Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
http://www.bnews.bg/docs/pdf/d001444e3e ... 796557.jpg
Как се вербуват платените писачи по форумите.....
Как се вербуват платените писачи по форумите.....
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Те са ги взели от резерва ,но за харчене остават едва 500 милиона,затова емитираха нов външен дълг и то сме под критичния минимум от 4,5 милиарда,а в момента сме на 3,9.Така че къде е разликата от 2,9 милиарда???
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Но темата не е икономическа.темата е че се шашкате какво щяло да става сега.ама е нормално,показателно е че май не можете да си избършете дупетата сами.Защо трябва политици да стоят отгоре на пирамидата.Ето,ще се самоцитирам:
jordanpar написа:как може да ви е толкова ограничен кръгозора????
В момента в Италия обстановката е абсолютно същата.В неделя имат избори.нищо ново под слънцето.
Беппе Грилльо -известен комик мисля беше преди време създаде точно гражданско движение за промяна на сегашния режим на управление.Пет звезди или нещо подобно мисля се казва.Та това гражданско движение е създадено в интернет пространството и социалните мрежи.Самия Грилльо не се е появявал никога по телевизии,заявявайки че ги смята за ''политически медийни къщи'' /тва да ви е познато/.Разчита само на социалните мрежи,в това гражданско движение са хора с нормални граждански професии--инженери,музиканти,медици,писатели........Пренебрегвано от нормалните политически партии движението по данни е втора по сила формация за настоящите избори.В Сицилия именно от него са мнозинството общински представители.Това им е призива към политиците:"Всички вие политици сте обградени от народа.Вдигнете ръце и се предайте.Ние няма нищо да ви направим,защото ви обичаме и ще ви прегърнем .Само мирно си отидете."
Така че,докато вие самите не сте се научили да мислите за себе си и собствената гледна точка ,винаги ще поглеждате някой да застане на позицията на бащицата.Срамота е.Не затова гладувахме всички тези години.Жалко че млади пишлемета като вас тук всъщност мислят по-закостеняло и от чичо ми.
Ако не сте пътували много по Европата има и интернет,просто се запознайте малко повече с актуалната политическа обстановка и в други страни в нашето положение,както примера даден по-горе от мен.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Предлагам на Администраторите и Модераторите на сайта да се заключат тези теми,защото нищо позитивно няма да се роди и ще става все по грозно.
Даже апелирам да заключите тези политически теми.
Благодаря и поздрави на всички колеги!

Благодаря и поздрави на всички колеги!

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
daddy_ написа:Е.Димитров написа:...а аз вече няколко пъти ги пиша,та интересните неща са 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ от както борисов пое властта...
За 3 милиарда дълг от както пое властта, иначе казано 3 години и половина в условията на световна икономическа криза разбрахме. Дайте сега да разберем къде изчезнаха 1.5 милиарда бюджетен излишък за три месеца
ПП за 2008 иде реч
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Само пак да питам, понеже гледам ги разбирате нещата. Де отидоха тия пари?
Е.Димитров написа:Предлагам на Администраторите и Модераторите на сайта да се заключат тези теми,защото нищо позитивно няма да се роди и ще става все по грозно.
Благодаря и поздрави на всички колеги!![]()
![]()
Що така,да не би да ти писна да отговаряш на абсолютно всеки потребил писал в теми или вече изработи надника както каза един колега преди мен
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
daddy_ написа:daddy_ написа:Е.Димитров написа:...а аз вече няколко пъти ги пиша,та интересните неща са 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ от както борисов пое властта...
За 3 милиарда дълг от както пое властта, иначе казано 3 години и половина в условията на световна икономическа криза разбрахме. Дайте сега да разберем къде изчезнаха 1.5 милиарда бюджетен излишък за три месеца
ПП за 2008 иде реч
Пълнене на дупки в бюджета и разбира се не ги разбирам нещата,само казвам какво е направено и се учудвам защо се теглят пари с лихва,при положение че според правителството имаме няколко милиарда.
Пак апелирам към заключване на темите
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Greaddy написа:Е.Димитров написа:Предлагам на Администраторите и Модераторите на сайта да се заключат тези теми,защото нищо позитивно няма да се роди и ще става все по грозно.
![]()
Що така,да не би да ти писна да отговаряш на абсолютно всеки потребил писал в теми или вече изработи надника както каза един колега преди мен
надник?
Аз за това моля да се затвори темите,малоумни въпроси да не се задават.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Е.Димитров написа:daddy_ написа:daddy_ написа:Е.Димитров написа:...а аз вече няколко пъти ги пиша,та интересните неща са 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НОВ ДЪЛГ от както борисов пое властта...
ПП за 2008 иде реч
Пълнене на дупки в бюджета и разбира се не ги разбирам нещата,само казвам какво е направено и се учудвам защо се теглят пари с лихва,при положение че според правителството имаме няколко милиарда.
Ти като си купуваш кола, всичките си пари ли даваш, една държава не може да си позволи да си изхарчи всичките пари, мислиш много ограничено. Това е световна практика, виж прочети малко колко пари имат "да връщат" другите държави и ще се уплашиш.
- dan-dam
- ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Пълнене на дупки в бюджета и разбира се не ги разбирам нещата,само казвам какво е направено и се учудвам защо се теглят пари с лихва,при положение че според правителството имаме няколко милиарда.
Тая дупка на Белене, тая на Цанков камък? Или на нечии джоб? Коя дупка? Щот при бюджетен излишък да има дупки в бюджета звучи как да кажа...

И при бюджетен излишък и благоприятна икономическа обстановка да не си отрязал една лентичка не се връзва нещо. И ние простите кво да си мислим. Едните имаха пари, не направиха нищо и парите ги отнема. Едните немат пари, ама им се подиграваме, че режат лентички. Баси нарицателно беше станало тва с лентичките. Все едно е срамно, позорно, вредно, неморално да режеш лентички, сиреч да строиш.
daddy_ написа: Колегата спомена розовите БМВ-та. Ама и за друго ще са отишли. Къде?
Да отишли са за синя лампа на Христо Стоичков, за гориво на правителствен самолет, който лети за приятелите на ББ....
Като сме пристрастни ни е къса паметта!
Много хубаво си подаде оставката тоя боклук.
Е.Димитров написа:Greaddy написа:Е.Димитров написа:Предлагам на Администраторите и Модераторите на сайта да се заключат тези теми,защото нищо позитивно няма да се роди и ще става все по грозно.
![]()
надник?
Аз за това моля да се затвори темите,малоумни въпроси да не се задават.
Не го познавам лично, но гарантирам, доколкото ми позволяват наблюденията, че колегата Е.Димитров е последният, който ще тръгне да пише нещо, което не го мисли, камо ли срещу заплащане

Дори като го захапеш на някоя тема винаги отговаря (за съжаление често не му се разбира, но това е друг въпрос

Друг е въпросът, че като не му харесва как се развиват някои теми или не може да си защити позицията започва да призовава за заключването им

- dan-dam
- ентусиаст
-
Club BMW написа:daddy_ написа: Колегата спомена розовите БМВ-та. Ама и за друго ще са отишли. Къде?
Да отишли са за синя лампа на Христо Стоичков, за гориво на правителствен самолет, който лети за приятелите на ББ....
Като сме пристрастни ни е къса паметта!
Много хубаво си подаде оставката тоя боклук.
Типично. От 5 изречения се хвана за тва дето ти изнася. Кажи за другите. Иначе не ми е къса паметта. Нали ти казвам, че помня с какво разполагаше тройната коалиция и кво направи. И помня 1997г. А ти, колега, помниш ли?
flame написа:Не го познавам лично, но гарантирам, доколкото ми позволяват наблюденията, че колегата Е.Димитров е последният, който ще тръгне да пише нещо, което не го мисли, камо ли срещу заплащане![]()

дъвчете се за не-важни за момента неща.
въпроса е - "и сега кво"?
аз смислен отговор дето да ни устройва като народ- нямам.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:дъвчете се за не-важни за момента неща.