Поправка на дунапрена на седялка ?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Поправка на дунапрена на седялка ?
Здравейте , сменях си салона на 7цата наскоро проблема е че на шофьорската седялка дунапрена/пяната вътре е доста износена и си е загубила формата , кожата обаче е в учудващо добро състояние само дунапрена е за смяна . Гледах из иБей продават само дунапрена 2ра ръка ама искат някакви невероятни цени и не мисля че си струва . Има ли вариант да се изреже от друго парче и да се напасне или да си търся нова седялка ?

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Re: Поправка на дунапрена на седялка ?
Колега ако си от София има добър тапицер там на бул. Александър Стамболийски кадето има някакво ДКЦ ( или поликлиника) като тръгнеш в посока Лидъл но е по близо до константин величков , успех с начинанието.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега , ако смяташ ,че какъвто и да е дунапрен се слага в седалката ,значи всеки тапицер ще ти свърши работа ....
Оргиналния материал е със съвсем друга плътност да не говорим ,че и формата е важна ...
За мен седалката е ултра-мега важна, затова предпочитам да е оригинална !!!
Оргиналния материал е със съвсем друга плътност да не говорим ,че и формата е важна ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Всеки един добър тапицер,би трябвало да знае,че не се прави с обикновен дунапрен....затова или трябва да има материала за седалки или да използва от стари и да го изрязва и оформя по седалката,която прави и се залепя...

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
klintan66 написа:Колега , ако смяташ ,че какъвто и да е дунапрен се слага в седалката ,значи всеки тапицер ще ти свърши работа ....
Аз съм виждал не една и две седалки "отвътре" и знам че дунапрена не е обикновен, а не съм тапицер. Та смята всеки тапицер би трябвало да знае какво да направи. А и не веднъж съм ползвал услугите на тапицер (да не кажа няколо пъти месечно) и съм виждал колко е "трудно" за поправка..

Beamerdriver написа:Колега ако си от София има добър тапицер там на бул. Александър Стамболийски кадето има някакво ДКЦ ( или поликлиника) като тръгнеш в посока Лидъл но е по близо до константин величков , успех с начинанието.
Привет колега,
Имаш ли телефонче на въпросния тапицер? При мен на предна лява седалка ми е изкочила няква жица/тел и ще ми скъса платта. Казаха ми само да внимавам с тапицерите, щото в седалките има сума датчици, на E91-ка съм, да не стане беля с някой датчик/електроника

Мерси!
8 мнения
• Страница 1 от 1