ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ЗА / ПРОТИВ НА Е-60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН ЗА / ПРОТИВ НА Е-60
качеството на газта може да се регулира според клиента.това става на разтоварището.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
xerial написа:
Аз съм имал бенз кола , на която и сложих газ - да 2 год вс беше точно , но после .... ебати бараката стана! изгасва, прекъсва , не върви, смърди, гърми, а да не говорим какво става като превключиш на бенз , колата незнаеше кво става и тресеше като трактор..
И аз съм минал през същото мн е неприятно

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Изчетох всички 14-си странички на темата ''за'' и ''против '' Газ-та. Аз карам повече от 250 000 км вече на ГАЗ. Някой да е забелязал при смяна на маслото на нормалният пробег какъв цвят е маслото на кола,която е карана на ГАз и такава на бензин . Веднага отговарям - тъй като средно сменям маслото на 10 000 км, маслото си е все такова жълто ,а докато ако е карана колата на бензин си е по-тъмно. Имам наблюдения, не е като да нямам нали преди мнооого години когато Газ-та беше химера и аз карах на бензин и знам какъв беше тогава цвета на маслото при смяна. Една кола се кара на ГАЗ -сменяш редовно свещи, филтри, и най-вече всичко по ел.системата трябва да ти е ОК! Тогава си свиркаш ! И , ДА-задължително от време на време за да си начешете крастата прехвърляйте на БЕНЗИН ! Иначе си карайте на ГАЗ и си свиркайте ! Някой каза -за клапани , ремонт на глави / Ами ,че то като стана време за това, от разликата между бензина и ГАз-та колегата ще е изкарал достатъчно за да си позволи по-нов автомобил ! Нали си купуваме автомобил той на нас да ни служи, а не ние на него !Поздрави на всички !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
нормално е това с маслото все пак газта е 105 октана
и по ред други причини

Здравейте Колеги,
Включвам се късно, защото съм съвсем новобранец във форума
.
От написаното от вас до тук се убедих, че слагането на газов инжекцион на Е-60 не е някаква страшна драма.
Бих искал да ви помоля някой от вас който кара Е-60 с ГИ да сподели впечатленията си от нея както и да каже къде бих могъл да си монтирам такава.
Благодаря ви предварително
Поздрави
Включвам се късно, защото съм съвсем новобранец във форума

От написаното от вас до тук се убедих, че слагането на газов инжекцион на Е-60 не е някаква страшна драма.
Бих искал да ви помоля някой от вас който кара Е-60 с ГИ да сподели впечатленията си от нея както и да каже къде бих могъл да си монтирам такава.
Благодаря ви предварително
Поздрави
E то Е60 е мнооо голямо понятие... Кажи кой мотор те интересува за да има мнения! Няма нищо страшно в газта, караш си и тва е, само че на голяма икономия... Просто трябва тоя дето я слага да знае кво прави и как да ти я настрои, после само газ даваш... 

mityo105 написа:E то Е60 е мнооо голямо понятие... Кажи кой мотор те интересува за да има мнения! Няма нищо страшно в газта, караш си и тва е, само че на голяма икономия... Просто трябва тоя дето я слага да знае кво прави и как да ти я настрои, после само газ даваш...
Интересува ме мотора на Е-60 530i някой има ли такъв с газ и в кой газ сервиз му е монтиран и поддържан газовия инжекцион. Преди карах едно Ауди А4 2.6 купих го с газта и само ядове с набедени майстори.
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Искам да питам струва ли си да дам 4 бона за АГУ Prins VSI, щото толкова казаха, че ще струва нова за 3 литров двигател, 6 цилиндъра? 100 000 км му дават гаранция.
Според мене не! Всяко ГИ с ОБД корекция от новите нема да се справи по лошо с мотора, а и от по старите ГИ-та също! Плащаш доста пари заради марката....
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Rennfahrer написа:Искам да питам струва ли си да дам 4 бона за АГУ Prins VSI, щото толкова казаха, че ще струва нова за 3 литров двигател, 6 цилиндъра? 100 000 км му дават гаранция.
Ти първо си купи колата,а после мисли за газовото

А някой от клуба да е пробвал или виждал е60/е39/е46 дизел-на-газ (ГАЗОДИЗЕЛ)? Колегите които не разбират въпроса ми да се поровят с търсачката преди да ръсят мнения!
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Това за първи път го чувам. Ако наистина е вярно това, което пише за тях, бих си сложил. 20% икономия и 20% повече мощност, на мен ми звучи прекалено добре, за да е истина.
vgza написа:Това за първи път го чувам. Ако наистина е вярно това, което пише за тях, бих си сложил. 20% икономия и 20% повече мощност, на мен ми звучи прекалено добре, за да е истина.
Но не забравяй че караш автоматик.
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
AgeraR написа:vgza написа:Това за първи път го чувам. Ако наистина е вярно това, което пише за тях, бих си сложил. 20% икономия и 20% повече мощност, на мен ми звучи прекалено добре, за да е истина.
Но не забравяй че караш автоматик.
Това във връзка с кутията ли го казваш? Тя нали си има торк лимитър...