Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
Потребител
Аватар
Кара: CBR 900RR

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от nCuXoHeBpo3eH » 13 Фев 2013, 18:51

Най-убитата и непопулярна печели гласа ми :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Фев 2013, 12:00

Хайде сега и като пуснете за кой ще гласувате,да се обосновете.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Фев 2013, 12:24

И друг любопитен въпрос - кой според вас ще прескочи 4-те %, освен сочените за сигурни ГЕРБ, БСП, ДПС и БГ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Фев 2013, 14:08

Отивам при урната, вземам герберска бюлетинка изографисвам я с ей такъв йероглиф :1: , и после за риба :D Всичките са доказани крадци, няма смисъл да се гласува за никой от тях....
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 14 Фев 2013, 14:33

flame написа:И друг любопитен въпрос - кой според вас ще прескочи 4-те %, освен сочените за сигурни ГЕРБ, БСП, ДПС и БГ?

може би атаката. както и някакви минимални шансове за мис кунева
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Фев 2013, 15:27

saleen написа:Отивам при урната, вземам герберска бюлетинка изографисвам я с ей такъв йероглиф :1: , и после за риба :D Всичките са доказани крадци, няма смисъл да се гласува за никой от тях....

Ашколсум, машала - акъл море, патки пасе! :bowdown: Това сигурно би го казал този долу - след като си пуснал празна бюлетина и % дял на неговата партия се е увеличил в резултат на това...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Фев 2013, 15:51

Тоя на снимката ти тепърва ще дърпа конците в политиката, ама не заради моята бюлетина, ами защото сегашните се издъниха и то брутално и сега куманизи, ДПС-ари и НДСВ ще се върнат на бял кон във властта. Ще има коалция на ГЕРБ с някой от тия горните за да се състави кабинет -и то в най- добрия случай за един мандат, после и за коалиция няма да ги търси никой...
Освен това на мен лично ми е обидно моят глас да има същата избирателна стойност с този на циганин от гетото, дето не е платил и 1 стотинка на държавата и няма и 1 ден трудов стаж. Също така ми е обидно улицата ми да е цялата на кратери, а в махалата черноглавите да си джиткат без книжки на чисто нов асфалт, щото са гласували за тоя, който им е бутнал. И още и още.... :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Фев 2013, 17:41

saleen написа:на мен лично ми е обидно моят глас да има същата избирателна стойност с този на циганин от гетото, дето не е платил и 1 стотинка на държавата и няма и 1 ден трудов стаж

Като не гласуваш - избирателната ти стойност ще ПОД тази на един циганин :idea:
И оня на снимката ако знаеш колко много се радва на такива с твоето мислене...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Фев 2013, 21:05

flame написа:И друг любопитен въпрос - кой според вас ще прескочи 4-те %, освен сочените за сигурни ГЕРБ, БСП, ДПС и БГ?

Е точно тва е проблема :banghead: Да речем че и Атака минат 4% - тогава ББ какво ще прави с 35% (макс) ?
Сините са аут вследствие на собствената си глупост, смешните опити за нови партии няма да минат 4% , остават БСП и ДПС :banghead: Доган заради това се оттгели . Предстои много гадна коалиция на Герб с ДПС , като оправданието е че доган вече не играе и партията има нов облик :evil:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Фев 2013, 23:27

Къде го гласите Бойко за макс 35? Максът му е 25. По-скоро БСП ще имат 35, отколкото Бойко.
Следващото правителство ще е най-шареното досега. И това е защото на хората им писна от лъжи и няма за кой да гласуват.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 14 Фев 2013, 23:36

Ще е толко шарено, колкото и предишното - БСП, ДПС и Кунева на мястото на НДСВ ще е коалицията. А ако ГЕРБ се коалира с ДПС, под какъвто и да било претекст, то това ще е края на ГЕРБ. Все пак не вярвам това да се случи.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Фев 2013, 1:20

моля се Борисов да си остане мъж на място и като му предложат герб + бсп/дпс , да се махне и да ги остави да се оправят / така беше обещал/
Ако се отметне ще ми стане по-противен от станишев, доган и архонта взети заедно умножено на н-та

бсп+дпс+кунева... говорим за филм с много висок рейтинг, мисля че те ще са точката на кипване на народа.. френската революция е била 10г, отдавна сме в червената зона.

сценария в който герб печелят е също толкова зле, освен инфраструктура, закона за конфискация, дс посланиците, друго не направиха и ще се отпуснат още.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Фев 2013, 4:04

Като ги чета тия неща, ще ме накарате за първи път да гласувам на парламентарни избори. :shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 15 Фев 2013, 10:17

steeN написа:Като ги чета тия неща, ще ме накарате за първи път да гласувам на парламентарни избори. :shock:

еми хайде, де :)

Борисов и Доган са комбина много отдавна. най-много си личи покрай изказванията за раздаването на порциите и опозицията Фанъкова-Кадиев, когато ДПС щяха да се мобилизират да гласуват за БСП, което не стана, но много колебаещи се застанаха в опозиция и сложиха следващото недоразумение за кмет на София.

в тоя ред на мисли ми е странно, че все още много хора се връзват на коалицията БСП+ДПС и опозицията им ДПС. Доган балансира и ще е партия с който и да е. писах, че ще гласувам за ВМРО, макар да не съм категоричен. просто ми се иска да се води про-българска политика вече, вместо про-американска, про-руска или кво-каквато-и-да-е.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Фев 2013, 12:17

Аз едно се чудя, как за 24 години червените бабички не измряха?
не може млади и нормални хора да гласуват за бйе сйе пйе-ту :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата