5те най-добри пилота на всички времена...?!
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
5те най-добри пилота на всички времена...?!
Избройте да видим на какво мнение е форума 
Мойте:
1. A.Senna
2.Colin McRae
3.M. Schumacher
4.Walter Rohrl
5.Juha Kankkunen
Единствено, някак си липсва тоя пуяк - Льоб, истината е, че мястото му е в класацията....ама много ме дразни

Мойте:
1. A.Senna
2.Colin McRae
3.M. Schumacher
4.Walter Rohrl
5.Juha Kankkunen
Единствено, някак си липсва тоя пуяк - Льоб, истината е, че мястото му е в класацията....ама много ме дразни

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Re: 5те най-добри пилота на всички времена...?!
1. Senna
2. 3. 4. 5. са все пилоти, които не са номер 1
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
1.Сена за формулата
1.Макрий за рали
останалите са компромис...
1.Макрий за рали
останалите са компромис...

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Без степенуване:
Аертон Сена, Михаел Шумахер, Валентино Роси, Себастиен Льоб, Валтер Рьол
Аертон Сена, Михаел Шумахер, Валентино Роси, Себастиен Льоб, Валтер Рьол
Щом като в класацията, а и в никое от предните мнения не е посочен Хуан Мануел Фанджо, няма кво да говорим за "най-добри" пилоти 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Хаос написа:1. Senna

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Аертон Сена,Колин Макрий,Михаел Шумахер,Петер Солберг,Мика Хакинен това е подредбата при мен.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз лично винаги съм бил фен на Михаел, още от първия му подиум и последвалото съперничество със Сена. Но така както изписвате най-добрите пилоти(което не значи непременно титли, където в повечето случаи отбора има по-голямото значение, а не пилота), не виждам защо не се поменава Хуан-Пабло Монтоя. Човекът е уникален пилот и само Ралф Шумахер му попречи да спечели титлата и във Ф1 след като в Карт сериите го беше направил. Ралф въпреки, че беше съотборник на Монтоя, караше за Миахел. Самият Монтоя пък беше пилот от типа на Колин Макрей - победата е най-важна. Когато дойде в БГ и гостува на Слави го попитаха дали се има за рисков пилот, а той отговори, че като види възможност за изпреварване, просто я използва. За мен той беше един различен пилот във Ф1 и допринасяше изключително много за зрелищността. Нещо подобно сега е Хамилтън. Не се вози цяло състезание, а прави изпреварвания, не се страхува от това, че ще отпадне и предпочита да е направил всичко за победата. Колин Макрей беше така и сигурно и до ден днешен щеше да държи рекорда за етапни победи, ако не бяха абдикирали всички сериозни отбори от ралито и не бяха оставили Ситроен без конкуренция и съответно Льоб. Той затова нацяло умря този спорт защото конкуренцията я няма. Преди години имаше минимум по двама борещи се до последно за титлата, а сега от самото начало дори няма двама.
И за темата ще сложа тези, които съм гледал и без подредба защото не съм аз човека, който ще ги нарежда:
Макрей, Михаел, Монтоя, Роси, Сена. Умишлено са по азбучен ред.
И за темата ще сложа тези, които съм гледал и без подредба защото не съм аз човека, който ще ги нарежда:
Макрей, Михаел, Монтоя, Роси, Сена. Умишлено са по азбучен ред.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Baca®di написа:Щом като в класацията, а и в никое от предните мнения не е посочен Хуан Мануел Фанджо, няма кво да говорим за "най-добри" пилоти
А ти за Фанджо по какво съдиш, по титлите или? Не е сериозно да слагате хора, които не сте гледали. Нито знаеш как е карал през годините, нито какво му е помогнало за титлите, нито колко пилоти през годините по една или друга причина не са спечелили много титли. Темата не е "кой има най-много титли" защото тогава нещата се изчерпват с Льоб, Шумахер и Роси. Точка.
In God we trust, all others we track.

А какво ще кажете да включим и малко легенди от култовата Група Б-Ари Ватанен,Мишел Мутон абе там всички са легенди
За формула 1-Нелсън Пикет,който се състезава с формула с двигател на БМВ 1500 к.с. след едно състезание се оплакал на механиците,че колата не спира добре,а те му казали,че на него му се плаща да дава газ,а не да спира
Е това са пилоти от старата школа,сегашните са некви аматьорчета.

За формула 1-Нелсън Пикет,който се състезава с формула с двигател на БМВ 1500 к.с. след едно състезание се оплакал на механиците,че колата не спира добре,а те му казали,че на него му се плаща да дава газ,а не да спира

Е това са пилоти от старата школа,сегашните са некви аматьорчета.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Вики, моите са същите като твоите, ама на пето място подреждам Стефан Петерханзел. Един страшно надарен и духовит оф-роуд пилот, доказал уменията и желанието си с 11 титли на легендарния Дакар (6 на мотоциклет и 5 зад волана).

BMWPOWERRR_ACM написа:Baca®di написа:Щом като в класацията, а и в никое от предните мнения не е посочен Хуан Мануел Фанджо, няма кво да говорим за "най-добри" пилоти
А ти за Фанджо по какво съдиш, по титлите или? Не е сериозно да слагате хора, които не сте гледали. Нито знаеш как е карал през годините, нито какво му е помогнало за титлите, нито колко пилоти през годините по една или друга причина не са спечелили много титли. Темата не е "кой има най-много титли" защото тогава нещата се изчерпват с Льоб, Шумахер и Роси. Точка.
Тогава по тази логика класацията не трябва да съдържа в заглавието си "на всички времена", защото никой от тук пишещите не е съвременик на пилотите карали преди повече от 50 години!
Кажи какъв ти е критерия за оценяване и тогава поставяй точка?!
За моя ще ти кажа защо пиша за Фанджо
1. Пилота с най-много титли преди да бъде минат от Шуми и за който света говори след кончината му като за един голям пилот. Аз все пак не се чувствам по-знаещ от хората в "пит стоп"-а, за да не се вслушам в тях!
2. Пилота имащ може би една от най-добрите статистики във визитката си. 24 победи от 52 старта са точно 46,15% успеваемост. 29 първи позиции от 52 старта пък е 55,77% успеваемост. Колко са пилотите с такива резултати?
Може да кажеш, че е имал късмета да кара с добре оборудван автомобил, че е имал късмет в състезанията и други странични фактори, но тези фактори ги имат всички пилоти, включително и шампионите във всички години от всички моторни шампионати.
Аз също съм фен на Шуми и покрай неговите титли разбрах за Фанджо, за който както казваш не съм го гледал и няма как да ме жегне някой спомен като чуя името му, но това не е причина да го отхвърля и да не го оценя. По твойта логика дай да игнорираме всички, всеки и всичко, което е било създадено или е съществувало преди да се родим и да си гледаме ограничено в нашето си време. Историята си е история и ако ще говориш във времето, гледай и назад.
А трябва ли изобщо да се сравняват пилоти от толкова различни времена?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Когато се заговори спорт се разбира футбол.
Когато се заговори за моторен спорт, винаги се хващаме първо за F1, после за WRC.

Когато се заговори за моторен спорт, винаги се хващаме първо за F1, после за WRC.

- Badr Hari
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 м52б20 купе
- Мечтае да кара: e46 m3 csl
1 Ayrton Senna, 2 Michael Shumacher, 3 Colin Mcrae, 4 Sebastien Loeb, 5 Ari Vatanen. Това са моите 5.
BMW - The Ultimate Driving Machine
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Baca®di написа:Щом като в класацията, а и в никое от предните мнения не е посочен Хуан Мануел Фанджо, няма кво да говорим за "най-добри" пилоти

И аз не се наемам да ги подреждам.
Петимата са Сена, М.Шумахер(въпрки, че не съм го харесвал заради подлите му номерца, като пилот нямам какво да кажа

59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4