Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
младши ентусиаст
Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Club BMW » 21 Фев 2013, 17:38

Естествено, че им е платено и всичко е режисирано с цел и то толкова прозрачно.

Или заключете темите или оставете всеки да си каже мнението!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 21 Фев 2013, 17:53

MatriX_Fucked написа:Герберчета, получихте СМС-и да протестирате в подкрепа на Б.Б., получихте мейли да пишете в подрепа на Б.Б., получихте БЕЗПЛАТЕН транспорт, и указания, че който не дойде на простеста в подкрепа на Б.Б. ще си забрави за бизнеса...

И очкавате да ви повярваме и на думичка? Ами, че вие не сте платени, вие сте РОБИ!

:roll:
Отговоръчт ми е -не.Директно си получхме пари ,но не бяха от ГЕРБ а от моника янова/бивша йосифова/ ,бивша любовница на кумира ти сергей и сегашна годеница и майка на детето му :winky: .Ако се чудиш защо точно от нея -ами защото има!През 2007-2008 година станишев сключва договор с някакъв лобист петер хохегер да лъска имиджа на България в Европа за 1500000евро :shock: .Незнайно как той избира за пртньор в България ПР агенцията на моника която по това време вече върти ми.... на станишев и тя получава близо 400000евро.Между другото тя е и собствени на "Алфа рисърч" социологическата агенция която постоянно даваше данни в последно време че бсп вече са настигнали герб като проценти одобрение......... :mhihi:
П.С. Ти специално изяде много "храна" в последните дни и е добре да видиш значението на думата усещане в тълковния речник.Вече го има и онлайн :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Фев 2013, 17:55

jorkata3
не е хубаво така,хем получаваш пари от някой,хем после го плюеш...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Фев 2013, 17:56

jordanpar написа:Mollov,при цялото ми уважение,мисля след тази забележка си длъжен да отправиш една и на един потребител с пламенен никнейм.
Както е неприятно да се четат крайни изказвания от хора с опозиционни настройки,така и мисля няма нужда прогерберски настроени такива да се насърчават.Или поне администрацията на форума веднъж официално заемете една политическа позиция,за да не се изказваме нито за нито против.не може едни други да се изказват също с лични нападки и обиди главно в политически и социални теми в един автомобилен форум и да разчитат на търпимост и негласно насърчаване от модератори.

Аз който трябва съм го предупредил... кой по-леко тук в темата, кой по-сериозно на ЛС... факта обаче е един - ако искате да има тази тема (такава тема) до изборите си смятайте писанията преди да натиснете "Изпрати", щото иначе катинарите са бързи и лесни, а занапред включително до СЛЕД изборите нито една политическа или свързана тема няма да бъде позволено да се пусне в този форум. Сами си преценете.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 21 Фев 2013, 17:59

jorkata3 написа: :roll:
Отговоръчт ми е -не.Директно си получхме пари

А теб не те ли е срам да пишеш, че си взел пари!!!

Продажник!

Аватар

Мнение от F3P » 21 Фев 2013, 18:02

CTORH написа:.... да се свика Велико народно събрание, да има промени в конституцията и промяна в политическата система. Трябва така да се направи конституцията, че да се изхвърлят всички, които ни грабеха последните 20 и кусур години и да се попречи на тея, които ще дойдат след тях да го направят и те....

Поредният сладур дето си мисли, че всичко дето лети се яде :mhihi:

Я обясни сега как се свиква ВНС, как се избират самите депутати в него, как променя Конституцията и общо взето каква е функцията на това ВНС. После за да ти усложня още повече живота кажи какви промени в Конституцията трябва да се направят конкретно за да стане това което искаш в цитата горе.

Някой изтърси тая глупост за ВНС и всички ******** (избери си някоя не много обидна дума за прост човек) се вързаха. Политическата система като такава няма нужда от промяна, всичко като система е наред- изпълнението е друго нещо. Ще кажете "Искаме мажоритарни избори" + още промени в избирателния закон- за това ли ти трябва ВНС :?:

Ползвайте си главите и мислете. Мислете внимателно и какво искате. Искахте оставка- факт е. Искате нови избори- ще станат факт скоро. В това време разбира се ще имаме служебно правителство. Защо ли обаче ми се струва, че изпълнението на това дето искате (оставка и нови избори + последствията които водят след себе си) ще ни донесе много повече грижи отколкото решения на проблемите ;) Едни прости жокери ви давам да си помислите:
Какви са правомощията на служебното правителство :?: Какво се случва с новият парламент ако не успеят да съставят правителство :?: Как се съставя ново правителство в сегашната ситуация при положение, че никой няма да е дори близо до мнозинство и ще са нужни коалиции :?: Знаем колко се "обичат" партиите и какви са вариантите за коалиции :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 21 Фев 2013, 18:05

Аз предлагам наказанията да са персонални. Защото в момента в който на някой колега започне да не му изнася посоката в която отива темата (не визирам никой конкретно!) ще тури по едни майни на няколко човека и темата ще бъде заключена. А за сега мисля, че темата е полезна. Мисля, че тук пишат разумни и възпитани хора, които могат да спорят по нормален начин. А не да бъркат спор с караница.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 21 Фев 2013, 18:15

F3P написа:...

Мерси за милите думи, колега. :ok:
Не знам защо реши, че аз съм искал оставка на правителството. :kuku: Но при положение, че вече е факт, мисля, че нещата трябва да бъдат докарани до край и да се променят цялостно, а не просто да си сменим "героите". Щото иначе става като приказката с въртележката на колегата по-горе.
Аз не съм толко компетентен, че да ти отговоря на тея въпроси:
F3P написа:Я обясни сега как се свиква ВНС, как се избират самите депутати в него, как променя Конституцията и общо взето каква е функцията на това ВНС. После за да ти усложня още повече живота кажи какви промени в Конституцията трябва да се направят конкретно за да стане това което искаш в цитата горе.

Ти ако си толкова голям капацитет, давай, светни ни нас "простите" хора как става работата. Ама не само това, кажи и ти как смяташ, че е най-добре да се развият от тук насетне нещата. Недей само да отричаш предложенията на другите, давай малко по-градивно.
Последна промяна CTORH на 21 Фев 2013, 18:16, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Фев 2013, 18:16

jorkata3 написа:
MatriX_Fucked написа:Герберчета, получихте СМС-и да протестирате в подкрепа на Б.Б., получихте мейли да пишете в подрепа на Б.Б., получихте БЕЗПЛАТЕН транспорт, и указания, че който не дойде на простеста в подкрепа на Б.Б. ще си забрави за бизнеса...

И очкавате да ви повярваме и на думичка? Ами, че вие не сте платени, вие сте РОБИ!

Отговоръчт ми е -не.Директно си получхме пари ,но не бяха от ГЕРБ а от моника янова/бивша йосифова/ ,бивша любовница на кумира ти сергей и сегашна годеница и майка на детето му :winky: .Ако се чудиш защо точно от нея -ами защото има!През 2007-2008 година станишев сключва договор с някакъв лобист петер хохегер да лъска имиджа на България в Европа за 1500000евро :shock: .Незнайно как той избира за пртньор в България ПР агенцията на моника която по това време вече върти ми.... на станишев и тя получава близо 400000евро.Между другото тя е и собствени на "Алфа рисърч" социологическата агенция която постоянно даваше данни в последно време че бсп вече са настигнали герб като проценти одобрение......... :mhihi:
П.С. Ти специално изяде много "храна" в последните дни и е добре да видиш значението на думата усещане в тълковния речник.Вече го има и онлайн :winky:

Ето каква е разликата между нас, аз никога през живота си не съм гласувал за БСП! Докато ти си гласувал за ГЕРБ и в момента правиш отчаяни опити да защитиш това управление което беше свързано с огромни корупционни скандали, от 2011-та година ако не си спомнята!

Цитирам:

"На 19 януари 2011 година, след серия от корупционни скандали свързани с подслушване, включително и на премиера, министър-председателят Бойко Борисов инициира гласуване на вот на доверие на правителството. Същия ден прокуратурата обявява, че не може да се докаже автентичността на направените записи, тъй като оригиналите са унищожени. На следващия ден Народното събрание гласува вота на доверие, като депутатите дават подкрепата си на правителството „за цялостната му политика“. „За“ вота гласуват 140 депутати, „Против“ - 60 депутати от БСП и ДПС, а „Въздържал се“ - 14 депутати от Синята коалиция."

Мишо Бирата много бързо го забравихте! Забравихте записа в който Б.Б. дава нареждания на Вальо Танев, проверяващите да се махат от обекта!

2009-та фискалният ни резерв беше 8.8. млрд лева, в края на 2012-та, 3,7 млрд лева...

В дипломатически доклад с най-висок гриф на секретност (SECRET//NOFORN), писан през 2006 година и изтекъл в Wikileaks, бившият американски посланик в България Джон Байърли пише за Бойко Борисов, че „обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини“. Посланикът уточнява, че информация от SIMO е в потвърждение на тези обвинения.

Джеф Стайн, Юрген Рот, забравихте ли ги? Авиоотряд 28 забравихте ли го?

И това са само част от нещата, които ВСИЧКИ ние ги знаем, нали така?

Аз храна, от теб, другарю, не мога да ям, защото съм чист пред съвестта си, повтарям, през живота си не съм гласувал за БСП, и не смятам да го правя в обзоримото бъдеще, но да кажа, че Барабойковата партия е най-добрата алтернатива за България - това е откровенна малоумщина.
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2013, 18:24

Дайте занапред повече факти и по-малко квалификация - кой овца,изруд,лумпен,малоум,роб и тн :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 21 Фев 2013, 18:25

daddy_ написа:Аз предлагам наказанията да са персонални. Защото в момента в който на някой колега започне да не му изнася посоката в която отива темата (не визирам никой конкретно!) ще тури по едни майни на няколко човека и темата ще бъде заключена. А за сега мисля, че темата е полезна. Мисля, че тук пишат разумни и възпитани хора, които могат да спорят по нормален начин. А не да бъркат спор с караница.

Напълно съгласен!
Следя случващото се главно от този форум!Тук е единственото място (или поне от много малкото) където повечето са умни,образовани и културни хора,които изказват мнение!
Във всеки друг,новинарски сайт - първо винаги има съмнение за манипулация на дадено събитие,второ - коментарите са на някакви пубери без работа.
В такива условия на дезинформация мисля,че заключването на тази тема ще е вид цензура.
Който сгреши в мнението си да си носи наказанието персонално,мисля че е най добре така.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Фев 2013, 18:29

F3P написа:[

Колега,не си мисли че са тъпи парчета всички,ВНС се свиква за промяна най-малкото на изборите,тоест мажоритарни,тоест като мажоретки да ги гледаме кой какъв и да ни дефилират,после в същото това ВНС се гласуват разни промени по конституцията,може пък и некой ценз за гласуване да се наложи,после се минава на Лустрация-кой пил-пил,кой еб..л-еб..л и до тука,никакви такива разни бивши и разни измекяри да се мотаят през парламента или политическият живот,после още няколко промени за политическите партии в частта "обещания" и това е.
Всичко е просто като да счупиш 2 яйца,лошото е че се иска от политиците сами да си отрежат клона.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Фев 2013, 18:29

MatriX_Fucked написа:
jorkata3 написа:

Ето каква е разликата между нас, аз никога през живота си не съм гласувал за БСП! Докато ти си гласувал за ГЕРБ и в момента правиш отчаяни опити да защитиш това управление което беше свързано с огромни корупционни скандали, от 2011-та година ако не си спомнята!

Цитирам:

"На 19 януари 2011 година, след серия от корупционни скандали свързани с подслушване, включително и на премиера, министър-председателят Бойко Борисов инициира гласуване на вот на доверие на правителството. Същия ден прокуратурата обявява, че не може да се докаже автентичността на направените записи, тъй като оригиналите са унищожени. На следващия ден Народното събрание гласува вота на доверие, като депутатите дават подкрепата си на правителството „за цялостната му политика“. „За“ вота гласуват 140 депутати, „Против“ - 60 депутати от БСП и ДПС, а „Въздържал се“ - 14 депутати от Синята коалиция."

Мишо Бирата много бързо го забравихте! Забравихте записа в който Б.Б. дава нареждания на Вальо Танев, проверяващите да се махат от обекта!

2009-та фискалният ни резерв беше 8.8. млрд лева, в края на 2012-та, 3,7 млрд лева...

В дипломатически доклад с най-висок гриф на секретност (SECRET//NOFORN), писан през 2006 година и изтекъл в Wikileaks, бившият американски посланик в България Джон Байърли пише за Бойко Борисов, че „обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини“. Посланикът уточнява, че информация от SIMO е в потвърждение на тези обвинения.

Аз храна, от теб, другарю, не мога да ям, защото съм чист пред съвестта си, повтарям, през живота си не съм гласувал за БСП, и не смятам да го правя в обзоримото бъдеще, но да кажа, че Барабойковата партия е най-добрата алтернатива за България - това е откровенна малоумщина.

:yes:
Това са една много малка част от нещата които се случват последните години...
Да не говориме, че като на някой му потръгне бизнеса веднага го притискат за дялово участие, ако неще се почва данъчни, каччулки и тн., много яко нема що.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 21 Фев 2013, 18:49

MatriX_Fucked написа:
jorkata3 написа:

Цитирам:

Хубаво си го писал за правителството на ГЕРБ, не казвам, че са цвете за мирисане. Извадил си хубави неща, няма лошо. Сега следва да го направиш за ДПС, БСП и др. Ама го пусни по-обстойно, за да прочетем и за другите така хубаво и разширено. Явно имаш информация....така че ще чакаме с нетърпение нещо и за другите. Ако са чисти като сълзици спрямо ГЕРБ не го прави..... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Фев 2013, 18:52

vld написа:
acho.rs написа:
CTORH написа:Ми не знам кой какво е организирал, но важното е, че Бойко излезе и им каза да се прибират и да не правят повече демонстрации и ако хората го послушат и си тръгнат няма да има предпоставки за сблъсъци, разделения на лагери сред протестиращите и т.н. Дано да прояват разум и да го послушат, че иначе наистина може да стане опасно.

Е сега пък ще си измислят друго - що пък само ги е разкравал хората .
Нали искахте - оставка ! Оставка , та оставка - тука 3-4 човека цитираха , нон стоп как ББ казвал, че няма да управлява ако не го искат . Псувахте , бесняхте - е ето , де подаде си оставка - някой да каза , тоя си спази обещанието ?!? Не, почнахте пак теориите на конспирацията .
Да се заключват тия теми плювалници,хранилки или там който както иска да си ги категоризира :idea:

Абе той един казва едно, друг ден друго и в крайна сметка винаги с получава трето!
Аз не ги разбирам тия дето го подкрепят честно, опитвам се но немога...

Няма друг театрал като тоя. Първо кани представители на простестиращите, а се оказа че те негови хора.

После плаща на хора да идват да го подкрепят и да не му дават да си подава оставката, пък излиза и им казва да си ходят.. :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата