Как се слепва хартия?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Как се слепва хартия?
shamara96 написа:Значи искам да попитам с каква машина и как може 2 листа да станат 1 цяло ... Нещо със преса ли се прави - който знае моля да каже...Искам за залепя 2 листа да изглеждат като 1
Какво искаш да постигнеш ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз разбирам, на един лист да напише некви слова, отгоре да залепи друг бял лист, така че да не си личи, и като го погледнеш на светлина да се вижда текста ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Има и друг начин да се напише скрито послание, ползват го в затворите най-често, ама може да не е удачен за случая
Пише се текста с урина и като се нагрее, започва да се вижда

Пише се текста с урина и като се нагрее, започва да се вижда

Воден знак като на банкнотите(примерно) никога няма да постигнеш камо ли да е нещо четливо. Най-лесния вариант да си извадиш на принтер посланието с черни букви на бял фон, но да са "светло" черни - после лепиш отгоре друга хартия, но не с Ц200. Имаше навремето едно лепило за хартия в цилиндрична и продълговата опаковка(и безцветно) - в училище съм го ползвам не знам дали го има още, та с него лепиш цялата хартия от средата до края и воала. Ако се забелязва трудно, уголеми шрифта или го направи по-тъмен и обратното.. така или иначе ще си личи че е правено ръчно, но това е най-лесния вариант.
Има и вариант на бял лист целия да го намацаш с безцветното лепило, а с Ц200 да напишеш посланието и после лепиш отгоре другия бял лист. Като го вдигнеш на светлина съм почти сигурен че ще се вижда написаното, ама ще си личи че е писано ръчно пък и точно с ц200 не вярвам да го напишеш красиво.
Това е от мене, другите варианти са патентовани.
Има и вариант на бял лист целия да го намацаш с безцветното лепило, а с Ц200 да напишеш посланието и после лепиш отгоре другия бял лист. Като го вдигнеш на светлина съм почти сигурен че ще се вижда написаното, ама ще си личи че е писано ръчно пък и точно с ц200 не вярвам да го напишеш красиво.

Това е от мене, другите варианти са патентовани.

Зимаш двата листа, мажеш единия тънко с Ц200, разредено с малко вода. Залееееепваш и с шпатула избутваш въздуха от центъра към краищата. Има вероятност да се огънат за тва може да ги оставиш да съхнат между две плоскости с тежест отгоре, като оставиш всички страни с половин см отвън! Като изсъхне режеш краищата ... как ще ги отрежеш право вече незнам... може да пуснеш друга тема 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34

Много като тебе вече плакаха ...
- shamara96
- Потребител
-
- Кара: M3 3.2 EVO ; E46 Coupe 328ci
- Мечтае да кара: M6 G POWER
На всички Благодаря и ще опитам всички начини... Да искам да постигна нещо като воден знак на парите но да е текст 

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
В 21ви век имаше 1 много сложно нещо което служи за съединяване на 2 или повече листа хартия , как го наричаха? ... Лепило!
ако не свърши работа опитай да вдишваш от него , възможно е да доведе до край на странните въпроси.
ако не свърши работа опитай да вдишваш от него , възможно е да доведе до край на странните въпроси.

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Симпатично (невидимо) мастило се прави и от мляко и вода... и после като го постоплиш се оцветява в жълтеникаво написаното...
Ето ти линк с идеи, тествай мастилата все пак
http://www.bebezona.bg/%D0%B8%D0%B4%D0% ... D0%BE/964/
Ето ти линк с идеи, тествай мастилата все пак

http://www.bebezona.bg/%D0%B8%D0%B4%D0% ... D0%BE/964/
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
зимаш 2-та листа, налагаш ги да се застъшят, дупчиш с перфоратора 3-4 дупки и слепваш с изтеглящи нитове 

ATR-42/72
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2