Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от bum_bum » 19 Фев 2013, 14:03

Добре ве, тоя Бойко колко е нагъл. :banghead:

Излезе на пресконференцията и единствената грешка, която призна е Семерджиев. Били му го предложили... За всичко друго му бил виновен някой друг. А че няма един осъден и по време на неговото управление въпреки доказаната вина няма коментар.

Признава се, че ЕРП-тата са отмъкнали огромни суми от хората. Но и дума не става за връщане на парите обратно на гражданите.

Нагъл до последно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Фев 2013, 14:04

bum_bum написа:Добре ве, тоя Бойко колко е нагъл. :banghead:

Излезе на пресконференцията и единствената грешка, която призна е Семерджиев. Били му го предложили... За всичко друго му бил виновен някой друг. А че няма един осъден и по време на неговото управление въпреки доказаната вина няма коментар.

Признава се, че ЕРП-тата са отмъкнали огромни суми от хората. Но и дума не става за връщане на парите обратно на гражданите.

Нагъл до последно.

И забравя за онези 30 и отгоре проценти които държавата държеше от ЕРП тата и им бяха дадени за да имат пълен контрол.
Аз от този човек (Борисов) до сега не съм чул един път да поеме някаква отговорност,все предишните му виновни,пък нищо не прави по тоя въпрос

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 19 Фев 2013, 14:13

jorkata3 написа:
Club BMW написа:...................А тройната коалиция съществуваше благодарение на хората, които не гласуват. Те направиха така, че ДПС да има мандат и да състави правителството на Тройната коалиция.

:clap: Браво.Значи викаш това е причината а не това че комунистите са лакоми за власт и ще сключат сделка с дявола само да участват в правителство.И не това че тия същите са убили няколко хиляди бъгари преди около 60 години(визирам народния съд) и не се саморазпуснаха след 89-та.И не че са ни докарвали няколко пъти до фалит.Аз лично съм чакал на опашки с купони ,а ти?..........................Мога да ти напиша въпросник с поне още 1000 реторични въпроса!!!!
П.С.Чудя се на някои хора опитвайки се да защитят някаква теза са готови да станат смешни но е да се откажат. "Убежденията са по голям враг на истината от лъжата"

Да съм излъгал, не съм!

А това, че реагираш така, означава, че и ти си от тези, които са големи разбирачи, но нямат време да гласуват!

Не един и двама противници на БСП са на мнение, че са живеели по-добре, а след идване на Герб, по зле ....

Затова съм на мнение, че поредния Боклук ББ, трябва да си подаде оставката. Видяхме го и го виждаме не струва, нагъл, без грам достойнство.

И престанете да нападате всеки изразил, мнение срещу сегашното правителство и да го изкарвате привърженик на БСП.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Фев 2013, 14:15

За него било по-добре да подаде оставка веднага, даже и миналата година ама само и единствено с цел добруването на народа оставал на власт. :banghead:

Някой гледа пресконференцията как като се говори за грешките сме "ние", а за положителните неща съм "аз".
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 19 Фев 2013, 14:20

Club BMW написа:И престанете да нападате всеки изразил, мнение срещу сегашното правителство и да го изкарвате привърженик на БСП.

Аз ЯВНИТЕ привърженици на БСП ги уважавам. Имам много такива приятели и спорим и се бъзикаме на тема политика.

Но съм против подмолните другарки, като тия от групата на 40-50-те, които са си заплюли парчетата от баницата още преди да запалят фитила на народното недоволство. А най-много ме дразни, че яхват народното недоволство, правейки се на "ни лук ял, ни лук мирисал". Като другаря jordanpar примерно, който е еталон и който още чакам да ми обясни за Плевнелиев:
flame написа:
jordanpar написа:Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.

Видният член на бойната група на 40-50-те, другарят-агент бат Данчо направи така, че денят ми да започне с усмивка, а и малко бурен смях!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Долу са няколко негови лични изказвания по адрес на Плевнелиев отпреди няколко месеца :ok:
jordanpar написа:
_galio_ написа:толкова издухан и празноглав политик като плевнелиев не бях виждал на екрана ...

Абсолютно вярно.
Повтаря се кошмара на ГЕРБ с Румяна Желева--абсолютно бездушен и безличен избор за президентска личност.
Събудете се бе хорица,уж не сте глупави.Две марионетки на важни постове и то какви--президент на страната и кмет на административния център и столица на държавата.И кво--двамата ще звънят на лицето ББ за да знаят какво да правят или казват в дадена ситуация ли ????????Пази боже.

jordanpar написа:НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол :mhihi:
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.

Прави ми впечатление, че революционно настроените другари, особено когато им кажат, че те са по-зле от тия, които критикуват, или нещо друго неудобно, като напр.
///Maximalniq написа:Изображение

те избягват отговорите на злепоставящите любимата им партия въпроси и започват да мислят по-невинни алтернативи, които да се харесат горе-долу на широките народни маси, след което пак разпалват бунта в тях и заключават "Видяхте ли, бай Иван Портиера да сложим на власт - пак ще е по-добре от ББ!"
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 19 Фев 2013, 14:22

Не си подава оставката защото не иска да си отиде, като неудачник, но е такъв, а и знае, че идват избори е все ще се намерят лимонади да гласуват за него.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Фев 2013, 14:26

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Вече нямам думи. "Представителките" на народа дошли директно от протеста.. Мутрата си е мутра до края и не се отказва от селските привички и приоми.

[url]http://www.razkritia.com/97171/лъсна-колосалната-измама-в-lord-of-the-chefs/[/url]

Тва май е същата тая честна отрудена женица дошла директно от протеста да радее за народни добрини пред премиера-слънце.
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 19 Фев 2013, 14:44

bum_bum написа:
Излезе на пресконференцията и единствената грешка, която призна е Семерджиев. Били му го предложили... За всичко друго му бил виновен някой друг.

Три години и половина не спря да мрънкя от комунистите.Не знам кво трябваше да каже Костов на времето,след като дойде след Виденов.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 19 Фев 2013, 14:50

Поне да беше осъдил някой можеше и да му хвана вяра, че е недоволен от тях.

Ето я пак представителката на народа що за стока е. Много плосък и жалък опит.

http://nainat.livenews.bg/Koya-e-Daniela-Pelovska.-46647
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 19 Фев 2013, 14:54

Club BMW написа:
jorkata3 написа:
Club BMW написа:...................А тройната коалиция съществуваше благодарение на хората, които не гласуват. Те направиха така, че ДПС да има мандат и да състави правителството на Тройната коалиция.

:clap: Браво.Значи викаш това е причината а не това че комунистите са лакоми за власт и ще сключат сделка с дявола само да участват в правителство.И не това че тия същите са убили няколко хиляди бъгари преди около 60 години(визирам народния съд) и не се саморазпуснаха след 89-та.И не че са ни докарвали няколко пъти до фалит.Аз лично съм чакал на опашки с купони ,а ти?..........................Мога да ти напиша въпросник с поне още 1000 реторични въпроса!!!!
П.С.Чудя се на някои хора опитвайки се да защитят някаква теза са готови да станат смешни но е да се откажат. "Убежденията са по голям враг на истината от лъжата"

Да съм излъгал, не съм!

А това, че реагираш така, означава, че и ти си от тези, които са големи разбирачи, но нямат време да гласуват!

Не един и двама противници на БСП са на мнение, че са живеели по-добре, а след идване на Герб, по зле ....

Затова съм на мнение, че поредния Боклук ББ, трябва да си подаде оставката. Видяхме го и го виждаме не струва, нагъл, без грам достойнство.

И престанете да нападате всеки изразил, мнение срещу сегашното правителство и да го изкарвате привърженик на БСП.

Аз съм от тези "разбирачи" които гласуват ;) Според популистките приказаки типични за комунизма като цяло излиза че при станишв сме живяли в разкош.Аз обаче се сещам за минимална работна заплата 2007 година 180лв -ФАКТ! Минимална работна заплата 2013година 310лв -ФАКТ!
В държави като Германия,Франция,Испания,Англия...........от началото на кризата не са увеличавали заплати и пенсии.Не са успели и да си намалят безработицата –ФАКТ! А не са били управлявани преди това от станишев и доган. Ако те са имали някаква формула срещу кризата дали нямаше да я приложат? :dunno:
Няма ги отвличанията на успели българи,няма ги взривовете за преразпределение на нарко пазари ,контингента от организираната престъпнист или е избягал извън страната или се е покрил......... ФАКТ!
Мога да добавя поне 1000 факта към 1000-те реторични въпроса........
П.С.Гласувай си за по-доброто минало тогава,все пак станишев обеща ако се завърне на власт (с доган и кунева) нов стандарт!!!!!! :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Фев 2013, 14:58

Тихо бе - тук се плюе :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 19 Фев 2013, 15:00

Близката до ГЕРБ Даниела Пеловска се яви като опозиционер на пресконференция на Буда

След три дни мълчание Бойко Борисов даде пресконференция, на която отговори точка по точка на въпросите на някоя си Даниела Пеловска. Тя беше представена ...като носител на исканията на протестите, заляли страната.

Даниела Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на Макаронената фабрика. Тя притежава и голям хотел на морето. През 2005 г. е водач на листата на Новото време в Добрич на парламентарните избори.

http://www.novotovreme.bg/?cid=18&p=262&id=2602

Дъщерята на Пеловска арх. Павлета Пеловска, родена 1984 г. е била управляваща на Макаронената фабрика заедно с майка си, а сега е назначена от ГЕРБ за заместник-кмет в столичната община, район Изгрев.

http://www.so-izgrev.bg/NEW_SITE/index. ... Itemid=195

Синът на Пеловска Васил Руменов Пеловски през 2010 г. печели конкурс и е назначен като юристконсулт в Столична община.

http://www.sofia.bg/pressecentre/press. ... 8914&nxt=5

Според източници на Биволъ Пеловска е близка с премиера Борисов и той често се консултира с нея по телефона. На днешната пресконференция Пеловска излезе "от прикритието" и се яви на журналистите като опозиционер.

Това което се случва е нелепо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 19 Фев 2013, 16:38

Голям автогол си вкара Бойко с тази...

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Фев 2013, 16:54

Хубаво ще е организаторите на протестите да прекъснат своеволията на Пеловска!

По темата: аз лично не виждам партия за която да гласувам! Дали ще се избере една или друга партия е все едно тъй като те постоянно влизат в коалиции и в крайна сметка нещата са едни и същи!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 19 Фев 2013, 17:09

Извинявам се,може ли двамата човека или само единият дето е посочил че ще гласува за рзс/марешки да каже две думи за избора си?
мерси предварително

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата