Как можеш да познаеш че...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Как можеш да познаеш че...
deyan-enchev написа:Реших, че ще питаш как да познаем, че нещо в САЩ се прецака:
http://newsdoors.blogspot.com/2013/01/r ... us-as.html
а пък ти за снежец думаш
о, това е просто- нещата ще се смятат за прецакани като българската диаспора (примерно тая в чикаго) започне да намалява а населението на бг - да се увеличава. аз лично мисля, че хората там са в най-уязвимата категория и ако държавата се засере - те ще го усетят първи.
за сега не е станало....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
"Как можеш да познаеш че... "или по точно как да обясниш, че снимка, която реално си е за подраздела линкове, вицове, фън и прочие е пусната като отделна тема и все още не е заключена?
Отговор -обяснението е в това, че е пусната от администратор
И наистина има много актуални и злободневни теми, които се заключват ей така, щото някой не го кефят, ама той и не може подмине. Понякога се натрапват някакви правила, които не се спазват от тези, които контролират прилагането им..
Без лоши чувства
Отговор -обяснението е в това, че е пусната от администратор

И наистина има много актуални и злободневни теми, които се заключват ей така, щото някой не го кефят, ама той и не може подмине. Понякога се натрапват някакви правила, които не се спазват от тези, които контролират прилагането им..

Без лоши чувства

Никой не мое ма връне на селу!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
alx написа:deyan-enchev написа:Реших, че ще питаш как да познаем, че нещо в САЩ се прецака:
http://newsdoors.blogspot.com/2013/01/r ... us-as.html
а пък ти за снежец думаш
о, това е просто- нещата ще се смятат за прецакани като българската диаспора (примерно тая в чикаго) започне да намалява а населението на бг - да се увеличава. аз лично мисля, че хората там са в най-уязвимата категория и ако държавата се засере - те ще го усетят първи.
за сега не е станало....
Абе то новините, че не са 100% ясни и отразяват 20% от истината е така.
Просто ми стана любопитно дали "истерията" е заради нормите, които президента на еврейската колония зад океана се опитва да наложи - развъоръжаването на населението.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
съжалявам, че видях нещо смешно и заделих от собственото си време да ви го покажа
няма повече така- обещавам
няма повече така- обещавам

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2