Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от bum_bum » 21 Фев 2013, 23:37

Айде да не е всеки един ами да са поне пенсионерите. Че няма и 1% там да живеят човешки. Или след като цял живот са къртили не заслужават да си изживеят достойно старините?

Айде да са поне болните, че да не гледаме всеки ден призиви за помощ за здравноосигурени хора молещи се за средства за спасение на живота си.

Или айде да са младите майки, че с тия 35лв ли колко са там кое по-напред.

Или пенсионерите да ходят да пазят складове, болните да бачкат повече или да събират повече смс-и с ДМС едикво си, а младите майки кво.. да ходят да въртят люлюми някъде из чужбина, че да си изхранят децата?

Тва не може да се приеме, онова не е реално да стане.. ако стане това, което е реално и което може това ще ни е действителноста и идните 24 години.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Фев 2013, 0:04

Ей бум бум, Иво, давай си алтернативата, как тия пенсионери, как с тия простотии...щото много добре знаеш, как са нещата в държавата, ще ги оправиш по тоя начин....

Пример малък, утре бензин 3.00, утре няма жито....а? Има мнооооого такива неща, дето никой не смее да ги намеси...а всеки може да си играе с тях, а ти неможеш///можеш само и единствено с бедните и простите хора, ама утре са първа писта брат, за който ги утърве от твойта "революция".....

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Фев 2013, 0:07

Алтернативата му е на аватара и подписа, не виждате ли? :mhihi:
Явно от този "политик" най-много се е впечатлил. :winky:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 22 Фев 2013, 0:17

Проблема в момента е че няма никаква алтернатива за народа. Всичките се изредиха да управляват и всичките се усраха. Бойко лиже гъза на американците, Станишев на Русия, но никой не се застъпва за интересите на народа. Който и да дойде на власт ,тежко му горко на българският народ :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 22 Фев 2013, 0:24

В момента хората, народа тряя да разберат, че са използвани и са преебани яко, и да си вземат да си мислят с главата.....а от кой кво...то след 10г ще има бол неща.

Аватар

Мнение от F3P » 22 Фев 2013, 0:28

bum_bum написа:Ето някакви искания вече публикувани във Фейсбук на една от страниците, която претендира да е свързана с организаторите.

...
1. Разпускане на Парламента - Незабавно.
2. Свикване на Велико Народно Събрание.
...

И до тук спрях да чета- още на 2-ят ред се започва с глупостите... Да обясня простичко:

ВНС се свиква с решение на Парламента, прието с квалифицирано мнозинство. За да е 100% ясно- с 2/3 от гласовете (а дали не беше 2/3 + 1глас), или "скромните" 160 (или 161) гласа. И простият въпрос: Как аджеба свикваме ВНС като се разпусне НЕЗАБАВНО парламента :?: Ама е по-важно да се пишат разни неща у фейса които да звучат добре на балъците- това, че са невъзможни е съвсем маловажно ;) Ако това наистина са организаторите на протестите :banghead: , дано да са някакви олигофренчета дето си вярват на глупостите. Съвсем отделно е това, че ВНС се свиква не просто "Да промени Конституцията", а с конкретни задачи да промени членове А, Б, В, Г и т.н. от Конституцията. Тоест има конкретни и много тесни правомощия в тая насока.
Ей затова казах да МИСЛИТЕ какво, как и кога искате- има неща които стават сложно и с много условия. И свикването на ВНС е едно от тях...

Все пак погледнах и останалите "искания":

3. Намаляване на броя на Депутатите до 60.
4. Мажоритарно представени и избрани директно от градовете личности на принципа на Исландския модел не по малко от 30 човека в Парламента / по късно ще ви запознаем, как в Исландия са събрали и избрали кандидатите./
5. Разледване и Съд за всички виновни, за така наречения Преход. В това число на всички партии и лидери на такива, участвали в Политиката на България през последните 24 години.
6.Отзоваване на Депутати и Персонална отговорност на всички, които ще участват в Парламента.
7. Максимална заплата за Депутат равна на средната за страната. Съкращаване на всички допълнителни разходи на всички депутати. Никаква охрана и служебни автомобили.

3: 240 маймуни верно са много- по-скоро 120 ни стигат. 60 ми се струват малко.
4: Ако говорим за гражданско управление и кръгли маси- не сме дорасли още.
5: Това няма да стане не само в БГ, а никъде по света.
6: Е тука с 2 ръце съм ЗА.
7: Пълни глупости.

Тоест от цели 7 точки виждам 1 в която има смисъл- егати куците искания :banghead:

Сондьора написа:В момента хората, народа тряя да разберат, че са използвани и са преебани яко, и да си вземат да си мислят с главата.....а от кой кво...то след 10г ще има бол неща.

Е това за кой пореден път се случва вече- останаха ли хора дето да не знаят, че са преебани и използвани :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2013, 0:31

BMW Power ACM написа:Алтернативата му е на аватара и подписа, не виждате ли? :mhihi:

Не изпитвам никакви адмирации към Фюрера. Просто ме кефят снимките, а и тая на аватара я ползвам има-няма 8-9 години и като я бях махнал по едно време няколко човека помолиха да я сложа пак че все едно не съм бил аз :mhihi: В никой случай не симпатизирам на нацисти, фашисти и др. подобни.

Алтернативата за мен е тотална и коренна промяна. Дали чрез така дискутирания напоследък исландски модел, дали по друг начин. Не съм специалист по темата и не мога да дам предложение за което да съм сигурен, че е на 100% осъществимо.

Въпреки, че като се замисля че като се заговори за промяна на конституцията, граждански контрол над управлението, смяна на политическата система и т.н. много хора казват- невъзможно. Ама само преди 2 седмици някой ако беше казал, че днес Бойко ще си тръгне като като бит педер@ст от парламента кой щеше да повярва? Тъй, че невъчможни неща няма и явно каквото си го направим това ще имаме.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Фев 2013, 0:35

bum_bum написа:
BMW Power ACM написа:Алтернативата му е на аватара и подписа, не виждате ли? :mhihi:

Не изпитвам никакви адмирации към Фюрера. Просто ме кефят снимките, а и тая на аватара я ползвам има-няма 8-9 години и като я бях махнал по едно време няколко човека помолиха да я сложа пак че все едно не съм бил аз :mhihi: В никой случай не симпатизирам на нацисти, фашисти и др. подобни.

Алтернативата за мен е тотална и коренна промяна. Дали чрез така дискутирания напоследък исландски модел, дали по друг начин. Не съм специалист по темата и не мога да дам предложение за което да съм сигурен, че е на 100% осъществимо.

Въпреки, че като се замисля че като се заговори за промяна на конституцията, граждански контрол над управлението, смяна на политическата система и т.н. много хора казват- невъзможно. Ама само преди 2 седмици някой ако беше казал, че днес Бойко ще си тръгне като като бит педер@ст от парламента кой щеше да повярва? Тъй, че невъчможни неща няма и явно каквото си го направим това ще имаме.

Успокои ме, че не си нацист. :mhihi:
Иначе според мен Бойко не си тръгва точно като бит ***. По-скоро театралничи. Ти би ли повярвал, че човек като него ще го направи реално това с бития? Аз защото не. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 22 Фев 2013, 0:40

Ако отиде зад граница тва, ше се "успокоя", че цирка не е наш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2013, 0:51

Абе баш си е насран. Театъра с тия двете пуйки на пресконференцията, митингите в негова подкрепа, твърденията че днес точно щял да вдига заплати и пенсии с 50% ама видиш ли сега като си тръгва няма... постъпки на четвъртокласник, а не на мъж с достойнство.

А прякора "тиквата" както се говори идва от ония мътните години заради това, че Маргина обичал да го прегръща нежно през рамото и да му бие токати по кратуната с думите "Тикво празна, пак ли се насра"? Та за мен цялото му мъжество е също тъй скалъпено, както и народната любов и рейтинга му.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Фев 2013, 1:12

Вие наистина ли си мислите, че няма да е на власт пак, и че ще дойде някои друг, Булл шит, направиха страшен цирк който мина точно както трябваше, и ще спечели изборите с 50%+ и тва е, нещата лека по-лека си отиват към президентска република и т.н
Пък вие спорите за глупости, бил паднал от власт, велико народно събрание, от 240 на 60 в парламента :lol: :lol:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Фев 2013, 1:17

Е ти явно имаш някаква вътрешна информация :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Фев 2013, 1:19

bum_bum написа:Е ти явно имаш някаква вътрешна информация :mhihi:

Ще си проличи :lol: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 22 Фев 2013, 1:43

bum_bum написа:Абе баш си е насран. Театъра с тия двете пуйки на пресконференцията, митингите в негова подкрепа, твърденията че днес точно щял да вдига заплати и пенсии с 50% ама видиш ли сега като си тръгва няма... постъпки на четвъртокласник, а не на мъж с достойнство.

За пресконференцията спор няма. Ама за тва другото... Айде кажи честно, че и ти мислиш така.
Колеги, знаете че подадох оставка на кабинета и тя вече е в парламента. Има някакво технологично време, не знам колко е по закон, до тогава всички си изпълняват ангажиментите. Ще работите така, че след изборите, ако хората определят пак ние да управляваме, там където ще се върнете да не се е срутило. Това е много важно да го имате предвид. Иначе, още днес щях да вкарам точка да увеличим пенсиите и работните заплати с 50 %, но аз съм убеден, че хората когато оценят и днешния ни жест и могат да избират между това, което им се предлага от различните политически партии имаме голям шанс отново да ни посочат нас на първо място. Така, че така искам да се работи, че през тези няколко дни, за които сте там, да правите така, че тези които идват след вас да заварят една подредена държава.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Фев 2013, 1:58

N.Mihaylovski написа:Вие наистина ли си мислите, че няма да е на власт пак, и че ще дойде някои друг, Булл шит, направиха страшен цирк който мина точно както трябваше, и ще спечели изборите с 50%+ и тва е, нещата лека по-лека си отиват към президентска република и т.н
Пък вие спорите за глупости, бил паднал от власт, велико народно събрание, от 240 на 60 в парламента :lol: :lol:

има логика :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата