Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Предизборна тема 2013г.
ако имах право да гласувал бих гласувал за ГЕРБ. не защото са перфектни, а защото са единствените в момента, които се опитват да направят нещо.
На мен пък ми е интересно хората кой предпочитат за следващ премиер - Станишев или Борисов.
То е ясно, че никой от двамата, но политическият реализъм сочи, че ще е именно един от двамата...

То е ясно, че никой от двамата, но политическият реализъм сочи, че ще е именно един от двамата...

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Не може млади и нормални хора да гласуват за ГЕРБ...Не може млади и нормални хора да гласуват за БСП, не може млади и нормални хора да гласуват за АТАКА, не може млади и нормални хора да гласуват за Кунева, не може млади и нормални хора да гласуват за ДПС, не може млади и нормални хора да гласуват за Костов...
Ко стана, е?
Що стана така? Явно ненормални и дъртаци ни избират управлението вече 20 години...Значи - заслужаваме си всичко, което ни се случва! SNAFU
Ко стана, е?
Що стана така? Явно ненормални и дъртаци ни избират управлението вече 20 години...Значи - заслужаваме си всичко, което ни се случва! SNAFU
Без страх, без спирачка!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
http://vbox7.com/play:3fb7c665d0 - ще си гласувам за атака 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Petrolhead
- Потребител
-
Kroki написа:http://vbox7.com/play:3fb7c665d0 - ще си гласувам за атака
викаш брътвежите на този, бивш журналист и настоящ алкохолик, ти звучат убедително. той трябва да представлява теб, твоите интереси и интересите на държавата. нищо че го свалят от самолетите с белезници и се прави на клоун пред всяка изпречила се камера
- Kroki
- Дон Кроки
-
да
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Е.Димитров написа:Хайде сега и като пуснете за кой ще гласувате,да се обосновете.
Petrolhead написа:Kroki написа:http://vbox7.com/play:3fb7c665d0 - ще си гласувам за атака
викаш брътвежите на този, бивш журналист и настоящ алкохолик, ти звучат убедително. той трябва да представлява теб, твоите интереси и интересите на държавата. нищо че го свалят от самолетите с белезници и се прави на клоун пред всяка изпречила се камера
Kroki написа:да
Е тва е обоснован отговор

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
CTORH написа:Е.Димитров написа:Хайде сега и като пуснете за кой ще гласувате,да се обосновете.Petrolhead написа:Kroki написа:http://vbox7.com/play:3fb7c665d0 - ще си гласувам за атака
викаш брътвежите на този, бивш журналист и настоящ алкохолик, ти звучат убедително. той трябва да представлява теб, твоите интереси и интересите на държавата. нищо че го свалят от самолетите с белезници и се прави на клоун пред всяка изпречила се камераKroki написа:да
Е тва е обоснован отговор
точно като този за който ще гласува

- Kroki
- Дон Кроки
-
Oбосновката е в самият клип.
Doberman_vas написа:Аз едно се чудя, как за 24 години червените бабички не измряха?
не може млади и нормални хора да гласуват за бйе сйе пйе-ту![]()
не е много далече от акъла, един амбициозен човек ще седне на задника си и ще завърши някаква специалност, ще стане специалист, ще изгради някакъв бизнес, изобщо ще направи нещо градивно за себе си. обаче тва за членове на бсп са глупости.. един приятел от бсп ми е казвал "тряя да откраднеш нещо, иначе не става"
там обикновено отиват типове дето по цял ден се шляят и изведнъж се досещат че трябва да направят нещо с живота си и вземат решение да станат гъзоблизци, да се въртят около олигарсите и да градят връзки.. иначе са много амбициозни... в краденето. всеки да си направи сметка, що за млад човек подкрепя лявата идея, да взимаш от бизнеса и умните и ги раздаваш на мързеливите.. не е мн по-различно от 44-та.
иначе Волен ходи да си дава доклада в Москва.. enough said
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Чудите се кои са младите бсп-ари, ами нали старите комунисти имат деца, а както каза един виден капацитет антон кутев( депутат от бсп): "комунизма е като спина предава се по населедство или по полов път".
Процента необразовани малди хора нараства със това и нараства възможността да бъдат манипулирани масите, смея да твърдя, че дори и доста от "образованите" са такива само по документи. Аз сега ви казвам колеги, уреждаите старините на частно, че ще дойде време пенсийте ще са по зле и от сега ако изобщо има от къде да се изплащат.
Процента необразовани малди хора нараства със това и нараства възможността да бъдат манипулирани масите, смея да твърдя, че дори и доста от "образованите" са такива само по документи. Аз сега ви казвам колеги, уреждаите старините на частно, че ще дойде време пенсийте ще са по зле и от сега ако изобщо има от къде да се изплащат.
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
За последните 7,8 години гласувах чинно за всичко, кмет, правителство, президент .... От тази година отпор.
Писна ми от маскари ... Само да ме правят на луд, безплатен театър по телевизията.
Такъв отпор съм вкарал, че не знаех за рефередума. Новини не гледам .... Сега колеги ще кажат, че ако не упражнявам избора си е един вид е примиряване и даване на гласа си на някой ц*ганин. Да таке е, но се чуствам втора класа, плащам само от тока си 20,30лв на месец такса загуби което е такса "кражби" от господата, давам 30-40% от заплатата си за тях и за всичко това накрая се моля като ученичка личния ми лекар да ми даде 1 направление вендъж на 6 месеца. Просто не ме интересува вече, не е въпрос на управляващи, а манталитет за съжаление ... Доста хора ще кажат, че не постъпвам правилно и го играя овца. Прави сте, просто след като няколко пъти излизах извън черната завеса и видях как е в Германия, Дания и УК нямам и капчица надежда. Ще стоя до когато издържа и после на където сваря. Камакът ми е хвърлен тук и ми е болно, но това е истината.
Какво може да ме накара да гласувам ? Нищо, защото от дума никой нищо не прави на жълти павета, трябва само за гушата. Бих излязал на площада да скандирам и подскачам още след 15мин, но не бих гласувал никога.
Писна ми от маскари ... Само да ме правят на луд, безплатен театър по телевизията.
Такъв отпор съм вкарал, че не знаех за рефередума. Новини не гледам .... Сега колеги ще кажат, че ако не упражнявам избора си е един вид е примиряване и даване на гласа си на някой ц*ганин. Да таке е, но се чуствам втора класа, плащам само от тока си 20,30лв на месец такса загуби което е такса "кражби" от господата, давам 30-40% от заплатата си за тях и за всичко това накрая се моля като ученичка личния ми лекар да ми даде 1 направление вендъж на 6 месеца. Просто не ме интересува вече, не е въпрос на управляващи, а манталитет за съжаление ... Доста хора ще кажат, че не постъпвам правилно и го играя овца. Прави сте, просто след като няколко пъти излизах извън черната завеса и видях как е в Германия, Дания и УК нямам и капчица надежда. Ще стоя до когато издържа и после на където сваря. Камакът ми е хвърлен тук и ми е болно, но това е истината.
Какво може да ме накара да гласувам ? Нищо, защото от дума никой нищо не прави на жълти павета, трябва само за гушата. Бих излязал на площада да скандирам и подскачам още след 15мин, но не бих гласувал никога.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ПО нова дават проучване и ГЕРБ паднали под нивото на БСП
Честно хора , ако бабичките и циганите пак докарат правителство на комунисти с турци , си събирам багаж и напалвам от тая пародия на общество

Честно хора , ако бабичките и циганите пак докарат правителство на комунисти с турци , си събирам багаж и напалвам от тая пародия на общество

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
acho.rs написа:ПО нова дават проучване и ГЕРБ паднали под нивото на БСП![]()
![]()
![]()
както стана преди 8 години когато направиха 3-ната коалиция. Точно затова мисля да гласувам за ГЕРБ въпреки че не съм съгласен с някои техни решения. Факт е обаче че усвояват добре еврофондовете и програмата им върви. от 20 години през 4 сменяме идеологии и въртим в кръг, а през това време старите комунисти си подсигуриха мрежите, а бизнесмените на прехода изсветляха. Тези маниполирани проучвания могат да минат само при по-слабо образованите. Убеден съм че ГЕРБ ще е първата партия от '89 насам която ще спечели 2 последователни мандата.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
acho.rs написа:ПО нова дават проучване и ГЕРБ паднали под нивото на БСП![]()
![]()
![]()
Ти вярваш ли на подобни социологически резултати?...щото аз никак! Ако си спомняш последните парламентарни избори, Станишев до последно беше начело!

Не мислех, че във форума има червени платени бабички, но очевидно има няколко! Дано отново народа не направи грешката да докара на власт по-голямото зло!

ineedmoney написа:както стана преди 8 години когато направиха 3-ната коалиция. Точно затова мисля да гласувам за ГЕРБ въпреки че не съм съгласен с някои техни решения. Факт е обаче че усвояват добре еврофондовете и програмата им върви. от 20 години през 4 сменяме идеологии и въртим в кръг, а през това време старите комунисти си подсигуриха мрежите, а бизнесмените на прехода изсветляха. Тези маниполирани проучвания могат да минат само при по-слабо образованите. Убеден съм че ГЕРБ ще е първата партия от '89 насам която ще спечели 2 последователни мандата.
Разбира се, че има още доста какво да се направи, аз също не бих им дал добра оценка до тук, но не съм малоумен, както надявам се и по-голямата част от обществото и помня какво беше и преди това правителство! Не може онзи мишок, който не направи нищо по време на неговия мандат, сега да излиза не знам с какви очи и да критикува за неща, които и той самият не е свършил!
Последна промяна Nasko_ на 15 Фев 2013, 20:54, променена общо 1 път
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!