Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Фев 2013, 21:59

Mollov написа:Интересното е, че не малка част от протестиращите казват "Не искаме Бойко да се маха, ми да разкара тия, дето не вършат ра бота...".

Ще излезне накрая, че "Бате Бойко", "Буда" и прочие го харесват много повече хора, от колкото всички останали "лидери на политически партии"...

То е повече от ясно, че е най-обичания.
Има един в сянка обаче, който ако се появи, ще дръпне бая гласове. Но не знам дали ще го направи защото така ще дръпне доста и от БСП. Един вид от единия си джоб в другия. :mhihi: Говоря за Първанов. Преди половин час някъде го интервюираха по телефона.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 20 Фев 2013, 22:03

Айде събраха се. Местан беше край Босфора... Нещо на зелените взе да се умилква... Жалки са, жалки! :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Фев 2013, 22:05

Системата е Халифакс - синджиря си иде, козъта ги нема :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 20 Фев 2013, 22:08

Само не отново Местан и Сергейчо това ще е най голямата грешка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 20 Фев 2013, 22:10

drevnia написа:Само не отново Местан и Сергейчо това ще е най голямата грешка

Връзваме си бабичките по време на изборите и поне Сергейчо няма да е фактор. :)
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Фев 2013, 22:13

Ето както се върти из фейса, датите...

Изображение
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 20 Фев 2013, 22:15

BMW Power ACM написа:Падна за 3 дни, но дали ако бяха Доган и Станишев или Костов, щеше да падне в такъв момент? :mhihi:

тия веднъж да пуснат корени пак, чакай ги после да си отидат.

Доповръща ми се като им прочетох имената...

колкото до Борисов - много умен ход направи...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Фев 2013, 22:19

speeder88 написа:
drevnia написа:Само не отново Местан и Сергейчо това ще е най голямата грешка

Връзваме си бабичките по време на изборите и поне Сергейчо няма да е фактор. :)

Какво връзване бе човек. Аз помня парламентарни избори, по време на които ходих на една заявка с таксито да взимам някаква бабичка да гласува. Всичко нормално, макар още по време на заявката да ми се стори странно, че отбелязват как клиента е стара жена. Та отивам аз, сина и я изкарва в някакво ужасно състояние(здравословно), мисля не можеше да ходи горката. И то за какво? Да отидела да гласува! :idea: Естествено не съм питал за кои, но то беше повече от ясно. Жената едвам дишаше, не говорим за ходене или нещо друго. по 5 минути влизаше и излизаше от колата. Или по-скоро я вкарваха и изкарваха. А живееше в някакво село. Това последното го казвам защото сумата от апарата не беше като да минеш 2-3-5 километра. Бабата даде сума и пари за да иде да гласува за партията! :kuku: Мъжът, който я носеше до колата, от колата до урната, от урната до колата и от колата до дома ми каза нещо от сорта, че не било нормално това, но тя и дума не давала да се каже да не иде да гласува. :kuku:
Та смятайте тези, които са в горе-долу добро състояние. Имайки предвид колко народ избяга навън и колко възрастни хора има в България, вие сами преценете колко електорат имат БСП. Сложете към тях всички етноси за ДПС и какво става? Доста трудно да не управляват БСП, ДПС и някой 3-ти малък.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 20 Фев 2013, 22:23

BMW Power ACM написа:Доста трудно да не управляват БСП, ДПС и някой 3-ти малък.

на обявяването на такива резултати от изборите ще има анархия! И аз ще троша този път!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 20 Фев 2013, 22:32

Пътувам често в Европа и мога да кажа че положението на всякъде е тежко.Няма да подхващам Испания и Гърция но примерно в една Италия най-вече южно от Рим навсякъде по улиците е пълно с просещи и бездомни хора.Пълно е с хора които не успяват да си плащат сметките.Държава вече четвърта година отчита свиване на икономиката.Всеки втори въпрос след как си е какво е положението в България защото при тях не било никак добре.
Надявам се протестиращите скоро да се вразумят и да престанат защото точно толкова и трябва на крехката ни икономика-няколко месеца безтегловност и ще ни трябват години за да достигне поне до сегашното положение!Протестите постигнаха своето и отук нататък всеки ден протест ни връща "обратно в казана"
Само като пример ще кажа че фирмата в която работя в последните 6-7 месеца започна да отчита стабилно повишение на оборотите,започнахме да отваряме нови работни места,правят се планове за разрастване и инвестиции и....... до тук.Сега отново всеки ще се затвори ще предпочита презапасяването от което икономиката се срива.
Дано родителите имат все още някакво влияне над децата си да им издърпат ушите и да ги прибират по домовете защото протеста ми се струва че масово преобладаващата част е съставен вече е от тинейджъри-поне в София!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 20 Фев 2013, 22:35

станишев беше казал "ще си ходите по други начини" те тва ли е му другия начин? щото ако трябваше да пръдне той се посра :ok: ако излезне сред хората ще го убият с камъни

и бабичките вече не са сила, те са неутрализирани от младите (и не толкова младите) български жени, влюбени в раменте на Бойко :mhihi:

пс като гледам комунистите толкова са изперкали, че май могат и да посегнат на премиера, но кво ще стане в страната..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 20 Фев 2013, 22:37

jorkata3 написа:...

А според мен протестите трябва да продължат още известно време, и за финал един масов, който да напълни платната на Цариградско шосе, за да се усетят тези наши мили политици, че силата е у народа, ние сме ги избрали, ние можем и да ги свалим.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Фев 2013, 22:37

Kroki написа:Ето както се върти из фейса, датите...

Изображение

Е тва е тъпо - като започнем от това , че слагаме името на ЕДИНСТВЕНИЯ не опетнен българин , до това на леко мътна личност . След това Бойко и политик - той е всичко друго но не и това . Може да е водач,вожд,Бат Бойко,началник но не е политик .

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 20 Фев 2013, 22:41

speeder88 написа:
jorkata3 написа:...

А според мен протестите трябва да продължат още известно време, и за финал един масов, който да напълни платната на Цариградско шосе, за да се усетят тези наши мили политици, че силата е у народа, ние сме ги избрали, ние можем и да ги свалим.

с протести ли ще се издържаме вече??? Не се излагайте... Хубаво протест, цели това онова, ама така просто да се разхождаме по улиците, щото видиш ли сме голямата работа е малко.... нелепо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2013, 22:45

acho.rs написа:
Kroki написа:Ето както се върти из фейса, датите...

Изображение

Е тва е тъпо - като започнем от това , че слагаме името на ЕДИНСТВЕНИЯ не опетнен българин , до това на леко мътна личност . След това Бойко и политик - той е всичко друго но не и това . Може да е водач,вожд,Бат Бойко,началник но не е политик .

Мани Бойко къв политик е, а Левски? Той от коя партия е бил? :kuku:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата