Putin-Bay Ohio - бригада

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Putin-Bay Ohio - бригада

Мнение от Binev_OuT » 01 Фев 2013, 16:53

Здравейте!
Предстои ми заминаване към този остров през май месец.
Интересува ме дали има някой,който е бил там на работа за да ми даде информация от първа ръка.
Островът се намира в езеро Ерие между Кливланд и Детройт,близо до канадската граница.
Не е нещо голямо,напротив - малък остров с малък брой домакинства и е нещо като курортно селце.
Ако има някой който е работил там,нека сподели.
Благодаря!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 19' G31 540i

Re: Putin-Bay Ohio - бригада

Мнение от HDI » 04 Фев 2013, 11:50

Сестра ми работи там 2 поредни години, 2004-5 година. Според нея това е "остров на разврата", през седмицата няма кой да те напсува, но пък уикенда се случват неща който даже и по нашето черноморие не могат да се видят - алкохол и разврат колкото щеш, хората ходят там да се размажат за уикенда просто. Знам също че има доста други българи, румънци и други източно европейци през лятото, не е много скъпо и като квартири и за живот. Общо взето не е лошо местенце за бригада, хем купон хем и парички се изкарват. Но все пак говоря за преди повече от 8 години, сега не знам как е. Аз лично съм ходил на бригада в DAyton, Ohio и като цяло Ohio ми се струва доста провинциален и скучен щат, но пък хората са много дружелюбни, няма много други европейци, мексиканци и е доста спокойно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: Putin-Bay Ohio - бригада

Мнение от Binev_OuT » 05 Фев 2013, 19:30

Благодаря колега,това е единственото мнение и не само в нашия форум ами и в другите които са точно за споделяне на такава информация.
Чак взех да се плаша къде отивам :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата