Мис БМВ
Модератор: Общи модератори
- Гост
-
Адаш ,нещо са се обиждаме!Ние не казваме,че "културтрегерите"/което някои смятат за обидна дума/ не разбират от жени-дай и към различните мнения малко уважение!
На вкус и цвет-таваришчи-нет! Секи харесва ,квото харесва!
Аз се забавлявам с тоя екшън около кОнкурса,ма са да кажеш,че тия дет са гласували за по-голичко не са като тия ,дет не са.....!Малко кофти звучи!!
Аз се забавлявам с тоя екшън около кОнкурса,ма са да кажеш,че тия дет са гласували за по-голичко не са като тия ,дет не са.....!Малко кофти звучи!!

Последна промяна Гост на 28 Авг 2006, 14:46, променена общо 1 път
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
а може би, защото това е форум и хората преценяват не само по снимките, но и по мненията 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
SKISABMW написа:Адаш ,нещо са се обиждаме!Ние не казваме,че "културтрегерите"/което някои смятат за обидна дума/ не разбират от жени-дай и към различните мнения малко уважение!
Не исках да прозвучи така извинявай

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Гост
-
Ма некой раздава ли ги?!!!.......Оххх ,Котьо,Котьооо.....!
Тва -Котьо е от кога бех в затвора! И понеже нали фанаха ,че вкарват ЖиСиЕми и разни забранени неща и ни изтърбушиха "каютите" и сичко изнесоха! И - нема "материял" за "ръкоделието" и човек се чуди ,нали! И фанахме най-глиставия-Коце Джибрето и напраихме една пирамида един-върху друг на 6 метра и най-горния да види кво става през прозорчето дето гледа към улицата!Речено-сторено!И отдолу му викат:
-Кво стаа бее? А Коце вика:
-Миии има едиииин тротааар!
-Бе,не бее!КАжи нещо по-така нема ли?!
-Ми имааа един камиооон!
-И квооо....?
-Ми до не го една кофа!
-И квооооо....?
-Ми капакаа се отваряяя!!
-И квоооооооо.....?
-Ми излиза еднааа мръсна котка!
И в тоа момент целата пирамида се разпада и сички се изтъркулват на пода ,поемат "нещата" в свои ръце и с неистови крясъци започва бурен ......среднощен... С викове:
Оооооххх,Котьо,Котьоооо......!
Тва -Котьо е от кога бех в затвора! И понеже нали фанаха ,че вкарват ЖиСиЕми и разни забранени неща и ни изтърбушиха "каютите" и сичко изнесоха! И - нема "материял" за "ръкоделието" и човек се чуди ,нали! И фанахме най-глиставия-Коце Джибрето и напраихме една пирамида един-върху друг на 6 метра и най-горния да види кво става през прозорчето дето гледа към улицата!Речено-сторено!И отдолу му викат:
-Кво стаа бее? А Коце вика:
-Миии има едиииин тротааар!
-Бе,не бее!КАжи нещо по-така нема ли?!
-Ми имааа един камиооон!
-И квооо....?
-Ми до не го една кофа!
-И квооооо....?
-Ми капакаа се отваряяя!!
-И квоооооооо.....?
-Ми излиза еднааа мръсна котка!
И в тоа момент целата пирамида се разпада и сички се изтъркулват на пода ,поемат "нещата" в свои ръце и с неистови крясъци започва бурен ......среднощен... С викове:
Оооооххх,Котьо,Котьоооо......!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Току-що гласувах за ели василева щот' е най-чаровна. Те и другите момичета са готини, ма таз най ни допадна, поне според мен и жената. Решихме го единодушно.
Пък коя била гола, коя била облечена има ли значение - разни хора, разни идеали. Според мен ще са малко мъжете, които ще изберат момиче дало най-верни отговори. Всеки има свои вкус и критерии.
Пък коя била гола, коя била облечена има ли значение - разни хора, разни идеали. Според мен ще са малко мъжете, които ще изберат момиче дало най-верни отговори. Всеки има свои вкус и критерии.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Иво написа:Престанете да се регистрирате и да гласувате за своите познати Това не им помага, а тъкмо обратното
убава работа ама сиганска

харе бе братя роми, не така с лошо
и аз искам Бад Гърл да спечели ама ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз така като гледам снимките от конкурса, ще взема да почна да се завъртам на тва ЕКО... ц-ц-ц... кви ентусиастки имали колеги БМВисти
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
B U L L I написа:Не мога да повярвам,че този конкурс стана реалност.Първоначално ми хареса идеята да се направи нещо такова, но мисля,че не точно това е начина да се избере Мис БМВ. Какво общо имат разголените снимки с любимата ни марка?!Напълно съм съгласна и подкрепям LuBo1.За мен този конкурс не е Мис БМВ,а някакво пошло конкурсче.Радвам се,че не се хванах на въдицата да участвам,защото според мен момичетата сами се унижават,както казва цитирания по-горе от мен човек за "минутка слава"!
П.П.
Това е моето лично мнение и чрез него на зеля да обидя НИКОЙ!!!
е па какво искате бе жени ,като не идвате по съборите еи ви на ся виртуална глупост "мис бмв",ми много ясно че не всичко ще е както трябва.
аз продължавам да твърдя ,че за мен има само една деистваща мис бмв(мацката на митко куикзол),защото след неиното офиц.избиране за такава на казанлъшкия събор,подобно събитие не се е състояло а докато не се състои.......нали се сещате
були макар и да ти се струва пошло,сами аконкурс беше оглавен единствено и само с сагласието на моми4етата ,както знаеш дълго време се дискотираше и коментираше между самите модератори кое как трябва да стане моми4етата подали информация за себеси сами са преценили 4е изкат да у4астват и да се изложят на показ и тн ,този форум от както аз го знам е базиран изцяло на марката и си4ко свързано с нея , да си помагаме за колите организират се и много мероприятия за подпомагане на рали4ни деиности и секи сам преценяв а дали да у4аства в тях или не си4ко е по ли4но желание ,но наи ве4е се базира и на забавлението , ние не сме некви сухари да се ограни4аваме само в подръжките на колите и да си мерим паците ,така4е както те са преценили 4е иакт да у4астват така и ти имаш пълното право да не гласуваш