Мис БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 25 Авг 2006, 14:49

Какво означава за вас буквичката "М"?
Лила: мотор, мацки, музика, мисъл..

:winky:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 25 Авг 2006, 14:53

GECATA BMW написа:
Какво означава за вас буквичката "М"?
Лила: мотор, мацки, музика, мисъл..

:winky:

дамм...и аз за това си помислих...но въпросът е "ЗА ВАС"...и други момичета са отговорили по този начин...както й да е. :)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 25 Авг 2006, 15:00

Аз пък съм корумпиран :mhihi: :mhihi:
Кой и какво дава за моя глас :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vase F1 » 25 Авг 2006, 15:04

И ние от медиите също сме корумпирани :mhihi: :mhihi:
България над всичко
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 25 Авг 2006, 15:05

Ти може ли поне веднъж да не си корумпиран :mhihi:

Иначе BaD Girl e :yes:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 25 Авг 2006, 15:14

Гласувах за Елена Василева (elivassileva). Много симпатично момиче

Гост
Аватар

Re: ...........

Мнение от Гост » 25 Авг 2006, 15:15

Тоо Cool написа:кучката БМВ-ЖЕНИМ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Къде е тая мадама бе-отивам да я отвличам съществено!!!!!!Викайте поп-намирам я и се женим!!!!!!ААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!

Айдеее-хаирлия да си!Баджанак ше ти станем!
:mhihi:
РЕНИ! И аз казах!

.......а и да кажа -нали се пак оценяваме тва дето е в снимката-не качеството на заснемането....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

абе ей

Мнение от KPETEH » 25 Авг 2006, 15:50

Незнам как да започна, но днес като отворих форума и веднага вниманието ми бе привлечено от нов подфорум. Сещате се за кой става въпрос. Не си бях помислял въобще, че този тъй наречен конкурс ще стигне чак до тук! Мислех си, че има достатъчно причини това начинание да не бъде допуснато тук!
Ето малко от моите мисли по създалата се ситуация:
За какво е този конкурс въобще?
За чест, слава, признание?! Незнам! По никакъв начин той няма да бъде полезен за форумците или техните возила... Може би малко да се посмеем - така и става. Дали това целят тези "красавици"?
Та БМВ и жените се борят с пълни сили да се изместят взаимно от мъжкото сърце!!! Може би затова бяха толкова надъхани и нахални да организират нещо такова. Как може цици и дупета да имат нещо общо с чистото удоволствие да управляваш БМВ?
Спирам дотук.

Единствения начин да определя мойта фаворитка в този конкурс е: Всяка една от тях вземе да излезе на асфалта и да демонстрира поне няква "езда", ако ще конусчета, ако може дрифт или пък каквато и да е хореография, но в БМВ!!
Ц*ц* и з*дн*ц* има навсякъде, едва лй призванието Мис БМВ, ще донесе върховната наслада на която и да е сериозна дама.
Няма да коментирам учасничките - повечето нямат нищо общо една с друга, камо ли с мойта представа за красива и способна жена.

П.С.
Някой да е гледал последния филм на една наша "супер" преуспяла манекенка Галя Литова? Може би който не го е гледал да земе да види, особено полезно ще е за участничките.

П.С.2. Ако си найстина красива и способна няма нужда да се показваш кадето и да е! Нужно ли е да се доказвате?! А как настоявате само... отвратително

П.С.3. Подфорума е трагичен - не би трябвало никой да влиза и да гледа вътре - бе не мога да го обесня - някои хора се досещат!
Ако е толкова зор за този конкурс, той трябва да бъде наживо - да се покажат една до друга в еднакви дрешки/дрипи и въпросите директно на микрофона да чуят всички - не да отговарят по е-мейл с съмнително дълго време за обмисляне и структориране на отговорите си. За смеха казах.

Мерси за обърнатото Ви внимание. Аз съм разочърован

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 25 Авг 2006, 16:07

Малко ми олекна :mhihi:
Предоставям възможност бъде спечелен и моя глас. Разбира се, ако отговорите на следния въпрос:
Каде в софия могат да ми рециклират изпусналия амортесьор? Цени? Адрес? Ха сега...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Авг 2006, 16:11

аз пъ не съм ни най малко разочарован ...
поне се вижда, че вкусовете ни се различават и не всички скочиха на някоя от кандидатките

аз ще викам докрай за badgirl и те тъй
щот ме кефи много и щот е мой тип
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Re: абе ей

Мнение от anabella » 25 Авг 2006, 16:14

KPETEH написа:Незнам как да започна, но днес като отворих форума и веднага вниманието ми бе привлечено от нов подфорум. Сещате се за кой става въпрос. Не си бях помислял въобще, че този тъй наречен конкурс ще стигне чак до тук! Мислех си, че има достатъчно причини това начинание да не бъде допуснато тук!
Ето малко от моите мисли по създалата се ситуация:
За какво е този конкурс въобще?
За чест, слава, признание?! Незнам! По никакъв начин той няма да бъде полезен за форумците или техните возила... Може би малко да се посмеем - така и става. Дали това целят тези "красавици"?
Та БМВ и жените се борят с пълни сили да се изместят взаимно от мъжкото сърце!!! Може би затова бяха толкова надъхани и нахални да организират нещо такова. Как може цици и дупета да имат нещо общо с чистото удоволствие да управляваш БМВ?
Спирам дотук.

Единствения начин да определя мойта фаворитка в този конкурс е: Всяка една от тях вземе да излезе на асфалта и да демонстрира поне няква "езда", ако ще конусчета, ако може дрифт или пък каквато и да е хореография, но в БМВ!!
Ц*ц* и з*дн*ц* има навсякъде, едва лй призванието Мис БМВ, ще донесе върховната наслада на която и да е сериозна дама.
Няма да коментирам учасничките - повечето нямат нищо общо една с друга, камо ли с мойта представа за красива и способна жена.

П.С.
Някой да е гледал последния филм на една наша "супер" преуспяла манекенка Галя Литова? Може би който не го е гледал да земе да види, особено полезно ще е за участничките.

П.С.2. Ако си найстина красива и способна няма нужда да се показваш кадето и да е! Нужно ли е да се доказвате?! А как настоявате само... отвратително

П.С.3. Подфорума е трагичен - не би трябвало никой да влиза и да гледа вътре - бе не мога да го обесня - някои хора се досещат!
Ако е толкова зор за този конкурс, той трябва да бъде наживо - да се покажат една до друга в еднакви дрешки/дрипи и въпросите директно на микрофона да чуят всички - не да отговарят по е-мейл с съмнително дълго време за обмисляне и структориране на отговорите си. За смеха казах.

Мерси за обърнатото Ви внимание. Аз съм разочърован

Мисля, че участничките не са се съгласили да бъдат част от този конкурс заради някакви криворазбрани слава, удовлетворение. Всичко, което се организира по форумите е просто за забавление, не виждам нужда да има някакъв дълбок смисъл точно в този конкурс.

За способностите зад волана и аз бях на мнение, че ще е интересно да се проведе наживо и наистина да има някаква надпревара. даже предложих да участват само момичета, които действително карат BMW.

И един въпрос - какво значи според теб е преуспяла жена? Защо даваш квалификации без да познаваш момичетата? Крайно необсмилено по мое мнение.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Авг 2006, 16:16

KPETEH написа:Малко ми олекна :mhihi:
Предоставям възможност бъде спечелен и моя глас. Разбира се, ако отговорите на следния въпрос:
Каде в софия могат да ми рециклират изпусналия амортесьор? Цени? Адрес? Ха сега...

на кръговото на павлово, 30-40лв

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 25 Авг 2006, 16:16

Някои го правят точно за слава и за още нещо ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 25 Авг 2006, 16:17

KPETEH, споко ве. Това е само шоу, това е само забавление ;)
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Гост
Аватар

Re: абе ей

Мнение от Гост » 25 Авг 2006, 16:20

Мисля, че участничките не са се съгласили да бъдат част от този конкурс заради някакви криворазбрани слава, удовлетворение. Всичко, което се организира по форумите е просто за забавление, не виждам нужда да има някакъв дълбок смисъл точно в този конкурс.

За способностите зад волана и аз бях на мнение, че ще е интересно да се проведе наживо и наистина да има някаква надпревара. даже предложих да участват само момичета, които действително карат BMW.

И един въпрос - какво значи според теб е преуспяла жена? Защо даваш квалификации без да познаваш момичетата? Крайно необсмилено по мое мнение.

браво мацка :clap:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата