Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Е.Димитров написа:За онзи колега дето ми обяснява за магистралите и колко по-икономична е колата.
Когато навъртиш над милион километра по европа и у нас,без да си тираджия или рейсаджия,тогава ми обяснявай кое колко харчи,само жокер,колкото и равномерно колата ти да работи на магистралата,140 километра са много над 80-90 километра и бих ти подсказал един ФАКТ,защо мислиш преди години намалиха максималната скорост по магистралите в Испания,да не мислиш че беше щото ей така са се събудили и са го решили някакви тъпанари.
едно возило на магистрала е средно 1/3 по икономично от същото возило на нормален двулентов път дето има 40 км зони, населени места, тук там някой светофар и тн.
иначе съм съгласен че при 90 си много по-икономичен от 140 но това е при постоянна скорост- нещо което на нормалния път изобщо не е гаранция.
а леле пък ако караш някакъв голям двигател. тогава разликата е още по-очевидна.
айде сега придържайте се към темата
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
G.C_Bohannan написа:Е.Димитров написа:
Аз единствено ти казах в първият пост, че пишеш неверни неща. Ти ме нападна и оклепи, аз какво, длъжен ли да трябва да ти остана?? И както виждаш колегите ти не са казали нищо против мен, аз не агитирам никой за нищо, казах как развитите страни са привлекли инвеститори / или са се развили.
Просто попитах, каква е другата алтернатива за привличане на инвеститори? щото аз друго не съм чел/чувал/виждал и може би ще се поуча от теб и ще ти открадна идеята, после следва награда за финансист N1 заради изключителната ми помощ в страните от 3-тия свят
Единственият друг възможен вариант е "социалната политика", която докара половин европа до криза.. не мерси. За магистралите, ако някой мой първокурсник те чуе, ще си помисли че имаш психически отклонения.
Аз не съм за герб, аз съм за всеки, който води правилна дясна политика. Като се погледнат резултатите от лявата и дясната всичко е много красноречиво, а пред фактите и боговете мълчат. Вече Франция пое посока надолу с малоумните закони на Олан.
иначе това дясно правителство имаше нещастието да попадне на криза, още преди да се качат на власт май месец 2009 е имало спад в бвп-то от 12% и до края на годината над 20%
По въпроса за "Клепането"
Така,има хронология и в нея е видно че се регистрираш и веднага след регистрацията си ме нарочваш моля ти се за "червен" и незнам какви си там глупости.
По повод инвеститорите-няма никаъв проблем да имаме инвеститори и да произвеждаме,дори според мен не трябва да се взимат никакви данъци на инвеститорите,стига да откриват много работни места,да плащат на хората добри заплати и осигуровки,а какви инвеститори имаме -чез,еон ,ейвиен-какви инвеститори са това,взимат печеливш бизнес и използват монополното си положение да скубят,да вземем и някой други инвеститори,примерно онея дето сондират за газ и дори добиват добри количества газ срещу какво-4% за държавата,ами ония със златото,"Дънди" или нещо подобно,изнасят златото срещу 4%,и това разработени мини.
Моля те,не ми давай примери с някакви незнам там как ги наричаш в виртуалната си реалност,ученици ли там каквато секта изповядвате че щели да се смеят,щото на евтината ти пропаганда доста повече хора се смеят и не ме интересува с какви глупости пълните главите на децата .
По повод нещастието на това правителство е не че незнам си къде било попаднало в условия на криза,ами че обещаха да тикнат доган,станишев и царя където им е мястото,да управляват разумно а то не само че не направиха първото,ами не спряха да се оправдават постоянно от някакви форс мажорни обстоятелства,аз ако исках някой да го слушам постоянно че някой му пречи,щях да избера някой пикльо да отиде на власт и да се оправдава като нещастник,а не да застане като мъж и да постъпи правилно!
Освен това дето обясняваш-аз не съм за герб и дрън дрън глупости ,обаче бил за "Дясна" политика...Хайде на бас че въобще не знаеш какво е дясна и лява политика,като ти кажат "лява политика" си мислиш че ти говорят за бсп а "дясна" си мислиш че за сдс,а то изненада,не било точно така

alx написа:
едно возило на магистрала е средно 1/3 по икономично от същото возило на нормален двулентов път дето има 40 км зони, населени места, тук там някой светофар и тн.
иначе съм съгласен че при 90 си много по-икономичен от 140 но това е при постоянна скорост- нещо което на нормалния път изобщо не е гаранция.
а леле пък ако караш някакъв голям двигател. тогава разликата е още по-очевидна.
айде сега придържайте се към темата
Това първото което си написал се води "градски режим" и той няма нищо общо с това за което става въпрос,разбира се че една кола в града харчи в пъти повече!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
"...
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
..."
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
..."
- G.C_Bohannan
- Потребител
-
Е.Димитров написа:
- казах ти от години чета форума, виждал съм как защитаваш бсп, така че излишен театър, не вярвам колегите ти да са толкова слепи.
- за инвеститорите си противоречиш, значи никакви данъци, ама и без магистрали, как ще превозват производствените мощности и продукцията те си знаят. може би с купените от тройната коалиция ония хеликоптери-кугъри ли бяха?
- имаш право за концесиите, по тях се познава дали една държава е силна, но като се погледне кой ги е докарал, кой е съдействал на тях, картината е ясна.
- това правителство обеща, че ще разкрие виновниците. вече много неща се изясниха покрай белене и другите енергийни проекти.. съдебната власт е назависима от политическата и това би трябвало да ти е ясно. питайте тях що няма хора в затвора, но всички знаят отговора.
и понеже мина всякакви граници с твоето оплюване, докажи че си мъж, след 10 дена ще съм в София, заяви пред всички тук че идваш с мен до нотариус и подписваме споразумение, че ще ми дадеш 10 хил.лв след като ти покажа дипломата си от унивеситета на Йейл и рубриките ми във financial times
п.с като математиката не ти е сила, поне нали си "истински" българин научи се че пред дума с в/ф се пише Във, а не в..
Е.Димитров написа:Това първото което си написал се води "градски режим" и той няма нищо общо с това за което става въпрос,разбира се че една кола в града харчи в пъти повече!
не. това както си го написал се води примерно "подбалкански път до морето" вместо "магистрала до морето".
и явно това имаш напредвид щото нещо по-бързо от "подбалканския път" ама по-бавно от "магистрала" - няма.
а аз съм го карал точно този път с голяма кола няколко пъти и мога съвсем отговорно да заявя, че по магистралата средния ми разход със 140 беше 14/100. със същата кола по подбалканския без да карам като хайдутин (80-100) средния разход под 18-20/100 не паднах.
"градски режим" е ... в града. тази същата кола в града под 23-25 не пада.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Не знам дали е пускан вече, но клипа е много хубав, поне за мен
http://www.youtube.com/watch?v=gnPQBmcG ... ture=share

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- казах ти от години чета форума, виждал съм как защитаваш бсп, така че излишен театър, не вярвам колегите ти да са толкова слепи.
- за инвеститорите си противоречиш, значи никакви данъци, ама и без магистрали, как ще превозват производствените мощности и продукцията те си знаят. може би с купените от тройната коалиция ония хеликоптери-кугъри ли бяха?
- имаш право за концесиите, по тях се познава дали една държава е силна, но като се погледне кой ги е докарал, кой е съдействал на тях, картината е ясна.
- това правителство обеща, че ще разкрие виновниците. вече много неща се изясниха покрай белене и другите енергийни проекти.. съдебната власт е назависима от политическата и това би трябвало да ти е ясно. питайте тях що няма хора в затвора, но всички знаят отговора.
и понеже мина всякакви граници с твоето оплюване, докажи че си мъж, след 10 дена ще съм в София, заяви пред всички тук че идваш с мен до нотариус и подписваме споразумение, че ще ми дадеш 10 хил.лв след като ти покажа дипломата си от унивеситета на Йейл и рубриките ми във financial times
п.с като математиката не ти е сила, поне нали си "истински" българин научи се че пред дума с в/ф се пише Във, а не в..
Само посочи един единствен път от моите мнения дето съм защитил БСП и повече няма една дума да напиша,ако не можеш,взимаш си жалката пропагандичка и си е..ваш м..ката в някой ваш си там политически форум.
Глупак!
След 10 дена,ти си луд,откровено луд освен другото,диплома щял да ми показва от университет,некакъв капацитет се явяваш...
Верно не си много добре,ами хайде тогава аз ще ти покажа сертификат на MENSA Intelligence Test и да не се окаже че ми е по-голямо числото от твоето?
Баси с какви хора се е напълнил нета

Колега, бъркаш малко според мен.
На първо място колегата не подкрепя никой, а напротив - обича да вади кирливи ризи. Просто защото мрази мейнстрийма според мен (т.нар. "овчи народ"

На мен лично не ми харесва, че почти всичките му коментари лъхат на негативизъм, но изглежда си е такъв човек просто

ПС И внимавай, че това за подписването при нотариус постоянно го повтаря (за политиците) и нищо чудно да ти се върже (ама не и за Financial Times)

И внимавайте, че нотариусите вземат скъпо!
Аз за 3 бири съм готов да ви цепя баса

Аз за 3 бири съм готов да ви цепя баса

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Веселин|Василев написа:Не знам дали е пускан вече, но клипа е много хубав, поне за мен![]()
Гледах го внимателно целия филм.
Сега още повече искам да емигрирам от тази територия тук.

Възможно е и в Исландия...

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
cod-cdbp написа:Веселин|Василев написа:Не знам дали е пускан вече, но клипа е много хубав, поне за мен![]()
Сега още повече искам да емигрирам от тази територия тук.![]()
Доста прилики има с БГ

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Веселин|Василев написа:cod-cdbp написа:Веселин|Василев написа:Не знам дали е пускан вече, но клипа е много хубав, поне за мен![]()
Доста прилики има с БГ
Има една основна разлика - хората не са такива, по мои наблюдения.
Не всички, но голяма част...

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
cod-cdbp написа:Веселин|Василев написа:cod-cdbp написа:Веселин|Василев написа:Не знам дали е пускан вече, но клипа е много хубав, поне за мен![]()
Доста прилики има с БГ
Има една основна разлика - хората не са такива, по мои наблюдения.
Не всички, но голяма част...

Важно е да им се поднесе информацията разбираемо както казаха във филма, а не с оправдание, че не разбират от тези неща!

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
flame написа:И внимавайте, че нотариусите вземат скъпо!
Аз за 3 бири съм готов да ви цепя баса![]()
Бирите са от мен ако тази среща се сътои !

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:G.C_Bohannan написа:Е.Димитров написа:
Колега, бъркаш малко според мен.
На първо място колегата не подкрепя никой, а напротив - обича да вади кирливи ризи. Просто защото мрази мейнстрийма според мен (т.нар. "овчи народ"). И повечето хора като кажат "ГЕРБ са по-малкото зло от БСП" - той веднага скача да ги опровергае като вади на показ всички осирации на ГЕРБ. И оттам човек може да се заблуди, че подкрепя БСП.
На мен лично не ми харесва, че почти всичките му коментари лъхат на негативизъм, но изглежда си е такъв човек простоАма някой път покрай негативизма си вади големи бисери - като напр. веднъж беше казал точно за Financial Times, че била булевардна литература или нещо от сорта
![]()
ПС И внимавай, че това за подписването при нотариус постоянно го повтаря (за политиците) и нищо чудно да ти се върже (ама не и за Financial Times)
Не е вярно,аз съм ебаси и позитивният човек,имам доста приятели поради тази си положителна черта,просто не харесвам някой който мисли първично или хич не обича да мисли.
За да докажа колко съм позитивен и безметежен пич,мога да пиша примерно анекдоти на всяка тема или дума която напишеш,само че от утре,щото скапаните доставчици на интернет имали авария вече 2 ри ден и пиша през споделен интернет от телефона ми

Както и да е,да убеждавам някой в правотата на някой неща е по-досадно от колкото да убеждавам слаба жена че не е дебела!
п/п
Iq то ми е 3,и то защото ми подсказваше едно куче (не питайте как),та да не се окаже че някой има по-ниско Iq от мен