Мис БМВ
Модератор: Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Съгласили ли казваш? Те напират бре. Като насила и компромис ми изглежда цялата работа. Сееееш ли се?Ми не ги познавам бре! Нали видях снимки обаче... кво повече
И с тия въпроси, за кво се обаждаш... Мен не можеш ме убедиш
И въобще не е смешно, ако е за смях такива конкурси има и в амор с Тони Г и Станчо - кой иска да ходи и да гледа там!
Аз не желая емблемата на БМВ да бяде свързвана с жена или мъж ако щете въобще!!! Това е АВТОМОБИЛ!!!
30-40 лева за 1 амортсьор ми се струва скъпо.
И въобще не е смешно, ако е за смях такива конкурси има и в амор с Тони Г и Станчо - кой иска да ходи и да гледа там!
Аз не желая емблемата на БМВ да бяде свързвана с жена или мъж ако щете въобще!!! Това е АВТОМОБИЛ!!!

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
KPETEH написа:Съгласили ли казваш? Те напират бре. Като насила и компромис ми изглежда цялата работа. Сееееш ли се?Ми не ги познавам бре! Нали видях снимки обаче... кво повече
А защо да не се обаждам? Много е лесно да мислиш, че мнението ти е меродавно и да не приемаш чужди аргументи. И с този конкурс няма да се свърже конкретна личност с емблемата, а с този форум. Това е цялата работа. Много навътре ги взимате тия форумски работи.
Видял снимки? А прочете ли нещо от написаното?
Относно посления ти абзац - за какво да се организира Мис България? Та това е държава

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
абе ...
мое ли един въпрос
ти гей ли си?
(към КРЕТЕН)
мое ли един въпрос
ти гей ли си?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
хм.. аз пък си мисля че всеки има право на мнение по въпроса за конкурса (а и за всичко друго).
обаче - има един момент че ако твоето мнение не съвпада със това на другите, а другите са повече и медията е на доброволни начала и няма нищо "на вързано" което тебе да те касае пряко- просто си замълчаваш. не е сложно. нито обидно нито унизително.
защото някои друг е положил усилия за организацията без някаква лична облага общо взето и най-малкото трябва да се показва малко уважение
обаче - има един момент че ако твоето мнение не съвпада със това на другите, а другите са повече и медията е на доброволни начала и няма нищо "на вързано" което тебе да те касае пряко- просто си замълчаваш. не е сложно. нито обидно нито унизително.
защото някои друг е положил усилия за организацията без някаква лична облага общо взето и най-малкото трябва да се показва малко уважение

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
НИ МОЪ СЪ СДЪРЖЪ
Такава дето си е намерила мъж дето изкарва повече отколкото тя може да похарчи.
По темата - Lila Angel е мойто момиче!

anabella написа:И един въпрос - какво значи според теб е преуспяла жена?

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- anabella
- младши ентусиаст
-
Един написа:НИ МОЪ СЪ СДЪРЖЪ
anabella написа:И един въпрос - какво значи според теб е преуспяла жена?
Както се казва в една реклама: "Не, благодаря!" Парите мога и сама да си ги изкарам.
- Гост
-
Свет - голем , хора - разни!
Няма лошо да се подърляме за момичетата!Който не му харесва/нито една/ да не гласува,бе!Не е насила!Естествено,че ше има всякакви вкусове-да не сме еднакви хората! Дайте си свободно на душата и се кефете! БМВ и хубавите жени си е мнооого стара връзка!
Ако все пак се правят каквито и да е кОнкурси тва е за радост на окото и душата-кво ше ни е......?!?!?
Няма лошо да се подърляме за момичетата!Който не му харесва/нито една/ да не гласува,бе!Не е насила!Естествено,че ше има всякакви вкусове-да не сме еднакви хората! Дайте си свободно на душата и се кефете! БМВ и хубавите жени си е мнооого стара връзка!
Ако все пак се правят каквито и да е кОнкурси тва е за радост на окото и душата-кво ше ни е......?!?!?
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Гост
-
- Гост
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
направо обявете Динко за МИСТЪР най-БМВ и въобще не му мислете ... от тоя конкурс няма смисъл
ааа и за културист на форума - Цене

ааа и за културист на форума - Цене

- vicho
- старши ентусиаст
-
тоя пъ... не култура ве пич
за ЩАНГИ ГОВОРИМ, че цене е "ЯК" мноо, даже повече и от мене

за ЩАНГИ ГОВОРИМ, че цене е "ЯК" мноо, даже повече и от мене