Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- G.C_Bohannan
- Потребител
-
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Е.Димитров написа:
Само посочи един единствен път от моите мнения дето съм защитил БСП и повече няма една дума да напиша,ако не можеш,взимаш си жалката пропагандичка и си е..ваш м..ката в някой ваш си там политически форум.
Глупак!
След 10 дена,ти си луд,откровено луд освен другото,диплома щял да ми показва от университет,некакъв капацитет се явяваш...
Верно не си много добре,ами хайде тогава аз ще ти покажа сертификат на MENSA Intelligence Test и да не се окаже че ми е по-голямо числото от твоето?
Баси с какви хора се е напълнил нета
не се ласкай, няма да си губя времето да търся из стотиците ти постове, но много добре помня как беше писал нещо от рода "бсп никога не биха направили еди какво си"
+ 2 цитата , които помня къде са "и това го казвам отговорно,защото от 1993 до около 2002 година возех разни "отговорни" другари"
+ "единият реактор го продадохме за без пари бай ти бойко,сега втория ше трябва да се бръкнеме с 300 милиона и руснаците като поискат 900 милиона ЕВРО неустойки=милиард и 700 милиона лева или всичко равно на около 3,5 милиарда лева"
зад Белене стои руската мафия и това е кристално ясно на американците тук, това че ги подкрепяш е красноречиво, още повече че си возил 9г "другари"
ако разбираше от финанси, щеше да знаеш че този проект е катастрофален за българската икономика, но просто си мисля че не ти пука.
ще ме извиниш за грубият тон, да подкрепяш бсп е личен избор, аз само те помолих да се аргументираш как да се привлекат инвеститори, но ти реши да се държиш като ганньо.
А, аз като "идола ми", "нямам жал" като ме нападат.
относно срещата да заповяда, някои хора са разнасяли пици и спали по 5ч, не всеки на запад мие чинии (вечно)
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
за мен колегата G.C_Bohannan мисли много логично и казва само истини. Подкрепям всичко, което е написал. (Не визирам конфликта с Е. Димитров
)

Да бе, страшна логика и истина- само дето тая глупост "съдебната власт е назависима от политическата" директно го прати при смешниците
Да не говорим колко е вярно това "вече много неща се изясниха покрай белене и другите енергийни проекти.. "
Щеше да е смешно, ако не беше трагично...

- G.C_Bohannan
- Потребител
-
Е, може при вас да няма разлика м/ж съдебна и политическа, иначе по принцип има
Затова в Румъния си въведоха пълна лустрация и осъдиха министър на земеделието и други високопоставени лица. А в българско нали щяха да отзовават бившите ДС от посолствата?? Нали Герб го гласува тоя закон и слушах как Младенов направо се хвалеше че ще бъде 100% приет и не е допустимо в 21 век такива неща. И после конституционният съд да я отмени така позорно, без нищо да се съобщи в медиите. А кой държи съдебната система, много хора го знаят, ай да не назовавам конкретни лица, че сигурно и в америка не е безопасно.
Искрено съжалявам, че съм четял тоя форум, а като попитах конкретно, що не е правилна политиката на правителството, понеже много българи по чужбина се радваме за нашата родина, че бсп не са на власт.. бях оплют и заклеймен.. без никакви отговори.
В живота може не винаги да има справедливост, но винаги има възмездие.
Поздрави на българите, които си обичат страната и не са се продали, всичко ще се нареди, ес/америка са зад страната ни
чао, че ме хващат нервите тука

Искрено съжалявам, че съм четял тоя форум, а като попитах конкретно, що не е правилна политиката на правителството, понеже много българи по чужбина се радваме за нашата родина, че бсп не са на власт.. бях оплют и заклеймен.. без никакви отговори.
В живота може не винаги да има справедливост, но винаги има възмездие.
Поздрави на българите, които си обичат страната и не са се продали, всичко ще се нареди, ес/америка са зад страната ни

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
"ако разбираше от финанси"...
Ей това го мернах междуредовете и ми се отщя да чета каквото и да било останало!
Ти, другарю, да не би да разбираш? Можеш ли да го докажеш? Някоя тапия? И ще ти се извиня публично!
Ей това го мернах междуредовете и ми се отщя да чета каквото и да било останало!
Ти, другарю, да не би да разбираш? Можеш ли да го докажеш? Някоя тапия? И ще ти се извиня публично!
Без страх, без спирачка!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/02/ ... a_-_bsp_i/
Не им стиска естествено да вземат мандата... значи предсрочни избори. Колкото по-скоро толкова по-добре.
Не им стиска естествено да вземат мандата... значи предсрочни избори. Колкото по-скоро толкова по-добре.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
G.C_Bohannan написа:Е, може при вас да няма разлика м/ж съдебна и политическа, иначе по принцип има....
ес/америка са зад страната ни...
За принципите на демокрацията ли ще си говорим или за реалното положение в БГ

Вярно си е- ЕС и Америка са зад нас. Лошото е, че ние както винаги сме наведени и със свалени гащи

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сега,какво да ти кажа г-н Професоре,това което съм работил,мене правили ме някакъв партиен член,данеби да съм станал богат и милионер,обаче от позицията на тези дето съм возил мога да ти кажа че бяха дружки точно с тези дето защитаваш.
За Белене не ме брой,мен не ме интересува кой какво ще направи в тази държава,многократно съм казвал че някой ако ни подари ядрена централа,тока никога,ама никога няма да поевтинее тук и то само заради едно нещо-в тази държава има много,ама много глупави хора!
Освен това са ми много интересни някой хора,викат "дясно,дясно" и в следващият момент са радетели точно на леви политики,що като искаме в дясно и капитализъм ,здравеопазването трябва да е безплатно,солидарно и дълг на всеки да плаща,ами образованието,що и то трябва да е безплатно,ами електроенергията,защо трябва да се налагат не пазарни принципи,където да се стимулират скъпи производства на ток,защо трябва да има социални помощи,пенсии и всякакви подобни,аз съм "ЗА" да се махнат тези неща,нали сме капитализъм,пък ревете за социални придобивки,който може да се оправя в живота да се оправя,който не може....
Освен това винаги ми е чудно,как някой който претендира да е интелигентен,умен и образован и защитава в частност примерно някой не дотам умен човек с изказ на селски битник и минало на...
Я колко парадокси станаха
п/п
"Интересно" ми е ,как точно замина да учиш в САЩ,предполагам че някаква милозлива история ще споделиш,как си отишъл пеша до САЩ,как мама и тате са ти помогнали и колко умен си бил,че даже стипендия са ти дали
Надявам се виждаш кавичките на думата "Интересно",пък и даже бил безкомпромисен
към тези дето го нападали,а самият той влиза и веднага започва да заклеймява кой бил комунист и прочие глупости...безкомпромисен..
Аз ви казвам че 90% от хората в тази държава са откровено глупави или поне първосигнални!
Към останалите 10%

За Белене не ме брой,мен не ме интересува кой какво ще направи в тази държава,многократно съм казвал че някой ако ни подари ядрена централа,тока никога,ама никога няма да поевтинее тук и то само заради едно нещо-в тази държава има много,ама много глупави хора!
Освен това са ми много интересни някой хора,викат "дясно,дясно" и в следващият момент са радетели точно на леви политики,що като искаме в дясно и капитализъм ,здравеопазването трябва да е безплатно,солидарно и дълг на всеки да плаща,ами образованието,що и то трябва да е безплатно,ами електроенергията,защо трябва да се налагат не пазарни принципи,където да се стимулират скъпи производства на ток,защо трябва да има социални помощи,пенсии и всякакви подобни,аз съм "ЗА" да се махнат тези неща,нали сме капитализъм,пък ревете за социални придобивки,който може да се оправя в живота да се оправя,който не може....
Освен това винаги ми е чудно,как някой който претендира да е интелигентен,умен и образован и защитава в частност примерно някой не дотам умен човек с изказ на селски битник и минало на...
Я колко парадокси станаха
п/п
"Интересно" ми е ,как точно замина да учиш в САЩ,предполагам че някаква милозлива история ще споделиш,как си отишъл пеша до САЩ,как мама и тате са ти помогнали и колко умен си бил,че даже стипендия са ти дали

Надявам се виждаш кавичките на думата "Интересно",пък и даже бил безкомпромисен

Аз ви казвам че 90% от хората в тази държава са откровено глупави или поне първосигнални!
Към останалите 10%

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sub_eleven написа:за мен колегата G.C_Bohannan мисли много логично и казва само истини. Подкрепям всичко, което е написал. (Не визирам конфликта с Е. Димитров)
така,събрал Буда своите ученици (не този новият Буда,а истинският) и един от учениците го попитал:
-Учителю,какво е истината?
-Опишете ми една котка-помолил учителя учениците
-ми тя е мекичка,гальовна...-казал един
-ооо,тя има нокти и драска и зъби...-казал втори
-ами тя лови вредители и е полезна...-обадил се трети
-понякога мирише и не обича водата...-казал четвърти...
-Виждате ли,истината е една,но всеки я вижда по различен начин...
Пък още една мисъл на Аристотел
"Предпочитам невъзможното, което убеждава, пред възможното, което звучи неубедително."
тоест ,някой хора предпочитан хубави приказки,които им запазват душевният мир и до някъде продължение на собствената мисъл,отколкото нещо,което звучи стряскащо...но е истина или поне по-вероятно!
Не че съм подстрекател, ама какво стана с басовете (и 3-те бири)?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Спасителя на нацията го приели в болницата в прединфарктно състояние ако може да се вярва на новинарските агенции. Явно много страда по изгубената връзка с народа.
А аз днес минах по прекрасната магистрала Люлин, който той така великодушно ни построи на цена предполагам съизмерима с тази във всяка друга европейска страна и не спрях да го споменавам през цялото време.
А аз днес минах по прекрасната магистрала Люлин, който той така великодушно ни построи на цена предполагам съизмерима с тази във всяка друга европейска страна и не спрях да го споменавам през цялото време.

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Кво и има на магистралата, аз преди около месец минавах от там и си беше супер.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Бензиностанции няма, иначе си е супер
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Понякога си мисля, че съм прекален перфекционист или идеалист..
Толкова ли е трудно като имаме една нова магистрала да няма кръпки, вълнички и неравности. Температурните фуги или квото е там по мостовете да не са като прагове, подлезите да не са с 2 платна, а с 3 както е и самата "магистрала". Да не говорим за водопадите на няколко места, които се стичат по пътя, както и големите локви.
Доколкото разбрах цената на тия магистрали е съвсем европейска. Карал съм и съм се возил и по европейски и по африкански дори магистрали и не намирам нищо общо между това, което те наричат магистрала и нашето подобие.
Друго, което ми стана много чудно е защо има тунели на места, където почвата над тавана на тунела е 3-4 метра? Толкова ли е трудно да се махне и тя и да няма тунел? Може би има някакво обяснение, но на мен ми изглежда като тунела да е едно много скъпо съоражение и насила да е намерена работа на фирма, която да го строи.
Толкова ли е трудно като имаме една нова магистрала да няма кръпки, вълнички и неравности. Температурните фуги или квото е там по мостовете да не са като прагове, подлезите да не са с 2 платна, а с 3 както е и самата "магистрала". Да не говорим за водопадите на няколко места, които се стичат по пътя, както и големите локви.
Доколкото разбрах цената на тия магистрали е съвсем европейска. Карал съм и съм се возил и по европейски и по африкански дори магистрали и не намирам нищо общо между това, което те наричат магистрала и нашето подобие.
Друго, което ми стана много чудно е защо има тунели на места, където почвата над тавана на тунела е 3-4 метра? Толкова ли е трудно да се махне и тя и да няма тунел? Може би има някакво обяснение, но на мен ми изглежда като тунела да е едно много скъпо съоражение и насила да е намерена работа на фирма, която да го строи.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
bum_bum написа:Друго, което ми стана много чудно е защо има тунели на места, където почвата над тавана на тунела е 3-4 метра? Толкова ли е трудно да се махне и тя и да няма тунел? Може би има някакво обяснение, но на мен ми изглежда като тунела да е едно много скъпо съоражение и насила да е намерена работа на фирма, която да го строи.
Това беше първото което ми направи впечатление като карах по нея. Те наш§бали мостове и тунели където трябва и където не трябва. Ясно ,че причината за това е да вземат повече пари фирмите изпълнители.
+1
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on