Подкрепяте ли протестите?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Подкрепяте ли протестите?
Има такива протести точно за сваляне на кабинета.Не ми се обяснява в подробности какво и как но из цялата страна шетат организатори точно за тази кауза.Очакват да прераснат събитията в нещо по голямо.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
M3 E92 написа:Полицаите били удряли със злоба, не мислели, такова им било обучението - да бъдат злобни. Ти хвърляй по мен камъни и пиратки, пък да видиш как без обучение и с палка в ръка ще те удрям с най-голяма злоба и ще ти покажа земята отблизо
Не може така... не било цивилизовано полицията да отвръща на провокацията... трябва да стоят мирно и тихо докато ги замерват кой с каквото намери и да козируват... и чат-пат да викат "ОЩЕ!".
Но докато гледам репортажа по btv ми направи впечатление, че докато "ултрасите" мятаха каквото им попадне и жандармерията ги налази, докато ги атакуваха имаше и разни други хора (както жени, така и мъже, налягали по земята да се пазят, без да са с качулки по главата или голи глави) в тълпата, които бяха подминавани от жандармерията и не бяха закачани...
Това ако са протести, аз съм коминочистач... и ми е чудно що масата хора са толкова зле в главата, че не могат да разграничат истинският и смислен протест от тая простотия, която се случва в момента... явно ни е толкова интелигентен народа, че се влачат като овце и след провокаторите.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Mollov написа:M3 E92 написа:Полицаите били удряли със злоба, не мислели, такова им било обучението - да бъдат злобни. Ти хвърляй по мен камъни и пиратки, пък да видиш как без обучение и с палка в ръка ще те удрям с най-голяма злоба и ще ти покажа земята отблизо
Не може така... не било цивилизовано полицията да отвръща на провокацията... трябва да стоят мирно и тихо докато ги замерват кой с каквото намери и да козируват... и чат-пат да викат "ОЩЕ!".
Но докато гледам репортажа по btv ми направи впечатление, че докато "ултрасите" мятаха каквото им попадне и жандармерията ги налази, докато ги атакуваха имаше и разни други хора (както жени, така и мъже, налягали по земята да се пазят, без да са с качулки по главата или голи глави) в тълпата, които бяха подминавани от жандармерията и не бяха закачани...
Това ако са протести, аз съм коминочистач... и ми е чудно що масата хора са толкова зле в главата, че не могат да разграничат истинският и смислен протест от тая простотия, която се случва в момента... явно ни е толкова интелигентен народа, че се влачат като овце и след провокаторите.
+1
Аз съм за гражданско общество,радвам се,че хората имат позиция и се "пробуждат" (манталитета ни е такъв,че ние едвали ли някога ще се пробудим като хората...) ,но и аз се чудя как може да има толкова "интелигентни" хора...протеста беше един,сега друг...да не кажа,че вече незнаят и за какво протестират...искали да се свали правителството,добре и после какво ? Не съм чул някой да предложи нещо след това... абе като цяло страшен фарс....
- Mollov
- Мародератор
-
Няма какво да предложат... като питаш 99% от хората казват - ми те всичките са маскари... ми като са маскари тогава кво правим??? Ма да не е Бойко, пък който дойде после... ще го протестираме и него... и така до победата... ма каква е победата? Не се знае... да се оправи България... то тва хубаво, да се оправи... всеки иска така... ама не може да кажеш "искам да се оправи" и да нямаш никва идея как да стане... може да стане, ако дойде някой смислен на власт, дето не иска да граби, а да върши работа... ма къде го тоя? Внос ли ще правим? На реални километри?
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
По BTV в студиото един от анализаторите го каза - правителството подава оставка, започва се подготовка за предсрочни избори, която ще трае 3 месеца, а до същинските избори остават 4 месеца. А и временното правителство няма почти никакви функции, така че по-добре сегашното правителство да взима решения, макар и да бъдат грешни, отколкото да няма никакви до юли месец 
П.П.

П.П.

Последна промяна M3 E92 на 19 Фев 2013, 22:18, променена общо 2 пъти
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз отчасти мисля като шон-джон, твърдо съм ЗА протестите, докато те са мирни и няма сред протестиращите хора, които са там за да провокират.
Тези хора трябва да бъдат премахвани от тълпата веднага, защото изместват фокуса на протеста и са причина за ненужна агресия.
Отделно колко тъпа кука трябва да си за да риташ възрастен човек паднал на земята
освен да си тотално изперкал ушев с комплекси за малоценност и мозък на гасеница - по друг начин НЕ си го обяснявам.
Истина е, че след като се свали това правителство трябва да се предложи алтернатива.
Не знам дали не е добре да направим като Исландия преди няколко години - избират се 30-40 безкористни интелектуалци и се пренаписва конституцията - след това избор на временно правителство, което АБСОЛЮТНО изключва всеки замесен с предишно политическо управление.
Тези хора трябва да бъдат премахвани от тълпата веднага, защото изместват фокуса на протеста и са причина за ненужна агресия.
Отделно колко тъпа кука трябва да си за да риташ възрастен човек паднал на земята

Истина е, че след като се свали това правителство трябва да се предложи алтернатива.
Не знам дали не е добре да направим като Исландия преди няколко години - избират се 30-40 безкористни интелектуалци и се пренаписва конституцията - след това избор на временно правителство, което АБСОЛЮТНО изключва всеки замесен с предишно политическо управление.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Mollov
- Мародератор
-
deyan-enchev написа:Истина е, че след като се свали това правителство трябва да се предложи алтернатива.
Те "алтернативите" са ясни... тая сутрин в сутрешните блокове на nova и btv се надскачаха да обясняват колко били зле от Герб и как тяхната партия щяха да оправи незнам си кво... но като се замисля явно искат пак да "оправят" българите, че явно им харесва... аре мерси такива алтернативи... но тая другата идея (Исландия) ми допада повече... макар че при нас повечето "интеуектуалци" са свързани с "тоя и ония" и пак не е сигурно...
Интересно ми е тия протестиращите като дойдат изборите кво ще правят... за кой ще гласуват... дето според тях ще свърши по-добра работа от Герб, от "тройната", от Костовските простотии и прочие... като се замисля как тия протестиращите (а и много други) ще лицемерничат дори спрямо себе си на изборите... направо ми причернява...
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
То е много ясно...използват момента хищниците (БСП ДПС и прочие) ще използват всички сили да ги свалят...Аз нямам против не съм някакъв защитник на ГЕРБ,но за да се свали едно правителство трябва да има план (и то по добър) за бъдещето....а истината всички я знаем...колегата по горе го каза "явно ни е аресало и искат пак да ни клецат"... Планът с Исландия,аз съм песимистично настроен...в България няма как да се получи поне според мен...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Не мога да си представя, че отново някоя от предишните измети ще ни управлява. 99% от тях да престъпници, които поне трябва да лежат до живот в затвора по обвинение държавна измама.
Няма да има логика, ако някой от протестиращите гласува за партия известна ни досега.
... но какво е логиката все пак ...
ПС: шон-джон е прав, че Исландския план е малко утопичен, но мечтите са безплатни, а това е една от моите. Не искам да имигрирам, искам да съм Българин, искам синът ми да има бъдеще. Той няма да го получи, ако някой от тия настоящи измети ни управлява, той няма да получи нищо хубаво ... от тия долни крадци, които са силни на думи, а не на дела.
Няма да има логика, ако някой от протестиращите гласува за партия известна ни досега.
ПС: шон-джон е прав, че Исландския план е малко утопичен, но мечтите са безплатни, а това е една от моите. Не искам да имигрирам, искам да съм Българин, искам синът ми да има бъдеще. Той няма да го получи, ако някой от тия настоящи измети ни управлява, той няма да получи нищо хубаво ... от тия долни крадци, които са силни на думи, а не на дела.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Mollov
- Мародератор
-
deyan-enchev написа:
Има, има... все пак част от протестиращите са я "атакисти", я "бесепари", я некви изтръпняци... те ще си гласуват за своите... толкова са заслепени.
deyan-enchev написа:Отделно колко тъпа кука трябва да си за да риташ възрастен човек паднал на земятаосвен да си тотално изперкал ушев с комплекси за малоценност и мозък на гасеница - по друг начин НЕ си го обяснявам.
Я са си представи, че от събота насам си на непрекъснато дежурство, да се опитваш да озаптиш озверели хора, на които единствената цел е да пролеят кръв.. През цялото време стотици хора те плюят и псуват всичко свидно което имаш, замерят те с каквото им попадне.. през какво обучение трябва да си минал, че да не ти падне пердето? С какви железни нерви трябва да си, за да не отвърнеш? И те направиха всичко възможно да не се поддават на провокациите.. Но си има граница... Въпросните възрастни хора, явно са лишени от всякакъв нормален инстинкт за самосъхранение, след като стоят сред черните качулки, които замерят полицаите с коктейли "Молотов" ... В меле в което участват стотици хора, няма как да прецениш кой какъв е, действаш по инстинкт, и през изкривена от горните фактори преценка... Но ме кефят медиите, няколко човека с аркади, но вече се говори за касапница... Че и хората се връзват.. В студентски град, всяка вечер е масово клане по тази логика...
Репликата "Властта с кръв се взима, и с кръв се дава" позната ли ви е ? Правите ли асоциация на коя партия най и отива? Още ли мислите, че събитията по тези протести са "спонтанни"? Тези нещастници са готови да пролеят вашата кръв по протестите, само и само да се доберат пак до власт... И го правят.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Като гледам тия гнусни комунисти как надигат глава и ми се повръща...определено държат нещо много сериозно срещу Бойко щом той не предприема никакви серизни мерки спрямо тая червена сган.
- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
Незнам аз за кой ще гласувам като дойдат изборите. Всички са крадци, а ако има някоя нова партия сигурно тях ще изберат.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
M3 E92 написа:По BTV в студиото един от анализаторите го каза - правителството подава оставка, започва се подготовка за предсрочни избори, която ще трае 3 месеца, а до същинските избори остават 4 месеца. А и временното правителство няма почти никакви функции, така че по-добре сегашното правителство да взима решения, макар и да бъдат грешни, отколкото да няма никакви до юли месец
П.П.
Това е откровено политическо!
Айде само мъченик да не го изкарваме и той е подписвл разни работи...
Но ако в случая с енерготата каже любимата му фраза - "старото правителство е виновно" ще е абсолютно прав тоя път.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:deyan-enchev написа:
Има, има... все пак част от протестиращите са я "атакисти", я "бесепари", я некви изтръпняци... те ще си гласуват за своите... толкова са заслепени.
Тия идиоти не ги броим, те са загубен материал, който не живее реално и няма разбиране за живота като идеал.
За жалост си прав, доста ще гласуват за знайните ни престъпници ... болшинството обаче трябва да мисли трезво и реалистично.
Лошото е, че в момента няма алтернатива - работеща.
Колега
blackgod написа:...
В случай, че си представител на някоя от структурите под чадъра на МВР игнорирай отговора ми.
Това, че на някой квартален идиот с мозък на гъсеница му е паднало пердето, заради лошия му избор на професия не значи че:
1. Заради собствената му непросветеност, мързел и желание за участие в най-ниското ниво на корупция си е избрал да е кука - важи за 90% от милите ми полицаи. Другите 10% са или мои приятели или хора като мен, които виждат че България има нужда от кадърни кадри;
2. Не може да различи паднал пенсионер от комплексиран и импотентен ултрас отишъл да прави меле;
3. Не може да се спре да рита човек, възрастен и паднал на земята - който НЕ представлява никаква опасност към този момент;
4. Злоупотребява с правомощията му дадени именно от падналия пенсионер, който гъсеницата рита;
Изобщо не ми сравнявай глупав и пиян студент който хвърля 20 салфетки в минута, за да впечатли малката студентка до себе си, със хора които отиват да отстояват правата си, срещу сбирщина от крадци, манипулатори, лъжци и престъпници.
Фразата властта се взима с кръв ми е позната, но смятам, че по нашите ширини има хора които мислят. Както и векът в който се намираме е малко далече от 1789г. където наистина се е взимала с кръв властта.
Според мен събитията около протестите не са спонтанни, също смятам, че ако се махнат провокаторите и протестантите на щат, всичко ще е далеч по разумно и праволинейно.