Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от Mollov » 20 Фев 2013, 12:24

acer написа:не така, мажоритарният вот е за развити общества, не за такива племена като нас..

Е то тогава какво остава? Това не е, онова не е... един приятел правилно казваше да обявим война на Германия и след 1 ден да капитулираме и да се надяваме да ни вземат за провинция...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 20 Фев 2013, 12:27

Родна медия: Фракции на Левски, Таки и Младежа са в основата на вандалствата по протестите

http://www.fanface.bg/news/item/6995-родна-медия-фракции-на-левски-таки-и-младежа-са-в-основата-на-вандалствата-по-протестите.html

:roll:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 20 Фев 2013, 12:27

Ха ха ха ха Дянков си бил оттеглил оставката? Как ги правят тея неща.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 20 Фев 2013, 12:30

Е.Димитров написа::OT:
Абе какви комунисти ви гонят вас бе,комунистите са убити 1945 та година,ебаси,по-голяма тъпанарщина не бях виждал никъде,комунистите това,комунистите онова,пък то комунисти няма!
Всички са капиталисти кой от кой по-голям,единствените който никога не бих желал да виждам във властта са дпс.

Брат няма как.......дори и БСП да изберат или СДС или Атака или Кунева, всички ще направят коалиция което обезсмисля избора на народа! А мажоритарните избори нямам как да се случат, защото партиите в момента получават субсидии и на всички издигнати ще им е по изгодно да са в партия, дори и да не искат ще бъдат принудени да влязат......
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Фев 2013, 12:33

Е.Димитров написа::OT:
Абе какви комунисти ви гонят вас бе,комунистите са убити 1945 та година,ебаси,по-голяма тъпанарщина не бях виждал никъде,комунистите това,комунистите онова,пък то комунисти няма!
Всички са капиталисти кой от кой по-голям,единствените който никога не бих желал да виждам във властта са дпс.

Ти май не знаеш разликата между капитализъм и комунизъм... :mrgreen:
При капитализма 1% имат всичко и останалите нямат нищо... при комунизма 1% имат всичко и останалите освен, че нямат нищо, са принудени да го делят с всички.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Фев 2013, 12:34

Е.Димитров написа:Абе какви комунисти ви гонят вас бе,комунистите са убити 1945 та година,ебаси,по-голяма тъпанарщина не бях виждал никъде,комунистите това,комунистите онова,пък то комунисти няма!
Всички са капиталисти кой от кой по-голям

Народният съд 45-та година избива комунистите?! :winky: :lol:

Съгласен съм, че всички са капиталисти, но с думата "комунист" обикновено се означават преките наследници на управлявалата преди 89-та БКП. Вярно, че дядо му може да е бил комунист, пък той да не е, но това е възприето като понятие в ежедневния речник :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Фев 2013, 12:35

steeN написа:При капитализма 1% имат всичко и останалите нямат нищо... при комунизма 1% имат всичко и останалите освен, че нямат нищо, са принудени да го делят с всички.

Не е така, но вицът е як :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Фев 2013, 12:55

Mollov написа:
acer написа:не така, мажоритарният вот е за развити общества, не за такива племена като нас..

Е то тогава какво остава? Това не е, онова не е... един приятел правилно казваше да обявим война на Германия и след 1 ден да капитулираме и да се надяваме да ни вземат за провинция...

Аз съм за - чак си го представих :mhihi:
Само дето не са толкова прости дойчовците да ни вземат ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Фев 2013, 12:56

Симеон Дянков остава финансов министър, обяви самият той след заседанието на МС.
Това е така, тъй като на практика парламентът не гласува промените в кабината и оставката на Дянков не е приета.

При това положение продължавам да работя с Бойко Борисов и другите министерства. Ще остана финансов министър, докато правителството работи, категоричен бе вицепремиерът.

Той заяви, че няма да позволи комунистите да съсипят държавата. Премиерът Борисов показа, че е истински лидер на една демократична държава. Аз подкрепям премиера и ще го подкрепям в следващите седмици, месеци, за да може ГЕРБ пак да получи мандат и да довърши всичко, което сме започнали, заяви той.

Цирка е пълен...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Фев 2013, 13:10

ми кви сте вие в бсппппп вее, ако не сте комунисти!! вашите родители и предци какви са?! предатели!! черно на бяло в учебниците завинаги, срам за нацията!

ей ся вече ще го ядете дървото вече! отворете страницата на Б.Б, сипят се коментари на килограм всяка секунда и хората само дето не реват!

звънна ми майката на приятелката ми, тя е ЯРКО червена, и вика че е притеснена от факта че Борисов се маха

не си мислите, че народа не помни! изобщо сте шайка некадърници, които нямат фантазия за нищо друго освен да крадат, а наотгоре на тва имате нахалството да си въобразявате че сте нещо специално, никой не ви брои за хора!

и хич не ми дреми кой засягам и кой не, да си млад и да подкрепяш БКП и мафиоти е повече от срамно
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 20 Фев 2013, 13:14

acer написа:ми кви сте вие в бсппппп вее, ако не сте комунисти!! вашите родители и предци какви са?! предатели!! черно на бяло в учебниците завинаги, срам за нацията!

ей ся вече ще го ядете дървото вече! отворете страницата на Б.Б, сипят се коментари на килограм всяка секунда и хората само дето не реват!

звънна ми майката на приятелката ми, тя е ЯРКО червена, и вика че е притеснена от факта че Борисов се маха

не си мислите, че народа не помни! изобщо сте шайка некадърници, които нямат фантазия за нищо друго освен да крадат, а наотгоре на тва имате нахалството да си въобразявате че сте нещо специално, никой не ви брои за хора!

и хич не ми дреми кой засягам и кой не, да си млад и да подкрепяш БКП и мафиоти е повече от срамно

а ББ какъв е? батко, разиграват всички като маймуни, вие си мрънкате ... неделя навънка, цял ден !
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2013, 13:18

acer написа:ми кви сте вие в бсппппп вее, ако не сте комунисти!! вашите родители и предци какви са?! предатели!! черно на бяло в учебниците завинаги, срам за нацията!

Колега, постарай се да спазваш добрия тон на дискусията. Всеки сам избира какво да подкрепя и не и не си ти човека, който да съди кое е срамно и кое не.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 13:30

Вземи се успокой малко,не сме северна корея,пък и бойко беше от бкп навремето,както и дянков,познай по коя линия е отишъл да учи зад океана...Абе прост народ,реват за някакъв политик,дето за 3 години нищо съществено не направи,увеличи с 3 милиарда заема ни.
Та иначе моите родители какви са ме питаш-Баща ми Лекар,майка ми счетоводител,а ти какъв си?! Майка ти,дядо ти какви са?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2013, 13:45

Тоя па Сергей кво каза току що на пресконференцията. Трябвало да се проведат едни що годе честни избори. :shock:

Алоо, аз що годе гражданин ли съм и що годе данъци ли плащам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Фев 2013, 13:46

bum_bum написа: .

когато българи са предавали българи на турци, те са правили "своя избор" и не са били срам за нацията? каква е разликата, когато червените са избивали собственият си народ и са го продавали? това е в учебниците и завинаги ще си остане срам и не го определям аз

който е избрал лесните пари при хора, които са мразени, ще си носи и последствията да бъде мразен. най-малкото лично ако представлявах такава група, нямаше да се подвизавам по форуми и да тръбя глупости.. но явно не съм опериран от "достойнство"

и стига с тия глупости "и той е от бкп", щото премиера най-малкото не слугува на руски интереси, а е партньор на ЕС.
в крайна сметка, тонове от положителните коментарите са на стената на Борисов, не на станишев, доган или сидеров! и съвсем се ясно се вижда настроенията на масите, че хората ги е страх от Станишев, говорят за емиграции и унищожаване на бг?! не ли ви говори тва нещо поне малко?

майка ми е украйнски музикант по професия, баща ми строителен техник, никой никога не е участвал в никакви партии, и 2-та са се занимавали с търговия, днеска до производство.
всичко постигнато както при повечето частници с къртовски труд "въпреки" държавата и толкова години управление на бсп.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата