Кола на ход без TUV
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кола на ход без TUV
Някой знае ли дали може да се докара от Германия кола без TUV на ход и от Англия без MOT ?
Само от страната от която сме я взели ако ни спрат полицаите ще ни направят проблем или и през другите държави може да имаме проблеми?
ПП: Питам щото повечето коли в Германия, които са евтини са без TUV и съответно повечето евтинии в Англия са без MOT.
Само от страната от която сме я взели ако ни спрат полицаите ще ни направят проблем или и през другите държави може да имаме проблеми?
ПП: Питам щото повечето коли в Германия, които са евтини са без TUV и съответно повечето евтинии в Англия са без MOT.
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d facelift
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Кола на ход без TUV
За англия знам че без МОТ само трябва да излезеш от англия и после няма да имаш проблеми
ама за германия не съм сигурен
ама за германия не съм сигурен

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
това докато не спре някой по отворен катаджия да те пита къде ти е прегледа на колата 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Според мен е по-важно не дали може да те глобят, а какви биха били последствията ако стане ПТП (никой не е застрахован) и още по лошо ако има загинали и/или ти имаш вина за произшествието.........
Мислете ги тези неща!!!
В България масово се карат коли с английски или испански номера без технически преглед. Когато те проверяват проблеми няма общо взето, но ако стане нещо застрахователя веднага си “измива ръцете“, а в последствие ще заведе и дело срещу водача и/или собственника на МПС-то.
Поздрави
Мислете ги тези неща!!!
В България масово се карат коли с английски или испански номера без технически преглед. Когато те проверяват проблеми няма общо взето, но ако стане нещо застрахователя веднага си “измива ръцете“, а в последствие ще заведе и дело срещу водача и/или собственника на МПС-то.
Поздрави
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
Колегата пита дали ще може да е докара до българия до колкото разбрах..
Той ще си я регистрира тука няма да е кара така сигурно

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
mitko87 написа:Колегата пита дали ще може да е докара до българия до колкото разбрах..
Колега, от там до България е доста път, дали е застрахован и е сигурно че няма да претърпи ПТП.....
Хайде ако не можете да помогнете, не пишете безсмислени постове.......
П.С. Не го приемай като заяждане, бъди обективен!
- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
Rosendo написа:mitko87 написа:Колегата пита дали ще може да е докара до българия до колкото разбрах..
Колега, от там до България е доста път, дали е застрахован и е сигурно че няма да претърпи ПТП.....
Хайде ако не можете да помогнете, не пишете безсмислени постове.......
П.С. Не го приемай като заяждане, бъди обективен!
Не го приемам колега като заяждане просто това вече той си го решава дали е разумно да го направи или не !
Аз в момента карам кола от англия на мен ми е докараха на автовоз от там до тук беше без застраховка
карах е тук 3 месеца с английските номера.Спираха ме полицайте но нали се сещате колко от нашите органи са компететни да разберат по документите дали имаш застраховка или не

ако караш от там до българия и ако стане нещо на пътя

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Кола без ТЮВ е забранено със закон да се движи по немските пътища.
И да е купиш няма как да вземеш транзитни номера за да е откараш до БГ, защото ти искат ТЮВ. Единствения варият е с платформа.
Замисли се само щом се продава тази кола без ТЮВ в какво състояние ще е.
Да купиш такава кола си е мазохизъм за мен. 

Замисли се само щом се продава тази кола без ТЮВ в какво състояние ще е.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз в момента карам кола от англия на мен ми е докараха на автовоз от там до тук беше без застраховка
карах е тук 3 месеца с английските номера.Спираха ме полицайте но нали се сещате колко от нашите органи са компететни да разберат по документите дали имаш застраховка или не
А ти сещаш ли се че отдавна се изучиха на тоя трик и ако пътуваш извън твоето село , може да си имаш бая неприятности . Аз 2 години съм карал така , накрая стана ПТПто и да не ти разправям кво беше

- mitko87
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:Аз в момента карам кола от англия на мен ми е докараха на автовоз от там до тук беше без застраховка
А ти сещаш ли се че отдавна се изучиха на тоя трик и ако пътуваш извън твоето село , може да си имаш бая неприятности . Аз 2 години съм карал така , накрая стана ПТПто и да не ти разправям кво беше
Съгласен съм с теб че вече не е като преди няколко години

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
и до каде стигаме пак? 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
madpetio написа:и до каде стигаме пак?
до това, че трябва някой с платформа да я вкара...
и това, че никой оттук не се наема за кола от Германия
и те така
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

п.с. Може и да се наеме,но за една кола транспорта ще излезе златен,даже платинен...
мога веднага да дам примери...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Като някакъв сапунен сериал станаха тея теми

Всеки иска да вкара евтина и хубава кола, всеки знае как се вкарва кола (ама всичко) без никога да го е правил, друг реве че никой не му казва как да открие Америка и да стане милионер от вноса на коли, естествено за всяка "бизнес идея" се допитваме до форума и т.н.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bavarcho написа::mhihi:![]()
![]()
Като някакъв сапунен сериал станаха тея теми
Всеки иска да вкара евтина и хубава кола, всеки знае как се вкарва кола (ама всичко) без никога да го е правил, друг реве че никой не му казва как да открие Америка и да стане милионер от вноса на коли, естествено за всяка "бизнес идея" се допитваме до форума и т.н.
В случая автора , пак е останал без домашно по роден край и си пуска теми в форума

mitko87 написа:acho.rs написа:Аз в момента карам кола от англия на мен ми е докараха на автовоз от там до тук беше без застраховка
Съгласен съм с теб че вече не е като преди няколко годиниайде само да не се обиждаме на села
- казах го образно за населено място

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2