Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
аз разсъждавам така - реално тези лица, които виждаме в медиите и които са ни втръснали на всички са просто върхът на един айсберг. и те се въртят циклично (на топло не знам някой да е влезнал). едни и същи. а на практика по-същественият проблем е мафията и олигарсите, които стоят зад тях. от тази гледна точка дори и майка тереза да се вдигне от гроба, да дойде и да я изберем нея, да и сложим абсолютна власт, пипалата на мафията веднага ще я обгърнат. разиграват се милиарди и за нашата българска реалност за съжаление е неизбежно властта и мафията да бъдат разграничени. ако някой намери механизъм да се пребори с това -
. аз просто не мога да си го представя как ще стане. не знам 

- Pavel Andreev
-
-
Оставката на най-слабото , най-безпомощното българско правителство в последните 23 години е облекчение за народа ни. Положението стана нетърпимо ,което накара Б. Борисов , който по приницп е човек,чието нахалство и наглост не познават граници, да подаде оставка. Всъщност, той не го направи по собствено желание, а беше принуден от народното недоволство Цялата страна се тресе от вълнения, десетки хиляди българи протестират всеки ден в цялата страна срещу грабителските частни монополи.Огромната част от народа е в бедствено положение - няма производство, стотици хиляди български граждани стоят без работа и следователно без средства за преживяване, други стотици хиляди напускат страната, болните не могат да се лекуват, необразованите не могат да учат, а къде са действията на ГЕРБ ?
Г-н министър-председателят през целия си мандат манифестира оскърбително безгрижие. Рита топка, играе тенис, реже тук и там някакви ленти. Държи се като премиер не на една бедстваща, а на една преуспяваща страна. Не притежава и чувство за срам. Нищо не му струва да отрича очевидно вярното, както нищо не му струва да твърди очевидно невярното. Сменя политическата си самоличност както сменя дрехите си. Довчера комунист, днес той е яростен антикомунист. Г-н Борисов явно страда не само от липса на компетентност, но и от липса на морал. А това е възможно най-лошата комбинация за един държавник, защото тя го превръща в опасно бедствие за народа.
Крайно време беше този човек, добрал се, за наш ужас, до властта, да бъде поставен на мястото му. Цялото му поведение на управленец издаваше пълно пренебрежение към установения в страната правен ред. Че какво, ако не престъпление, е разпореждането, което той даде на шефа на митницата да прекрати служебно извършваната проверка в пивоварната на М. Михов, защото бил дал някому някакво обещание?!
Бандата разбойници,наречена , ГЕРБ си отива, но за жалост скоро няма да бъдат заличени "следите " от тяхната дейност-разрушаването на икономиката, двойното нарастване на безработицата, нарастването на бедността, задълбочаването на социалната криза, разграбването на резерва, милиардите нови дългове.
Важно е оттук какво следва, за да се измъкнем от блатото. Ако искаме да се подобри положението ни, погледът ни като избиратели трябва да бъде насочен наляво и все по-наляво, към хората и партиите, които издигат като основна ценност човекът и човешкото достойнство. Ако при дадените условия някой може да направи нещо за народа ни, това са именно те. Другото ще продължава да е една проста измама.
Г-н министър-председателят през целия си мандат манифестира оскърбително безгрижие. Рита топка, играе тенис, реже тук и там някакви ленти. Държи се като премиер не на една бедстваща, а на една преуспяваща страна. Не притежава и чувство за срам. Нищо не му струва да отрича очевидно вярното, както нищо не му струва да твърди очевидно невярното. Сменя политическата си самоличност както сменя дрехите си. Довчера комунист, днес той е яростен антикомунист. Г-н Борисов явно страда не само от липса на компетентност, но и от липса на морал. А това е възможно най-лошата комбинация за един държавник, защото тя го превръща в опасно бедствие за народа.
Крайно време беше този човек, добрал се, за наш ужас, до властта, да бъде поставен на мястото му. Цялото му поведение на управленец издаваше пълно пренебрежение към установения в страната правен ред. Че какво, ако не престъпление, е разпореждането, което той даде на шефа на митницата да прекрати служебно извършваната проверка в пивоварната на М. Михов, защото бил дал някому някакво обещание?!
Бандата разбойници,наречена , ГЕРБ си отива, но за жалост скоро няма да бъдат заличени "следите " от тяхната дейност-разрушаването на икономиката, двойното нарастване на безработицата, нарастването на бедността, задълбочаването на социалната криза, разграбването на резерва, милиардите нови дългове.
Важно е оттук какво следва, за да се измъкнем от блатото. Ако искаме да се подобри положението ни, погледът ни като избиратели трябва да бъде насочен наляво и все по-наляво, към хората и партиите, които издигат като основна ценност човекът и човешкото достойнство. Ако при дадените условия някой може да направи нещо за народа ни, това са именно те. Другото ще продължава да е една проста измама.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Малко
Яне янев обяви че е готов за премиер, имал силен коз, но за жалост вече го е изпушил !!!
Иначе

Яне янев обяви че е готов за премиер, имал силен коз, но за жалост вече го е изпушил !!!

Иначе
bum_bum написа:Предложение за следващият служебен премиер-
Емил Димитров – Ревизоро

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
kulov написа:аз разсъждавам така - реално тези лица, които виждаме в медиите и които са ни втръснали на всички са просто върхът на един айсберг. и те се въртят циклично (на топло не знам някой да е влезнал). едни и същи. а на практика по-същественият проблем е мафията и олигарсите, които стоят зад тях. от тази гледна точка дори и майка тереза да се вдигне от гроба, да дойде и да я изберем нея, да и сложим абсолютна власт, пипалата на мафията веднага ще я обгърнат. разиграват се милиарди и за нашата българска реалност за съжаление е неизбежно властта и мафията да бъдат разграничени. ако някой намери механизъм да се пребори с това -. аз просто не мога да си го представя как ще стане. не знам
Аз за това съм за правителство на ГЕРБ в коалиция с реално действащ партньор , който да склаща .
По-важното е обаче , на евентуалното следващо правителство на ГЕРБ да се искат действия срещу организирата престъпност - и ако 3 месеца няма резултати - протести .
- Ако не се изпълни дадено обещание - търсене на отговорност
- За всички слухове за които се говори за тайни зделки и тн - доказване и търсене на наказателна (съдебна) отговорност .
- Доган има обрач от фирми и има наглостта да го обяви - наказание !
То в цяла Европа съдят мин. председатели за злоупотреба , само в БГ не можем - как така ?
- полицията

Това са нещата които ЕС иска да види, които народа иска да види . Това е най-големия проблем на БГ и всички го знаят . Може би ако се беше започнало с това , а не с пътната инфраструктура щеше да е по-добре.
Наистина няма как икономика да се развива без пътища , но и една пропита от корупция държава , ако ще аутобани да има , пак никой няма да дойде да инвестира , а тези които са тук ще бягат.
Един пример за подобни мерки - не знам до колко се припокрива със истината, но ще проверя .
http://www.imdb.com/title/tt0151734/?ref_=fn_al_tt_1
Нахлуване на военните в сицилия и масов арест и осъждане на няколко стотин мафиота и протежетата им

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Pavel Andreev написа:...
Като ти чета поста и разбирам колко много заблудени и заслепени от разни други "политически формации" хора има в тая държава. И не ми обяснявай, че това е лично мнение, щото стилът на написване е толкова формален, че просто крещи... важното е по-малко хора да се връзват на подобни "изказвания".
P.S. Следващ такъв твой пост ще ти заслужи наказание. Тук не сме място за политическа пропаганда, намери си друго.
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Въпреки че все още са неофициални някои искания на протестиращите са утопия! Най-вече се спирам на искането -всички политически сили участващи досега в управлението да им се забрани повече да управляват
.Вие го искате ама нали примерно 2-3 милиона души не са съгласни с вас.Нима вие сте тези които ще определят съществуването на България.Май някои хора са си повярвали ........... Затова има избори и хората избират.Направете партия ,сдружение или както и да го наричате и като съберете МНОЗИНСТВО! тогава вече може да казвате колко ,как и кога.
И като ги гледам в последните дни протестите са предвождани от хора пиещи бира в пластмасови бутилки с раници на гърба чиито обикновенно местообитание са парковете.Това ли са хората които ще доведат страната до благоденствие.Единият от предводителите на протеста във Варна е виден варненски алкохолик-от тия капацитети тип "професор по всичко" а сина му по цял ден седи в едно барче в центъра и пуши джойнт.........

И като ги гледам в последните дни протестите са предвождани от хора пиещи бира в пластмасови бутилки с раници на гърба чиито обикновенно местообитание са парковете.Това ли са хората които ще доведат страната до благоденствие.Единият от предводителите на протеста във Варна е виден варненски алкохолик-от тия капацитети тип "професор по всичко" а сина му по цял ден седи в едно барче в центъра и пуши джойнт.........
acho.rs написа:Аз за това съм за правителство на ГЕРБ в коалиция с реално действащ партньор , който да склаща...
Именно това за мен беше една от основните слабости на вече предишния парламент. Липсваше истинска опозиция, опозиция, която да е коректив на мнозинството, такава, която да следи нещата да се случват и да алармира, когато не се случват или се случват не както трябва.
Вместо това имахме опозиция, чиято единствена цел (самоцел дори) беше да свали правителството и да се натика на негово място... Поправете ме, ако греша, но аз лично не си спомням толкова вотове на недоверие, от самото начало.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
По повод разни глупости за "червени" бабички и умните какво избирали.
Днес пия кафенце в компанията на няколко човека,ще наречем единият "Червена" бабичка,защото беше член на бкп на времето и работеше в мин.съвет като отговорен счетоводител,жена,която е творец,сценарист,режисьор,изработва брошки уникати които се продават в Германия,Австрия,Испания и някаква част в САЩ,пътува често по тези държави и таз твори през голямата част от годината,моя милост и жената.
Познайте ей така дискусията ни отведе до политическата обстановка,"червената" бабичка (не е толкова баба) така защитаваше бб,и странно,същите думи като на някой колеги как били еди какви си и как само бойко може да ни оправи и едва ли как ще живеем без светилото,твореца пък обясни че това не е така,че си е елементарна постановка,че всъщност нищо не е направил и само прави евтин ПР,а в Австрия направо са се смеели на тези неща,които прави бб,даже даде и интересни факти ,онази зала "Армеец" дето когато дойде на власт и струваше да кажем условно 100 милиона и когато булгарстрой се зарече да я направи без печалба и за 90 милиона,всички викали "ура" и залата бе построена за...120 милиона,за сметка на това по-малка (в момента не може да се провеждат някой меж. състезания),обаче пък булгарстрой печели свички търгове за метро и тн.
Та такива диалози се водят в европа:)
Днес пия кафенце в компанията на няколко човека,ще наречем единият "Червена" бабичка,защото беше член на бкп на времето и работеше в мин.съвет като отговорен счетоводител,жена,която е творец,сценарист,режисьор,изработва брошки уникати които се продават в Германия,Австрия,Испания и някаква част в САЩ,пътува често по тези държави и таз твори през голямата част от годината,моя милост и жената.
Познайте ей така дискусията ни отведе до политическата обстановка,"червената" бабичка (не е толкова баба) така защитаваше бб,и странно,същите думи като на някой колеги как били еди какви си и как само бойко може да ни оправи и едва ли как ще живеем без светилото,твореца пък обясни че това не е така,че си е елементарна постановка,че всъщност нищо не е направил и само прави евтин ПР,а в Австрия направо са се смеели на тези неща,които прави бб,даже даде и интересни факти ,онази зала "Армеец" дето когато дойде на власт и струваше да кажем условно 100 милиона и когато булгарстрой се зарече да я направи без печалба и за 90 милиона,всички викали "ура" и залата бе построена за...120 милиона,за сметка на това по-малка (в момента не може да се провеждат някой меж. състезания),обаче пък булгарстрой печели свички търгове за метро и тн.
Та такива диалози се водят в европа:)
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Емо, тя не е ли държавна
, ако сега нее то по онова време беше и не се коси, то за името се платиха към бая млн и то за срок...
http://www.cross.bg/1350167
Я кажи сега
кво виждаш....ВНС
Аз коментари нямам повече..

http://www.cross.bg/1350167
Я кажи сега

Аз коментари нямам повече..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пичове,
нямам идея какво трябва да се случи в държавата за да се оправим,по въпроса за бат Бойко,той просто изпревари времето си,ама сега да не си помислите че е някакъв гении или прогресивен политик,не,просто изпревари времето на управлението си с тази политика дето водеше,а тя е всички знаем "Да построим"
Значи какво имам в предвид,трябваше да се започнат тези строежи,когато вече народа или поне по-голямата част са финансово стабилни,има производство и има движение на тези пари,щото ето,имаме магистрали,но заплатите са малки,горивата скъпи и разбира се потреблението свито,колега тръгва от Бургас за София (пуснал е тема) и в едната посока му струва колкото е минималната заплата,в двете колкото е цяла минимална заплата,и то без някакви екстри,Бойко трябваше да дойде на власт с тази политика 2017-2020 година,сега какво се получава,народа в по-голямата си част няма пари,държавата вместо да отпусне малко хватката с тея данъци,акцизи и всякакви подобни се хвърля като зъл бирник срещу народа и така ограничава потреблението до минимум,което води до рецесия и депресия в икономиката и забавено развитие,налагат се все по-репресивни икономически мерки,нашата фирма е дала над 200 000 лева за нови касови апарати,което означава поне 200 работни места по-малко,което само по себе си води до стагнация.
Какво се държи държавата към своите поданици като към крепостни селяни и ги дърпа само за доене,кой качва цени и акцизи по време на криза,защо трябваше да качват тока съобразно инфлационният индекс и то с редовността на цикъл на тинейджърка а пенсии и други,които трябва да се качват с инфлацията като същият ,ама на бабичка!
Освен това защо им трябваше да бетонират монополите с продажбата на останалите 34% ,като тези проценти щяха да са за тези,дето щяха да разчупят монополите,сега се получава така,ако искаме да има конкурентни ЕРП та ,те ще взимат ток от нек ,обаче ще плащат за преноса на монополистите,а можеше да са тези 34% от мрежата-малко се замислете за тази сделка.
Сега някой ще каже че магистралите видиш ли се строели от пари от ЕС,аз ще му препоръчам да излезе от предизборните и ПР глупости на правителството и да прочете кога и дали са платени още тези пари от ЕС,колко % има самоучастие (уверявам ви,не са 10-20 % а доста повече).
Освен това,нали знаете вече че се гласува 2015 година магистралите да се дадат на концесия (разбира се ще сме свидетели как се дават на интересни фирми) ,като всеки ,освен винетни стикери,ще плаща и такса за преминаване през магистралата ,а уж се строели за "Българите"
Това е,за мен правилна политика е по време на криза малко да се намалят тези акцизи на горива че дори и на някой стоки да се свали ДДС ставката,така се стимулира потреблението и хората могат да се съвземат.
нямам идея какво трябва да се случи в държавата за да се оправим,по въпроса за бат Бойко,той просто изпревари времето си,ама сега да не си помислите че е някакъв гении или прогресивен политик,не,просто изпревари времето на управлението си с тази политика дето водеше,а тя е всички знаем "Да построим"
Значи какво имам в предвид,трябваше да се започнат тези строежи,когато вече народа или поне по-голямата част са финансово стабилни,има производство и има движение на тези пари,щото ето,имаме магистрали,но заплатите са малки,горивата скъпи и разбира се потреблението свито,колега тръгва от Бургас за София (пуснал е тема) и в едната посока му струва колкото е минималната заплата,в двете колкото е цяла минимална заплата,и то без някакви екстри,Бойко трябваше да дойде на власт с тази политика 2017-2020 година,сега какво се получава,народа в по-голямата си част няма пари,държавата вместо да отпусне малко хватката с тея данъци,акцизи и всякакви подобни се хвърля като зъл бирник срещу народа и така ограничава потреблението до минимум,което води до рецесия и депресия в икономиката и забавено развитие,налагат се все по-репресивни икономически мерки,нашата фирма е дала над 200 000 лева за нови касови апарати,което означава поне 200 работни места по-малко,което само по себе си води до стагнация.
Какво се държи държавата към своите поданици като към крепостни селяни и ги дърпа само за доене,кой качва цени и акцизи по време на криза,защо трябваше да качват тока съобразно инфлационният индекс и то с редовността на цикъл на тинейджърка а пенсии и други,които трябва да се качват с инфлацията като същият ,ама на бабичка!
Освен това защо им трябваше да бетонират монополите с продажбата на останалите 34% ,като тези проценти щяха да са за тези,дето щяха да разчупят монополите,сега се получава така,ако искаме да има конкурентни ЕРП та ,те ще взимат ток от нек ,обаче ще плащат за преноса на монополистите,а можеше да са тези 34% от мрежата-малко се замислете за тази сделка.
Сега някой ще каже че магистралите видиш ли се строели от пари от ЕС,аз ще му препоръчам да излезе от предизборните и ПР глупости на правителството и да прочете кога и дали са платени още тези пари от ЕС,колко % има самоучастие (уверявам ви,не са 10-20 % а доста повече).
Освен това,нали знаете вече че се гласува 2015 година магистралите да се дадат на концесия (разбира се ще сме свидетели как се дават на интересни фирми) ,като всеки ,освен винетни стикери,ще плаща и такса за преминаване през магистралата ,а уж се строели за "Българите"
Това е,за мен правилна политика е по време на криза малко да се намалят тези акцизи на горива че дори и на някой стоки да се свали ДДС ставката,така се стимулира потреблението и хората могат да се съвземат.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Култа към личноста ! Това сътвори ББ за цялата си политическа кариера макар да го отрича всячески .Отговора на днешните въпроси се крие в не толкова далечното минало на новата ни история.Всичко в политиката е добре проиграно в изминалите 100 години история на България .Истински тъжното е че политиците добре боравят с късата памет на електората.След три месеца всичко ще е добре забравено с идването на пролетта и по ниските сметки за ток и парно.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Същия този колега щеше да пътува много по-ефтино, ако имаше магистрала. Стига с тази демагогия, че хората не ядат асфалт. Има и достатъчно исторически примери, колко е важна инфраструктурата за развитието на една страна. От всички неща точно това да критикувате...
Сигурно и метрото в София не го ядете, но то спестява доста пари на хората (и време, което пак е пари).
Sent using Tapatalk 2
Сигурно и метрото в София не го ядете, но то спестява доста пари на хората (и време, което пак е пари).
Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Магистрали има и ще има, щото ни дават евро пари да строим магистрали. Не ги дават да ги правим квото искаме и ББ да решава да ги даде за магистрали... вземете най-накрая да го проумеете това!
- G.C_Bohannan
- Потребител
-
Е.Димитров написа:
регистрирах се само за да ти пиша,че пишеш бесни измислици и по мое виждане защитаваш интереси на бсп.
- 200, 000 лв - 200 работни места, ако им плащате веднъж в годината да.
В София средно 1 служител (нискоквалифциран) не струва по-малко от 1000лв с осигуровките, освен ако не е чистачка.
1000лв х 12м = 12,000лв, което са около 17 работни места, а не 200.
щом преувеличаваш една проста сметка 10 пъти, какво остава за икономически ти познания?
отвори 5 различни учебника по икономика и виж какво пише основни фактори за привличане на инвеститори:
1) ниски данъци
2) стабилна политическа среда
3) инфраструктура
4) бързо работеща съдебна система и ниски нива на корупция
Големите инвеститори отиват само при страните покрили горните условия и по-нисък CPI от 40 (corruption percentage indexп).
Дания, Финландия са индексиран на 1-во място, Швейцария на 4 място, България на 75, Русия 133. Изключвам държавите които плащат с парична единица ориз.
Кое точно правителството не правеше правилно? Имаше ниски данъци, стабилна политическа среда, строеше се ударно инфраструктура, работеше се по съдебната система, смяна на ВСС и начина на гласуване. Гласува се лустрация, която конституционият съд отмени. И изобщо цялата реформа в съда, едва започна накрая, как да вкара "лошите", като те са със съда? И все пак политиката им беше правилна-1800 гръцки фирми и 900 румънски се преместиха тук.
Не било времето му сега, а кога? 19г нищо не се прави освен валутният борд. Все някога трябваше да се почне да се гради държавата? И заявявам най-отговорно че това е единственната формула, която познава модерният свят за растеж на БВП.
Видяхме ги левите в ес, здрав популизъм, теглене от МВФ, гонене на инвеститори и фалиране на държави. А в единствените успешни северни модели, Х6 е 400 хил.лв, просто пример как се прелива от едно кофа в друга.
Борисов е гросмайстор, енергийната мафия го мислеха за свой, лъжеше ги с "ДА" за Белене, знаеше че трайков не е чист... ама театър, всеки месец сменешя хора, ама трайков го е "пропуснал"

Сметките от другия край на черно море ли объркаха, Бойко ли ги изигра, важното е че народа се събуди и няма нищо общо с 1997.
Ейбрахам Линкъл "Moжеш да заблуждаваш част от народа, можеш да крадеш временно от народа, но не можеш да заблуждаваш всички и вечно"
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Mollov написа:Магистрали има и ще има, щото ни дават евро пари да строим магистрали. Не ги дават да ги правим квото искаме и ББ да решава да ги даде за магистрали... вземете най-накрая да го проумеете това!
да ама защо бат Бойко е избрал точно пък най-много да се усвоява от строене на магистрали и да напъва там, ми щото играе голямата пара и краде със седем ръце и десет крака и е лесно да излиза пред народа, че първо трябва да се направи пътната инфраструктура и е много важна (то си е и така до някъде), не знам дали си имате и на идея на колко фирми не е преведен и лев за извършената от тях работа по магистралите, а иначе парите са преведени от Европа. Сори, че мнението ми е малко