интересен ход - борисов иска оставката на дянков?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: интересен ход - борисов иска оставката на дянков?
vlad0 написа:BB потвърди, че ще вземат лиценза на CEZ до края на деня. Сега да гледаме шоу
Това ще е уникална глупост!

Направо ще се изравним с Албания, които са единствените, които са правили подобно нещо. Може дори с Афганистан да се мерим ако вземем цялото ръководство на ЧЕЗ да убием с камъни за всички "мафиотски работи", които са вършели.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е при доказани огромни злоупотреби и неизпълнение на поетите задължения какво трябва да направят с тях?
bum_bum написа:Е при доказани огромни злоупотреби и неизпълнение на поетите задължения какво трябва да направят с тях?
Първо да им нажулят едни доволно големи глоби - първо държавата ще прибере едни пари, второ със сигурност ще има дисциплиниращ ефект.
А при огромни И ПОВТАРЯЩИ СЕ злоупотреби - съгласен съм, че отнемане на лиценза е единственият начин.
Но аз питах поне няколко пъти във форума - какви точно са злоупотребите, как точно са надписани сметките, против които хората протестират? Никой не даде не само смислен, ами и никакъв отговор. Което ме навежда на мисълта, че новогодишно надписване на сметките за ток, за което хората протестираха, просто няма...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
E,ако отнемат лицензите на тея ,поне ще се научат следващите че така няма как да стават повече нещата,това е една доста добра постъпка от Премиера,с този си ход ще си осигури поддръжници,все пак е хубаво да е егоцентричен понякога Премиера,знае че хората няма да го харесат и започва правилно да действа.
Аз преди време държах едно заведение в центъра на София и преди да дойдат чез ,сметките за ток ми бяха в рамките на 600-700 лева на месец,2 месеца след като дойдоха чез,сметките ми станаха 800-1000,подадох оплакване,дойдоха,мериха,смениха елекромера и вече сметките започваха от 1000 лева та един път 1800 лева за месец,какви ли молби не съм подавал-ефект нямаше.
Просто преди да се продадат тези дружества,печалбата им беше минимум 10 милиона на регион,защо се продадоха на чужди собственици и въобще защо се продадоха...то е ясно де-някаква далавера.
Аз преди време държах едно заведение в центъра на София и преди да дойдат чез ,сметките за ток ми бяха в рамките на 600-700 лева на месец,2 месеца след като дойдоха чез,сметките ми станаха 800-1000,подадох оплакване,дойдоха,мериха,смениха елекромера и вече сметките започваха от 1000 лева та един път 1800 лева за месец,какви ли молби не съм подавал-ефект нямаше.
Просто преди да се продадат тези дружества,печалбата им беше минимум 10 милиона на регион,защо се продадоха на чужди собственици и въобще защо се продадоха...то е ясно де-някаква далавера.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:bum_bum написа:Е при доказани огромни злоупотреби и неизпълнение на поетите задължения какво трябва да направят с тях?
Първо да им нажулят едни доволно големи глоби - първо държавата ще прибере едни пари, второ със сигурност ще има дисциплиниращ ефект.
А при огромни И ПОВТАРЯЩИ СЕ злоупотреби - съгласен съм, че отнемане на лиценза е единственият начин.
Но аз питах поне няколко пъти във форума - какви точно са злоупотребите, как точно са надписани сметките, против които хората протестират? Никой не даде не само смислен, ами и никакъв отговор. Което ме навежда на мисълта, че новогодишно надписване на сметките за ток, за което хората протестираха, просто няма...
аз ще ти кажа ,майка ми,сама жена и понеже е много икономичен човек,знаеш ли с какво се грее бе!
С електрическо одеяло,няма печки,радиатори,има тези уреди чисто нови подарени от мен и брат ми,но не ги включва,давам на жената пари,не ми е проблем да ги плащам сметките на майка ми,а тя за да не плаща големи сметкитеи с цел икономия се грее само с електрическо одеяло,което е 40 вата,а знаеш ли колко и дойде сметка за ток?-200 лева,при откачени радиатори в къщи ,плаща 64 лева на месец и пак гласува за ГЕРБ ,съветвам те да не пишеш повече в тая тема,че така ще се изнервя на глупостите дето бълваш че...
Баси и робските съзнания има в тази държава,най-работливия бил...

Е.Димитров написа:E,ако отнемат лицензите на тея ,поне ще се научат следващите че така няма как да стават повече нещата,това е една доста добра постъпка от Премиера,с този си ход ще си осигури поддръжници
Дори да се научат - а аз не разбрах на какво да се научат, освен че по всяко време могат да им отнемат лиценза за всичко - маржът на печалба гарантирано ще е по-голям. И ще е за сметка на крайния потребител!

А това ще е ултра популистки ход от страна на ББ! И оттам ултра тъп в икономическо и всякакво останало (изключая политическо) отношение! Ще направи така, че ВРЕМЕННО народът да се зарадва и да се почувства победител в уличните протести! Ама после на същият този народ през гъза ще му излезе всичко това - и то двойно и тройно!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Всички умни и популистки ходове май дадоха фира с разкриването на "представителите на народа" на пресконференцията.
Маржа на печалба и стремежа да се налапат набързо няма да е толкова голям, ако има и страх от ефективно съдебно преследване.

Маржа на печалба и стремежа да се налапат набързо няма да е толкова голям, ако има и страх от ефективно съдебно преследване.
bum_bum написа:Маржа на печалба и стремежа да се налапат набързо няма да е толкова голям, ако има и страх от ефективно съдебно преследване.
България? Ефективно правосъдие?

Колега, нека бъдем реалисти!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз ама надеждата умира последна. Дано Семерджиев повлече крак..
bum_bum написа:И аз ама надеждата умира последна. Дано Семерджиев повлече крак..
Дано, ама нещо не мога да се сетя за някой осъден...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
flame написа:... Ще направи така, че ВРЕМЕННО народът да се зарадва и да се почувства победител в уличните протести! Ама после на същият този народ през гъза ще му излезе всичко това - и то двойно и тройно!
Като прочетох това е се сетих за един виц:
Българин и американец осъдени на смърт ги водят едновременно към бесилото. По едно време американецът вика:
- Аве, брат, дай да опитаме да избягаме, баси!?!
Българинът тихичко отговаря:
- Ааа да, бе и като ни хванат да стане по-лошо!!!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
vlad0 написа:Opening na CEZ: 616 CZK
Current: 607CZK
http://www.patria.cz/akcie/CEZPbl.PR/cez/online.html
BB потвърди, че ще вземат лиценза на CEZ до края на деня. Сега да гледаме шоу
btw, който си мисли, че се случва нещо ... препоръчвам му сериала BOSS за чикагския кмет !!! 1:1 с BB
става въпрос за политически манипулации - next level
оф каква е тая "пионка" уж от НАРОДА бе ???
Интересни хора сте... половината форум беше гласувал за национализация, сега недоволни че им отнемат лиценза.
п.с. дано няма луди, които притежават акции на тази измислена компания.
Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Мен определено ме изненада тоя ход ...
и ми се струва, че е въпрос на паника, а не на гениална тактика
и честно казано не виждам полезен ход след него ... ама да видим
все пак това е страната на неограничените възможности ...
А бате Б нещо хич не го виждам тия дни по ТВ-то
Нали е големия мъжкар, що се покри като мишок като се наакаха нещата
Верно, че му ги наакаха дъртите играчи, но това е без значение
пп. не умаловажавам протестите и смисъла им, но всеки трезво мислещ знае,
че в най-добрия случай са доста добре подпомогнати от тези, които имат интерес
и ми се струва, че е въпрос на паника, а не на гениална тактика
и честно казано не виждам полезен ход след него ... ама да видим
все пак това е страната на неограничените възможности ...
А бате Б нещо хич не го виждам тия дни по ТВ-то

Нали е големия мъжкар, що се покри като мишок като се наакаха нещата
Верно, че му ги наакаха дъртите играчи, но това е без значение
пп. не умаловажавам протестите и смисъла им, но всеки трезво мислещ знае,
че в най-добрия случай са доста добре подпомогнати от тези, които имат интерес

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Beamerdriver написа:Махането на Дянков ми се струва по-скоро не добре обмислен отчаян ход колкото да бъде обвинен някой (не че не си го е заслужавал Дянков), Но Б. Б. 2ри мандат е ясно че няма да получи,( народа няма да гласува за него) .Не бива да се допуска да дойдат на власт и такива който ще гледат само собствените си интереси за сметка на народа. Въпросът е има ли кой да ни управлява и ако има дано един ден да накаже тези които ограбиха нашата мила родина България.
ей това докато хората не го разберат, че ние сме "наказателя", и ако чакаме някой друг, по-скоро ще последваме съдбата на югослваия
Последна промяна acer на 19 Фев 2013, 16:51, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4