Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Предизборна тема 2013г.
Пичове, ние добре си дискутираме тук ама все си мисля, че форуми, вестници и блогове са пълни с разни платени драскачи които да ни обясняват и втълпяват как трябва да си седим на гъзовете и да не протестираме, щото това което ще дойде ще е по-лошо от сегашното.
Преживяли сме и Виденов и Попов и кой ли още не. Тогава да не беше добре? Бойко не е по-добър от всички останали, просто е по-голям популист.
За мен е някаква магия как така успява да накара хиляди хора да забравят за снимките му с видни представители на престъпния свят. За извадените данни за съдружие с доказани престъпници и мафиотски босове. Все едно не е било.. Явно има някаква дарба човека за да накара милиони хора да вярват, че е възможно вчера да си бил престъпник, а днес да си честен и загрижен за добруването на милиони политик.
Относно алтернативите.. не е нужно да гледаме много назад във времето. Вече имаме пример и модел за безпартийно управление в България.
Преживяли сме и Виденов и Попов и кой ли още не. Тогава да не беше добре? Бойко не е по-добър от всички останали, просто е по-голям популист.
За мен е някаква магия как така успява да накара хиляди хора да забравят за снимките му с видни представители на престъпния свят. За извадените данни за съдружие с доказани престъпници и мафиотски босове. Все едно не е било.. Явно има някаква дарба човека за да накара милиони хора да вярват, че е възможно вчера да си бил престъпник, а днес да си честен и загрижен за добруването на милиони политик.
Относно алтернативите.. не е нужно да гледаме много назад във времето. Вече имаме пример и модел за безпартийно управление в България.
bum_bum написа:Пичове, ние добре си дискутираме тук ама все си мисля, че форуми, вестници и блогове са пълни с разни платени драскачи които да ни обясняват и втълпяват как трябва да си седим на гъзовете и да не протестираме, щото това което ще дойде ще е по-лошо от сегашното.
Може. Но тези долу със сигурност ги има

БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=328508
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Мен ми е чудно защо няма никакво обръщение на премиера към нацията?
Къде отиде диалога?Свършиха ли ''умните фрази'' с които да се появи пред камерите и да блесне отново?
С какви очи би прерязал поредната лентичка на някой си обект,който ама въобще не вълнува народа?
защо не се появи и не каже директно в очите на хората че е вярвал в Дянков,но и на него самия му е дошло нагорно от политиката му на финансите.Само положителни дивиденти щеше да му донесе.
Схемата на премахването на Дянков е същата по която си отиде Трайчо.В чужбина, по живо по здраво.
Бойко ще разцепи ГЕРБ и ще стане лидер на негова си партия.Слушайте старото.Да не забравяме че на ГЕРБ той е неформален лидер,беше му нещо като рекламно лице.Ако това е направено по сценарий,много умен ще ми дойде.
Къде отиде диалога?Свършиха ли ''умните фрази'' с които да се появи пред камерите и да блесне отново?
С какви очи би прерязал поредната лентичка на някой си обект,който ама въобще не вълнува народа?
защо не се появи и не каже директно в очите на хората че е вярвал в Дянков,но и на него самия му е дошло нагорно от политиката му на финансите.Само положителни дивиденти щеше да му донесе.
Схемата на премахването на Дянков е същата по която си отиде Трайчо.В чужбина, по живо по здраво.
Бойко ще разцепи ГЕРБ и ще стане лидер на негова си партия.Слушайте старото.Да не забравяме че на ГЕРБ той е неформален лидер,беше му нещо като рекламно лице.Ако това е направено по сценарий,много умен ще ми дойде.
jordanpar написа:Мен ми е чудно защо няма никакво обръщение на премиера към нацията?
Споко, ти бат Бойко не го мисли, като трябва да открива магистрала "Тракия" преди изборите ще се появи с голямата ножица

Ама кажи мамка му стара за оня "морално мислещ" и хубав човек Плевнелиев, който може да обедини нацията

flame написа:jordanpar написа:Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.
Видният член на бойната група на 40-50-те, другарят-агент бат Данчо направи така, че денят ми да започне с усмивка, а и малко бурен смях!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Долу са няколко негови лични изказвания по адрес на Плевнелиев отпреди няколко месеца
jordanpar написа:_galio_ написа:толкова издухан и празноглав политик като плевнелиев не бях виждал на екрана ...
Абсолютно вярно.
Повтаря се кошмара на ГЕРБ с Румяна Желева--абсолютно бездушен и безличен избор за президентска личност.
Събудете се бе хорица,уж не сте глупави.Две марионетки на важни постове и то какви--президент на страната и кмет на административния център и столица на държавата.И кво--двамата ще звънят на лицето ББ за да знаят какво да правят или казват в дадена ситуация ли ????????Пази боже.jordanpar написа:НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.
Прави ми впечатление, че революционно настроените другари, особено когато им кажат, че те са по-зле от тия, които критикуват, или нещо друго неудобно, като напр.///Maximalniq написа:
те избягват отговорите на злепоставящите любимата им партия въпроси и започват да мислят по-невинни алтернативи, които да се харесат горе-долу на широките народни маси, след което пак разпалват бунта в тях и заключават "Видяхте ли, бай Иван Портиера да сложим на власт - пак ще е по-добре от ББ!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Ако БСП спечелят, те ще управляват заедно с ДПС. Във власта отново ще влезе партия, която отстоява интересите на чужда държава, чужд народ, налага новини на турски, бори се в определени училища да се преподава на турски, членовете й говорят на турски. Сигурно малко от вас знаят, че в Министерството на земеделието, например, по време на "тройната коалиция" основния разговорен език беше турския! (това министерство беше дадено на ДПС) А сигурно и в други държавни ведомства, поверени на ДПС положението не е било различно. Събудете се бе, хора, тея са ни газили и са ни мачкали и са ни клали 500 години!
Разбирам БСП да кажат, че никога при никакви обстоятелства не биха се коалирали с ДПС, тогава да гласува човек за тях, ако им симпатизира, няма лошо, ама при положение, че е ясно, че с ДПС ще управляват и самите те не го отричат, за мен всеки, който би подкрепил нещо подобно не заслужава да се нареше българин!
А че Бойко прекалява със заплахите, че "ще дойдат по-лошите" е ясно. Не е нормално само да плашиш хората и да разчиташ, че само от страх да не дойдат "онея лошите" някой ще гласува за теб, при все, че не може да си плати тока и парното и едвам успява да си осигури прехраната. Хубаво някой хора тук го нарекоха пу*ка, защото не си бил удържал на думата за оставка, ако Дянков падне, ама Станишев е още по-голяма пу*ка, щото не смее да се яви сам на изборите и да каже, че той като българин никога не би се коалирал с турска партия!

А че Бойко прекалява със заплахите, че "ще дойдат по-лошите" е ясно. Не е нормално само да плашиш хората и да разчиташ, че само от страх да не дойдат "онея лошите" някой ще гласува за теб, при все, че не може да си плати тока и парното и едвам успява да си осигури прехраната. Хубаво някой хора тук го нарекоха пу*ка, защото не си бил удържал на думата за оставка, ако Дянков падне, ама Станишев е още по-голяма пу*ка, щото не смее да се яви сам на изборите и да каже, че той като българин никога не би се коалирал с турска партия!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bum_bum написа:Пичове, ние добре си дискутираме тук ама все си мисля, че форуми, вестници и блогове са пълни с разни платени драскачи които да ни обясняват и втълпяват как трябва да си седим на гъзовете и да не протестираме, щото това което ще дойде ще е по-лошо от сегашното.
Лайтмотивът е, че единствената алтернатива е Станишев. И хваща дикиш, връзват се хората - ако се гледа статистиката от форума, явно почти половината, включително и тея в чужбина (дето не разбирам защо трябва да помирисват избори дори) одобряват да ги управлява криминален престъп със свита от грижливо отгледани комунистически наследници.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
_galio_ написа:единствената алтернатива е Станишев
Че това си е самата истина - или Борисов, или Станишев ще е новият премиер след изборите. Или може би мислиш, че Волен Сидеров или Лютви Местан ще станат премиер?

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
flame написа:_galio_ написа:единствената алтернатива е Станишев
Че това си е самата истина - или Борисов, или Станишев ще е новият премиер след изборите. Или може би мислиш, че Волен Сидеров или Лютви Местан ще станат премиер?![]()
мисля си, че цялата политическа класа е компрометирана пред абсолютно всички. затова и не мисля, че споменатите имат място. ще видим.
ББ, имаше ресурса и времето да промени много неща..., но се осра тотално...
Коя партия имаше тази възможност, освен герберчетата? И какво получиха хората? Увеличаване на безработицата, нови данъци, поскъпване на всичко, стандартното за всяко правителство да крадат.... И сега ми седнали във форума да реват за тая измет поредна!
А тройната коалиция съществуваше благодарение на хората, които не гласуват. Те направиха така, че ДПС да има мандат и да състави правителството на Тройната коалиция.
Коя партия имаше тази възможност, освен герберчетата? И какво получиха хората? Увеличаване на безработицата, нови данъци, поскъпване на всичко, стандартното за всяко правителство да крадат.... И сега ми седнали във форума да реват за тая измет поредна!
А тройната коалиция съществуваше благодарение на хората, които не гласуват. Те направиха така, че ДПС да има мандат и да състави правителството на Тройната коалиция.
_galio_ написа:flame написа:_galio_ написа:единствената алтернатива е Станишев
Че това си е самата истина - или Борисов, или Станишев ще е новият премиер след изборите. Или може би мислиш, че Волен Сидеров или Лютви Местан ще станат премиер?![]()
мисля си, че цялата политическа класа е компрометирана пред абсолютно всички. затова и не мисля, че споменатите имат място. ще видим.
Че то цялата политика е едно голямо компроментирано нещо. И политическата логика няма много допирни точки с морала. Но именно политическата логика сочи, че някой от тия двамата ще е новия (стар) премиер.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стига с тва робско мислене. Да си бяхме седяли под турско робство, че като ни освободиха стана по-зле.
Не е ли по-добре да мислим за алтернативи, вместо да се вайкаме че няма изход и каквото и да стане ще е по-зле.
Бойко се появи по НТВ да обяснява за протестите и промените в кабинета.

Бойко се появи по НТВ да обяснява за протестите и промените в кабинета.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа: Да си бяхме седяли под турско робство, че като ни освободиха стана по-зле.
е то има и такива теории, ама добре, че флейма не е стигнал до тях.
bum_bum написа:Не е ли по-добре да мислим за алтернативи, вместо да се вайкаме че няма изход и каквото и да стане ще е по-зле.

Примерно другарите от групата на 40-50-те имат ясна идея какво ще правят ако тяхната партия спечели изборите. Ама за другите ще се окаже много тъпо...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Каквото и да говорим, който и да дойде, пак ще е същата ситуация.
Всяко правителство краде. Но това поне изгради някои неща, Дянков закрепи бюджета, изловиха една камара престъпници, макар и в медиите да няма информация за това, направиха софийското метро, в Бургас пуснаха днес 70 нови автобуса, спряха АЕЦ Белене, усвоиха се много еврофондове и т.н.
Вкараха нови и по-високи данъци, но това беше неизбежно.
Политическата алтернатива са независими и образовани хора, отлично запознати с длъжността, която заемат, без политически пристрастия, които да се обединят за общото благо на нацията и държавата - хора, които да направят България модерна европейска държава, с високи заплати, с висока пенсия.
И е време старите хора да спрат да гласуват по политически убеждения, а да гласуват за тези, които ще осигурят светло бъдеще за децата им!
Всяко правителство краде. Но това поне изгради някои неща, Дянков закрепи бюджета, изловиха една камара престъпници, макар и в медиите да няма информация за това, направиха софийското метро, в Бургас пуснаха днес 70 нови автобуса, спряха АЕЦ Белене, усвоиха се много еврофондове и т.н.
Вкараха нови и по-високи данъци, но това беше неизбежно.
Политическата алтернатива са независими и образовани хора, отлично запознати с длъжността, която заемат, без политически пристрастия, които да се обединят за общото благо на нацията и държавата - хора, които да направят България модерна европейска държава, с високи заплати, с висока пенсия.
И е време старите хора да спрат да гласуват по политически убеждения, а да гласуват за тези, които ще осигурят светло бъдеще за децата им!
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Club BMW написа:...................А тройната коалиция съществуваше благодарение на хората, които не гласуват. Те направиха така, че ДПС да има мандат и да състави правителството на Тройната коалиция.

П.С.Чудя се на някои хора опитвайки се да защитят някаква теза са готови да станат смешни но е да се откажат. "Убежденията са по голям враг на истината от лъжата"