Мис БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 25 Авг 2006, 17:32

Не мога да разбера как да гласувам :help: и дали още може :help: , и кога се е гласувало :idea: , щото Асен пише че се гласува до незнам си кой септември :confused: , а сега е август и има крайни резултати :confused:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 25 Авг 2006, 17:34

Резултати са, но не крайни. А пък ако ти виждаш и след като си регнат резултатите значи, че си гласувал преди това. Гласува се и сега ;)
Това е подфорума :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=39
what a helluva ride

Любовника
Аватар

Мнение от BMW lover » 25 Авг 2006, 17:55

Има ИЗМАМАААААА :!: :!: :!:

Не съм гласувал :maad:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 25 Авг 2006, 18:04

Спокойно ще проверим положението. Ако има и други с подобни проблеми нека пишат.
what a helluva ride

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Авг 2006, 18:19

BMW lover написа:Има ИЗМАМАААААА :!: :!: :!:

Не съм гласувал :maad:

По-късно ще прегледам да видим какъв е случая ;)

Любовника
Аватар

Мнение от BMW lover » 25 Авг 2006, 18:25

Незнам Ти или Станислав направихте но се оправи положението и вече дадох своя глас както вече казах За лошото девойче ;)

Извинявам се за притеснението :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

xx

Мнение от KPETEH » 25 Авг 2006, 18:29

към alx:
Аз братле въобще не искам да се обаждам или ме вълнува таа работа!
Както бях написъл - влязох в форума и видях цял подфорум (даже и не е на кирилица заглавието му), което му придава особена важност и променя цялата визия! Това много ме подразни. Това ако не е извън темата...?:help:
Искам да кажа, че тонът който използвам въобще не е заповеден.
Смирен съм - все пак съм Българин, другите да определят...

към vicho:
Мнението ти въобще не е по темата и освен мен да подразниш друго не правиш! :censored:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 25 Авг 2006, 19:14

Tва гласуване малко кат за управляваща партия го виждам аз :confused: - тряа да се избере най - малкото зло.
Въздържал се.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Авг 2006, 19:42

е тва е истината ! ...малко политика,малко секс,трябваше обаче да има въпрос: "За какво бихте се борили ако спечелите титлата?" и естествения отговор ще е :"За световен мир...!"
имаме и вкарани автомобили в играта,металознание... купон ,бе пичове!!.. и ...ки :lol:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 25 Авг 2006, 20:43

Да си кажа и аз - не ми допада много конкурса. Като идея е добър, но като реализация има какво да се желае още. Радвам се, че въпреки всичко има конкурс, но можеше да бъде по-интересен. Идеята с шофирането е страхотна, но трудна за реализация - можеше да стане супер на БМВ събора, но пък го изпуснахме, на следващия може пък да организирате конкурс на живо - ще е пълна лудница:) Участничките не искам да ги критикувам, защото не ги познавам лично за да давам категоризации коя каква е, пък и ми е неудобно (макар на клавиатура) да говоря в трето лице за някой, който чете поста ми. Една момиче има по-хубава и приятна визия от друга, друга пък има по-логични отговори на въпросите и т.н. Не си падам по натрапчиво гримираните "барбита", но виж "излъсканата" визия ми допада, големите гърди са голямо предимство за мен :lol: Обичам жените със стил, приятните лица, въздържаните дрехи. Не, че гол гъз или цици не са готина гледка, но са твърде натрапчиви - това, че едни си показват тези части от тялото, не го прави по-красиви от други, въздържателки. Взимат изкуствено предимство. Иначе като се има в предвид шоферите на БМВ-та - гласуват с две ръце за разкрепостените мацки и не ги жалат много, много:) Нечестно съперничество, но пък забавно, няма спор :lol: Отговорите на въпросите - няма една да е отговорила на 100%, а въпросите са елементарни... Е кво да ги прайш, жени. Аз съм грозен, но поне теорията на форума я знам в известна степен, както и всеки фен. Явно ние мъжете сме по педанти по тия коли.

С други думи, въпреки, че съм много млад - гласувах с пълна сила за ЛЮБА :D :D
BMW only!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Авг 2006, 21:41

За читава реализация и дума не може да става. Все пак за първи път ни е и опипваме почвата с това чудо, въпреки че взех да съжалявам, че го допуснахме. По принцип конкурсите за красота не са ми присърце поради ред причини.
Засега се забавляваме обаче през пет минути взе да ми се налага да се разправям с глупости - новорегистрирани никове за даване на гласове, които цяла нощ ще трябва да изчегъртвам от базата с данните за да се отстранят фиктивните гласове, има и оплаквания от агитиране на лични съобщения и въобще ..... много насериозно явно се взе цялата работа. :roll: Стигнахме дотам да спрем и автоматичното активиране на новорегистрираните профили и сега всичко това ръчно правим, за да няма злоупотреби.
Голяма беля си взехме на главата и имам чувството, че няма да свърши добре цялата работа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 25 Авг 2006, 21:48

1-защо неможем да гласуваме повече от един път?
2-Ивончето е ебати мадамата(имаш един глас от мен ;) ),на второ място Росито и накрая Вили(щях да гласувам за вас ама...)

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 25 Авг 2006, 21:53

elivasileva отнесе моя глас :yes:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 25 Авг 2006, 21:54

Е как защо? Защото ако гласуваш 1000 пъти за една мадама, друг гласува 10 000 пъти за друга и ще стане състезание кой може да натиска мишката по-бързо?! Що за въпрос задаваш :mhihi:
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 25 Авг 2006, 21:56

amd написа:Е как защо? Защото ако гласуваш 1000 пъти за една мадама, друг гласува 10 000 пъти за друга и ще стане състезание кой може да натиска мишката по-бързо?! Що за въпрос задаваш :mhihi:
Ако си направя 100профила :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата