5те най-добри пилота на всички времена...?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

5те най-добри пилота на всички времена...?!

Мнение от gazzzar » 27 Яну 2013, 2:17

Избройте да видим на какво мнение е форума :)
Мойте:
1. A.Senna
2.Colin McRae
3.M. Schumacher
4.Walter Rohrl
5.Juha Kankkunen

Единствено, някак си липсва тоя пуяк - Льоб, истината е, че мястото му е в класацията....ама много ме дразни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Аватар

Re: 5те най-добри пилота на всички времена...?!

Мнение от Хаос » 27 Яну 2013, 2:23

1. Senna
2. 3. 4. 5. са все пилоти, които не са номер 1
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 27 Яну 2013, 2:32

1.Сена за формулата
1.Макрий за рали
останалите са компромис... :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 27 Яну 2013, 3:04

Без степенуване:

Аертон Сена, Михаел Шумахер, Валентино Роси, Себастиен Льоб, Валтер Рьол

Потребител
Аватар

Мнение от Baca®di » 27 Яну 2013, 3:09

Щом като в класацията, а и в никое от предните мнения не е посочен Хуан Мануел Фанджо, няма кво да говорим за "най-добри" пилоти :no:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Яну 2013, 10:47

Хаос написа:1. Senna
2. 3. 4. 5. са все пилоти, които не са номер 1

:yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 27 Яну 2013, 10:56

Аертон Сена,Колин Макрий,Михаел Шумахер,Петер Солберг,Мика Хакинен това е подредбата при мен.
:driving: :dunno: :driving:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Яну 2013, 10:57

Аз лично винаги съм бил фен на Михаел, още от първия му подиум и последвалото съперничество със Сена. Но така както изписвате най-добрите пилоти(което не значи непременно титли, където в повечето случаи отбора има по-голямото значение, а не пилота), не виждам защо не се поменава Хуан-Пабло Монтоя. Човекът е уникален пилот и само Ралф Шумахер му попречи да спечели титлата и във Ф1 след като в Карт сериите го беше направил. Ралф въпреки, че беше съотборник на Монтоя, караше за Миахел. Самият Монтоя пък беше пилот от типа на Колин Макрей - победата е най-важна. Когато дойде в БГ и гостува на Слави го попитаха дали се има за рисков пилот, а той отговори, че като види възможност за изпреварване, просто я използва. За мен той беше един различен пилот във Ф1 и допринасяше изключително много за зрелищността. Нещо подобно сега е Хамилтън. Не се вози цяло състезание, а прави изпреварвания, не се страхува от това, че ще отпадне и предпочита да е направил всичко за победата. Колин Макрей беше така и сигурно и до ден днешен щеше да държи рекорда за етапни победи, ако не бяха абдикирали всички сериозни отбори от ралито и не бяха оставили Ситроен без конкуренция и съответно Льоб. Той затова нацяло умря този спорт защото конкуренцията я няма. Преди години имаше минимум по двама борещи се до последно за титлата, а сега от самото начало дори няма двама.
И за темата ще сложа тези, които съм гледал и без подредба защото не съм аз човека, който ще ги нарежда:
Макрей, Михаел, Монтоя, Роси, Сена. Умишлено са по азбучен ред.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Яну 2013, 11:00

Baca®di написа:Щом като в класацията, а и в никое от предните мнения не е посочен Хуан Мануел Фанджо, няма кво да говорим за "най-добри" пилоти :no:

А ти за Фанджо по какво съдиш, по титлите или? Не е сериозно да слагате хора, които не сте гледали. Нито знаеш как е карал през годините, нито какво му е помогнало за титлите, нито колко пилоти през годините по една или друга причина не са спечелили много титли. Темата не е "кой има най-много титли" защото тогава нещата се изчерпват с Льоб, Шумахер и Роси. Точка.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 27 Яну 2013, 11:55

А какво ще кажете да включим и малко легенди от култовата Група Б-Ари Ватанен,Мишел Мутон абе там всички са легенди :bowdown: :bowdown:
За формула 1-Нелсън Пикет,който се състезава с формула с двигател на БМВ 1500 к.с. след едно състезание се оплакал на механиците,че колата не спира добре,а те му казали,че на него му се плаща да дава газ,а не да спира :bowdown:
Е това са пилоти от старата школа,сегашните са некви аматьорчета.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 27 Яну 2013, 12:08

Вики, моите са същите като твоите, ама на пето място подреждам Стефан Петерханзел. Един страшно надарен и духовит оф-роуд пилот, доказал уменията и желанието си с 11 титли на легендарния Дакар (6 на мотоциклет и 5 зад волана).
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Baca®di » 27 Яну 2013, 12:11

BMWPOWERRR_ACM написа:
Baca®di написа:Щом като в класацията, а и в никое от предните мнения не е посочен Хуан Мануел Фанджо, няма кво да говорим за "най-добри" пилоти :no:

А ти за Фанджо по какво съдиш, по титлите или? Не е сериозно да слагате хора, които не сте гледали. Нито знаеш как е карал през годините, нито какво му е помогнало за титлите, нито колко пилоти през годините по една или друга причина не са спечелили много титли. Темата не е "кой има най-много титли" защото тогава нещата се изчерпват с Льоб, Шумахер и Роси. Точка.

Тогава по тази логика класацията не трябва да съдържа в заглавието си "на всички времена", защото никой от тук пишещите не е съвременик на пилотите карали преди повече от 50 години!
Кажи какъв ти е критерия за оценяване и тогава поставяй точка?!
За моя ще ти кажа защо пиша за Фанджо
1. Пилота с най-много титли преди да бъде минат от Шуми и за който света говори след кончината му като за един голям пилот. Аз все пак не се чувствам по-знаещ от хората в "пит стоп"-а, за да не се вслушам в тях!
2. Пилота имащ може би една от най-добрите статистики във визитката си. 24 победи от 52 старта са точно 46,15% успеваемост. 29 първи позиции от 52 старта пък е 55,77% успеваемост. Колко са пилотите с такива резултати?

Може да кажеш, че е имал късмета да кара с добре оборудван автомобил, че е имал късмет в състезанията и други странични фактори, но тези фактори ги имат всички пилоти, включително и шампионите във всички години от всички моторни шампионати.
Аз също съм фен на Шуми и покрай неговите титли разбрах за Фанджо, за който както казваш не съм го гледал и няма как да ме жегне някой спомен като чуя името му, но това не е причина да го отхвърля и да не го оценя. По твойта логика дай да игнорираме всички, всеки и всичко, което е било създадено или е съществувало преди да се родим и да си гледаме ограничено в нашето си време. Историята си е история и ако ще говориш във времето, гледай и назад.
А трябва ли изобщо да се сравняват пилоти от толкова различни времена?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 27 Яну 2013, 12:17

Когато се заговори спорт се разбира футбол.
Когато се заговори за моторен спорт, винаги се хващаме първо за F1, после за WRC.

:nono: :nono: :nono:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 м52б20 купе
Мечтае да кара: e46 m3 csl

Мнение от Badr Hari » 27 Яну 2013, 12:25

1 Ayrton Senna, 2 Michael Shumacher, 3 Colin Mcrae, 4 Sebastien Loeb, 5 Ari Vatanen. Това са моите 5.
BMW - The Ultimate Driving Machine

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 27 Яну 2013, 12:27

:kuku: Да разбираме, че другите нямаме право на мнение и всички трявба да мислят като теб ли? :kuku: В първото мнение е написана идеята. Изброяваш твоите и тва е. Вече всяка втора тема след третото мнение е безмислен спор, който няма нищо общо с идеята на темата.
И аз не се наемам да ги подреждам.
Петимата са Сена, М.Шумахер(въпрки, че не съм го харесвал заради подлите му номерца, като пилот нямам какво да кажа :bowdown: ), Роси, Макрий, Ватанен.

Следваща

Назад към Извън Темата