Подкрепяте ли протестите?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Подкрепяте ли протестите?
Прав е Флейма,вместо да закара малчугана някъде и да го научи да бачка,да изкарва пари и никога да не надига главата,каквато сметка му покажат да я заплаща безропотно,щото видиш ли дебелогъзите гърци,стачуват,какво от това че взимат тройно колкото нас българите.
Флейм,добре би било да цензурираш и литературата на малкият,да не вземе да прочете за Левски,Ботев и тн. хаймани дето като не са си налягали парцалите,ми хващали революции да правят,хаймани гадни тея хора значи!
Флейм,добре би било да цензурираш и литературата на малкият,да не вземе да прочете за Левски,Ботев и тн. хаймани дето като не са си налягали парцалите,ми хващали революции да правят,хаймани гадни тея хора значи!
_galio_ написа:1) протестите НЕ са това, което дават по телевизията
Ти най-точно си го казал

_galio_ написа:всеки път като ти чета пост, ми се струва, че живееш в твой си собствен свят и описваш събития и тълкувания, които съществуват едниствено в главатата ти
_galio_ написа:2) откъде накъде са пагубни последиците да се протестира?
Много важно разграничение: пагубно е да се протестира под път и над път, като начин на живот - за което гърчолята са жив пример. Доста години наред гръцката държава вземаше политически решения (вследствие на рекета, който упражняваха гърчолята над държавата посредством стачки и протести), които бяха в пълен противовес на всякакъв икономически разум. Но както се казва - всяко чудо за три дни. Дойде време за плащане на сметката. Но за тези "златни" за тях години гърчолята развиха единствено рекетьорските си способности - когато не им дадат каквото искат, да разгръщат широкомащабни протестни действия, целящи да стане тяхното. Но за тези години при тях закърня предприемаческия дух и способността индивида да се оправя без държавата-майка. И сега вият на умряло.
А иначе нормалните протести са израз на активна гражданска позиция. И като такива аз лично ги подкрепям.
_galio_ написа:3) в САЩ има протести за каквото се сетиш. не ги дават по ьТВ обаче. а това са способните и примирените ... !!!
Ще споделиш ли, защото черпя информацията си от доста различни източници и изключая "Окупирай Уолстрийт" не мога да се сетя за каквито и да е други протести

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
flame написа:Ще споделиш ли, защото черпя информацията си от доста различни източници и изключая "Окупирай Уолстрийт" не мога да се сетя за каквито и да е други протести
Цялата държава САЩ е плод на протест

Иначе ми харесва идеята ти за дайте всички да бачкаме здраво и като има проблем просто да го "изработваме" и за всички ще има ... ама тая идея е по утопична от комунизма... Няма как да има за всички и няма как горното да се приложи за всички.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Това бачкайте яко и си мълчете ми звучи като шибано робство!!!
Ако се замислите, не е по-различно!!!
И за чий е писана тая Конституция, ако ще мълчим...
P.S. Само ще вметна, че бачкам доста яко и взимам доста кинти,
та сметките не са ми проблем, ама протестирам заради всички, които обичам!!!
Ако се замислите, не е по-различно!!!
И за чий е писана тая Конституция, ако ще мълчим...
P.S. Само ще вметна, че бачкам доста яко и взимам доста кинти,
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
zAcK написа:P.S. Само ще вметна, че бачкам доста яко и взимам доста кинти,

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
_galio_ написа:всеки път като ти чета пост, ми се струва, че живееш в твой си собствен свят и описваш събития и тълкувания, които съществуват едниствено в главатата ти

Съвсем точно казано. Те са 2-3 ника тук , които мислят , пишат и расъждават точно по един и същт начин. Винаги съм си мислел , че това е един човек с различни никове. Абе

BMW_RIDER написа:Цялата държава САЩ е плод на протестИ то точно срещу управлението в лицето на Британския монарх с неговите такси, данъци и задължения. При това кървав протест.
Извинявай! Обаче това е протест против икономическо робство в стил "Оставете ни на мира да си работим спокойно и да се развиваме!". А не в стил "Не на високите цени на памука!"

И както виждаш американците са издействали независимостта си оттам насетне са взели съдбата си в собствените си ръце - без да мрънкат и да правят стачки! Ти знаеш ли в какви мини, въобще в какви нечовешки условия са работили само допреди 1 век?! Ама никой не е протестирал - а са си налягали парцалите като миньори, с надеждата някой ден да станат търговци на въглища, а ако може един ден и акционери в каменовъглената компания. Ето това е американската мечта - да тръгнеш от нулата и да постигнеш нещо сам, а не държавата, комшията или господ да ти го даде наготово

zAcK написа:Това бачкайте яко и си мълчете ми звучи като шибано робство!!!
Колега, извинявай, ама ти за кой бачкаш в крайна сметка? За султана или за себе си и собственото си благополучие?!
Якото бачкане поначало е свързано с по-големи приходи. А да имаш големи приходи и да си роб - това звучи смешно!
ivoo написа:_galio_ написа:всеки път като ти чета пост, ми се струва, че живееш в твой си собствен свят и описваш събития и тълкувания, които съществуват едниствено в главатата ти
![]()
Съвсем точно казано. Те са 2-3 ника тук , които мислят , пишат и расъждават точно по един и същт начин. Винаги съм си мислел , че това е един човек с различни никове. Абеама чак пък толкова еднакво да са облъчени.........
Облъчени, облъчени - колко да са облъчени?

БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=328508
ПС Аз лично се опитвам да съм максимално обективен и да мисля трезво. И определено не съм от ония 40-50, които само си търсят трибуна да плюят и изразяват огромно учудване когато някой не плюе в унисон с тях

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Днес пак имало протест, ама го пропуснах!!! Сценарият от 1997 приближава!!!
Канал 3 на най-големите!!!
http://kanal3.bg/?cat=15
Канал 3 на най-големите!!!
http://kanal3.bg/?cat=15
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
То пък нали се случи нещо след 1997, та страшен сценарии няма що...
С този масово затъпяващ, изпростяващ и неграмотен народ, все тая кой ще е начело.
Протестът е хубаво нещо, лошото е че е без цел и идея... И като падне това правителство и се махнат тези монопили какво? Ще дойдат следващите (или някои от предишните)...Невероятно.
С този масово затъпяващ, изпростяващ и неграмотен народ, все тая кой ще е начело.
Протестът е хубаво нещо, лошото е че е без цел и идея... И като падне това правителство и се махнат тези монопили какво? Ще дойдат следващите (или някои от предишните)...Невероятно.
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
НЕ го подкрепям,защото след тези ще дойдат други,може би по лоши и от тези!
Като бях на площада 1997 и ги свалихме кво стана? Същото та и по зле!!!
Ако ще ги трепем всичките 240 ще дойда!!!
Ако ще има съд и затвор за Иван Костов - ще дойда!
Ако ще вкараме в затвора Доган ще дойда!
Ако забраним ДПС ще дойда...
Ако вкараме в затвора Станишев - ще дойда!!!
Ако ще вкараме в затвора доста други - ще дойда
Ако ще ги трепем като в Румъния ще дойда!!!
Ако ли не нищо не подкрепям защото това е поредния сценарий.... в който тоя път няма да участвам!
Като бях на площада 1997 и ги свалихме кво стана? Същото та и по зле!!!
Ако ще ги трепем всичките 240 ще дойда!!!
Ако ще има съд и затвор за Иван Костов - ще дойда!
Ако ще вкараме в затвора Доган ще дойда!
Ако забраним ДПС ще дойда...
Ако вкараме в затвора Станишев - ще дойда!!!
Ако ще вкараме в затвора доста други - ще дойда
Ако ще ги трепем като в Румъния ще дойда!!!
Ако ли не нищо не подкрепям защото това е поредния сценарий.... в който тоя път няма да участвам!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Дянков беше казал, че едвам скалъпва бюджета на България, 1 милион в повече като дълг да имаме, сме банкрут 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Господа... и Дами,
Ако сега не виждате за какво става дума, то няма шанс да прогледнете скоро.
Сега на масата трябва да се сложат всички договори и подписалите ги, заробващи всички ни за десетки години напред.
Оценката за тези хора ще дойде на изборите.
Редно е да се каже, че до момента се разчупва коричката само в енергетиката. Най-вероятно същите практики са използвани в целия стопански живот на страната.
На това също трябва да се сложи край, безусловно.
Утре вече явно ще е денят... Среща там
Ако сега не виждате за какво става дума, то няма шанс да прогледнете скоро.
Сега на масата трябва да се сложат всички договори и подписалите ги, заробващи всички ни за десетки години напред.
Оценката за тези хора ще дойде на изборите.
Редно е да се каже, че до момента се разчупва коричката само в енергетиката. Най-вероятно същите практики са използвани в целия стопански живот на страната.
На това също трябва да се сложи край, безусловно.
Утре вече явно ще е денят... Среща там

Тогава да не протестираме, нека оставим гаврата да продължава. Що за овче мислене? Никаква съпричасност... Щели други да дойдат, ще дойдат разбира се и ако не ни харесат и тях ще изгоним. Какво значи не ги подкрепяш? Не ти харесва, че има хора, които не искат да си дадат цялата заплата за сметка за ток? Харесват ли ви сълзите в очите на старите хора, които дадоха по телевизията онзи ден?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв