Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от CTORH » 21 Фев 2013, 15:38

Приемете, че просто има хора, които харесват Бойко и искат той да управлява. Хората ги е страх, че пак ще се върнат Станишев и Доган. Не виждам нищо ненормално в тея протести в подкрепа на Бойко.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Фев 2013, 15:56

Щях да приема, ако не им организираха и плащаха транспорта. Ако се събират спонтанно да си протестират там по родните места е едно, да им платиш и да ги домъкнеш пред НС вече е съвсем друго. А тва другото е неморално, подло, тъпо и дори подсъдно.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Фев 2013, 16:02

bum_bum написа:тва другото е неморално, подло, тъпо и дори подсъдно.

:yes: Ъхъ. Нарича се политика :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 21 Фев 2013, 16:20

Ми не знам кой какво е организирал, но важното е, че Бойко излезе и им каза да се прибират и да не правят повече демонстрации и ако хората го послушат и си тръгнат няма да има предпоставки за сблъсъци, разделения на лагери сред протестиращите и т.н. Дано да прояват разум и да го послушат, че иначе наистина може да стане опасно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2013, 16:32

CTORH написа:Ми не знам кой какво е организирал, но важното е, че Бойко излезе и им каза да се прибират и да не правят повече демонстрации и ако хората го послушат и си тръгнат няма да има предпоставки за сблъсъци, разделения на лагери сред протестиращите и т.н. Дано да прояват разум и да го послушат, че иначе наистина може да стане опасно.

Е сега пък ще си измислят друго - що пък само ги е разкравал хората .
Нали искахте - оставка ! Оставка , та оставка - тука 3-4 човека цитираха , нон стоп как ББ казвал, че няма да управлява ако не го искат . Псувахте , бесняхте - е ето , де подаде си оставка - някой да каза , тоя си спази обещанието ?!? Не, почнахте пак теориите на конспирацията .
Да се заключват тия теми плювалници,хранилки или там който както иска да си ги категоризира :idea:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Фев 2013, 16:42

acho.rs написа:
CTORH написа:Ми не знам кой какво е организирал, но важното е, че Бойко излезе и им каза да се прибират и да не правят повече демонстрации и ако хората го послушат и си тръгнат няма да има предпоставки за сблъсъци, разделения на лагери сред протестиращите и т.н. Дано да прояват разум и да го послушат, че иначе наистина може да стане опасно.

Е сега пък ще си измислят друго - що пък само ги е разкравал хората .
Нали искахте - оставка ! Оставка , та оставка - тука 3-4 човека цитираха , нон стоп как ББ казвал, че няма да управлява ако не го искат . Псувахте , бесняхте - е ето , де подаде си оставка - някой да каза , тоя си спази обещанието ?!? Не, почнахте пак теориите на конспирацията .
Да се заключват тия теми плювалници,хранилки или там който както иска да си ги категоризира :idea:

Абе той един казва едно, друг ден друго и в крайна сметка винаги с получава трето!
Аз не ги разбирам тия дето го подкрепят честно, опитвам се но немога...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2013, 16:51

Какво ти е толкова трудно да разбереш. Факт е че от управляващите досега , неговото правителство се справя най-добре , при положение че по света е най-яката криза след голямата депресия .
Повечето от тези които го подкрепят(вкл. и аз) , го правят най-вече заради трагичните алтернативи - просто, нали.
Абе той един казва едно, друг ден друго и в крайна сметка винаги с получава трето!

- е айде де , нали приеха оставката ? Кое е третото

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Фев 2013, 16:54

vld написа:Аз не ги разбирам тия дето го подкрепят честно, опитвам се но немога...

Страдат по Тато :mhihi:
Аз до някъде ги разбирам - на мен ми е антипатичен във доста (да не казвам всичи) отношения,
но като се замисля за Станишката, Доган, Кунева, Волен, Костов и другите мазни боклуци от 90-та насам
и батеБ някак неразбираемо дори за мен самия почва да ми се издига в очите ...

лоша работа ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Фев 2013, 16:55

Герберчета, получихте СМС-и да протестирате в подкрепа на Б.Б., получихте мейли да пишете в подрепа на Б.Б., получихте БЕЗПЛАТЕН транспорт, и указания, че който не дойде на простеста в подкрепа на Б.Б. ще си забрави за бизнеса...

И очкавате да ви повярваме и на думичка? Ами, че вие не сте платени, вие сте РОБИ!
Без страх, без спирачка!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Фев 2013, 16:57

acho.rs написа:

- е айде де , нали приеха оставката ? Кое е третото

Според ставаше въпрос генерално
цялото им управление беше такова - една напред две назад и по 1.5 в двете страни за разкош
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Фев 2013, 17:08

Предполагам че по време на турското робство ,хората са си мислели че е нямало алтернатива на султана и са се страхували от революционерите,в северна корея не виждат алтернатива на сегашното управление и се страхуват да не стане нещо с лидера им...
Та така,когато лазиш и си мъничък,не виждал алтернатива,то просто не можеш да виждаш на далеч и те е страх,а където някой предпочита някой,щото бил по-малкото зло-то той е бедна и нещастна душичка,защото какъв идиот трябва да си,за да предпочиташ някакво зло-независимо малко или голямо.
А това с някакви атентати и подобни глупости е толкова грандиозна глупост ,че незнам как човек може да си го измисли поради елементарни причини-ако има доказателства срещу доган-директно знае къде,ако няма...какво прави,насажда омраза,въпреки че точно вчера каза че не иска да насажда омраза в народа!

една моя мисъл ще кажа:
"Само идиот може да си помисли че пътува,когато се вози на въртележка"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Фев 2013, 17:19

MatriX_Fucked написа:Герберчета, получихте СМС-и да протестирате в подкрепа на Б.Б., получихте мейли да пишете в подрепа на Б.Б., получихте БЕЗПЛАТЕН транспорт, и указания, че който не дойде на простеста в подкрепа на Б.Б. ще си забрави за бизнеса...

И очкавате да ви повярваме и на думичка? Ами, че вие не сте платени, вие сте РОБИ!

Престани с тия глупости. Няма да те предупреждавам повече. Ако толкова ти се говорят тия глупости си намери друга трибуна. Но не и в този форум.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 21 Фев 2013, 17:22

Mollov,при цялото ми уважение,мисля след тази забележка си длъжен да отправиш една и на един потребител с пламенен никнейм.
Както е неприятно да се четат крайни изказвания от хора с опозиционни настройки,така и мисля няма нужда прогерберски настроени такива да се насърчават.Или поне администрацията на форума веднъж официално заемете една политическа позиция,за да не се изказваме нито за нито против.не може едни други да се изказват също с лични нападки и обиди главно в политически и социални теми в един автомобилен форум и да разчитат на търпимост и негласно насърчаване от модератори.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Фев 2013, 17:32

Айде сега глупости! :lol: Тук нон-стоп се коментират информации от форуми от информационни сайтове, от медии и слухове!

Аз не съм си измислил и думичка, от това, което написах! За всичко мога да дам линк към постинг в новинарски сайт, линк към видео или при необходимост снимка от весник! :D

Наистина последната забележка си беше мое творение, но мога да преброя 10 пъти в които про-гербарастките колеги са наричали останалата част от населението - глупаци, платени овци, крадци, комунисти и по-зле!

Пък ти ако си преценил - вземи си мерки, аз нямам против, само да вземеш мерки и срещу другите симаптяги! ;)
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 21 Фев 2013, 17:33

Е.Димитров написа:...

Много истини има в думите ти. Аз лично много искам борбата да бъде доведена докрай и да се свика Велико народно събрание, да има промени в конституцията и промяна в политическата система. Трябва така да се направи конституцията, че да се изхвърлят всички, които ни грабеха последните 20 и кусур години и да се попречи на тея, които ще дойдат след тях да го направят и те. Темата за лустрацията, която един колега засегна няколко страници по-назад е нещо наистина важно. Дано всички тея неща да се случат в действителност.
Но ако не се случат и отново сме принудени да избираме по-малкото зло измежду тея, дето до сега сме ги избирали, тогава всичките тея протести, всичкия тоя шум, всичко това ще е било напразно. Ако пак ще ги връщаме да ни оправят тея, дето ни оправяха до преди Бойко да дойде да ни оправя, тогава язък за всичко, тогава да си го бяхме оставили него, поне нещо прави. Не знам, дано наистина да стигнем до реалната промяна, дано!
А относно атентата от Доган, ми то ще се разбере съвсем скоро дали е истина или не. Аз си спомням, че малко след като Бойко стана премиер излезна информация, че има заплаха за живота му и охраната му беше засилена. Да сформират някаква комисия и да видят кой крив, кой прав. Ако се окаже вярно и Доган е още на свобода - ми нищо ново под слънцето, напълно "нормално" за нашата "правова" държава. Ако пък излезне, че не е истина това, тогава ще се окаже, че Бойко доста се е изложил. Ще видим...

П.П. Това за въртележката е много добра мисъл. :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата