Снимки на обзавеждането...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нормално ли ви се струва това?

Да, напълно нормално, и аз бих го направил!
65
58%
Ми... малко ми е странно но - свят широк, хора всякакви!
30
27%
НЕ! Ти си откачен тип...!
17
15%

Общо гласове : 112
E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 28 Авг 2006, 20:18

Е как нема да я намразиш... то хубава кола, рядка, уникална ама скъпа за поддръжка и като знаеш какво и се случва те боли сърцето и не ти се занимава :idea:

Аз пък изпитам вече ужас от чупене на шпер-ове :confused: Напрао всеки път като реша някъде да се опуша или да се омотам в дим и се сещам как няма такива диференциали и ми се секва желанието :confused:

А преди си викам: "ебал съм го, троши сега после ще му мислиме" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А и Сашо ДрайвингГод сека вечер яко рутеше ис-ката и дигаше адреналина... то един да има другите лесно ще се запалиме :lol:

Не аз сега съм се надъхал и мое да се изкрива ама до пролетта в най-лошия случай за събора ще си направя многу бесната Е30-ка и тръгне ли ще и строша зъбите па ако трябва нова ще правя :mhihi: :lol:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 28 Авг 2006, 20:25

Дилян Пенчев написа:
Явор написа:...

аз се радвам поне че хванах това време когато яко лудеехме и правехме простотийй...щото сега има много нови момчета който идват и изобщо си нямат и понятие преди какво беше :roll:

Много ми е чудно защо така се получава :confused:

Може би трябва да има нови луди глави който да се появят.. аз като си взех колата всеки четвъртък и изкъртвах зъбите, ти караше 315-ката с борбетите и постоянно имаше резервни джанти с гуми в багажника, постоянно имаше некви ексцесий...

Все си мисля че трябва да си напраим по една скраперка дето да издевателстваме над нея и тогава ще е друго... :roll:

Само като ви чета историите ми кипва кръвчицата :twisted:
Изчел съм целия форум въпреки, че не пиша много. Толкова жар съм насъбрал, че и на представа си нямате... Само да дойде и моят ред да имам превоз със задно предаване :mhihi:
Вкъщи всички съм ги разпоредил със задачи - баща ми събира за бавария, майка ми за бензин, бабите и дядовците за гуми, а аз гледам обяви :mhihi:

Нови попълнения ще има :twisted:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Авг 2006, 20:34

Малеее,като се прибера и вляза в стаята направо ще умра от кеф :!: :angel: Нечовешко е станало,как се сети бе :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 28 Авг 2006, 20:34

Aiw написа:Нови попълнения ще има :twisted:

А дано... щото аз като си взех колата и ми беше първото возило със задно и на всяка сбирка напрао я разкатавах...много от хората се плашеха чак щото то си беше опасно... ама па като се мина малко време да видиш и Сашо като си зема колата и той така като почна та и другите се запалиха и стааше ебаси пушека!

Ама и сега като че ли полицайте са по настървени.. преди им дреме на оная работа а сега сме станали егаси полицейския град! Не мое да пръднеш и да не ти напраат проблем :roll: Аз напрао имам още книжка благодарение на некъв късмет!

А тогава немах пари за гуми... като скъсам едни и после карам 1 месец на телове :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ебаси ентусиазма... а сега има пари за гуми ма нема кола :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 28 Авг 2006, 21:23

Изображение :winky: Изображение

в стаята ми се мъдрят плакат на М6 и на 3-та серия
(Е колко беше ни 'нам :uups: ама много прилича на М6 :lol: )

а към Дилян, :bowdown: :bowdown: :bowdown: супер си "увековечил" бившата красавица, здраве и късмет наесен нова :winky:
Последна промяна GTS на 29 Авг 2006, 0:36, променена общо 1 път
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 29 Авг 2006, 0:05

Дилян Пенчев написа:
Aiw написа:Нови попълнения ще има :twisted:

Стискайте палци и зимата ново попънение да има :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Авг 2006, 0:08

Дилян Пенчев написа:
Явор написа:...

аз се радвам поне че хванах това време когато яко лудеехме и правехме простотийй...щото сега има много нови момчета който идват и изобщо си нямат и понятие преди какво беше :roll:

Много ми е чудно защо така се получава :confused:

Може би трябва да има нови луди глави който да се появят.. аз като си взех колата всеки четвъртък и изкъртвах зъбите, ти караше 315-ката с борбетите и постоянно имаше резервни джанти с гуми в багажника, постоянно имаше некви ексцесий...

Все си мисля че трябва да си напраим по една скраперка дето да издевателстваме над нея и тогава ще е друго... :roll:

Аз бих ви помогнал много лесно ама нямам подходящия двигател под капака :lol: Шпера всеки ден ми вие тъжно и ме пита, кога ще ме сложиш на по-голям двигател, кога, кога :lol:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

абе давам ти 50 лева за тоя волан ако е истински ;))

Мнение от 535 » 29 Авг 2006, 15:07

абе давам ти 50 лева за тоя волан ако е истински ;))

над монитора ... иначе е нормално джантата ехубава :))

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Авг 2006, 15:43

Мислиш ли, че струва 50лв. :)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 29 Авг 2006, 16:46

Мен ми се струва, че го обиди с тия 50 лева :mhihi: Иначе и аз много съм насъбрал, особено като изпуснах тазгодишния събор...аххх още ме боли от случката :uups: Но живота за съжаление предоставя, и хубави, и лоши моменти - лошите са предимно поради липса на пари :lol: Аз отначало въртях задницата почти всеки ден, но сега като почнаха по-силно да тропат каретата и ме хвана шубето, кофти ми е мамацата му. Голям кеф е да изпилиш гумите, да потанцуваш с колата, но после като се счупи аз примерно нямам собствени доходи и айде баща ми трябва да моля за части. Отделно тук при нас частите не са толкова много. Въпреки, че времето минава, Е30-ките стареят (и гният здраво :lol: ), аз съм оптимист, че живот и здраве ще прекарам незабравими моменти с вас, с БМВ клуб БЪлгария - обещавам да отивам на всяка сбирка, на която мога, обещавам да се раздавам за публиката щом посъбера пари за части и си взема някъф по-голем мотор :D Дано ви видя скоро хора...надявам се, понеже ще съм в Дружба, да ме пусне Дилян в стаята си да се порадвам, пък аз ще му доокрася интериора с няколко литра бира ;)
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 29 Авг 2006, 18:10

Тва ако е женска мачка до джантата, като я пуснеш да праи секс, да ми запазиш едно мъжко маче!
Ако е маторец - но комент.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Авг 2006, 18:18

kam_tod написа:Тва ако е женска мачка до джантата, като я пуснеш да праи секс, да ми запазиш едно мъжко маче!

хахахахахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ебати толкова смях в края на работния ден... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не си човек... :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 29 Авг 2006, 23:53

535 написа:абе давам ти 50 лева за тоя волан ако е истински ;))

над монитора ... иначе е нормално джантата ехубава :))

Волана е истински...
Първо: Не се продава
Второ: Оставил съм го на тапицер да му смени кожата да е готов за следващата Е30-ка
Трето: Ако го искаш ще ти го дам претапициран за 250 лв :mhihi:
Четвърто: Ако не те устроива цената - пробвай да си намериш друг и ще разбереш защо му е таква цената ;)

kam_tod написа:Тва ако е женска мачка до джантата, като я пуснеш да праи секс, да ми запазиш едно мъжко маче!

Женска ми е мацката и още е младичка за секс... ама като я разпори некой мачок ще пусна тука във форума няй-вероятно обява че подарявам котета и ти ще се обадиш щото едва ли ще помня до тогава.. те още хора я чакат да се опраши :lol:

П.С. В същност за 250 лв няма да го дам 8), изобщо няма да го продавам :lol:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 30 Авг 2006, 0:06

па карай си го на фотъойла :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 30 Авг 2006, 0:18

Като го знам Дилян, подозирам че шпер-а си го е взел да си го гушка докато спи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Само да не си отнеса някой БАН на края :mhihi:
Последна промяна Митко Ганчев на 30 Авг 2006, 13:05, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата