Привет! Вече съм един от вас, макар и с мини купър :)
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- hristovgeorgi
- Потребител
-
- Кара: Mini cooper
- Мечтае да кара: Porsche 911
- Детайли за колата: 2002 - 1.6
Привет! Вече съм един от вас, макар и с мини купър :)
Привет,
днес си купих мини купърче и съм много, много, много доволен
Колата е като играчка! Търсих опел или мазда заради годината (възможно най-нова за до към 8-9000), но ми се стори грехота да се дават толкова пари за подобен кошник като опел
Почти всички просто са убити от каране, боядисвани, чукани, карани като за последно - опелите, маздите по-стават ама нещо не ме радват.
Минито е друга работа - само като го видя от балкона и ме радва, а да го караш е още по-готино
Вчера гледах няколко минита, но на всички нещо им имаше, накрая видях този, една дама го докара и веднага казах, че го взимам, защото колата беше без забележка почти. Купих го днес и съм супер доволен! До сега карах голф 3, ситроен ц4 и ауди а3 - абсолютни боклуци, особено аудито, което направо беше просто ужас от към чупене и едва се отървах от него, за което съм по-щастлив и от купърчето. Вози доста твърдо, но много стегнато, няма шумове или нещо. Хората от които го купих също бяха много готини, колата си личи че е поддържана, а вътре е като нова почти, пожелавам им само хубави неща и да купят новия (както казаха, че искат да направят)
Имам само едно нещо за оправяне, волана ми е твърд и сигурно маслото на хидравликата трябва да се смени, вероятно никога не са го сменяли, доста е твърд, в сравнение с аудито, на което се въртеше с един пръст почти.
Днес не съм слизал от колата, просто ми харесва много, а стъкления покрив е супер. Впечатлен съм, приятелката ми също много го харесва
Ами това е, бмв маниаци, на всички пожелавам безаварийно
Ето я красавицата:

днес си купих мини купърче и съм много, много, много доволен

Минито е друга работа - само като го видя от балкона и ме радва, а да го караш е още по-готино

Вчера гледах няколко минита, но на всички нещо им имаше, накрая видях този, една дама го докара и веднага казах, че го взимам, защото колата беше без забележка почти. Купих го днес и съм супер доволен! До сега карах голф 3, ситроен ц4 и ауди а3 - абсолютни боклуци, особено аудито, което направо беше просто ужас от към чупене и едва се отървах от него, за което съм по-щастлив и от купърчето. Вози доста твърдо, но много стегнато, няма шумове или нещо. Хората от които го купих също бяха много готини, колата си личи че е поддържана, а вътре е като нова почти, пожелавам им само хубави неща и да купят новия (както казаха, че искат да направят)

Имам само едно нещо за оправяне, волана ми е твърд и сигурно маслото на хидравликата трябва да се смени, вероятно никога не са го сменяли, доста е твърд, в сравнение с аудито, на което се въртеше с един пръст почти.
Днес не съм слизал от колата, просто ми харесва много, а стъкления покрив е супер. Впечатлен съм, приятелката ми също много го харесва

Ами това е, бмв маниаци, на всички пожелавам безаварийно

Ето я красавицата:
Последна промяна hristovgeorgi на 31 Яну 2013, 14:28, променена общо 1 път
Re: Привет! Вече съм един от вас, макар и с мини купър :)
Браво. Със здраве да си караш мини-бмв-то
Но вземи и му махни "s" отзад защото ... не е "s" както знаеш

Но вземи и му махни "s" отзад защото ... не е "s" както знаеш

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Честито, колега, много приятни емоции с колата ти пожелавам!
Карал съм Мини , страхотно автомобилче е, особено в града.

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Честито Колега минито е много яко 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Честито колега ! Да си го караш с кеф, да не ти прави проблеми и само масло и гуми да сменяш. Мини-тата са хубави, хем от любимата марка, хем малки и практички. Само не ми харесва километража, като тенджера е посредата 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Честито
Много безаварийни километри и голем кеф ти пожелавам
И мен адски много ме кефят тези минита,даже се замислям малко по-натам и аз за едно такова дзверче.

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Браво, изглежда супер! 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Честито,много приятен автомобил за каране,волана си му е такъв,по-стегнат е,а ако не искаш да махаш "S" от зад,само може да преместиш ауспуха по средата че да изглежда като "S" 

- hristovgeorgi
- Потребител
-
- Кара: Mini cooper
- Мечтае да кара: Porsche 911
- Детайли за колата: 2002 - 1.6
Благодаря за пожеланията
S го е сложила предишната собственичка, на мен не ми пречи, не вярвам някой да се заблуди
Може да го махна, но колата е най-готината, която съм карал до сега, освен че беше и под бюджета ми, който си бях отделил, за сега няма нещо, което да ми тропа или да ме дразни (освен волана малко), а и отгоре на всичко днес на един светофар една мацка ми помаха
На гаджето ми не и хареса като и се похвалих
Хваща око тази количка обаче
Лек ден на всички и всичко добро, ако ме видите свиркайте.

S го е сложила предишната собственичка, на мен не ми пречи, не вярвам някой да се заблуди

Лек ден на всички и всичко добро, ако ме видите свиркайте.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Честито и от мен!
Това е единствената кола с предно предаване, която бих карал за ежедневка. Много се кефя на хора, които харесват автомобила, който притежават и им е кеф. Радостта от шофирането започва от там. МИНИ-то освен, че е красива кола (като дизайн) има доста качества, които се виждат при каране - хубав звук, возия, лека склонност към презавиване и т.н.
Със здраве да си го караш много километри!

Това е единствената кола с предно предаване, която бих карал за ежедневка. Много се кефя на хора, които харесват автомобила, който притежават и им е кеф. Радостта от шофирането започва от там. МИНИ-то освен, че е красива кола (като дизайн) има доста качества, които се виждат при каране - хубав звук, возия, лека склонност към презавиване и т.н.
Със здраве да си го караш много километри!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Вероятно не си карал БМВта, иначе волана нямаше да ти прави впечатление 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
честито колега
и мен много ме кефят Минетата ,а моята ме изяде да взимам смарт 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- drago_im
- Потребител
-
- Кара: Mini Cooper R50
Честито колега! И аз съм с Мини
Поздрави!

Поздрави!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
честито колега,но мисля че тази кола е с ел.рейка и по спомен волана си и е твърд
ТДС - Турбо Див Селянин
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Честито колега. На мен един истински Мини Купър С направо ми скри шапката на околовръстното. От лента в лента като картинг минаваше. Доста стабилна колица.
15 мнения
• Страница 1 от 1