Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Точно - липса на избор . В този случай се избира за съжаление по-малкото зло.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
zazomazo написа:смятам, че на предсрочни парламентарни избори ГЕРБ отново ще имат мнозинство
като се има предвид какви са алтернативите....
електората, подкрепящ БСП е константен /като изключим измрелите от старост през изминалите 3.5 години/
на ДПС също...
останалите клоуни въобще не ги слагам в сметките-едва ли някой ще събере поне 10% от гласувалите
дори и 50% от гласувалите за ГЕРБ на последните избори да са разочаровани от управлението им силно ме съмнява да прехвърлят гласа си за БСП....по-скоро въобще няма да отидат до урните...
та дори и със загубени 50% от електората си ГЕРБ отново биха имали минимално мнозинство
не искам да повярвам, че е възможно българина да е с такова овче мислене и че е възможно да се лашне от едната крайност /ГЕРБ/ до другата /БСП/....щото ако е така-не ми се мисли...

Обаче гледам резултатите от анкетата - сутринта ГЕРБ бяха под 40%, а вече са 45%, докато БСП падна под 10%

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:За сега това е искането на водачите на протеста в София. Аз лично предпочитам да мисля в посока промяна, а не "олеле" и "сега на къде", "сега кой ще дойде".
Имаме да кажем убиец и изнасилвач и седим и се чудим кой ли да изберем без дори за секунда да помисляме, че нито един от тези двамата не бива никога повече да бъде избиран, а трябва да търсим някой с чисто минало.
Никой не ни кара, никой не ни задължава, никъде не е казано че трябва да избираме някой от тези двамата.
Е президента е достатъчно интелигентен човек . Според мен той и Дянков са най-кадърните от сегашните политици . Дянков е по-устат и с голямо самочувствие , което се гради на нещо реално постигнато от него ама ... това не се харесва на бай-ганьо . А и Дянков има друг проблем - не е политик , не може да се държи като такъв , гордостта му го кара да се изказва че ще продължи да дава акъл - е много ясно , ма не трябваше да го упоменава . Та има как , има кой , да видим дали обаче някой ще може да се справи с една толкова корумпирана и лобирана система като българската ... щет днеска спираш бензина на трактора , утре той вкарва ултраси на протеста и те сваля
ГЕРБ са режисирали баси и филма, за да спечелят изборите
- нормално , цялото ум управление трябва да е било такова, че да спечелят изборите . И когато си изправен пред това платен група вандали на гърба на огладнелите хора да предизвика масови безредици и кръвпролитие (реално, не като дядката) - кво да праиш ?
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Веселин|Василев написа:http://www.burgasnovinite.bg/ERPTATA-s-obshta-deklaraziya.html
не може да е истина тва
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
barabqga написа:Веселин|Василев написа:http://www.burgasnovinite.bg/ERPTATA-s-obshta-deklaraziya.html
не може да е истина тва
И аз така си мисля.....
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Това е провокативно (неистинско) прессъобщение. Но аз с двете си ръце се подписвам под всяка буква от началото на декларацията!

Ние, от ЧЕЗ, ЕVN и Енерго-про, заявяваме, че не носим никаква вина, затова че не можете да си платите сметките. Ние сме частни компании, чиято цел е да печелят пари. Държим да подчертаем – и дано да успеете да го разберете, – ние не сме благотворителни дружества, ние работим за печалба. Вие твърдите, че живеете в демократична страна и желаете да развивате пазарна икономика. Ако това е така, то молим ви приемете факта, че всеки бизнес търси печалба. Крайно време е българите да разберат, че не живеят в комунизма, а в капитализма и ако преди държавата се е грижила да осигурява жизнения минимум на всеки един, днес това е невъзможно. Българите трябва да разберат, че коренът на проблема се крие в тяхната посткомунистическа психика и да престанат да чакат някой да се погрижи да са нахранени, облечени и на топло.
Много ясно, че не е истина, то си пише отдолу: Източник - neverojatno.wordpress.com.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аре бе ..... кат гледам няма щастливи изблици по форума!!!Къде отидохте противниците на Борисов?
Тая вече ще има митинг в София в подкрепа на Борисов,аз мисля да изгоря 40лв нафта и да се присъединя!!!
И какво стана ся - шепа платени футболни агитки решиха пътя на държавата!!!
Браво,така се прави!Толкова сме много зле,че един протест не може да спретнем като хората!
А,довечера все си мисля,че ще има страшни сцени!
Единственото фалшиво нещо в горното писмо е източникът!Всичко друго е на 100% вярно!
Тая вече ще има митинг в София в подкрепа на Борисов,аз мисля да изгоря 40лв нафта и да се присъединя!!!
И какво стана ся - шепа платени футболни агитки решиха пътя на държавата!!!
Браво,така се прави!Толкова сме много зле,че един протест не може да спретнем като хората!
А,довечера все си мисля,че ще има страшни сцени!
Единственото фалшиво нещо в горното писмо е източникът!Всичко друго е на 100% вярно!
Последна промяна Binev_OuT на 20 Фев 2013, 17:07, променена общо 1 път

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Само тая кратка извадка доказва, че не е истинско, щото на тях и през ум не би им минало да си отидат. Де тоя късмет......Ние лесно ще си отидем...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Без да имам способности да предвиждам,ситуацията която ще произтече от сегашното положение ще е следната:
нали ясно е вече-предсрочни избори ,герб взимат достатъчно висок процент и съставят коалиционно правителство,където коалицията ще е от малки партии дето влизат с ясната цел че няма да са никакви капацитети а герб са си месомелачка и ще ги претопят в тяхната партия и пак ще видим герб управляваща партия.
Понеже има някой доста умни капацитети дето са съветници и този ход на борисов си е чиста ПР акция,един вид "вот на доверие",после като му се даде този вот ще си направи каквото човека си е решил,и разбира се нищо няма да се промени.
Просто всичко в тая държава си е един цирк и ние сме само зрители
нали ясно е вече-предсрочни избори ,герб взимат достатъчно висок процент и съставят коалиционно правителство,където коалицията ще е от малки партии дето влизат с ясната цел че няма да са никакви капацитети а герб са си месомелачка и ще ги претопят в тяхната партия и пак ще видим герб управляваща партия.
Понеже има някой доста умни капацитети дето са съветници и този ход на борисов си е чиста ПР акция,един вид "вот на доверие",после като му се даде този вот ще си направи каквото човека си е решил,и разбира се нищо няма да се промени.
Просто всичко в тая държава си е един цирк и ние сме само зрители

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Ма то няма такива малки партиики. Ако ГЕРБ, БСП, ДПС, Кунева и Атака са в парламента с кой ще я направи тая коалиция Бойко? Няма с кой просто. Мандата ще го вземе втората партия и ако ГЕРБ са спечелили изборите тая втора партия ще е БСП. От тук насетне е ясно кои 3 партии ще съставят коалиционно правителство.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mollov написа:bum_bum написа:Всички сте с нагласата, че ще са тези и онези.. ми като така мислим наистина ще са те. Какво става, ако кажем че не искаме нито едни от тях?
Ти не искаш, ама те ти казват - това сме... нема други. Избирай! И овцете ще си избират... т.е. ще има достатъчно много хора, които ще си избират от "настоящите"...
Няма понятие като "те". Това сме ние. НИЕ избираме и никой не може да ни натрапва избор.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Mollov написа:bum_bum написа:Всички сте с нагласата, че ще са тези и онези.. ми като така мислим наистина ще са те. Какво става, ако кажем че не искаме нито едни от тях?
Ти не искаш, ама те ти казват - това сме... нема други. Избирай! И овцете ще си избират... т.е. ще има достатъчно много хора, които ще си избират от "настоящите"...
Няма понятие като "те". Това сме ние. НИЕ избираме и никой не може да ни натрапва избор.
А ти колега, хер модератор, би ли споделил за кого си гласувал последните 5 парламентарни избори?
много е лесно да се плюе по всичко и всички, от 3ят етаж на къщичката си.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Супер, че тоя боклук си подаде оставката.
На какъв ли не се прави за да се хареса, но той единствен от всички крадльовци през годините не си изкара мандата докрай
Объркал си е човека професията, като иска да е всенароден любимец и да го обичат всички, да бе станал спортист, а не поредния крадльо.
На какъв ли не се прави за да се хареса, но той единствен от всички крадльовци през годините не си изкара мандата докрай

Объркал си е човека професията, като иска да е всенароден любимец и да го обичат всички, да бе станал спортист, а не поредния крадльо.