Подкрепяте ли протестите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли протестите?

Напълно ги подкрепям и лично ще участвам в тях
114
41%
Подкрепям ги, но няма да участвам лично
126
46%
Не ги подкрепям
26
9%
Не ми пука
9
3%

Общо гласове : 275
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Подкрепяте ли протестите?

Мнение от Е.Димитров » 18 Фев 2013, 17:02

Прав е Флейма,вместо да закара малчугана някъде и да го научи да бачка,да изкарва пари и никога да не надига главата,каквато сметка му покажат да я заплаща безропотно,щото видиш ли дебелогъзите гърци,стачуват,какво от това че взимат тройно колкото нас българите.
Флейм,добре би било да цензурираш и литературата на малкият,да не вземе да прочете за Левски,Ботев и тн. хаймани дето като не са си налягали парцалите,ми хващали революции да правят,хаймани гадни тея хора значи!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2013, 18:20

_galio_ написа:1) протестите НЕ са това, което дават по телевизията

Ти най-точно си го казал :mhihi:
_galio_ написа:всеки път като ти чета пост, ми се струва, че живееш в твой си собствен свят и описваш събития и тълкувания, които съществуват едниствено в главатата ти

_galio_ написа:2) откъде накъде са пагубни последиците да се протестира?

Много важно разграничение: пагубно е да се протестира под път и над път, като начин на живот - за което гърчолята са жив пример. Доста години наред гръцката държава вземаше политически решения (вследствие на рекета, който упражняваха гърчолята над държавата посредством стачки и протести), които бяха в пълен противовес на всякакъв икономически разум. Но както се казва - всяко чудо за три дни. Дойде време за плащане на сметката. Но за тези "златни" за тях години гърчолята развиха единствено рекетьорските си способности - когато не им дадат каквото искат, да разгръщат широкомащабни протестни действия, целящи да стане тяхното. Но за тези години при тях закърня предприемаческия дух и способността индивида да се оправя без държавата-майка. И сега вият на умряло.

А иначе нормалните протести са израз на активна гражданска позиция. И като такива аз лично ги подкрепям.

_galio_ написа:3) в САЩ има протести за каквото се сетиш. не ги дават по ьТВ обаче. а това са способните и примирените ... !!!

Ще споделиш ли, защото черпя информацията си от доста различни източници и изключая "Окупирай Уолстрийт" не мога да се сетя за каквито и да е други протести :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 18 Фев 2013, 18:41

flame написа:Ще споделиш ли, защото черпя информацията си от доста различни източници и изключая "Окупирай Уолстрийт" не мога да се сетя за каквито и да е други протести :winky:

Цялата държава САЩ е плод на протест :!: И то точно срещу управлението в лицето на Британския монарх с неговите такси, данъци и задължения. При това кървав протест.

Иначе ми харесва идеята ти за дайте всички да бачкаме здраво и като има проблем просто да го "изработваме" и за всички ще има ... ама тая идея е по утопична от комунизма... Няма как да има за всички и няма как горното да се приложи за всички.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Фев 2013, 18:44

Това бачкайте яко и си мълчете ми звучи като шибано робство!!!
Ако се замислите, не е по-различно!!!
И за чий е писана тая Конституция, ако ще мълчим...

P.S. Само ще вметна, че бачкам доста яко и взимам доста кинти,
та сметките не са ми проблем, ама протестирам заради всички, които обичам!!!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 18 Фев 2013, 18:47

zAcK написа:P.S. Само ще вметна, че бачкам доста яко и взимам доста кинти,
та сметките не са ми проблем, ама протестирам заради всички, които обичам!!!

:yes: Както писах по рано - протеста не е против сметките, а против това ,че се опитват да ни правят на глупаци и да трупат на гърба на нашия труд.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 18 Фев 2013, 18:58

_galio_ написа:всеки път като ти чета пост, ми се струва, че живееш в твой си собствен свят и описваш събития и тълкувания, които съществуват едниствено в главатата ти

:yes:
Съвсем точно казано. Те са 2-3 ника тук , които мислят , пишат и расъждават точно по един и същт начин. Винаги съм си мислел , че това е един човек с различни никове. Абе :dunno: ама чак пък толкова еднакво да са облъчени......... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2013, 19:00

BMW_RIDER написа:Цялата държава САЩ е плод на протест :!: И то точно срещу управлението в лицето на Британския монарх с неговите такси, данъци и задължения. При това кървав протест.

Извинявай! Обаче това е протест против икономическо робство в стил "Оставете ни на мира да си работим спокойно и да се развиваме!". А не в стил "Не на високите цени на памука!" ;)

И както виждаш американците са издействали независимостта си оттам насетне са взели съдбата си в собствените си ръце - без да мрънкат и да правят стачки! Ти знаеш ли в какви мини, въобще в какви нечовешки условия са работили само допреди 1 век?! Ама никой не е протестирал - а са си налягали парцалите като миньори, с надеждата някой ден да станат търговци на въглища, а ако може един ден и акционери в каменовъглената компания. Ето това е американската мечта - да тръгнеш от нулата и да постигнеш нещо сам, а не държавата, комшията или господ да ти го даде наготово :idea:

zAcK написа:Това бачкайте яко и си мълчете ми звучи като шибано робство!!!

Колега, извинявай, ама ти за кой бачкаш в крайна сметка? За султана или за себе си и собственото си благополучие?!
Якото бачкане поначало е свързано с по-големи приходи. А да имаш големи приходи и да си роб - това звучи смешно!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Фев 2013, 19:03

ivoo написа:

:yes:
Съвсем точно казано. Те са 2-3 ника тук , които мислят , пишат и расъждават точно по един и същт начин. Винаги съм си мислел , че това е един човек с различни никове. Абе :dunno: ама чак пък толкова еднакво да са облъчени......... :mhihi:

Облъчени, облъчени - колко да са облъчени? :winky:
БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=328508

ПС Аз лично се опитвам да съм максимално обективен и да мисля трезво. И определено не съм от ония 40-50, които само си търсят трибуна да плюят и изразяват огромно учудване когато някой не плюе в унисон с тях :winky:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Фев 2013, 19:56

Днес пак имало протест, ама го пропуснах!!! Сценарият от 1997 приближава!!!
Канал 3 на най-големите!!!

http://kanal3.bg/?cat=15
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 18 Фев 2013, 20:03

То пък нали се случи нещо след 1997, та страшен сценарии няма що...

С този масово затъпяващ, изпростяващ и неграмотен народ, все тая кой ще е начело.
Протестът е хубаво нещо, лошото е че е без цел и идея... И като падне това правителство и се махнат тези монопили какво? Ще дойдат следващите (или някои от предишните)...Невероятно.
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 18 Фев 2013, 20:14

НЕ го подкрепям,защото след тези ще дойдат други,може би по лоши и от тези!
Като бях на площада 1997 и ги свалихме кво стана? Същото та и по зле!!!
Ако ще ги трепем всичките 240 ще дойда!!!
Ако ще има съд и затвор за Иван Костов - ще дойда!
Ако ще вкараме в затвора Доган ще дойда!
Ако забраним ДПС ще дойда...
Ако вкараме в затвора Станишев - ще дойда!!!
Ако ще вкараме в затвора доста други - ще дойда
Ако ще ги трепем като в Румъния ще дойда!!!
Ако ли не нищо не подкрепям защото това е поредния сценарий.... в който тоя път няма да участвам!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 18 Фев 2013, 20:19

Дянков беше казал, че едвам скалъпва бюджета на България, 1 милион в повече като дълг да имаме, сме банкрут :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 18 Фев 2013, 20:21

Господа... и Дами,

Ако сега не виждате за какво става дума, то няма шанс да прогледнете скоро.
Сега на масата трябва да се сложат всички договори и подписалите ги, заробващи всички ни за десетки години напред.
Оценката за тези хора ще дойде на изборите.

Редно е да се каже, че до момента се разчупва коричката само в енергетиката. Най-вероятно същите практики са използвани в целия стопански живот на страната.
На това също трябва да се сложи край, безусловно.

Утре вече явно ще е денят... Среща там :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 18 Фев 2013, 20:27

Тогава да не протестираме, нека оставим гаврата да продължава. Що за овче мислене? Никаква съпричасност... Щели други да дойдат, ще дойдат разбира се и ако не ни харесат и тях ще изгоним. Какво значи не ги подкрепяш? Не ти харесва, че има хора, които не искат да си дадат цялата заплата за сметка за ток? Харесват ли ви сълзите в очите на старите хора, които дадоха по телевизията онзи ден?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2013, 20:29

+1
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата