АНКЕТА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли участвали?

1. Да
45
62%
2. Не
10
14%
3. Може би
18
25%

Общо гласове : 73
младши ентусиаст
Аватар

АНКЕТА

Мнение от blackrider » 05 Фев 2013, 17:27

Благодаря на участвалите.
Последна промяна blackrider на 06 Фев 2013, 21:07, променена общо 5 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
Детайли за колата: шест цилиндров звяр

Re: АНКЕТА

Мнение от NoMoreRules » 05 Фев 2013, 18:02

Гласувах с да, но дай малко повече информация относно проекта да е по ясно и за мен и за другите колеги.
Изображение
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 05 Фев 2013, 18:09

За момента не мога да дам повече инфо, доброжелател с който обсъждах детайли се опита да ми открадне идеята. Пуснах анкета с цел да видя дали може бг обществото да се сплоти както направихте с Тошко. Държавата не ни помага,чрез тази идея искам сами да почнем да си помагаме.

Ще си позволя да цитирам Иво Войков след като обсъдих идеята с него : " Да идеята изглежда много интересна,ще направя каквото мога да се разчуе".
Но така е измислено,че с участието си да може да се помага на хора в нужда,на бизнеса (фирмите които участват) и хора които ще поддържат системата.
Ако анкетата покаже положителни резултати и си заслужава ,ще се продължи с осъществяването на проекта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 05 Фев 2013, 18:30

Колега, и на мен доста отдавна ми се върти такава идея в главата, но все нямам времето и енергията да я осъществя. Ще бъда изключително радостен ако я направите реалност и ще съм плътно зад идеята :yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2013, 19:10

гласувах с "не".

като се научите да правите фирми с идеална цел - тогава ще гласувам с "да".

идеална цел не е "50% от приходите ще са за..." а "100% от печалбата ще е за ...."

идеята на едно усилие да се помогне не е да си помогнеш на себе си и на другите, а да се помогне на другите и да има за тебе толкова колкото да можеш да помагаш.

всеки си го вижда различно де...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 05 Фев 2013, 19:17

alx написа:гласувах с "не".

идеална цел не е "50% от приходите ще са за..." а "100% от печалбата ще е за ...."

идеята на едно усилие да се помогне не е да си помогнеш на себе си и на другите, а да се помогне на другите и да има за тебе толкова колкото да можеш да помагаш.

Не си разбрал , 50% са за благотворителност ! А другите за награден фонд ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2013, 19:28

blackrider написа:

Не си разбрал , 50% са за благотворителност ! А другите за награден фонд ;)

Ще загатна само,че е във формата на игра-томбола с невероятни награди (свързани с автомобилите и за дома) ,а 50% от приходите ще са за хора в нужда.

не съм разбрал защото не си го написал :) написа, че ще има томбола и 50% от постъпленията ще са за идеални цели. останалите 50% - не каза за какво ще са.

аз лично мисля, че ако ще правите нещо по тази схема трябва да го формулирате като "всичката печалба отива за благотворителни цели" (тоест разликата между постъпленията и цената на наградите плюс разходи по томболата).

като кажеш хх% отиват за благотворителност и ... бай ганьо ще намери къде да се впише в пейзажа.

разбира се- това са случайни мисли нЕкви.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 05 Фев 2013, 19:37

alx ,очаквах да почне да се плюе и да се прави сметка,че аз на гърба на нуждаещите се искам да почна да печеля! Не е така! И не съм го измислил да е така. Има хора които се запознаха лично с мен и могат д го потвърдят що за човек съм.
Не разкривам нарочно каква ще е системата и начина на томболата (причината съм я написал). Но идеята е всяка седмица да има такава томбола,а не мисля че фирмите които изявиха желание за участие, ще го правят постоянно без пари! Така ,моля те докато не разбереш цялата работа ,недей да насъскваш или спамиш. Написал съм анкета с очакван отговор,който ти си дал! За сега мисля,това е достатъчно.
А ако искаш да почнеш да помагаш е съвсем друг въпроса.Дай съвет как да направим и съберем помощ за нуждаещите се по Х-американски де? Но ще ти е малко трудно от разстояние. ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Фев 2013, 19:45

blackrider написа:alx ,очаквах да почне да се плюе и да се прави сметка,че аз на гърба на нуждаещите се искам да почна да печеля! Не е така! И не съм го измислил да е така. Има хора които се запознаха лично с мен и могат д го потвърдят що за човек съм.
Не разкривам нарочно каква ще е системата и начина на томболата (причината съм я написал). Но идеята е всяка седмица да има такава томбола,а не мисля че фирмите които изявиха желание за участие, ще го правят постоянно без пари! Така ,моля те докато не разбереш цялата работа ,недей да насъскваш или спамиш. Написал съм анкета с очакван отговор,който ти си дал! За сега мисля,това е достатъчно.
А ако искаш да почнеш да помагаш е съвсем друг въпроса.Дай съвет как да направим и съберем помощ за нуждаещите се по Х-американски де? Но ще ти е малко трудно от разстояние. ;)

аз не нахъсвам и не спамя- попита - аз ти отговорих и обясних защо така съм отговорил.

идеята ти е добра като цяло. просто внимавай с изпълнението и детайлите.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 05 Фев 2013, 20:17

Гласувам с "НЕ", защото:
Ако аз дам примерно два лева за участие, един лев ще отиде за някой, който е в нужда и един лев в някой , който няма нужда, но печели наградата.
Много по смислено лично за мен е да помогна колкото мога на човек в нужда и да участвам с някаква сума, ако имам желание в някаква друга лотария с по-големи награди и по-добри условия.
По добре да се търси начин да се представят хората с нужда пред останалите колеги от форума и който колега желае да помага на този, към който се чувства съпричастен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 05 Фев 2013, 21:25

[quote="ivan1590"
Ако аз дам примерно два лева за участие, един лев ще отиде за някой, който е в нужда и един лев в някой , който няма нужда, но печели наградата.
[/quote]

Радвам се,но в една друга моя тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=327348 се вижда,че малко хора са взели участие.

А когато има игра се увеличава шанса за участие и помагане.

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 06 Фев 2013, 0:12

:yes:

: Пичове....такава кола не се купува по снимки....

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Фев 2013, 2:07

Гласувах с "Да" но това е в случай че примерно този един лев отива цял по предназначение за да се помогне на някой, който има нужда от него.. а не примерно от единия лев да стигнат 10 стотинки.. :yes:
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 06 Фев 2013, 8:02

По принцип- ДА. Ама по принцип- някои мисли по въпроса:

1-во и най-важно- как ще убедиш хората, че всичко е както казваш с приходите и разходите :?: Да кажем, че в тоя форум хората имат мнение за теб и ще ти повярват- как да ти повярват други хора :?: Знаеш какво е общото мнение за такива игри, томболи и т.н.

2-ро- това с томболата и наградите е добра идея. Поне някои хора ще имат стимул да заделят 2лв. щото могат да спечелят нещо. Примера с ваучера за сервиз е добър, ама какво правим ако печелившия е извън София- все пак София не е БГ.

3-то- наличието на клипове е абсолютно задължително за да се убедят невярващите в почтеността на организаторите. Поне за начало е добре да се дава и подробен отчет за приходи и разходи- ама наистина подробен. Дори и в тоя форум ще има хора които няма да ти повярват, че всичко се прави от добро сърце и без печалба- какво остава за странични хора.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 06 Фев 2013, 9:22

Какво се хвърлихте толкова.Идеята е проста - споделя се най-нужната информация,така че основата на програмата да е ясна на хората,гледат се резултатите от анкетата и се решава ще се правили нещо или не.
Аз съм "ЗА" - първо защото е благотворително и второ хората печелят нещо и фирмите спонсори също.
Като цяло ако се осъществи подобна програма и тя стане в голям мащаб и т.н. и 3-те страни ще печелят,аз ще имам стимул да пращам смс-и,фирмите ще имат стимул да са спонсори и нещата ще вървят.
Колкото до информацията,доколкото разбрах не иска някой да му открадне идеята.Мисля,че щом нещата тръгнат в ход,ще знаем в подробности имена на фирми,начин на теглене и всичко нужно.
Браво за идеята !
Изображение

Назад към Извън Темата