Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от klintan66 » 20 Фев 2013, 14:35

acer написа:
bum_bum написа: .

когато българи са предавали българи на турци, те са правили "своя избор" и не са били срам за нацията? каква е разликата, когато червените са избивали собственият си народ и са го продавали? това е в учебниците и завинаги ще си остане срам и не го определям аз

който е избрал лесните пари при хора, които са мразени, ще си носи и последствията да бъде мразен. най-малкото лично ако представлявах такава група, нямаше да се подвизавам по форуми и да тръбя глупости.. но явно не съм опериран от "достойнство"

и стига с тия глупости "и той е от бкп", щото премиера най-малкото не слугува на руски интереси, а е партньор на ЕС.
в крайна сметка, тонове от положителните коментарите са на стената на Борисов, не на станишев, доган или сидеров! и съвсем се ясно се вижда настроенията на масите, че хората ги е страх от Станишев, говорят за емиграции и унищожаване на бг?! не ли ви говори тва нещо поне малко?

майка ми е украйнски музикант по професия, баща ми строителен техник, никой никога не е участвал в никакви партии, и 2-та са се занимавали с търговия, днеска до производство.
всичко постигнато както при повечето частници с къртовски труд "въпреки" държавата и толкова години управление на бсп.

Колега, абсолютно те подкрепям ....
Жалко е ,че колегите описват нещата на фона на рефрена - всички са маскари.

Точно така - дори децата ги е страх от доган и станишев ...на всички им светна че има организиран черен пиар за ББ ....тъкъв какъв то не е имало и няма да има срещу станишев защото няма кой да плати за тази мръсотия. Ще напомня тази тема на тези ,които сега плюят а после ще им стане" по-добре" и ще ги попитам защо си траят тогава ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от ineedmoney » 20 Фев 2013, 14:45

CTORH написа:
ineedmoney написа:...Взимам си дипломата след 6 месеца и изчезвам...

Е точно това не трябва да правиш, щото заради такива постъпки в България остават все по-малко интелигентни и разумни хора и съответно управляващите се избират от цигани, турци и червени бабички. Ако такива като нас останат тук има няква надежда някой ден нещата да се оправят, дори и тоя ден да е далече, но ако се предадем и избягаме като страхливци, тогава шанса е равен на нула.

как да остане бе стояне, ще ми дадът 500 лв без одръжките като заплата за 100 часова работна седмица. Моята сфера е феодално ръководена от 10-тина бивши агенти и васално зависима от фармацевтичната индустрия под шапката на БСП. не мога с нищо да помогна преди да съм станал нещо извън страната, освен да псувам на площата. Аз не бягам от страх, а от желание да се развия за да мога да се противопоставя на идиотизма с който ще се сблъскам на връщане, евентуално с външна подкрепа.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 14:45

ineedmoney написа:Айде честито на печелившите! Сега служебният кабинет ще оправи и строежа на Иракли, а като дойде тройната коалиция пак, ще довърши заменките и ще почне Белене, само не знам Доган колко ще му е възнаграждението за новия реактор, че нали е енергиен консултант. Малоумници. Взимам си дипломата след 6 месеца и изчезвам. Големи революционери станахме, когато нещата тръгнат в определена посока. Комунистите пак излъгаха бедния българин с обещания за пенсии, по-високи заплати и коледни добавки.

И ти ли бе момче,и ти ли си посредствен и не мислещ!
Имаше стачки поради огромните сметки,поради вдигането на цените,поради обедняване на народа,бат ти Бойко каза това онова,викна уж някаква от протестиращите,то пък се оказа някаква постановка,което хората заподозряха,освен това се изхвърли за някакви лицензи дето няма как да станат и накрая се оплете и вече се забатачи не му се занимаваше отново,просто при изборите ще опита отново,което пък въобще не означава че станишев ,еле пък доган ще са се върнали на власт,освен това протестите продължават и хората няма да търпят никаква политическа сила.
А има и интересни неща,които естествено ти си затваряш очите,а аз вече няколко пъти ги пиша,та интересните неща са 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ от както борисов пое властта ,та ти смятай кое ка и кой е комунист и кой е тъп!

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 20 Фев 2013, 14:49

MatriX_Fucked написа:На бедния българин му идват февруарските сметки за ток и парно, приятел... Какво да прави бедния българин? Алтернатива?

Бедния българин е отчаян и действията са му отчаяни!

И дай да си отреже главата до кръста, а? Всичко, което се случва в момента е във вреда на всеки един жител на тази държава. Изключение правят тези, които го организират за да докопат пак кокала.

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 20 Фев 2013, 14:54

Е.Димитров написа:...а аз вече няколко пъти ги пиша,та интересните неща са 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ от както борисов пое властта...

Хубаво де, разбрахме за тея 3 милиарда, повтаряш го 100 пъти все едно при предишните дългове нямаше, там бехме цъфнали и вързали. И не забравяй, че на Борисов правителството пое управлението в "разцвета" на кризата. Същата тая криза, която почти докара фалит в няколко държави.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 20 Фев 2013, 14:59

Е.Димитров написа:...а аз вече няколко пъти ги пиша,та интересните неща са 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ от както борисов пое властта...

За 3 милиарда дълг от както пое властта, иначе казано 3 години и половина в условията на световна икономическа криза разбрахме. Дайте сега да разберем къде изчезнаха 1.5 милиарда бюджетен излишък за три месеца
ПП за 2008 иде реч
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Последна промяна dan-dam на 20 Фев 2013, 15:03, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 20 Фев 2013, 15:01

Е.Димитров написа:
ineedmoney написа:Айде честито на печелившите! Сега служебният кабинет ще оправи и строежа на Иракли, а като дойде тройната коалиция пак, ще довърши заменките и ще почне Белене, само не знам Доган колко ще му е възнаграждението за новия реактор, че нали е енергиен консултант. Малоумници. Взимам си дипломата след 6 месеца и изчезвам. Големи революционери станахме, когато нещата тръгнат в определена посока. Комунистите пак излъгаха бедния българин с обещания за пенсии, по-високи заплати и коледни добавки.

И ти ли бе момче,и ти ли си посредствен и не мислещ!
Имаше стачки поради огромните сметки,поради вдигането на цените,поради обедняване на народа,бат ти Бойко каза това онова,викна уж някаква от протестиращите,то пък се оказа някаква постановка,което хората заподозряха,освен това се изхвърли за някакви лицензи дето няма как да станат и накрая се оплете и вече се забатачи не му се занимаваше отново,просто при изборите ще опита отново,което пък въобще не означава че станишев ,еле пък доган ще са се върнали на власт,освен това протестите продължават и хората няма да търпят никаква политическа сила.
А има и интересни неща,които естествено ти си затваряш очите,а аз вече няколко пъти ги пиша,та интересните неща са 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ от както борисов пое властта ,та ти смятай кое ка и кой е комунист и кой е тъп!

Какви 3 милиарда? Кой ги е отпуснал?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 20 Фев 2013, 15:18

Е.Димитров написа:....

с цялото ми уважение г-н Димитров, понеже си горе-долу 2 пъти по-голям от мен, в момента сърбаме попарата от бездействието на вашето поколение което не си свърши работата '89-та и '97-ма. Сега ви предлагам на цялото това поколение да си седнете на гъза, да не ходите да гласувате, да си пиете ракията и да оставите инициативата на нас.
П.С дългът на България е 0,5% от БВП ако ще и 10 милярда да е. Нама държава в ЕС с по-малък дълг. какъв ти е проблема с тоя дълг?
Последна промяна ineedmoney на 20 Фев 2013, 15:20, променена общо 1 път
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 15:20

twin spark написа:Какви 3 милиарда? Кой ги е отпуснал?

Втори заем се тегли на стойност 800 милиона лева и предишният та стават 3 милиарда лева.
Абе как и да е,хич не ме интересува кой ще изберат за управляващ,очевидно самите ние като нация сме сбъркани нещо,само лек анализ през годините кой ни е управлявал и ...
Комунисти (социалисти) от началото,после малко някакви уж сини,после пак социалисти,после пък някакви царисти ,после някакви турци+царисти+социалисти,после,ще ме извиняват привържениците на Бойко-ми някакъв силовак (то понеже държавата през това време имаше само силови групировки и народа ги тачеше като национални герои,легенди се разказваха кой каква кола имал,какво направил и как си поръчал в някакво заведение) който си беше мутра и като изказ и това е,тука повечето имат болестта наречена "Стокхолмски синдром"
ineedmoney
По това дето пишеш,аз приятелю 1989 година съм бил на 17 годинки и пак скачах на площада,а 1997 година носех сандвичи на барикадите,така че не ми обяснявай врели некипели,за това ме е яд на себе си че съм бил толкова наивен че да си мисля че нещо ще променя,за това ме е яд че гласувах първо за царя и после за Бойко!
Последна промяна Е.Димитров на 20 Фев 2013, 15:23, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 20 Фев 2013, 15:21

Така, аз как виждам нещата...

Някой (БСП,ДПС или всеки, който има позитиви от свалянето на правителството) се наговаря с ЕРП-тата за масово вдигане на цените януари месец, всички хора излизат на улицата да протестират за високите сметки за ток и тези отгоре, които организират цялата тая гавра с народа политизират протестите и подтикват гражданите към агресия и ги агитират.Борисов се опитва да замаже положението с тази, която уж представля народа, а и преди това с оставката на Дянков, но явно не се получи и е нужна тази оставка, която впрочем след нея се видя и колко хора подрепят Бойко Борисов.

Най-гадното в случая е, че ни използваха като едни пионки и кукли на конци...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Фев 2013, 15:28

Абе как и да е,хич не ме интересува кой ще изберат за управляващ,очевидно самите ние като нация сме сбъркани нещо,само лек анализ през годините кой ни е управлявал и ...
Комунисти (социалисти) от началото,после малко някакви уж сини,после пак социалисти,после пък някакви царисти ,после някакви турци+царисти+социалисти,после,ще ме извиняват привържениците на Бойко-ми някакъв силовак

Отбележи факта и че 1997ма когато държавата беше срината и в състояние на галопираща инфлация , умния български народ пак гласува за БСПто с повече от 20% :banghead: Е това сме ние - ОВЦЕ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 20 Фев 2013, 15:36

Е.Димитров написа:...за това ме е яд че гласувах първо за царя и после за Бойко!

Това не го очаквах от теб, да гласуваш за царя. Тебе по принцип те имам за интелигентен човек (до колкото те знам от форума, разбира се), как си се излъгал да галсуваш за него, като тогава беше толкова очевидно за какво идва? Аз 2001-ва бях на 16 и ми беше ясно, а ти си бая по-голям от мене...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Фев 2013, 15:38

ineedmoney написа:
CTORH написа:
ineedmoney написа:...Взимам си дипломата след 6 месеца и изчезвам...

Е точно това не трябва да правиш, щото заради такива постъпки в България остават все по-малко интелигентни и разумни хора и съответно управляващите се избират от цигани, турци и червени бабички. Ако такива като нас останат тук има няква надежда някой ден нещата да се оправят, дори и тоя ден да е далече, но ако се предадем и избягаме като страхливци, тогава шанса е равен на нула.

как да остане бе стояне, ще ми дадът 500 лв без одръжките като заплата за 100 часова работна седмица. Моята сфера е феодално ръководена от 10-тина бивши агенти и васално зависима от фармацевтичната индустрия под шапката на БСП. не мога с нищо да помогна преди да съм станал нещо извън страната, освен да псувам на площата. Аз не бягам от страх, а от желание да се развия за да мога да се противопоставя на идиотизма с който ще се сблъскам на връщане, евентуално с външна подкрепа.

ти си посредствен..! как можеш да мислиш...! как можеш да знаеш че стари кадри от бкп управляват цялата страна :mhihi: (обществена тайна)

иначе нищо ни няма сбъркано като нация, просто сме прекалено малко! полша е 50 млн и не смеят да се ебават с тях. те за тва си гласуваха и лустрация.

апелирам , който е в чужбина и има добра специалност/идея за бизнес да се връща, в бг също който има визия, да не заминава и да си оправяме държавата вече! в чужбина носталгията винаги я има, ако ще 5 бентлита да имаш
Последна промяна acer на 20 Фев 2013, 15:42, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 20 Фев 2013, 15:42

acer написа:апелирам , който е в чужбина и има добра специалност/идея за бизнес да се връща, в бг също който има визия, да не заминава и да си оправяме държавата вече!

Нещо по-конретно от този иначе много красив призив?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Фев 2013, 15:46

ако ме питаш в личен план/ всеки трябва да учи и да се развива в посоката, която му е по сърце!

за оправяне на държавата отдавна съм го казал: лустрация, мажоритарно гласуване и ценз на гласуващите + промяна в закона за референдумите, да се намалят подписите на 50 хил. та и тва е малката ни революция

германия що си удължи лустрацията до 2019?
Румъния защо след 22г, миналата година приеха Лустрация (след 7г обсъжадане)??? и защо нито една бг медия не го показа??? щот още тогава щеше да експлодира обществото!!!

защо частичната лустрация от герб не се прие??
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата