Подкрепяте ли протестите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли протестите?

Напълно ги подкрепям и лично ще участвам в тях
114
41%
Подкрепям ги, но няма да участвам лично
126
46%
Не ги подкрепям
26
9%
Не ми пука
9
3%

Общо гласове : 275
Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Подкрепяте ли протестите?

Мнение от zAcK » 14 Фев 2013, 20:11

Не водя никога за нищо :mhihi: Нито организирам каквото и да било!
Това е и различното този път! Хората се самоорганизират! Затова и се радвам толкова!
Затова е този ентусиазъм. Какво лошо има, след като всеки от нас е потърпевш,
да излезе и по нормален начин, който е право на всеки гражданин, да изрази това???

А най-много се радвам, че доста хора взеха да се събуждат. Да протестират,
да пускат оплаквания и жалби, да изразяват мнение, да искат да спрат да ги правят на идиоти!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sivkotarak » 14 Фев 2013, 20:48

Спрете да обръщате внимание на такива като petrolhead загубени философи! Крайно време е българина да се събуди!!! Пич според теб на всеки 500 човека, 1 няма да знае за какво е протеста ли?! Леелее, я си наврете главата в земята и не пишете простотии! Хората първо трябва да ИЗЛЕЗНАТ!! ПРИЧИНИ ЗА ПРОТЕСТ ИМА МНОГО!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Фев 2013, 21:41

съвсем проста сметка на коляно ми даде цена от 21 и нещо стотинки на киловат с ддс за дневна тарифа на ел-енергия...
не знам какви са посочените по-горе цени :roll:
прави впечатление и факта, че в разбитата цена няма перо печалба... как работят тези хора, просто не знам :roll: ... би ми било интересно да узная обаче :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 15 Фев 2013, 9:50

zAcK написа: Хората се самоорганизират!

Това вече трудно ще го обясниш :) сериозна част от хората не си мърдат з@дника, освен ако няма келепир и самата идея, че някой може да се вдигне да изрази искания, без да са му платили, без да е партиен активист и без да са го инструктирали им е изключително чужда. Разликата обаче се вижда като сложих един до друг клоунадите на Кунева и примерно последния протест срещу кауфланд :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 15 Фев 2013, 9:55

Petrolhead написа: ... бих желал да ми бъде обяснено.

че имаш очаквания да ти се обяснява стана ясно преди известно време още :) хората с нещо в главите се информират сами, обясняват си сами, вземат решения и застават зад тях. доста ти е чужд този процес, предполагам?

ако пак смяташ да пускаш квалификации, моля на лично съобщение, за да те квалифицирам и аз. понеже темата е за солидарност ;)

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Фев 2013, 10:02

Може и да си прав, ама на протеста в София видях 2-ма приятели,
които никога не са членували в партии и т.н. И никога няма да вземат пари от такива
(щото са истински рокаджии, дето не свирят по митинги и т.н. ама това е друг въпрос :mhihi: )
И аз лично като тях просто прочетох за това и след работа се засилих към Славянска,
щото ми е писнало да ни лъжат всеки ден и искам да го изразя по някакъв начин.
Иначе сигурно има и политизирани боклуци, които се опитват да яхнат протеста и да трупат точки,
ама хората като мене не реагират дружелюбно на такива и го показаха на тези протести.
Пък и не видях никакви партийни лозунги, плакати и т.н.

И друго да кажа :mhihi: На мен към момента не са ми проблем сметките :mhihi:
Бачкам яко и мога да си ги плащам. Проблем ми е, че ни правят на маймуни,
а аз не съм учил 25 години без прекъсване, да ме правят на идиот :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Фев 2013, 10:51

zAcK написа:3. Исканията ни са прости!!! Никой не иска да му връщат пари, да се обявяват дружествата за народни и т.н.!!!
Искаме, да има прозрачност! Да знам като плащам, защото плащам и какво!

:yes: Напълно подкрепям! Но като гледам в другата тема за енерготата - над 80% не искат прозрачност, а някой друг да им реши проблемите, така че те да не си напъват мозъка да проверяват сметки, дори те да са най-прозрачните и елементарни за разбиране на света...

zAcK написа:какво имат предвид с това, че имало дълги празници и затова сметките били високи???

При мен отчетния период беше не 30, а 40 дни, освен това по празниците всичко вкъщи беше "волумето на мах" - и оттам напълно резонно ми дойде по-голямата новогодишна сметка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 15 Фев 2013, 14:05

zAcK написа:Може и да си прав, ама на протеста в София видях 2-ма приятели,
които никога не са членували в партии и т.н. ... :mhihi: На мен към момента не са ми проблем сметките :mhihi:

това казвам и аз - личната мотивация и самоорганизацията са чужди за много народ и няма какво да им обясняваш.

по същата причина се озовах на протестите миналото лято - нито съм еколог, нито ме интересува Банско, но като видях униформите да влачат момичета по пешеходните пътеки някак станах съпричастен :)

и аз нямам проблеми със сметките, но мисля да намина от солидарност. ако нещата си останат такива, може ид а започна да имам проблеми :D

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 15 Фев 2013, 14:17

значи да протестираме от солидарност.
другите протестират, давайте и вие се включете.
аз няма да протестирам, докато някой не излезе пред публика и не каже кой е виновен и какво трябва да се направи.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 15 Фев 2013, 14:25

Petrolhead написа:...........

Това го разбрахме, та моля, спри! Никой не те натиска по пъпа да спамиш темата!
Или търсиш някакво специално внимание? Разбрахме, че не искаш да протестираш, ок!
Жив и здрав! :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 15 Фев 2013, 14:28

не мисля че това което пиша е спам, и не търся внимание.
просто се надявам простестиращите да не бъдете използвани и захвърлени, както обикновенно се случва.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 15 Фев 2013, 14:32

По-добре използван, отколкото бездействал :mhihi:
Пък и дори със съвсем малко нещо да се промени,
аз си го чувствам като лично моя, малка победа!!! :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: CBR 900RR

Мнение от nCuXoHeBpo3eH » 15 Фев 2013, 15:05

В магазина:
- Колко струва хляб "Добруджа"?;
- Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯТ в цяла Европа."
- Дайте ми един хляб тогава.
- Момент, такааа... - един хляб: 0.50лв;
-- пренос на хляб:0.45лв
-- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв;
-- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв;
-- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв;
-- добавка за минаване на зелено: 0.75лв;
-- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв;
-- невъзстановяеми кражби на хляб от поточнат линия: 0.60лв.
-- Общо: 3.70лв., ...ааа и нещичко за държавата: 20% ДДС:

- Дължите 4.44 лв. - ето Ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Мнение от oTECa » 15 Фев 2013, 16:17

Колеги, в неделя избягвайте пътуване София - Благоевград и обратното. В Дупница протеста ще се проведе на паметника на барикадите и се очаква към 12:00 да се затвори път Е79.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 15 Фев 2013, 17:48

Petrolhead написа:2. що е то енергийна мафия? кой участва в тази мафия? има ли каквито и да било преки доказателства за съществуването й?

Дали можеш да откриеш белезите на организрана престъпна група в описаното в тази статия?

Кой е Димитър Николов Стефанов и какво му е толкова ценното като енергиен специалист за чешките собственици?
По същото време в публичния регистър на Народното събрание Димитър Стефанов е вписан като нещатен съветник на депутата от 25-ти МИР и председател на ГЕРБ-Надежда – Иван Божилов. По време на местните избори през 2011 г. Божилов беше главен “герой” в един смехотворен и полукриминален етюд. Той бе заснет да пренася с чували с изборни книжа, заедно с колегата си от парламента Станислав Стоянов.

Какво се оказва – чешките собственици на “ЧЕЗ България” ЕАД са сложили в Надзорния си съвет човек с добри бизнес контакти и с огромна политическа власт и влияние, както на местно, така и на национално ниво. Да, но следва въпросът – дали тази власт работи за публичния, обществен интерес или работи за нечий конкретен, частен интерес? Или пък е там, за да гарантира, че монополът на ЧЕЗ ще бъде запазен и подкрепян от правителството на ГЕРБ за сметка на гражданите на България?

В медиите усилено се твърди, че Димитър Николов Стефанов е всъщност Митко Стефанов – Каратиста, за когото се говори, че е най-силният човек – свръзка между Пашата, Борисов и Цветанов. За Митко Стефанов – Каратиста се знае, че е бил е най-верният човек на Румен Пашата до 2005 г. и е оглавявал силовите структури на групировката СИК. Прякорът му идва от времената, в които е тренирал карате при Алексей Петров. В момента живее в Драгалевци в един от големите палати, като плаща разходите си чрез кредитна карта на голяма електрическа компания. Независимо, че е почитател на автомобилната марка „Мерцедес”, през делничните дни се вози на лимузина “Шкода”. Известен е със страстта си към кемпирането като неговия кемпер е на стойност 370 000 лв. Властта му се разпростира дотам, че има достатъчно депутати от Народното събрание, които му се водят като персонални. Част от тях са известни с прякорите Мозъка, Летеца и Чичо.

Нещата излизат едно по едно - всяко следващо правителство просто наследява корупционните схеми от предишните. Затова и на хората им писна.

На изборите през 2009 г. Митко е помогнал за финансирането на партията (ГЕРБ). Намирал е фирми, спонсори – официални, и те сега му се отблагодаряват по някакъв начин
Touring & windsurf club

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата