Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от Convertible » 18 Фев 2013, 20:00

ivoo написа:За Ваше сведение;; през последните 15 години не си спомням да съм гласувал за която и да е партия

:ranting: тогава нямаш право да говориш кой какъв е и за къде е

то и източниците ти какви са... :mhihi:
Последна промяна Convertible на 18 Фев 2013, 20:14, променена общо 1 път
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Фев 2013, 20:13

аз лично мисля, че най-лошото което може да се случи на родината на следващите избори е коалиционно правителство.

затова и ще видя коя партия ще набере най-голяма скорост преди изборите и ще гласувам за нея. така наизуст- това ще са или комунистите или герб.

гласа ми ще е икономически а не политически щото аз от политика не разбирам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 18 Фев 2013, 20:16

Интересно ми е каква пица би изобразила сегашното бюджетно и фискално положение на страната.
Лошото е че нито една партия в позиции в момента не отговаря на изискванията за кадърни управляващи.
Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.Мисля че би могъл да сътвори едно добро правителство ако ББ не му се меси тайно или явно.
Хубаво при служебното правителство е че парламента е разпуснат и не се меси в работата му.И че има право да работи само по икономически и социални проблеми-това което ни трябва и в момента. Лошото е че трябва много да се разчита на консенсуса на всички в него и на премиера му.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Фев 2013, 20:36

Яне Янев го каза ясно "време е цялата пост-комунистическа номенклатура да бъде изрината с багер", / в това число и Борисов/

няма какво повече да се добави, само лустрация и промени в конституцията ще решат проблемите.

п.с иво, прозрачен си.. всички знаят кои държат тия сайтове.. и стига с тия комунистически похвати не съм гласувал за никой.
Последна промяна acer на 18 Фев 2013, 20:40, променена общо 4 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 18 Фев 2013, 20:36

Какво служебно правителство,какви неща се говорят .... :banghead:
Посочи само едно едничко име което има морала за да стане премиер в този момент!!!
Кой,кой !? :dunno:
Дай едно име!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 18 Фев 2013, 20:42

acer написа:
п.с иво, издишаш.. всички знаят кои държат тия сайтове.

А ти па как може да знаеш такива работи, а да не си част от стадото. Квото се подаде се попива на 100%. Няма да мислиш, няма да се интересуваш кой го е писал, за кого го е писал и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Фев 2013, 21:13

Служебно правителство 4 месеца преди изборите, ще е доста безотговорен ход.
Няма да доведе до нищо добро.

п.с. Емитирането на нов дълг така или иначе е против политиката на Дянков и според мен това е една от мотивациите за оставката.

Припомняме, че днес в. „Труд“ писа, че столът на Дянков се клати, тъй като вбесил до краен предел премиера Бойко Борисов заради категоричното си решение да забави плащанията на селскостопанските производители до март-април.

"Възможностите на бюджета са такива, че тези плащания могат да се случат в средата на март и след това евентуално остатъкът в началото на април. Това са възможностите и това ще се случи, каквито и стачки да има", изказа се твърдо на 8 февруари Дянков. Така той отговори на земеделските производители, които заявиха, че ще протестират на 20 февруари пред храм-паметника "Александър Невски".
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 18 Фев 2013, 22:23

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 18 Фев 2013, 23:49

alx написа:затова и ще видя коя партия ще набере най-голяма скорост преди изборите и ще гласувам за нея. така наизуст- това ще са или комунистите или герб.

гласа ми ще е икономически а не политически щото аз от политика не разбирам.

гласът ти може да не бъде взет под внимание, пак зависи според обстоятелствата. според гласът ти аз съм средна класа, въпреки че живея с родителите ми, работя на 3 места и денят ми започва в 5 и завършва в 23.

такива гласове си ги дръжте за у вас, с всичкото ми уважение !
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Фев 2013, 0:09

ivoo написа:
acer написа:
п.с иво, прозрачен си.. всички знаят кои държат тия сайтове.. и стига с тия комунистически похвати не съм гласувал за никой.

:mhihi: :mhihi: Прозрачен съм защото съм в стъкларският бизнес затова :mhihi: :mhihi: Поне казвам това което мисля .
А на Вас уважаеми , пратиха ли Ви директивата по имеѝла да знаете какво и как да пишете по форумите :mhihi: :mhihi: Жалки сте. http://fakti.bg/bulgaria/59689-prescent ... a-govorene

брат ти тъп ли си или български не разбираш??! не съм гласувал за герб / а и да бях/ не е твоя работа, не ма занимавай с комунистическият си живот.

нали админите щяха да следят отблизо политическите теми, тя ква стана..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 19 Фев 2013, 0:28

Следим следим, ама и вие може да ни помогнете като пуснете доклад... :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 19 Фев 2013, 0:30

Kroki написа:Следим следим, ама и вие може да ни помогнете като пуснете доклад... :)

Вярвам, че тука има майстори на докладите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Фев 2013, 0:38

ivoo написа:http://fakti.bg/bulgaria/59689-prescentarat-na-gerb-spusna-direktivi-za-govorene

Нищо скандално не виждам да има. Изглежда ми като нормален прес рилийз на мен.
Явно нещо са оплескали по пътя и е попаднал не където трябва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Фев 2013, 11:51

acer написа:[

брат ти тъп ли си или български не разбираш??! не съм гласувал за герб / а и да бях/ не е твоя работа, не ма занимавай с комунистическият си живот.

нали админите щяха да следят отблизо политическите теми, тя ква стана..

Абе има една такава не много умна прослойка в обществото,за които всички дето не са на тяхно мнение са "Червени" и "Комунисти"
Хайде моля те да спреш с тая тъпа риторика "колега" че много дразни,ей така си пишеш някакви глупости,значи не бях "Комунист" или "червен" когато гласувах за ГЕРБ,ама сега след като им слушам оправданията като на някаква лека жена и обвиненията че видиш ли предишните това или онова,но не си дават сметка че заради това и онова на предишните,както и заради обещанията на сегашните да им потърсят сметка,предишните са предишни а настоящите са сегашни,и след като ми писна едно и също,не харесвам вече ГЕРБ-опа,станал съм "червен" и "комунист"-ти си баси и с ограниченият промит мозък и се чудя как пазиш въобще равновесие.
И друго да ти споделя ,в частност фирма на мои хора,произвеждат реклами,знаеш ли колко пари им дължат няколко държавни учреждения,ама пари нямат,обаче пък плащат на други близки до правителството фирми за същата дейност,ти на ясно ли си че за 3,5 години безработицата е скочила доста и колко хиляди фирми спуснаха кепенците,че в тая държава само се правят някакви криви магистрали,дето да не си мислиш че всички пари идват от ЕС,не,идва и голяма част от бюджета...
Абе какво ти обяснявам,ти си с главата в пясъка и като ония пламналият трябва вожда нещо да спусне,за да го възприемете като дела свише :censored:
Последна промяна Е.Димитров на 19 Фев 2013, 12:55, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Фев 2013, 12:00

jordanpar написа:Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.

Видният член на бойната група на 40-50-те, другарят-агент бат Данчо направи така, че денят ми да започне с усмивка, а и малко бурен смях!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Долу са няколко негови лични изказвания по адрес на Плевнелиев отпреди няколко месеца :ok:
jordanpar написа:
_galio_ написа:толкова издухан и празноглав политик като плевнелиев не бях виждал на екрана ...

Абсолютно вярно.
Повтаря се кошмара на ГЕРБ с Румяна Желева--абсолютно бездушен и безличен избор за президентска личност.
Събудете се бе хорица,уж не сте глупави.Две марионетки на важни постове и то какви--президент на страната и кмет на административния център и столица на държавата.И кво--двамата ще звънят на лицето ББ за да знаят какво да правят или казват в дадена ситуация ли ????????Пази боже.

jordanpar написа:НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол :mhihi:
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.

Прави ми впечатление, че революционно настроените другари, особено когато им кажат, че те са по-зле от тия, които критикуват, или нещо друго неудобно, като напр.
///Maximalniq написа:Изображение

те избягват отговорите на злепоставящите любимата им партия въпроси и започват да мислят по-невинни алтернативи, които да се харесат горе-долу на широките народни маси, след което пак разпалват бунта в тях и заключават "Видяхте ли, бай Иван Портиера да сложим на власт - пак ще е по-добре от ББ!"
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата