброна не ми харесва как играе. Бош в началото на сезона взимаше маса борби даже в един мач взе над 20
вкара 40 в един мач, спокойно може да си играе център, достатъчно висок е. Гарнет случайно да не е по-добър от него кат играе също център и са на еднакъв ръст. Пък кат не иска да играе варианти много..да вземат някой от свободните агенти, също в резервите на Маями имат поне 3-ма центъра. Даже си мисля че може Хаслем да играе център. Яки борби хваща, от него само тва са иска ма треньора е смешен..нищо не зависи от него в Маями 

забелязвам че Дюрант играе мн надъхано в последно време, а Леброна не ми харесва как играе. Бош в началото на сезона взимаше маса борби даже в един мач взе над 20

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
ТАКА СЕ ПРАВИ!!!!
Коби - 31т 6 асист
Дуайт - 31т 16 борби
Слаб мач за Неш все пак 11 асис и 8т
Гледах мача и мисля,че в него играха други Лейкърс!Наистина имаше много настроение и яки пасове.
Със снощната игра могат да победят всеки!
НО!В защита определено са си същите Лейкърс!
Миулоки вкараха сравнително малко,но причината е че не им вървеше стрелбата а не защото имаха кой знае каква защита срещу себе си.
Д-Антъни прилага тактики на принципа - Коби ще вкара повече!Все пак 13 от общо 16-те борби на Хауърд бяха в защита и спокойно може да се каже,че сами изнесоха мача.
Коби - 31т 6 асист
Дуайт - 31т 16 борби
Слаб мач за Неш все пак 11 асис и 8т
Гледах мача и мисля,че в него играха други Лейкърс!Наистина имаше много настроение и яки пасове.
Със снощната игра могат да победят всеки!
НО!В защита определено са си същите Лейкърс!
Миулоки вкараха сравнително малко,но причината е че не им вървеше стрелбата а не защото имаха кой знае каква защита срещу себе си.
Д-Антъни прилага тактики на принципа - Коби ще вкара повече!Все пак 13 от общо 16-те борби на Хауърд бяха в защита и спокойно може да се каже,че сами изнесоха мача.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Някой може ли да познае коя е новата боксова круша на НБА?
Да да точно .... Лейкърс!
А довечера какъв бой ще ядът от Биковете не е истина!Дано им направят 30т разлика че да се усетят малко!!!
Бездарници!!!
Всичко що е треньор и тактик в отбора заедно със Гасол трябва да бъдът изритани,начело с Д-Антъни,който между другото трябва да бъде линчуван с камъни!Провали Никс сега провали и Лейкърс,на тоя трябва да му вземат треньорската диплома.
А довечера какъв бой ще ядът от Биковете не е истина!Дано им направят 30т разлика че да се усетят малко!!!
Бездарници!!!

Всичко що е треньор и тактик в отбора заедно със Гасол трябва да бъдът изритани,начело с Д-Антъни,който между другото трябва да бъде линчуван с камъни!Провали Никс сега провали и Лейкърс,на тоя трябва да му вземат треньорската диплома.

- ryan83
- gangstera
-
Binev_OuT написа:Някой може ли да познае коя е новата боксова круша на НБА?
Бездарници!!!![]()
![]()

яд ма е за Кобето, днес стават точно 7 години от тва уникално постижение на Мамбата, което е трудно за вярване..просто уникално постижение, всякакъв коментар е излишен, удоволствие да го гледаш

27 точки в 3-та част

http://www.youtube.com/watch?v=s7P4SVFG7a8
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- sinioto_surce
- Потребител
-
Mного се надявам ЛА Клипърс да станат шампиони! Дали са готови за това ще си проличи още тая нощ. С удоволствие ще стана в 5:30 да гледам дербито, мачът не е за изпускане : )
- ryan83
- gangstera
-
Тва е голямо дерби тая нощ
Дано Пол ги накаже ма може и да не играе заради тъпите контузии
ГО КЛИПЪРС!!!
чак шампиони невярвам..просто нямат толко опит, Маями пак трябва да станат

чак шампиони невярвам..просто нямат толко опит, Маями пак трябва да станат

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- sinioto_surce
- Потребител
-
Маями тая година паднаха от всичко живо като гости. Разбирам да не си дават зор в редовния сезон, ама чак пък толко...тяхното бие на непукизъм вече
пък и е време за малко разнообразие
предричам финал ЛА Клипърс-Чикаго Булс, колкото и нереално да звучи в момента.

- ryan83
- gangstera
-
sinioto_surce написа:Маями тая година паднаха от всичко живо като гости. Разбирам да не си дават зор в редовния сезон, ама чак пък толко...тяхното бие на непукизъм вечепък и е време за малко разнообразие
предричам финал ЛА Клипърс-Чикаго Булс, колкото и нереално да звучи в момента.
Няма кой да спре Леброна на изток

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко