Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Предизборна тема 2013г.
Да ве и средна заплата 2000 сигурно. На тоя обещанията му ми звучат като мираж за Е30 с В10 от М6, но с окачване ФК.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
daddy_ написа:Минимална 450 лв, пенсиите на горе с 80%, намаляване на еди какво си, построяване на магистрали и АЕЦ. Звучи чудесно, но да кажат от къде ще дойдат тези пари.
Нещо не си прочел колега, тези обещания ще се изпълнят "до края на мандата" което означава, че правителството след тях ще мисли от къде ще взима пари. По същия начин увеличиха пенсиите малко преди да им изтече мандата преди близо 4-5 години....
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
CTORH написа:.................
А и пари за увеличения може да се намерят, просто трябва да почнат по-малко да краднат за себе си.
А защо в последните години пари не намериха в Германия за да увеличат? А в Англия?А в Испания,Италия,Франция............ Тоава реално са РАБОТЕЩИ икономики.Нима ако някой от тях имаше рецепта как да намали безработицата в условия на криза нямаше да я приложи?!А къде сме ние които освен тоалетна хартия и салам не произвеждаме нищо.И докога ще чакаме правителството да ни вдига заплатите?
И най-важното:докога ще виждаме алтернатива в комунистите

Тъй като повечето постове тук са за минусите на сегашното управление( с много от тях съм съгласен) аз ще пиша за плюсовете.Този път ще е за организираната престъпност.И искам да наблегна на ОРГАНИЗИРАНА / не на битовата която винаги ще я има/.Такава каквато я знаехме преди 4-5 години.Почти всеки ден новините започваха с нечие взривяване на публично място и директно ни се заявяваше кой е "предполагаемия" поръчител и че той е замесен в търговията с наркотици.Всички знаехме кой е той/кои са те -знаехме имената им движеха се с по 3-4 коли охрана ,ползваха се с държавна протекция-недосегаеми от закона,полицията се страхуваше от тях,ние се страхувахме от тях,когато някой имаше проблем за разрешаване не се обръщаше към полицията а плашеше с техните имена,поръчваха убийства,извършваха убийства,изнудваха и когато се оплачеш полицаят директно ти казваше че няма смисъл да го правиш, отвличаха.........................
Е днес тези същите ги няма или ако ги има или ги е страх да се покажат или пък са избягали.......... и днес вече те се страхуват от полицията а не тя от тях.Вече не ни заявават съвсем ясно в новините кой коя част от пазара в София държи,или кой канал през коя митница.Няма отвличания на успели българи или на техните роднини...................Аз извода съм си го направил.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Днес флейма и ацера сигурно са били завити през глава цял ден, за да не слушат сквернословията срещу любимия им вожд...
ГЕРП си отлетяха, съжалявам!

ГЕРП си отлетяха, съжалявам!
Без страх, без спирачка!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз нещата ги виждам като коалиция на ГЕРБ с още някой (АТАКА, СДС, ДСБ и т.н.). Може и да е тройна коалиция дори. В момента съм студент и съм си казал, че ако пак видя Станишев или Доган в правителството, магистратурата ми няма да е в България! Че в момента са пълни идиоти и кретени - няма спор, но не могат да достигнат наглостта на предишните.
П.П. Още не съм решил за кого да гласувам. Обмислям и АТАКА, но са с прекалено радикални възгледи. ГЕРБ много неща осраха, но поради липсата на друг избор, все още са "опция". Никой не взима в предвид, че тройната коалиция управляваше в условия на икономически бум, докато ГЕРБ в условия на икономическа криза. Разликата е много огромна. Най-малкото при ГЕРБ повече пари "влизат" от ЕС, отколкото "излизат" като такса.
П.П. Още не съм решил за кого да гласувам. Обмислям и АТАКА, но са с прекалено радикални възгледи. ГЕРБ много неща осраха, но поради липсата на друг избор, все още са "опция". Никой не взима в предвид, че тройната коалиция управляваше в условия на икономически бум, докато ГЕРБ в условия на икономическа криза. Разликата е много огромна. Най-малкото при ГЕРБ повече пари "влизат" от ЕС, отколкото "излизат" като такса.

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
acer написа:не искате герб, не искате бсп / или се правите че не искате/, обаче не искате да си отделите от личното време за да организираме смислен протест за промяна на закона за референдумите...
Кажи малко повече по тоя въпрос?
Аз съм решил на тези избори да гласувам за някоя партия, която до сега не е била в парламента. На тея, дето вече са се дънили няма да им гласувам доверие отново. Мисля, че ако повече хора постъпят по този начин, може да вкараме в парламента хора, които впоследствие да се окажат свестни. Не знам дали наистина ще стане така, но е сигурно, че ако продължаваме да си гласуваме за едни и същи или пък изобщо за никой не гласуваме, все същите мошеници ще ни управляват. А варианта да не гласувам не стои пред мен. Считам, че точно ние, средноинтелигнетните и млади хора трябва да гласуваме, защото в противен случай пенсионерите и циганите ще определят кой да ни управлява. Иначе коя точно ще е партията, която ще спечели гласа ми все още не съм решил окончателно (с най-големи шансове са "Зелените" или ВМРО)
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Никой не взима в предвид, че тройната коалиция управляваше в условия на икономически бум, докато ГЕРБ в условия на икономическа криза. Разликата е много огромна. Най-малкото при ГЕРБ повече пари "влизат" от ЕС, отколкото "излизат" като такса.
За това нещо се изисква 2 грама мозък , които са дефицит на толкова много хора !
Казах го и по-рано . Ако наистина пак се избере 3на коалиция , окончателно се отказвам да търся развитие в идиотска държава хващам си багажа и се връщам в ИЕ .
CTORH написа:acer написа:не искате герб, не искате бсп / или се правите че не искате/, обаче не искате да си отделите от личното време за да организираме смислен протест за промяна на закона за референдумите...
Кажи малко повече по тоя въпрос?
Аз съм решил на тези избори да гласувам за някоя партия, която до сега не е била в парламента. На тея, дето вече са се дънили няма да им гласувам доверие отново. Мисля, че ако повече хора постъпят по този начин, може да вкараме в парламента хора, които впоследствие да се окажат свестни. Не знам дали наистина ще стане така, но е сигурно, че ако продължаваме да си гласуваме за едни и същи или пък изобщо за никой не гласуваме, все същите мошеници ще ни управляват. А варианта да не гласувам не стои пред мен. Считам, че точно ние, средноинтелигнетните и млади хора трябва да гласуваме, защото в противен случай пенсионерите и циганите ще определят кой да ни управлява. Иначе коя точно ще е партията, която ще спечели гласа ми все още не съм решил окончателно (с най-големи шансове са "Зелените" или ВМРО)
накратко намалят се нужните подписи за свикване на референдум на 50,000, както е в редица западни държави.
следва референдум с някой от най-важните обществени теми: право на гласуване имат само завършилите средно образование, мажоритарно гласуване, банките да нямат право да увеличават лихвите над % на инфлация, нужните промени в ерп-тата и т.н, въпросите биха се изготвили от организаторите и адвокати.
на практика ще се приключи с търговията на гласовете, този протест ще има ефект само върху енергийните дружества, а всички други проблеми ако трябва да се чака още 23г горко ни.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5527971
Атака - 1,6% Поне сега съм сигурен кой плаща на тия агенции
Да поговорим малко за достоверността на агенциите за проучване . Има ли един човек тук, който да си мисли че наистина Атака имат само 1,6%
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Минимумът на Атака на тези избори ще е 7%. Това е абсолютен минимум.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BMW Power ACM написа:Минимумът на Атака на тези избори ще е 7%. Това е абсолютен минимум.
Галъп казват 1,6% за Атака , 7% за меглена кунева и 19% за герб . Някой на черпелък от тва проучване
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
TNT написа:Аз нещата ги виждам като коалиция на ГЕРБ с още някой (АТАКА, СДС, ДСБ и т.н.). Може и да е тройна коалиция дори.
Даже реално вероятността за коалиция с куманизите и ДПС е много по- голяма от тази със Десееебето,щото сините си нямат лидер

Последна промяна saleen на 17 Фев 2013, 19:42, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
До изборите има още много време, респективно - време за още издънки . Ще се радвам ако ГЕРБ изобщо влязят в парламента 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз защо имам спомен, че Бойко казваше че ако вземат да МУ протестират ще си подаде оставката. Аз оставка не виждам. 

в момента се води заседание дали да отнемат лиценза на чез 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд