Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
Re: Предизборна тема 2013г.
acer написа:тия да не мислят, че всички сме получили масова амнезия?

не знам, бях отговорник на курса ми и никой нямаше амнезия, всички казваха че по-скоро биха емигрирали от тва да гласуват за предишните 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
ivoo написа:acho.rs написа:
ПС: отдавна се чудя защо подобни теми не са забранени, както религиозните и левски/цесекарските - ефекта от тях е нулев
Щото ти флейма и още един двама ще умрете от скука.![]()
![]()
![]()
Ако пуснат книга Б.Б и книжарницата отваря в 7 , ще са наредите още в 2 през нощта![]()
![]()
![]()
Нямало друга алтернатива на сегашните![]()
![]()
болни мозъци
Ивак, кажи кой е алтернативата светни ни моля те

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ей ви на http://www.dnes.bg/bulgaria/2013/02/19/ ... iia.180585
Чуха за гражданско движение в енергетиката и си тръгнаха!
Нали искат да помагат,нали искат да решават проблеми - кво стана!
Това е явно забавяне на решението на проблема с енергетиката!Кой ли има интерес протестите да продължават!
Мама им долна,твар мръсна комунистическа!!!
Чуха за гражданско движение в енергетиката и си тръгнаха!
Нали искат да помагат,нали искат да решават проблеми - кво стана!
Това е явно забавяне на решението на проблема с енергетиката!Кой ли има интерес протестите да продължават!
Мама им долна,твар мръсна комунистическа!!!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Сигурно и мен след малко ще ме обвините че съм кадър на тройната коалиция.
Тия дето защитавате тъпата мутра Бойко или сте платени или сте промити мозъци.
Пичове аз също не харесвам БСП но в живота човек много често избира между две злини и за мен ГЕРБ е по-голямото зло от БСП. И аз не агитирам да се гласува за БСП задължително, всяка друга партия ще е по-добър избор от сегашните.

Пичове аз също не харесвам БСП но в живота човек много често избира между две злини и за мен ГЕРБ е по-голямото зло от БСП. И аз не агитирам да се гласува за БСП задължително, всяка друга партия ще е по-добър избор от сегашните.

обори тези факти, че герб са по-зле от предишните и ще гласувам за тях
. написа:- заменките / европейски екоорганизациите оценят нанесените щети между 2 и 8 млрд. ЕК иска да ни глоби за около 2 млрд, инф е от 1фев.2013/
- спрени фондове / веднъж са спрени пред присъединителните фондове, втори път евро фондовете.
от БСП правят изявление, цитирам "Европейския съюз се държи към България като към колониално владение".. един вид как може да им спират фондовете?
За черешка добавяме, че се създава фонд "антикризисната прогама за борба с корупцията"... от който почва да се краде, първата схема е за подписване на консултантски договор на стойност 850,000лв с фирма назначена без обществена поръчка.Реално общо са спрени стотици милиони
- За Белене само за 2008-ма са платени веднъж 400млн, а после НЕК взима заем от Париба на стойност 250млн, този май трябва да се върне кредита с лихвите е 400 млн.
Реалната инфраструктура в Белене е на стойност 45 млн.. колко са откраднатите пари? малко хора знаят, но говорим за стотици милиони отново.
- цанков камък - около 1045 млн... а всички други корупционни практики и обществени поръчки?
- закона за амнистия /от ЕК бяха обявили че по-голяма глупост не се е случвало в ЕС/
- убийствата, отвличанията през седмица?
- капаните? увеличените пенсии в последният момент, хеликоптери, влакове, които и до днеска плащаме за някои от тях?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
bmw maniqk ivo bmw написа:Сигурно и мен след малко ще ме обвините че съм кадър на тройната коалиция.![]()
![]()
Предполага се, че като изказваш това мнение, имаш мотивация?...би ли я споделил, моля?!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
С тези ли ще го постигнеш?

Convertible написа:ivoo написа:acho.rs написа:
ПС: отдавна се чудя защо подобни теми не са забранени, както религиозните и левски/цесекарските - ефекта от тях е нулев
Щото ти флейма и още един двама ще умрете от скука.![]()
![]()
![]()
Ако пуснат книга Б.Б и книжарницата отваря в 7 , ще са наредите още в 2 през нощта![]()
![]()
![]()
Нямало друга алтернатива на сегашните![]()
![]()
болни мозъци
Ивак, кажи кой е алтернативата светни ни моля те
Незнам бе братче. Виж, изобщо не ме интерисува как ще казва следващият лобист, измикяр и крадец който ще застане начело на държавата. Дали ще се казва Бойко или Бадсан все ми е тая. Въпроса е да дадат на хората да глътнат малко въздух.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Четеш тука разни мнения, на разни облъчени юзерчета! Едните роптаят срещу едните комунисти, другите срещу другите... и ти обясняват как трябва да избереш единия комунист пред другия, също комунист, че избор няма, че алтернатива няма! А всъщност има! Няма нищо по-силно от тълпата! Нищо по-силно от народа!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- kosmosa
- Потребител
-
- Кара: бързо,гледа лошо и много дразни
Ах колеги колеги ...... съжалявам искренно тези от Вас които намирате разлика между Боко-Тиквата и Комунистите, защото по-голям комуняга от Бате Ви ТИКВАТА не съществува ! Разликата между Станишев и Борисов е само в годините.... (млад и стар комунист) 

Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
bmw maniqk ivo bmw написа:А ти какво предлагаш?
Нема кво. И това е. Аз не съм решил за кой да гласувам. Знам за кой няма да гласувам. И тва са ей тези които са от горе. До изборите има време. Още има време да се мисли и премисля. И то не кой е добър. Видяхме ги всичките. Добър няма. Ама като се замисля, че като дойде оня с очилата ще се наведе на знаете кой, за да има мнозинство... И се сещам днес какъв ден е. И се сещам за какво се е борил и за какво е умрял тоя човек. Е няма как да си дам гласа за тези.