Подкрепяте ли протестите?
Модератор: Общи модератори
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
Re: Подкрепяте ли протестите?
blackgod написа:Ела да те псувам няколко дена подред на майка, на сестра, на дете, на всичко свидно, да те плюя и да те замерям с какво ли не, пък се опитай да запазиш самообладание... С мен ако опиташ, на втората реплика, ще си събираш зъбите, и същото важи за поне 99 % от пребиваващите тук...
Хахахахаха,това като заплаха ли да го приемам?За всичките тия години само 1 свестен полицай съм видял в България (който ми говореше на Вие и се държеше с мен като с човешко същество,може би защото беше с 2 глави по-нисък от мен и беше на една плюнка живот),но ти си говори каквото искаш.За мен въпросните господа са се доказали като такива с действията си за 23 години мъртвородена демокрация.Недей дава пример за другите страни,навсякъде полицайте са слуги на по-висшестоящите властимащи и са просто един платен репресивен апарат на разположение 24/7.Щом не само аз,а и доста от хората ги мислят за такива,ИМА защо,репутацията не пада от небето,индивидът,институцията,обществото и тн. си я изграждат сами!Казват ми да уважавам полицията,когато полицията ЗАСЛУЖИ и СПЕЧЕЛИ уважението на някого,тогава може да претендира за уважение.
ПС: ти за мойте комплекси не бери грижа,аз не бия добре екипиран и защитен с палки по главите гражданите,които ми дават заплатата, и благодарение на които имам работа.
Моля,без изказвания,че съм защитавал ултраси и тем подобна подчовешка измет!
Последна промяна Москвич 412 на 20 Фев 2013, 0:36, променена общо 1 път
Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
blackgod написа:Москвич 412 написа:
Да прощава колегата,ама по безмислено и абсурдно мнение до сега не бях чел в темата.Тия глупости за прага на нервите може да минат другаде,но тук ме съмнява.За какъв праг на нерви говорим?....
Ела да те псувам няколко дена подред на майка, на сестра, на дете, на всичко свидно, да те плюя и да те замерям с какво ли не, пък се опитай да запазиш самообладание... С мен ако опиташ, на втората реплика, ще си събираш зъбите, и същото важи за поне 99 % от пребиваващите тук...
Като четеш темите тук, всеки втори е готов да скача на бой, само защото някой го е засякъл на кръстовището...
И като говорите за полицейско насилие, я пак се поровете малко в интернет, по другите държави как се процедира в такива ситуации.. И там никой не повдига въпроса за полицейско насилие.. Само се споменава, че полицията е овладяла ситуацията..
И като гледам епитетите с които описваш полицаите, които в болшинството си са обикновени хора, недей да говориш за комплекси

А за колегата- клавиатрурна нинджа-която иска да ловим и спираме провокаторите- интересно ми е ти как би заловил със жсобствените су ръце-не въоръжен- банда 30-40 млади обучени момчета, с маски на главите и озверял поглед в очите??? Явно не си бил просто на протестите. Аз бях- но не мисля да участвам повече в малоумната сценка на група пропаднали хулигани!
ПС: не знам какво изобщо коментираме протестите в този форум- от политическата тема ясно се вижда-че по-голямата част от гласувалите потребители подкрепят ГЕРБ, следвани от БСП и на 3-то място АТАКА

Последна промяна exotique на 20 Фев 2013, 0:39, променена общо 1 път
- Москвич 412
- Потребител
-
Дали съм клавиатурна нинджа или не си е моя работа,ти няма да станеш по-богат,или по-добър като ми лепиш тъпанарски епитетчета
.За тая работа има места на които се учат въпросните неща.Твърдения,че не си невъоръжен да се справяш с безредиците са абсурдни и несериозни,за това са те изпратили там.
ПС:сега забелязвам,че за клавиатурна нинджа имам само 3-4 мнения,трябва да ги направя 273,като твойте

ПС:сега забелязвам,че за клавиатурна нинджа имам само 3-4 мнения,трябва да ги направя 273,като твойте

Последна промяна Москвич 412 на 20 Фев 2013, 0:44, променена общо 1 път
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Пък после се оплаквали, че 1-2 пъти ги ударили с палка, задето хвърляли камъни и пиратки по полицаите

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
.....................
Последна промяна Сондьора на 20 Фев 2013, 1:56, променена общо 1 път
При първата хвърлена снежна топка дори, аз бих докарал водните оръдия и сълзотворния газ... Гледах на обяд стачкуващите на Иберийското летище как ги размятаха по пода на терминала като прани гащи. Че бяха мирна групичка от 100-ина човека. Какво остава за няколко хиляди озлобени и озверели.. хора?! Дядката, дето Андрей Слабаков го попиваше, например, или добре го бяха намерили в главата, или си беше достойно фиркан. И съм сигурен, че не е бил само той..
То се обърна на сеир в София. Имам чувството, че половината от тълпата хабер си нямат за какво се борят, но що пък да не похвърляме камъни, да пообърнем кофи за боклук, да почупим витрини.. всичкото това, удобно скрити в анонимността на тълпата. "Абсолютно непредизвикана" била агресията на полицията... а сигурно куките сами си счупиха стъклата на джиповете и патрулките?!
Участвал съм в протести и преди, бях силно ЗА протеста и сега. Но докато този протест имаше ясна идея и изпълними искания. В момента, в който се заговори за сваляне на правителства и предсрочни избори тотално си пролича истинската (червена) идея... Добре, сваляме Бойко, щото е тиква. Добре, променяме цялата система (yeah, sure) И кой ще дойде на власт? Аз ли? Вие ли? Краси Радков ли?! Това му викам анархия аз.
Докато има по-малко зло от БСП, а то всичко е по-малко зло, освен ДПС, ще гласувам за ГЕРБ. Доводи достатъчно се дадоха и тук и в другата тема. Прави ми впечатление от цифра време, обаче, че обективни доводи и факти се дават единствено в подкрепа на сегашното правителство. Доводите на опозицията най-често се изчерпват с "Бойко е смотан"
То се обърна на сеир в София. Имам чувството, че половината от тълпата хабер си нямат за какво се борят, но що пък да не похвърляме камъни, да пообърнем кофи за боклук, да почупим витрини.. всичкото това, удобно скрити в анонимността на тълпата. "Абсолютно непредизвикана" била агресията на полицията... а сигурно куките сами си счупиха стъклата на джиповете и патрулките?!
Участвал съм в протести и преди, бях силно ЗА протеста и сега. Но докато този протест имаше ясна идея и изпълними искания. В момента, в който се заговори за сваляне на правителства и предсрочни избори тотално си пролича истинската (червена) идея... Добре, сваляме Бойко, щото е тиква. Добре, променяме цялата система (yeah, sure) И кой ще дойде на власт? Аз ли? Вие ли? Краси Радков ли?! Това му викам анархия аз.
Докато има по-малко зло от БСП, а то всичко е по-малко зло, освен ДПС, ще гласувам за ГЕРБ. Доводи достатъчно се дадоха и тук и в другата тема. Прави ми впечатление от цифра време, обаче, че обективни доводи и факти се дават единствено в подкрепа на сегашното правителство. Доводите на опозицията най-често се изчерпват с "Бойко е смотан"

Москвич 412 написа:ПС:сега забелязвам,че за клавиатурна нинджа имам само 3-4 мнения,трябва да ги направя 273,като твойте
Само че пишейки в тази тема мнооого трудно,да не кажа абсолютно невъзможно ще достигнеш моите "заветни" 273 мнения

По темата: изгледайте това видео-всеки има глава на раменете си и да прецени за себе си:
-имаше ли провокации срещу полицаите;
-отдръпнаха ли се полицаите назад, за да на не допускат агресия;
-атакуваха ли първо хулиганите-или полицаите без причинно влязоха с палките?
-бяха ли бити мирно протестиращи граждани-вместо провокаторите-хулигани,които си плюха на петите и дим да ги няма...???
http://youtu.be/OKDyTozGKMQ
- Москвич 412
- Потребител
-
Човекът с бялата коса на 06:12 наистина е най-големият и опасен хулиган,когото българската криминална история познава 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ще помоля тук да спрете вече с личните нападки.
А колегата по-горе вероятно имаше в предвид, че провокаторите вазираха и го изядоха обикновените хора.
Аз се питам тия хулиганите бяха много бързи и много добри и успяха да заблудят полицаите като се отърваха или провокаторите са техни хора и цялата работа беше сценка за да нашамарят протестиращите и да разпръснат протеста със сила.
А колегата по-горе вероятно имаше в предвид, че провокаторите вазираха и го изядоха обикновените хора.
Аз се питам тия хулиганите бяха много бързи и много добри и успяха да заблудят полицаите като се отърваха или провокаторите са техни хора и цялата работа беше сценка за да нашамарят протестиращите и да разпръснат протеста със сила.
- Москвич 412
- Потребител
-
bum_bum написа:Ще помоля тук да спрете вече с личните нападки.
Това е да го кажеш в 1 изречение! Eто още един опасен хулиган,човешкото отношение на полицията и неговото "укротяване"

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
BMW_RIDER написа:
Но ако в случая с енерготата каже любимата му фраза - "старото правителство е виновно" ще е абсолютно прав тоя път.
Айде да не е баш така - къде бяха ДКЕВР, АППК и сите други калинки. А иначе той няма никакво отношение, нееее.... Друг е въпросът, че червените боклуци и резаните карабини са още по-зле...
Power is Nothing Without Insanity
MapkoB написа:Участвал съм в протести и преди, бях силно ЗА протеста и сега. Но докато този протест имаше ясна идея и изпълними искания. В момента, в който се заговори за сваляне на правителства и предсрочни избори тотално си пролича истинската (червена) идея... Добре, сваляме Бойко, щото е тиква. Добре, променяме цялата система (yeah, sure) И кой ще дойде на власт? Аз ли? Вие ли? Краси Радков ли?! Това му викам анархия аз.

Москвич 412 написа:Човекът с бялата коса на 06:12 наистина е най-големият и опасен хулиган,когото българската криминална история познава
Ти толкова и си гледал, на човека главата му беше пукната от камък, сигурен съм джобовите на полицаите са пълни с камъни.

Забелязвам на някои кадри индивиди наричат полицаите еничари, малко след това почват да скандира "оставка". Да предположим, че им угодим и сменим правителството тогава идва коалицията БСП+ДПС( турската партия ).
Каква ирония а..?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тоя човек на 8:12 казва, че полицаите са го ритали и от това му е сцепена главата.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bioz написа:Забелязвам на някои кадри индивиди наричат полицаите еничари ...
Аз също съм им викал така, ако е тема за обсъждане, хайда да я почваме?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът