Подкрепяте ли протестите?
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Подкрепяте ли протестите?
Бях за протестите, до днес, след като се изрудиха в " протест срещу всичко"...
Така или иначе, каквото ще става утре е без значение...единствените хора, които бъркаха по дупките на "вликите" ги няма, Дянков и Трайков...
Чакам следващите 5г. чакане...само дано, да не станем от консуматорска на ултра консуматерска държава
Така или иначе, каквото ще става утре е без значение...единствените хора, които бъркаха по дупките на "вликите" ги няма, Дянков и Трайков...
Чакам следващите 5г. чакане...само дано, да не станем от консуматорска на ултра консуматерска държава

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
latrel написа:_galio_ написа: никой вече не иска ГЕРБСП.
ДПС ли искаш ???![]()
![]()
![]()
![]()
смешно е много, да. и като спрем да се смеем ще трябва да седнем и да измислим нещо.
и какво значи "протести срещшу всичко"? те отначало си бяха такива

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Момчета, не зная за вас, но аз имам приятели, които живеят с по 300 лева на месец, а бачкат като волове!!!
Просто са избрали да живеят в малкия град и нямат друг избор!!! НАИСТИНА НЯМАТ ДРУГ ИЗБОР!!!
Тука някой ми развиват теории, че трябвало да бачкат повече
Какво значи повече???? Те бачкат по цял ден, че някой от тях след това бакчат и къра, дето казват хората
И какво да направят тези хора??? Всички да емигрират ли? Или да дойдат в София да градят кариера???
Или всички да развиват частен бизнес??? Вие някога замисляли ли сте се въобще, че някой хора наистина нямат избор???
Ето това е една от основните причини за протестите!!! И като му напраскаш на този човек с малко дете 250 лева ток,
при условие, че се топли на дърва, как е??? Добре ли е??? ЗАРАДИ ТЯХ ПРОТЕСТИРАМ И ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ,
ПА ДОРИ ДА НЯМА СМИСЪЛ
Просто са избрали да живеят в малкия град и нямат друг избор!!! НАИСТИНА НЯМАТ ДРУГ ИЗБОР!!!
Тука някой ми развиват теории, че трябвало да бачкат повече

Какво значи повече???? Те бачкат по цял ден, че някой от тях след това бакчат и къра, дето казват хората

И какво да направят тези хора??? Всички да емигрират ли? Или да дойдат в София да градят кариера???
Или всички да развиват частен бизнес??? Вие някога замисляли ли сте се въобще, че някой хора наистина нямат избор???
Ето това е една от основните причини за протестите!!! И като му напраскаш на този човек с малко дете 250 лева ток,
при условие, че се топли на дърва, как е??? Добре ли е??? ЗАРАДИ ТЯХ ПРОТЕСТИРАМ И ЩЕ ПРОТЕСТИРАМ,
ПА ДОРИ ДА НЯМА СМИСЪЛ

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
zAcK написа:Момчета, не зная за вас, но аз имам приятели, които живеят с по 300 лева на месец, а бачкат като волове!!!
Тука някой ми развиват теории, че трябвало да бачкат повече![]()
![]()
Какво значи повече???? Те бачкат по цял ден, че някой от тях след това бакчат и къра, дето казват хората![]()
ПА ДОРИ ДА НЯМА СМИСЪЛ![]()
![]()
![]()
+1
ама не е решение на проблема да избягам, Що да си оставя семейството, имотите и спомените, нека си го кажем как си му е реда ама пак нещо не е у ред Еуфорията е голяма всеки иска да каже, ама не оставен от хора които са решили да опорочат всичко.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Няма страшно.След тия избори ще има гербсп - ндпс коалиция с лек привкус на прокопиковачевизъм и отенъци на тиманджуковизъм.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Подкрепям протестите и лично мисля да изляза и аз, да събера и приятели и да отидем и ние.
Мен слабо ме вълнуват политиката, партиите и прочие. Дори не се напъвам да разбирам нещо от политика.
Моите показатели дали сме добре са три - какво има на масата, какво има в джоба, какво има по улиците.
Мисля, че дори само едно от 3-те неща да не ви харесва ТРЯБВА да излезете и вие. Дано, дано поне тоя път на хората им скимне, че не политиците, не тока, не парното, нищо от това не е проблема. Проблема лично аз мисля, че е в ХОРАТА. Какво ще решим като сметките за ток станат от 300 - 30 лв. Заплатата все ще си стои 300 лева... За всяка една сметка ли ще се излиза на протест. Не може ли веднъж, но качествено да се разруши тая скапана държава и да остане родината, да си я изградим на ново както ни харесва на НАС?
Мен слабо ме вълнуват политиката, партиите и прочие. Дори не се напъвам да разбирам нещо от политика.
Моите показатели дали сме добре са три - какво има на масата, какво има в джоба, какво има по улиците.
Мисля, че дори само едно от 3-те неща да не ви харесва ТРЯБВА да излезете и вие. Дано, дано поне тоя път на хората им скимне, че не политиците, не тока, не парното, нищо от това не е проблема. Проблема лично аз мисля, че е в ХОРАТА. Какво ще решим като сметките за ток станат от 300 - 30 лв. Заплатата все ще си стои 300 лева... За всяка една сметка ли ще се излиза на протест. Не може ли веднъж, но качествено да се разруши тая скапана държава и да остане родината, да си я изградим на ново както ни харесва на НАС?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
На елементарен език, ще буташ, ама кое...държавата ли, тя е само контролен орган, когато контролът премине границата на заинтересованите, тогава се раждат интересите срещу държавата.....
Ако тръгнеш с/у заинтересованите, няма как да стане освен революция...т.е. тва което пецата спомена кво са правили 44та...
А ако не е революция то е безмислено...представете си ..утре ББ излиза и казва ми предсрочни избори...и кво, къде са исканията за ЕРПтата, къде са нещата, за които излезнаха хората
А революция ли, в кой свят живеете и кво ще е бъдещето наше, децата ни тогава...
Ако тръгнеш с/у заинтересованите, няма как да стане освен революция...т.е. тва което пецата спомена кво са правили 44та...
А ако не е революция то е безмислено...представете си ..утре ББ излиза и казва ми предсрочни избори...и кво, къде са исканията за ЕРПтата, къде са нещата, за които излезнаха хората

А революция ли, в кой свят живеете и кво ще е бъдещето наше, децата ни тогава...

- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
ще протестираме - трябва да се протестира тези сметки не са нормални....правителството се скри.То между другото поне за мен е едно анти българско правителство и без това.Безхаберието му е страшно.Да не мислите,че случайно изгониха шефа на ДКЕВР и сега Дянков, само смучат от фискалния резерв и все няма пари.Ами те фалираха държавата реално.Хората ще похарчат всичките си пари за ток и край държавата ще фалира.То и без това малкия и средния бизнес в България изнемогва поради ниска покупвателна способност на гражданите.
Аз между другото съм и от "енергийната мафия" разбирайте производител на зелен ток.....когато ние протестирахме срещу своеволията на ЕРП и Семерджиев никой не ни подкрепи даже и медиите не искаха да ни отразяват....всички слушаха как лъжат и мажат управляващите,а то още тогава стана ясно,че са се ус..ли.Ама нали ние бяхме лошите ето взеха ни 30-40 % от приходите,защо тока не поевтиня ами получихме 3 пъти по-големи сметки...Защо след като "лошите зелени" бяха излъгани и после убити от управляващите сметките на хората не намаляха ами се увеличиха?
Твърдо за протестите
Аз между другото съм и от "енергийната мафия" разбирайте производител на зелен ток.....когато ние протестирахме срещу своеволията на ЕРП и Семерджиев никой не ни подкрепи даже и медиите не искаха да ни отразяват....всички слушаха как лъжат и мажат управляващите,а то още тогава стана ясно,че са се ус..ли.Ама нали ние бяхме лошите ето взеха ни 30-40 % от приходите,защо тока не поевтиня ами получихме 3 пъти по-големи сметки...Защо след като "лошите зелени" бяха излъгани и после убити от управляващите сметките на хората не намаляха ами се увеличиха?
Твърдо за протестите
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Сондьора написа:На елементарен език, ще буташ, ама кое...държавата ли, тя е само контролен орган, когато контролът премине границата на заинтересованите, тогава се раждат интересите срещу държавата.....
А ако не е революция то е безмислено...представете си ..утре ББ излиза и казва ми предсрочни избори...и кво, къде са исканията за ЕРПтата, къде са нещата, за които излезнаха хората![]()
Много си прав. От протести за ЕРП-тата, се превърна във всеки си протестира за нещо си, а защо не и за сваляне на правителството. Първоначалната идея беше много добра, но народа е тотално озлобен и всичко се изроди. А пък опозицията на властта само това чака. Лошото е, че не ни очаква нищо добро.....защото фигурите са ясни и познати....., а положението с ЕРП-тата няма да се промени.
Типично по български, започнато и недовършено.
Дано да бъркам, ама надали.
M3 E92 написа:https://www.facebook.com/photo.php?v=476842085711002
редица въпроса ми изплуват в главата от горният клип, още повече като човек завършил мио
къде му е кяра на българският производител да плаща допълнителни огромни разходи, за да праща продукцията си през 9 морета и 9 планини?
и откога сме станали толкова конкурентоспособни, че да можем да се конкурираме с китайски цени? т.е в европа където потребителите са в топ-а по покупателна способност и може да пращаме скъпа продукция наблизко, трябва да гоним ниска цени и в пъти по-големи транспортни разходи?
Русия? бвп малко под 2 трилиона, ЕС е на първо място в света 18 трилиона.
ЕС има изградена мрежа на фирмите enterprise network, където фирмите се обединяват, намират подизпълнители, взимат поръчки и т.н.. къде го има тва по русия, китай?
АЕЦ белене, без да броим гласа на хората от референдума, за да не използвам цифри, мислите ли че държава в която мин.заплата е 150евро може да си го позволи?
Единствено е прав за някои от концесиите , но мобилните оператори са глупост, държавни ли да са? не знам кой в бг има пари за такава фирма.
Въобще популизъм на килограм, ако приемам в сферата на научната фантастика, че казаното от него можеше да има ефект, нямаше ли Борисов да го направи и да бъде обявен за Симеон Велики? вместо отвсякъде да го пристискат? на негово място щях 100 пъти да си хвърля оставката, вместо да спасявам един батак и да се занимавам с пост-комунистически ненаяли се хубавци
за волен да не споменаван че се знае за посещенията му в русия.. единствено ще гласувам за него, ако обещае да изпрати ромите в сибир, ама опасявам се - по-скоро ще ги избие

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
zAcK написа:Всъщност то протеста май вече е срещу всички дето ни правят на маймуни!
Не само срещу тия, дето ми пратиха 2 поредни сметки за ток от по 300 лева,
и на 3-тия месец ми я намалиха до 50 лева, като той беше най-студен???
Явно са решили, че първите 2 месеца ще ме резнат, ей така, за кеф.
Протеста е и срещу Топлофикация! Някой може ли да сметне например
колко им е бил разхода да ми стоплят 1000 литра вода примерно??
Идват и ми казват, плащай 1000 литра топла вода???? Ама с каква температура
сте ми я подали, колко ви е струвало да я затоплите до тая температура и т.н.????
Няма отговор? Ебаси системата...........
Там е работата, че разхода им е бил 0! Докато са ти топлили тия 1000 литра, всъщност са произвеждали ток, който ни е продало някое ЕРП, а отпадъка, в случая парата/топлата вода ни се продава от топлофикация на доста солени цени.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Не ми се вярва колко са заблудени хората, това не е увеличение на тока, а манипулативни двойни и тройни цени на тока. Това не е увеличение, а манипулация. БСП, НДСВ и ДПС доведоха монополите, сега монополите връщат тези парти. БСП винаги е управлявала енергетиката и те манипулират цените.. Вече са готови отново да скочат във властта :х.......
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Много гнусно използват народа за последен път за да им направят път...направиха така, че с изкуствени цени да излезеш задължително, а в същото време им се прави път....
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ditko1 написа:Много гнусно използват народа за последен път за да им направят път...
направиха така, че с изкуствени цени да излезеш задължително, а в същото време им се прави път....
Аз ще задам един много тъпичък и простичък въпрос, като по-глупав!!!
Защо тогава са ни всички тия контролни органи в България, които ни цоцат,
като всеки ще си прави каквото си иска и никой няма му каже копче?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!