Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Предизборна тема 2013г.
Е.Димитров написа:Извинявам се,може ли двамата човека или само единият дето е посочил че ще гласува за рзс/марешки да каже две думи за избора си?
мерси предварително
А 12% за БСП и 16те гласували за тях ?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acho.rs написа:Е.Димитров написа:Извинявам се,може ли двамата човека или само единият дето е посочил че ще гласува за рзс/марешки да каже две думи за избора си?
мерси предварително
А 12% за БСП и 16те гласували за тях ?
Това вече не знам как да го коментирам ,аз не познавам един човек,ама един,в това число и майка ми,който да гласува за бсп...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
jorkata3 написа:Аз съм от тези "разбирачи" които гласуватСпоред популистките приказаки типични за комунизма като цяло излиза че при станишв сме живяли в разкош.Аз обаче се сещам за минимална работна заплата 2007 година 180лв -ФАКТ! Минимална работна заплата 2013година 310лв -ФАКТ!
Инфлация от 2007 до днес има-няма 100%. ФАКТ! Мислете малко преди да пишете. Естествено че ще се вдига минималната заплата. Въпроса е дали изпреварва инфлацията за да имаме нетно увеличение.
Като гледам в анкетата как расте поддръжката за Герб явно платените драскачи са се активизирали.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Е.Димитров написа:Извинявам се,може ли двамата човека или само единият дето е посочил че ще гласува за рзс/марешки да каже две думи за избора си?
мерси предварително
Аз имам същата молба към двамата посчили, че ще гласуват за ДПС.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Нали не мислиш, че във форума не влизат и цигани и турци?
е само цигани и турци ли гласуват за ДПС

а официалната инфлация от 2007 до сега да е не повече от 15 %, иначе реалната е поне 40, но пък 100 лекооо
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
мерси предварително
не съм гласувал в анкетата още защото е много рано, обаче се замислям за Марешки причината е че съм от Варна, а ако той влезе в парламента ще разклати тим и ще им пречи за някой неща и се надявам да се пооправи малко града, че ми е писнало от тях и нищо добро не ни очаква в бъдеще ако продължават да си правят каквото пожелаят с града и никой да не им търси отговорност.
Ако може да ти задам един въпрос, на кметските избори помня, че беше писал нещо против Марешки и по точно варненци помним ли какво е правел преди и как ние сме забравили и как можело да гласуваме за него, би ли споменал за какво става въпрос защото аз през 90те съм бил дете и не знам за какво става въпрос, а ми е любопитно

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
bum_bum написа:Нали не мислиш, че във форума не влизат и цигани и турци?
Може и да влизат, аз просто ги помолих да изложат някакъв аргумент. Ето ти казваш, че за никой няма да гласуваш и съответно си изложи доводите, аз също съм се аргументирал за моето решение, много други хора постъпиха по същия начин. Та нека и тея се изкажат, ако изобщо имат какво да кажат.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
PaCk0o написа:Е.Димитров написа:Извинявам се,може ли двамата човека или само единият дето е посочил че ще гласува за рзс/марешки да каже две думи за избора си?
мерси предварително
не съм гласувал в анкетата още защото е много рано, обаче се замислям за Марешки причината е че съм от Варна, а ако той влезе в парламента ще разклати тим и ще им пречи за някой неща и се надявам да се пооправи малко града, че ми е писнало от тях и нищо добро не ни очаква в бъдеще ако продължават да си правят каквото пожелаят с града и никой да не им търси отговорност.
Ако може да ти задам един въпрос, на кметските избори помня, че беше писал нещо против Марешки и по точно варненци помним ли какво е правел преди и как ние сме забравили и как можело да гласуваме за него, би ли споменал за какво става въпрос защото аз през 90те съм бил дете и не знам за какво става въпрос, а ми е любопитно
Марешки е ТИМ приятелю да ти кажа само,да не задълбаваме повече
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:bum_bum написа:Нали не мислиш, че във форума не влизат и цигани и турци?
е само цигани и турци ли гласуват за ДПС![]()
![]()
а официалната инфлация от 2007 до сега да е не повече от 15 %, иначе реалната е поне 40, но пък 100 лекооо
Може реалната да е 40 ама ако гледаш всички стоки на пазара. Иначе ако потреблението ти се свежда основно то ток, вода, храна, дрехи вземи си погледни фактурите за 5 години назад, погледни цените на храните и ще ти стане ясно колко реално е за теб инфлацията.
Бензина беше под 2лв ако не се лъжа тогава. Кило пиле 2.60, сега 4.30 най-евтините. Яйцата бяха по 20-тина стотинки.. и така.
Може и да не е 100 инфлацията, не мисля че може точно да се измери но съм абсолютно убеден че това, което е можело да си купиш със 180лв през 2007-ма днес не можеш да си го купиш със 310лв.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:jorkata3 написа:Аз съм от тези "разбирачи" които гласуватСпоред популистките приказаки типични за комунизма като цяло излиза че при станишв сме живяли в разкош.Аз обаче се сещам за минимална работна заплата 2007 година 180лв -ФАКТ! Минимална работна заплата 2013година 310лв -ФАКТ!
Инфлация от 2007 до днес има-няма 100%. ФАКТ! Мислете малко преди да пишете. Естествено че ще се вдига минималната заплата. Въпроса е дали изпреварва инфлацията за да имаме нетно увеличение.
Като гледам в анкетата как расте поддръжката за Герб явно платените драскачи са се активизирали.
Ти усещаш ли се, че вече се ОМАЗВАШ в тия политически теми ? Как не ти писна , нон-стоп да драскаш и в 3те

Не допускаш ли варианта , че друга алтернатива освен Герб в момента НЯМА , Н-Я-М-А

Искаме, неискаме - тва е . Другия вариант за който толкова блянувате - предсрочни избори ни праща в 9та глуха . Ясно е че ГЕРБ няма да направят самостоятелно правителство и по-добре - да имат реална опозиция макар да се яви и вътрешна . Защото това в момента не е опозиция - банда мършояди,които само чакат да падне общ. доверие и започват да осират. Визирам и "синьото пространство" - за първи път се радвам, че няма да влязат в парламента.
Та вместо да правите най-лесното , вземете та посочете алтернативите и те да се дискутират - не да дрънкате едно и също хиляди пъти в стотици теми , защото така вие изглеждате много повече политически ангажирани от мнимите гласоподаватели в анкетата

ПС: отдавна се чудя защо подобни теми не са забранени, както религиозните и левски/цесекарските - ефекта от тях е нулев
acho.rs написа:
ПС: отдавна се чудя защо подобни теми не са забранени, както религиозните и левски/цесекарските - ефекта от тях е нулев
Щото ти флейма и още един двама ще умрете от скука.

Ако пуснат книга Б.Б и книжарницата отваря в 7 , ще са наредите още в 2 през нощта

Нямало друга алтернатива на сегашните

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Напълно,съгласен!И след като днес Чух изявлението на оня червей Станишев,че трябвало незабавни оставки - взех решение да гласувам за ГЕРБ!
Нито Станишев,нито Костов,нито Кунева,Доган,Местан и разни други имат правото на думата!
Това е най-ама най гадната сган стъпвала на тая земя,те са за затвора,не за пред камерите,още по-малко пък за власта!
Защо протестите не са насочени,срещу станишев и останалите?Защо никой не им споменава името пред камера!Защо хората по улиците крещят "Оставка"!
Дойде ли оставката ей-сега отиваме към война,тва някой мислили го!?
И тия тъпи продажни медии излъчват само определени купени групички "протестиращи" които крещят "Долу Герб" , които скачат на полицията и мятат камъни.Има и хора които наистина знаят за какво са там,имат искания имат условия,знаят как да ги изложат,но никой не им обръща внимание!
Важното е акулите да имат поле за изява!И ние им го даваме,ще го ядем не мит и вмирисан,ще го серем и после пак ще го ядем!
Нито Станишев,нито Костов,нито Кунева,Доган,Местан и разни други имат правото на думата!
Това е най-ама най гадната сган стъпвала на тая земя,те са за затвора,не за пред камерите,още по-малко пък за власта!
Защо протестите не са насочени,срещу станишев и останалите?Защо никой не им споменава името пред камера!Защо хората по улиците крещят "Оставка"!
Дойде ли оставката ей-сега отиваме към война,тва някой мислили го!?
И тия тъпи продажни медии излъчват само определени купени групички "протестиращи" които крещят "Долу Герб" , които скачат на полицията и мятат камъни.Има и хора които наистина знаят за какво са там,имат искания имат условия,знаят как да ги изложат,но никой не им обръща внимание!
Важното е акулите да имат поле за изява!И ние им го даваме,ще го ядем не мит и вмирисан,ще го серем и после пак ще го ядем!

acho.rs написа:.........
Нали живеем в свободна страна! Какво правиш сметка, кой колко е активен?!
Аз бих ти казал,че си поредния мазохист, щом държиш герберчетата да ни управляват еднолично.
Коментирай днешното нахалството на идола си да вкара явни негови подлоги да се представят за това което не са. И това падение не е ли достатъчно да разбереш кого харесваш...?
сега една колежка във фб показа, че някои от организаторите на протестите са от бсп...
друг пич писа, че някви от младите представители на столетницата са го сплашвали че са коза ностра!
да се радваме че я няма червената армия, че ще ни избият?
явно Борисов наистина им е "бръкнал" и как пък всички до една партия тръгнаха да свалят правителството??? тия да не мислят, че всички сме получили масова амнезия?
за бонус получих и сметка за ток 600лв, никога не съм плащал над 120лв.. ебати "случайността"
хапят лошо преди да умрат и едва ли не ще започнат гражданска война мръсниците, ако народа ги избере, значи си заслужаваме да ни правят на луди
след всичките глупости, които видях, вече ми е ясно че в нета, включително и тука е пълно с кадри на тройната коалиция.. така че не се връзвайте на драсканици, опитват се да ви обезкуражат
друг пич писа, че някви от младите представители на столетницата са го сплашвали че са коза ностра!
да се радваме че я няма червената армия, че ще ни избият?
явно Борисов наистина им е "бръкнал" и как пък всички до една партия тръгнаха да свалят правителството??? тия да не мислят, че всички сме получили масова амнезия?
за бонус получих и сметка за ток 600лв, никога не съм плащал над 120лв.. ебати "случайността"
хапят лошо преди да умрат и едва ли не ще започнат гражданска война мръсниците, ако народа ги избере, значи си заслужаваме да ни правят на луди
след всичките глупости, които видях, вече ми е ясно че в нета, включително и тука е пълно с кадри на тройната коалиция.. така че не се връзвайте на драсканици, опитват се да ви обезкуражат
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд