Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Фев 2013, 10:43

bum_bum написа:Продължава с популизма тоя, не искал да гледа тва или онова..

Абе що нямате никакъв оптимизъм и вяра. На къде.. От толкова години сме на дъното. Накъдето и да е да се надяваме, че е за по-добре.

За гласовете имах впредвид всички. От форума са гласували едни 20-тина човека и всичко друго е на платените активисти :mhihi:

Точно платени активисти има в БМВ форума.
Аз се сещам само за един, ама той ни бута пак към Станишев и Доган.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Фев 2013, 10:44

bum_bum написа:Абе що нямате никакъв оптимизъм и вяра. На къде.. От толкова години сме на дъното. Накъдето и да е да се надяваме, че е за по-добре.

Абе прави ми впечатление, че си пълен с оптимизъм и вяра, когато става дума за партията, на която симпатизираш - а когато става дума за ГЕРБ животът е безнадежден :mhihi:

И разбирам да се надяваш, че някой нов и по-добър ще дойде на мястото на бат Бойко - ама и малките деца знаят, че единствената алтернатива е бат Серго, на който сме му сърбали попарата, така да се каже :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Фев 2013, 10:47

Не са платени активисти, да не се изненадате, когато герб спечели и следващите избори ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 10:52

bum_bum написа:Продължава с популизма тоя, не искал да гледа тва или онова..

Абе що нямате никакъв оптимизъм и вяра. На къде.. От толкова години сме на дъното. Накъдето и да е да се надяваме, че е за по-добре.

За гласовете имах впредвид всички. От форума са гласували едни 20-тина човека и всичко друго е на платените активисти :mhihi:

И сега рев на някой момци от форума по повод че "нямало алтернатива" и други глупотевини.Досущ като при погребението на северно корейският лидер.
Между другото как и дали някой разбра че отново сме искали заем под формата на облигации на стойност 800 милиона лева и как дълга ни се качи с близо 3 милиарда лева за последните 3 "стабилни" фискални години...
Май никой не разбра тая работа нали?
И понеже в духа на разни плакати от предишните страници да попитам аз,какво направи Б по този въпрос ,защото АЗ гласувах за него 2009 година поради причина че се закани да ги натири там където им е мястото и доган и станишев и всякакви други паразити като "царя"
Ми нищо не се случи и да си се развяват така както пише на плаката си е виновен единствено и само Б
Последна промяна Е.Димитров на 20 Фев 2013, 10:53, променена общо 1 път

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 20 Фев 2013, 10:53

както ви казах преди два дни,Бойко ще разцепи кабинета и ГЕРБ и ще сформира нов кръг от хора зад себе си.
Дотогава - служебно правителство.
Вижте,изборите в момента както е ситуацията ще са само може би месец по-рано от предвиденото.Ако това беше се случило миналата година ,Бойко нямаше да подаде оставка.Но сега,той само печели дивиденти.ГЕРБ сами по себе си са нищо,Борисов както и да кръсти другата си партия,хората отново ще застанат зад него и ще гласуват за.
Нещата бяха ясни още в неделя какво ще стане.
Цирка е пълен и пак сценарият е външен.
И спокойно,нито крадците от БСП ще имат над обичайните проценти нито пък етническите и националистични партии.Помислете реално бе,как с 20 процента БСП ще управлява с който и да е с по 4-5 процента в коалиция .Няма начин.
Спокойно,очаква се новия/стар рицар на бял кон да се яви скоро.
Вие гледайте манджата да не ви избяга,те нещата са отдавна наредени.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Фев 2013, 10:56

jordanpar написа:както ви казах преди два дни,Бойко ще разцепи кабинета и ГЕРБ и ще сформира нов кръг от хора зад себе си.
Дотогава - служебно правителство.

Я кажи сега за служебното правителство на Плевнелиев... :winky: :ok:
flame написа:
jordanpar написа:Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.

Видният член на бойната група на 40-50-те, другарят-агент бат Данчо направи така, че денят ми да започне с усмивка, а и малко бурен смях!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Долу са няколко негови лични изказвания по адрес на Плевнелиев отпреди няколко месеца :ok:
jordanpar написа:
_galio_ написа:толкова издухан и празноглав политик като плевнелиев не бях виждал на екрана ...

Абсолютно вярно.
Повтаря се кошмара на ГЕРБ с Румяна Желева--абсолютно бездушен и безличен избор за президентска личност.
Събудете се бе хорица,уж не сте глупави.Две марионетки на важни постове и то какви--президент на страната и кмет на административния център и столица на държавата.И кво--двамата ще звънят на лицето ББ за да знаят какво да правят или казват в дадена ситуация ли ????????Пази боже.

jordanpar написа:НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол :mhihi:
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.

Прави ми впечатление, че революционно настроените другари, особено когато им кажат, че те са по-зле от тия, които критикуват, или нещо друго неудобно, като напр.
///Maximalniq написа:Изображение

те избягват отговорите на злепоставящите любимата им партия въпроси и започват да мислят по-невинни алтернативи, които да се харесат горе-долу на широките народни маси, след което пак разпалват бунта в тях и заключават "Видяхте ли, бай Иван Портиера да сложим на власт - пак ще е по-добре от ББ!"
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2013, 10:58

Към ГЕРБ или по-точно към Бойко имам резерви от много години. Още и кмет не беше. Просто по онова време имах възможност да прочета в оригинал разработки водени за него. Тук говорим не само за икономически, а и за криминален престъпник. Шока ми като стана кмет, а после и премиер беше огромен. Няма как да се съглася с това, че човек от контингента управлява цяла страна.

Не знам коя партия изглежда, че подкрепям но със сигурност мога да кажа- не подкрепям никоя партия. Твърдо вярвам, че всички партии създадени до този момент са с цел и идея участие в разграбването на държавата.

За алтернативите.. ми не знам дали има. Преди 20-тина години бях сам в София без работа, без образование, без пари и възможности. Живеех под наем при една бабичка на 90 години в кухнята на гарсониерата и преустроена на спалня за мен. Реално погледнато нямах много алтернативи.

Днес живея в собствена триетажна къща, нямам заеми, не съм съден, не ме издирват, нямам грях към никой че съм го излъгал или нещо му дължа. Та все си мисля, че дори когато нещата изглеждат много засрани алтернатива всъщност има. Просто трябва да я търсим и преследваме. :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Фев 2013, 11:02

bum_bum написа:За алтернативите.. ми не знам дали има. Преди 20-тина години бях сам в София без работа, без образование, без пари и възможности. Живеех под наем при една бабичка на 90 години в кухнята на гарсониерата и преустроена на спалня за мен. Реално погледнато нямах много алтернативи.

Днес живея в собствена триетажна къща, нямам заеми, не съм съден, не ме издирват, нямам грях към никой че съм го излъгал или нещо му дължа. Та все си мисля, че дори когато нещата изглеждат много засрани алтернатива всъщност има. Просто трябва да я търсим и преследваме. :dunno:

:yes: Много добре казано! Но триетажната къща някой ти я даде по партийна линия ли, щото си протестирал или свалял правителства ли? Или си я спечели с честен труд с двете си ръце и много работа? Кажи им на хората - да разберат, че с протести къща не се купува, а със сядане на гъза и бачкане... :idea:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Фев 2013, 11:04

Честито на всички!
Честит ви Станишев, честит ви Доган с врязани карабини, дето източиха сумати и пара от държавата.
Сега се хващайте за палците, пригответе кофата с вазелина, и захапете нещо здраво.Забравихте, дупката за пари Белене, с гьол за 2 милиарда, забравихте Цнаков камък и далаверите на Доган покрай него, спрените европейски пари по време на червеното управление, безброй далавери, за които правителството си правеше оглушки.Забравихте Царя, който си върна всичко тихомълком и ни клеца яко 800дни, че и повече.Забравихте Виденов, и състоянието в което остави държавата след него.Всички тези са ненаказани, а сега си ги искате пак.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 20 Фев 2013, 11:06

Е кво значи са продължава с популизма!? Нали беше пу.ка щото не подавал оставка, както беше обещал, ако почнели да му протестират или ако паднел Дянков. Ми ето, подаде си оставката, значи вече не би трябвало да го наричате пу.ка! Удържа си на думата, това за мен не е пу.ка!
Айде радвайте се и да не забравите на изборите да гласувате за "българинът" Станишев и за "българската" партия ДПС. Ще ви вдигне доходите, ще ви свали сметките за тока, щото ще направи Белене и ще национализира ЕРП-тата, ще вдигне пенсии, майчинство, абе всичко. Той 4 години това правеше човека, ама пустия тъп народ избра ГЕРБ вместо да му даде още един мандат да си довърши започнатото... :puke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 11:06

flame написа:[
:yes: Много добре казано! Но триетажната къща някой ти я даде по партийна линия ли, щото си протестирал или свалял правителства ли? Или си я спечели с честен труд с двете си ръце и много работа? Кажи им на хората - да разберат, че с протести къща не се купува, а със сядане на гъза и бачкане... :idea:

Моята жената ми я подари и колата ми купи и всичко,та какво викаше за яко бачкане и сядане на гъзъ?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Фев 2013, 11:08

flame написа:Кажи им на хората - да разберат, че с протести къща не се купува, а със сядане на гъза и бачкане... :idea:

не можеш това да го обесниш на народ, който търси на баницата мекото и на работата лекото ...

И колкото и да ми е антипатичен ББ по причините изброени от бум_бум, се чудя кой е тоя дето ще дойде да оправи нещата ...

Не ни е проблем Бойко проблема е че ням алтернатива
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 11:11

LiTtLeRoCk написа:Честито на всички!
Честит ви Станишев, честит ви Доган с врязани карабини, дето източиха сумати и пара от държавата.
Сега се хващайте за палците, пригответе кофата с вазелина, и захапете нещо здраво.Забравихте, дупката за пари Белене, с гьол за 2 милиарда, забравихте Цнаков камък и далаверите на Доган покрай него, спрените европейски пари по време на червеното управление, безброй далавери, за които правителството си правеше оглушки.Забравихте Царя, който си върна всичко тихомълком и ни клеца яко 800дни, че и повече.Забравихте Виденов, и състоянието в което остави държавата след него.Всички тези са ненаказани, а сега си ги искате пак.

Не забравихме,ама нали и бойко трябваше да не забравя,за това стана премиер,той пък взе че забрави,и знаеш че те уважавам,ама какво сега плашиш и пророкуваш някакви апокалипсиси,пълни глупости-живота не е спрял и не се измерва с някаква партия,на изборите се гласува и това е положението,а като не ни харесат следващите,не като някой хора дето ако не им хареса нещо го избачкват като овца дето я стрижат и тя доволна че се е освободила от тежестта,ами пак излизаме и го сваляме.
Като бяхме толкова добре за последните 3 години,защо цените скочиха с над 40%,горивата и те с толкова,заплатите не са мърдали както и пенсиите,айде моля ти се с тея страшни истории...Нали вчера разбра че пак теглим 800 милиона лева заем,въпреки че се кълнят че сме баси стабилната система и така стават 3 МИЛИАРДА лева заеми от 3 години на сам...

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 20 Фев 2013, 11:15

Айде сега партийните книжки, кебапчетата и пред урните, че пак не ви е сигурна работата

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Фев 2013, 11:16

Ако не си забравил, след това имаше разследвания, но когато си си вързал гащите добре....
Дайте алтернатива.
Ей го смешния Костов, били хвърлили ключовете от катастрофирала кола и бягали, а до вчера искаше оставка на правителството.
Ама всички сме си виновни, всички!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата