Съвет за ударена кола
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Съвет за ударена кола
Здравейте Колеги, имаме малко неприятна случка, колата попадна в неподходящи ръце, шофьорът заспа и я удари в бетонни блокове в Румъния, няма да обяснявам, че ми е тежко и на мен и на съдружника ми. Колата беше много хубава и запазена, на малко километри и с много екстри. Купена беше много изгодно и с колегата се чудиме дали да я възстановят или да я дадем за части. Възстановяването е около десетина хиляди лева, но и двамата се съмняваме, че всичко ще е по старому. Освен тези снимки, на които се вижда какво е ударено, трябва да кажа и че диференциала е ударен и счупен отдолу. Калници и капак - алуминиеви, радиатори, фарове, предни джанти - всичко е леш. Та, дайте някой съвет...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Re: Съвет за ударена кола
Ето още.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
И още.
- gringo75
- Потребител
-
- Кара: e36 e39
- Мечтае да кара: само дизел
кои аербеци са шайзе 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Само шофьорския.
Mobile.bg продаваш я цяла - за части , за масти коѝ каквото иска да я прави. Прибираш парите от застраховката Каско , и взимаш друга. Дори и да я направиш кефа няма да е същият , все нещо ще те яде отвътре , че нещо не е наред. Тоя филм съм го играл веднъж.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
+1
махайте я по възможност както е казал колегата цяла. Търсене има ще я вземат.
Ако успеете да се преборите със застрахователите взимате парите от тях и така!
Колкото и да се прави и връща към живот ... няма да е същата най-малкото винаги ще си подозрителен дали нещо не е било претупано при ремонтите.
махайте я по възможност както е казал колегата цяла. Търсене има ще я вземат.
Ако успеете да се преборите със застрахователите взимате парите от тях и така!
Колкото и да се прави и връща към живот ... няма да е същата най-малкото винаги ще си подозрителен дали нещо не е било претупано при ремонтите.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Колега поне от това което се вижда колата не е със нарушена геометрия и може да се оправи без проблем ще стане като преди
Има вече и доста части втора употреба във форума като брони,калници и т.н за Е60 частите ще ти излезнат към 2-3 000лв. боя 1000лв и труд 1000 общо 5 000лв и джантите не ги хвърляй с едно изправяне и са като нови 

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
^ 2-3000 лв. за това което се вижда като потрошено дори и с китайски части не може да се постигне като цена за Е60
А кола, която е ударена, никога не е същата като преди това... Аз лично с такъв удар бих я продала...
По-добре се огледайте за друга с подобни екстри и състояние.

А кола, която е ударена, никога не е същата като преди това... Аз лично с такъв удар бих я продала...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
kOnPuBkA написа:^ 2-3000 лв. за това което се вижда като потрошено дори и с китайски части не може да се постигне като цена за Е60![]()
А кола, която е ударена, никога не е същата като преди това... Аз лично с такъв удар бих я продала...![]()
Твоята съм 100 % сигурен ,че никога не е удряна

Иначе колата точно за 2000-3000 к няма да я познаеш...
Бих се съгласил само с това ,че удряна ли е няма как да е същата колта на 100%

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
.::Братоев::. написа:Твоята съм 100 % сигурен ,че никога не е удрянакакто и на 99% от форума.
Иначе колата точно за 2000-3000 к няма да я познаеш...
Бих се съгласил само с това ,че удряна ли е няма как да е същата колта на 100%
Моята дали е удряна или не, не е тема на разговора, нито те вълнува теб, нито някъде се твърди е или не е

Въпросът е конкретно за тази кола... А ако успееш да оправиш за 2-3 хиляди тази кола, с този удар (с оригинални части), аз лично бих ти ги дала тези пари, ако бях на мястото на колегата

А от такива като теб бих искала да видя някоя конкретна оферта за части, да видим докъде ще я докараме с 2-3 хиляди лева... Ей така като форумен експеримент.

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
kOnPuBkA написа:Въпросът е конкретно за тази кола... А ако успееш да оправиш за 2-3 хиляди тази кола, с този удар (с оригинални части), аз лично бих ти ги дала тези пари, ако бях на мястото на колегата![]()
По добре замълчи и не се излагай повече

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
ilia1984 написа:По добре замълчи и не се излагай повечеКакто ти каза колегата когато с двете си ръчички оправиш една колата тогава ела тук да си пускаш "компетентното" мнение....
Пич, с двете си ръчички не можете да произведете части за кола, колкото и да сте компетентни

Казах дайте ми конкретни оферти за частите на тая кола, за тези пари които споменавате, като тотал за ремонта й.
Дали ще се излагам е мое решение, както и дали ще мълча, а колко съм компетентна няма как да знаеш

Не знаеш от кой ръкав изскача зайчето, не ме гледай че съм жена...
Та така, чакам конкретно по въпроса оферти, не разкази за моята кола и за компетентността ми.
Дайте да помогнете на колегата, не да квалифицирате жени зад монитора

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
За 3000 лева няма начин.
Аз съм сменял на едното Е60 въпреки че нямаше нужда чак от смяна,но с добри връзки в доверения сервиз предпочетох смяна с нови,та сменял съм преден десен калник,предна дясна врата,праг,2 джанти,биалетки,шарнири,тампони на предна стабилизираща шанга,боядисване на врата,калник,предна броня и праг--ако автора се интересува на лични да му кажа колко излиза.
А тук има още два фара,еърбег,ляв калник,предна броня тотал,капак,казанче с помпа течност чистачки,хидравликата ще се провери,окачването ,кори под двигателя,ключалки капак,жило,дясно бомбе с амортесьор са съмнителни,диференциал,някой датчик отпред зад бронята ще изскочи сигурно--е как да стане за 2-3 бона??????
Така че дамата е права.
Айде сега някой мене да ми каже да не знам много точно за такъв удар.
Аз съм сменял на едното Е60 въпреки че нямаше нужда чак от смяна,но с добри връзки в доверения сервиз предпочетох смяна с нови,та сменял съм преден десен калник,предна дясна врата,праг,2 джанти,биалетки,шарнири,тампони на предна стабилизираща шанга,боядисване на врата,калник,предна броня и праг--ако автора се интересува на лични да му кажа колко излиза.
А тук има още два фара,еърбег,ляв калник,предна броня тотал,капак,казанче с помпа течност чистачки,хидравликата ще се провери,окачването ,кори под двигателя,ключалки капак,жило,дясно бомбе с амортесьор са съмнителни,диференциал,някой датчик отпред зад бронята ще изскочи сигурно--е как да стане за 2-3 бона??????
Така че дамата е права.
Айде сега някой мене да ми каже да не знам много точно за такъв удар.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2